דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים EMGA מייעצת לגבי גיוס חוב של 10 מיליון דולר עבור Banco D-Miro
EMGA מייעצת לגבי גיוס חוב של 10 מיליון דולר עבור Banco D-Miro
חיים נוי 02/09/22 |  צפיות: 566

EMGA מייעצת לגבי גיוס חוב של 10 מיליון דולר עבור Banco D-Miro

לונדון, 31 באוגוסט 2022, (GLOBE NEWSWIRE):

Emerging Markets Global Advisory Limited (EMGA), בנק השקעות הנישה המתמקד בשווקים מתעוררים, מכריז על עסקת גיוס חובות משמעותית באקוודור שתאפשר ל-Banco D-Miro להמשיך ולהרחיב את פעילות הלוואות המיקרו-אשראי שלה באקוודור.

מסגרת החוב בסך 10 מיליון דולר נוצרה, זכתה לייעוץ ונבנתה על ידי EMGA עם מימון שסופק על ידי US International Development Finance Corporation (DFC) והעסקה היא הפעם הראשונה ש-EMGA משלימה פעילות באקוודור.

בהתייחסו לעסקה, אמר סמנכ"ל הכספים של Banco D-Miro, פביאן ויקטורס באקה, "אנו מעריכים את התמיכה של EMGA ו-DFC בפרטים הסופיים של העסקה החשובה הזו. נוכחות שותף אסטרטגי כמו DFC תעזור לנו לעמוד ביעדים שלנו שהם יצירת הכלה פיננסית נוספת והגדלת המימון לנשים מיקרו-יזמיות".

ג'ים פולן, סגן נשיא משרד פיתוח האשראי של DFC, אמר, "ההשקעה של DFC ב-Banco D-Miro תרחיב את הגישה למימון, ותאפשר לאוכלוסיות בעלות הכנסה נמוכה ולנשים יזמיות באקוודור להתאושש מהשפל הכלכלי שנוצר בעקבות קוביד-19. עם התמקדות בעסקים קטנים, עסקה זו תקדם פיתוח ארוך טווח וצמיחה כלכלית באקוודור, יעד חשוב עבור DFC".

סאג'יב צ'אקלקל, מנכ"ל וראש תחום בנקאות השקעות ב-EMGA, אמר, "היה תענוג אמיתי עבור EMGA לייעץ ל-Banco D-Miro בעסקה חשובה זו שמטרתה לממן את תיק ההלוואות לארגונים קטנים ובינוניים שלהם עם התמקדות מיוחדת בארגונים בבעלות נשים. ויותר מזה, סגירת עסקה נוספת עם DFC ממחישה את חוזק הקשר שלנו שנבנה על פני מספר שנים. לבסוף, אנו מאמינים כי מעמדה של DFC כמוסד פיננסי בולט לפיתוח יוסיף מקור מימון חדש ואסטרטגי לטווח ארוך עבור Banco D-Miro."

ג'רמי דובסון, מנכ"ל EMGA , הוסיף, "עם העסקה הראשונה הזו באקוודור, EMGA מגדילה את טביעת הרגל התפעולית שלה באמריקה הדרומית, ואנו נמשיך לפתח עסקים במדינה ובאזור".

Banco D-Miro: Banco D-Miro הוא בנק אקוודורי המתמחה במימון מיקרו ובעל החזון להיות הבנק שתורם הכי הרבה לצמצום העוני. הבנק מציע שירותים פיננסיים ליזמים זעירים, קטנים ובינוניים באקוודור ובמיוחד באותם אזורים בהם רמות העוני גבוהות יותר, וחדירת השירותים הפיננסיים היא הנמוכה ביותר.

DFC: Corporation International Development Finance (DFC) האמריקאית יוצרת שותפויות עם המגזר הפרטי כדי לספק פתרונות מימון שמטרתם לטפל בבעיות בפניהם עומד העולם המתפתח. אנו משקיעים במגזרים שונים כולל אנרגיה, שירותי בריאות, תשתיות קריטיות וטכנולוגיה. DFC מספקת גם מימון לעסקים קטנים ולנשים יזמיות על מנת ליצור מקומות עבודה בשווקים מתעוררים. ההשקעות של DFC עומדות בסטנדרטים גבוהים ומכבדות את הסביבה, זכויות האדם וזכויות העובדים.

Emerging Markets Global Advisory LLP, שבסיסה בלונדון, מסייעת למוסדות פיננסיים ותאגידים המחפשים חוב/הון. הצוות של EMGA משלב את עשרות שנות הניסיון הנדרשות להשלמת עסקאות במדינות מתפתחות כולל אקוודור, שנותרה שוק מפתח. EMGA ממשיכה להרחיב ולבסס את מקומה כבנק השקעות נישה המתמקד בשווקים מתעוררים.

למידע נוסף:

Jeremy Dobson

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Zema Global מחזקת את ההצעות האנליטיות שלה באמצעות רכישת cQuant.io
* דיוויד ליבן, מנכ"ל cQuant.io, הנשיא הממונה של Zema Global, יסייע בהנעת צמיחה וחדשנות בעסק המשולב * cQuant.io תפעל כחברת בת תחת המותג "A Zema Global Company", המשקף את ההתאמה האסטרטגית ואת החזון המשותף של שתי החברות

AI-Media משתפת פעולה עם AudioShake כדי לחולל מהפכה עבור שמע בשידורי ספורט חיים ותרגום קולי מבוסס בינה מלאכותית
AI-Media, מובילה עולמית בפתרונות תרגום וכתוביות מבוססי בינה מלאכותית, נרגשת להכריז על שותפות מתקדמת עם AudioShake, חברת טכנולוגיית שמע פורצת דרך המתמחה בהפרדת קולות.

תחרות הצילום הבטון בחיינו של GCCA לשנת 2024/25 חושפת תמונות מרהיבות מרחבי העולם - הכרזה על הזוכים בתחרות הצילום הגלובלית
תמונת השנה של תחרות הבטון בימינו מחוף ונציה זוכה בפרס הראשון בסך 10,000 דולר *למעלה מ-20,000 תמונות מכל רחבי העולם, אשר צולמו הן על ידי מקצוענים והן על ידי חובבים במצלמות הסמארטפונים *בטון הוא החומר הנמצא בשימוש הנפוץ ביותר בעולם אחרי מים

Movellus ו-SEAKR Engineering של RTX משתפות פעולה לקידום ייצור ASIC קריטי למשימה
Movellus ממשיכה בתמיכה במיקרו-אלקטרוניקה מאובטחת עם קניין רוחני דיגיטלי שמוכן לעמידות בולטת לקרינה

Picus Security מכריזה כי זכתה להכרה ב-Gartner® Market Guide לאימות חשיפה של יריבים
Picus Security שואפת להעצים צוותי אבטחה התקפיים והגנתיים הפועלים לאימות חשיפות לאיומים בהתאם לתרחישי וטכניקות תקיפה

Anaqua מכריזה על שינויי הנהלה ביפן, ובאופן נרחב יותר באזור אסיה-פסיפיק
קאזויאסו אדאצ'י מצטרף כמנכ"ל, APAC ונשיא, יפן

VeriSilicon מציגה את AcuityPercept: מערכת ISP אוטומטית המופעלת על ידי בינה מלאכותית
מיטוב חכם של הגדרות ה-ISP להתאמה ליעדי מנועי תפיסת המטרה ולזיהוי משופר של אובייקטים

Miller Barondess מגישה תביעה נגד Nissan North America בנוגע לתוכנית לכאורה לחסל את עסקיה של סוכנות רכב
Trophy Universal City Group, LLC ו-Trophy West Covina Motor Group, LLC ‏("קבוצת Trophy") הגישו תביעה נגד Nissan North America, Inc, במסגרתה נטען כי יצרנית הרכבים רקחה תוכנית לחיסול מצאי הרכב ולדחיקת קבוצת Trophy אל מחוץ לשוק.

ROYC ו-BCG: מנצלים הזדמנות לניהול הון בשוק הפרטי בסך 3 טריליון דולר
היקף הנכסים המנוהלים בשוק הפרטי (AuM) גדל בקצב של 10% בשנה, בקרנות השקעות פרטיות, בהון סיכון, חוב פרטי וסיווגים דומים של נכסים. הגלים החדשים של משקיעים הנכנסים לשוק בזכות התשואות הגבוהות שבו מחייבים את מנהלי ההון והקרנות להתאים את הצעותיהם ואת דרכי העבודה שלהם לדרישה ההולכת וגדלה, זאת על פי דו"ח רשמי של BCG ו-ROYC.

Bitget מרחיבה את שירותי ההלוואות המוסדיות כדי לתמוך בכל צמדי המסחר בספוט
Bitget, הבורסה המובילה למטבעות קריפטוגרפים וחברת ה-Web3, הכריזה על שדרוג משמעותי לשירות ההלוואות המוסדיות שלה, והיא מאפשרת ללקוחות מוסדיים ללוות כספים למסחר בספוט של כל צמדי המסחר הזמינים בפלטפורמה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI