דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Global Health ו- Gavi Veteran Anuradha Gupta יובילו חיסון גלובלי ב- Sabin
Global Health ו- Gavi Veteran Anuradha Gupta יובילו חיסון גלובלי ב- Sabin
חיים נוי 03/10/22 |  צפיות: 1403

Global Health ו- Gavi Veteran Anuradha Gupta יובילו חיסון גלובלי ב- Sabin

סמנכ"לית Gaviלשעבר אנוראדה גופטה מצטרפת למכון החיסונים סאבין

ותיקת הבריאות העולמית אנוראדה גופטה היא הנשיאה העולמית החדשה של מכון החיסונים סאבין

וושינגטון, 3 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

מנהיגת בריאות הציבור הוותיקה אנוראדה גופטה (Anuradha Gupta), שהובילה שורה של יוזמות עולמיות מוצלחות לשיפור בריאותם של נשים וילדים ולהגברת הגישה והקליטה לחיסונים, הצטרפה למכון החיסונים Sabin כנשיאת ארגון החיסונים העולמית. הרקורד של גופטה ביצירה ויישום של פתרונות יצירתיים לאתגרים בריאותיים בלתי פתירים לכאורה משמעותי במיוחד כעת, כאשר חיסוני ילדים מצילי חיים מקיימים את השחיקה הגדולה ביותר שלהם מזה עשרות שנים, המונעת בעיקר על ידי המגפה.

גופטה מגיעה לסאבין לאחר שמונה שנים עם Gavi, ברית החיסונים הבינלאומית, שם כיהנה כמשנה למנכ"ל והובילה מאמצים לרכז מדיניות, תוכניות ושותפויות סביב שוויון חיסונים, מגדר וקהילות. היא גם הייתה חלוצה ברעיון של ילדים במינון אפס – אלה שלא קיבלו מנה אחת של החיסונים הבסיסיים ביותר – והניעה מאמצים ליצור מודל חדש של שותפויות ברמת המדינה.

"אנוראדה גופטה היא תוספת מדהימה לצוות ההנהלה הבכירה של סאבין בתקופה שבה הגישה לחיסונים וההון העצמי, כמו גם מידע שגוי, נותרו אתגרים עצומים ברחבי העולם", אמרה מנכ"לית Sabin, איימי פינאן. "הגישה מלאת החזון של אנוראדה, המומחיות והמחויבות העמוקה שלה לאלה שאנו משרתים יעזרו להזיז את המחט לשיעורי ההתחסנות העולמיים".

גופטה אמרה שהיא נרגשת מתפקידה ותשתמש בניסיון הרב שלה כדי לקדם גישות חדשניות לשיפור הגישה לחיסונים והקליטה. "זהו קו פרשת מים לחיסון, ועלינו להבטיח שהחיסונים יישארו בחזית ובמרכז סדר היום העולמי של בריאות הציבור", אמרה גופטה. "יש עדיין כל כך הרבה מה לעשות כדי להציג, להגדיל ולהפוך את מגוון החיסונים כולו לאוניברסלי, וסאבין תהיה זרז רב עוצמה לעבודה החשובה הקריטית הזו".

דו"ח של האו"ם שפורסם לאחרונה ציין כי בשנת 2021, 25 מיליון תינוקות החמיצו מנה אחת או יותר של חיסונים שגרתיים למחלות כמו חצבת, דיפתריה ושעלת. כמעט 18 מיליון מאותם ילדים, רבים מהם במדינות בעלות הכנסה נמוכה, היו במינון אפס, מה שהופך אותם לפגיעים יותר למחלות זיהומיות קטלניות ומתישות, וגם, מה שגרם לחששות ממחלות כמו פוליו וחצבת המתעוררות מחדש במדינות שאינן אנדמיות.

"המאבק והסיום של הפוליו בהודו עם חיסון אוראלי שפותח על ידי ד"ר סאבין הוא חלק בלתי נשכח ממסע בריאות הציבור שלי", נזכרה גופטה. "לכן, אני שמחה להצטרף למוסד המוקדש לקידום מורשתו של ד"ר סאבין על ידי רתימת מלוא כוחם של החיסונים להצלת חיים".

תחת הנהגתה של גופטה, Gavi זכתה לשבחים רבים והשיקה מסגרת חדשה למעורבות שותפים שעזרה לחזק את הבעלות של המדינה על תוכניות הנתמכות על ידי Gavi ולשפר את האחריותיות לתוצאות. הישגים אלה תרמו לכך ש- Gavi קיבלה את פרס השירות הציבורי היוקרתי של לסקר-בלומברג בשנת 2019 על מתן גישה מתמשכת לחיסוני ילדות במדינות העניות ביותר בעולם.

"הנכונות שלה להרחיב את היריעה כך שיכלול שחקנים גלובליים ממגזרים שונים ראויה לשבח ושיפרה באופן מדיד את התוצאות ברבות מהמדינות הללו", אמרה ד"ר רג'ינה רבינוביץ', MD, MPH, יו"ר חבר הנאמנים של סאבין. "עבודתה של אנוראדה מדגימה את מחויבותה של סאבין לקדם פתרונות מבוססי ראיות לחיסון במדינות בעלות הכנסה נמוכה ובינונית ולבנות שותפויות המספקות השפעה מתמשכת במקומות אלה".

היוזמה האחרונה של גופטה להתמקד בילדים שלא קיבלו אפילו זריקה אחת נועזת בשל שאיפתה והיקפה. היא הייתה הכוח המנחה מאחורי קרן מאיץ ההון של Gavi בסך 500 מיליון דולר, הכוללת תוכנית חדשנית שמטרתה להגיע לילדים במינון אפס באזורי סכסוך ובאזורים מוכי בצורת באזור הסאהל ובקרן אפריקה.

גופטה ציינה כי ילדים שנשללה מהם זריקה אחת היו אחראים למחצית ממקרי המוות הניתנים למניעה על ידי חיסונים, וכי התמקדות באוכלוסייה זו עשויה לשנות את כללי המשחק לצמצום התפרצויות המחלה ולשיפור הביטחון הבריאותי הכללי.

"הילדים האלה חיים בקהילות שלעתים קרובות מתמודדות עם קיפוחים מרובים ולכן אנחנו חייבים למצוא דרך לחבר אותם לזריקה הראשונה שלהם, אחרת הם מחמיצים את הזריקה שלהם בעתיד בריא", אמרה. "הרעיון של חיסון ללא מינון חורג מחיסונים שגרתיים כדי לחבר משפחות לשירותי בריאות חיוניים אחרים ולשירותים הומניטריים, בהתייעצות עם קהילות, ממשלות וקבוצות מפתח אחרות".

לפני Gavi, גופטה שימשה כמנהלת המשימה של משלחת הבריאות הלאומית של הודו, שם מילאה תפקיד מוביל במאמציה של הודו למגר את הפוליו, להפחית את תמותת האימהות והילדים, להוריד את שיעורי הפריון ולהחיות את הרפואה הראשונית. היא כיהנה כחברה בוועדת ההיגוי לקריאה לפעולה להישרדות ילדים, עמדה בראש קבוצת בעלי העניין של פסגת לונדון לתכנון המשפחה ב-2012 והייתה חברה בקבוצת הייחוס לתכנון המשפחה לשנת 2020.

גופטה היא בעלת תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת וולונגונג באוסטרליה וקיבלה השכלה ניהולית מבית הספר לממשל ע"ש ג'ון פ. קנדי באוניברסיטת הרווארד, מבית הספר למנהל עסקים של סטנפורד ומבית הספר מקסוול לאזרחות ויחסי ציבור באוניברסיטת סירקיוז. בשנת 2015, היא נבחרה לאחת מ"300 נשים מנהיגות בבריאות גלובלית" על ידי מרכז הבריאות העולמי של המכון לתארים מתקדמים ללימודים בינלאומיים ופיתוח. היא נמנתה עם עשר הנשים המשפיעות ביותר על קצינות ה-IAS בספר שפורסם לאחרונה - השירותים האדמיניסטרטיביים ההודיים או ה-IAS כפי שהוא מכונה בדרך כלל השירות הציבורי המוביל בהודו.

בשנת 2021 קיבלה גופטה את פרס הבוגרים של אוניברסיטת וולונגונג להשפעה חברתית. היא גם זכתה בפרס האזרחי הגבוה ביותר על שירות ציבורי על ידי נשיא הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו ובצלב העבודה על ידי נשיא לאוס על תרומות לבריאותם של האנשים במדינה זו. בספטמבר 2022 היא זכתה בפרס האוסטרלי העולמי המתקדם, כהוקרה על ההשפעה הגלובלית של הישגיה הרבים.

אודות Sabin Vaccine Institute

מכון החיסונים סאבין (Sabin Vaccine Institute) הוא תומך מוביל בהרחבת הגישה והקליטה לחיסונים ברחבי העולם, קידום מחקר ופיתוח חיסונים והגברת הידע והחדשנות בחיסונים. תוך ניצול הפוטנציאל של חיסונים באמצעות שותפות, Sabin בנתה מערכת אקולוגית איתנה של מממנים, חדשנים, מיישמים, מתרגלים, קובעי מדיניות ובעלי עניין ציבוריים כדי לקדם את החזון שלה לעתיד נקי ממחלות הניתנות למניעה. כעמותה ללא מטרות רווח עם יותר משני עשורים של ניסיון, סאבין מחויבת למצוא פתרונות שיחזיקו מעמד ולהרחיב את מלוא היתרונות של חיסונים לכל האנשים, ללא קשר למי הם או היכן הם גרים. ב-Sabin אנו מאמינים בכוחם של חיסונים לשנות את העולם.

לקבלת מידע נוסף, בקרו בכתובת http://www.sabin.org ועקבו אחרינו בטוויטר, @SabinVaccine.

איש קשר לתקשורת:

Rajee Suri
[email protected]

תמונת יח"צ המצורפת להודעה לעיתונות זו זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/a2bfd118-42e2-4ff5-b2c1-92fd13e316cf

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI