דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי |  04/10/22 |  צפיות: 965

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
קבוצת Apparel מגדירה מחדש את עתיד הקניות באמצעות "AIVI" – אפליקציית קניות פורצת דרך המבוססת על בינה מלאכותית, שהושקה באירוע מרהיב עתיר כוכבים
דובאי הייתה עדה לאחת מהשקות הקמעונאות הבולטות ביותר באזור, כאשר Apparel Group חשפה את AIVI, פלטפורמת הקניות המהפכנית שלה המופעלת על ידי בינה מלאכותית, בחגיגה מרהיבה שvchtv למעלה מ-2,000 אורחים, נציגים דיפלומטיים מכובדים, מנהיגים עסקיים בולטים, ידוענים מהשורה הראשונה, כלי תקשורת מובילים ויוצרי תוכן בעלי השפעה.

יוזמה עולמית חדשה שואפת למודרניזציה בניידות כוח אדם בתחום הבריאות
הקונספט של רשומת מיומנות גלובלית נועד לסייע לאנשי מקצוע מוסמכים לנוע באופן יעיל יותר בין מדינות תוך תמיכה בהחלטות כוח אדם באופן מיודע

YYForce מכינה את ענף האירוח לסופר-אינטליגנציה (בינה על-אנושית) באמצעות פלטפורמה אחודה המשלבת בני אדם, רובוטים ו-IoT
בניית התשתית התפעולית לדור הבא של פתרונות אינטליגנטיים בסביבות מלונאיות

GA-ASI משתפת פעולה עם Spirit Defense לייצור של FQ-42 CCA
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), המובילה העולמית במערכות מטוסים לא מאוישים (UAS), מכריזה על שותפות עם Spirit Defense, חברה של בואינג, לתמיכה בייצור השלדה של המטוס החדש FQ-42 Vengeance Collaborative Combat Aircraft (CCA). ביוני, GA-ASI זכתה בחוזה מחיל האוויר האמריקאי לייצור FQ-42.

מחקר מצא שיעורים נמוכים יותר של עודף משקל בקרב חתולים הניזונים מתזונה טבעונית
סקר רחב היקף שפורסם ב-Frontiers in Animal Science מצא כי חתולים שניזונו מתזונה טבעונית סובלים משיעורים נמוכים יותר של השמנת יתר ובעיות בריאותיות נלוות, בהשוואה לאלו שניזונו מתזונה קונבנציונלית מבוססת בשר

CGTN: מה מלמד אותנו הסיפור על "חצי שמיכה" בנוגע למצעד הארוך החדש של סין?
רשת CGTN פרסמה מאמר לרגל ציון 90 שנה לניצחון הצבא האדום במצעד הארוך. המאמר, המשתמש בסיפור "חצי שמיכה" כנקודת מוצא, מדגיש את דגשו של הנשיא שי ג'ינפינג על שימור וקידום רוח הצעידה הארוכה במקביל לתהליך המודרניזציה של סין;

מבינה מלאכותית פיזית ועד פריסה רחבת-היקף: WeRide נכללה ברשימת 10 מקרי הבוחן המובילים ליישומי בינה מלאכותית בתחום הרכב ב-WICV 2026
WeRide נבחרה לאחת מ"10 מקרי יישומי הבינה המלאכותית המובילים לרכב לשנת 2026" של WICV 2026 בזכות גלגל התנופה הפיזי שלה המבוסס על בינה מלאכותית המופעל על ידי GENESIS ו-WITT.

Antalpha מגדילה את השקעתה ב-Aurelion באמצעות רכישת מניות בסך 2 מיליון דולר ארה"ב
Antalpha Platform Holding Company (נאסד"ק: ANTA) ("Antalpha"), פלטפורמה מובילה למימון נכסים דיגיטליים עבור גופים מוסדיים, הודיעה היום כי החברה-הבת שלה, הנמצאת בבעלותה המלאה, Antalpha Capital (HK) Limited, התקשרה בהסכם לרכישת מניות עם חברת Aurelion Inc. (נאסד"ק: AURE)

שיתוף פעולה בין Fortrea ל-Omico לקידום פיתוח תרופות אונקולוגיות המבוססות על סמנים ביולוגיים
שיתוף הפעולה שואף לשפר את תכנון הניסויים ולהרחיב את גישת המטופלים למחקרים מותאמי-סמנים ביולוגיים באוסטרליה

קרן החינוך של מחוז בתי הספר דל ואלה באוסטין זכתה בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn, במטרה לקדם מסלולי קריירה בתחומי ה-STEM עבור 12,000 תלמידים
קרן החינוך Del Valle ISD זכתה בפרס הקהילה הגלובלית F1® Allwyn בתחרות הגרנד פרי של FORMULA 1® MSC CRUISES UNITED STATES לשנת 2026 באוסטין, טקסס.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI