דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי 04/10/22 |  צפיות: 733

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Framery מכריזה על קו מוצרים חדש של Gradus™ המיועד לשווקים בארה"ב ובקנדה
חברת Framery חשפה היום את Gradus, סדרה חדשה של תאי משרד חכמים שנבנו במיוחד עבור ארה"ב וקנדה. הסדרה תושק רשמית ב-NeoCon ב-8 ביוני. סדרת Gradus, הכוללת שלושה דגמים חדשים, תימכר בארה"ב ובקנדה ותורכב בארה"ב.

סטונשילד קפיטל סוגרת את Opportunity Fund IV שזכתה לרישום יתר בסכום תקרה קשיחה של 1.5 מיליארד אירו
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ), חברת השקעות אירופאית מובילה המתמקדת בבנייה והרחבת פלטפורמות בשוק נכסי הנדל"ן, הודיעה היום על הסגירה הסופית של Stoneshield Opportunity Fund IV, עם התקרה הקשיחה שלה שעומדת על 1.5 מיליארד אירו בהתחייבויות הון כוללות, לא כולל השקעות משותפות, ועברה את היעד המקורי של 1.0 מיליארד אירו.

Agora, שירות הענן של Denodo, זמין כעת ב-Microsoft Marketplace כדי להעצים תרחישי שימוש בבינה מלאכותית סוכנית
Agora מאפשרת ללקוחות Microsoft Azure ברחבי העולם למנף את מלוא נכס הנתונים שלהם בסביבות היברידיות, ריבוי עננים וריבונות נתונים כדי להאיץ יוזמות בינה מלאכותית סוכנית

AACSB ואגודות מדעיות מפרסמות מסגרת לקידום השפעת המחקר על חינוך עסקי
דו"ח שיתופי מספק הנחיות, משאבים ומסלולים מעשיים לבתי ספר למנהל עסקים המבקשים להרחיב את השפעת המחקר שלהם

OpenRouter גייסה 113 מיליון דולר בסבב גיוס סדרה B בהובלת CapitalG, בזמן שנפח הפעילות השבועי שלה זינק ל-25 טריליון אסימונים
NVentures, ‏ServiceNow Ventures, ‏MongoDB Ventures, ‏Snowflake Ventures ו-Databricks Ventures מצטרפות ל-CapitalG, a16z, ‏Menlo Ventures ואחרים בתמיכה בסטארטאפ תשתיות הבינה המלאכותית הצומח במהירות

OMP משיקה את Unison Express כדי לזרז את תכנון שרשרת האספקה ​​משאיפה לערך מוקדם
פתרון מוכן לפריסה מספק ערך במהירות באמצעות שיטות עבודה מומלצות ומוכחות בתעשייה

שדרגו את האסטרטגיה שלכם: השקת תחרות מסחר גלובלית עם פרסים כספים גדולים
קבוצת EBC Financial יוזמת אירועים דו-מסלוליים ברחבי אסיה ואפריקה, המציעים סביבות סימולציה ללא סיכון ועימותים עתירי סיכון בשוק כדי להעצים סוחרים מכל רמות הניסיון.

Holafly משתפת פעולה עם Valientes Colombia כדי לתמוך ביוזמות קהילתיות ולהתמודד עם ההשפעה החברתית של התיירות
שותפות לתיירות אחראית בקולומביה Holafly משתפת פעולה עם Valientes Colombia כדי לתמוך ביוזמות קהילתיות ולהתמודד עם ההשפעה החברתית של התיירות.

ביקורת: העיר הזאת - הצגת פולחן מוזיקלית -קצב רצחני בעיר של צללים – בית צבי
26/05/26 | תיאטרון
העיר הזאת העולה בבית צבי ברמת גן היא אופרת ראפ בלשית שהפכה לקלסיקת פולחן מקומית . הטקסט דורש מהשחקנים דיוק קצבי, כושר גופני מטורף ונוכחות בימתית ממגנטת. הבמאי ומעצב התנועה רועי מלכה להטט עם להקת השחקנים המוכשרת והם מפרקים את הבמה ומעניקים לה פרשנות רעננה ומסחררת.

המנעולים החכמים של פיליפס מושקים בחנות הספרים ג'ריר
מנעולי Philips Smart Locks מושקים בחנות הספרים Jarir, ומביאים פתרונות גישה לבתים בסעודיה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI