דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי 04/10/22 |  צפיות: 762

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
FREELANDER 8 מציג לראווה את עוצמתו בפורום ההשקעות של אבו דאבי שנערך בשנחאי
לאחר הופעת הבכורה העולמית ב-25 באפריל, פורום ההשקעות של אבו דאבי (ADIF) בשנחאי היה עד לתצוגה הפומבית הראשונה של FREELANDER 8 של Chery Group ב-11 ביוני, כשהוא מחזיר את לוחית הרכב הבריטית האייקונית לבמה הבינלאומית עם פרשנות אנרגטית חדשה ומהפכנית כמותג עצמאי.

Bitget משיקה תוכנית עבור מנהלי מוצרים קהילתיים עם תגמולים בגובה של עד 3,000 USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את תוכנית מנהלי המוצרים הקהילתיים של Bitget, יוזמה חדשה שנועדה לקרב את המשתמשים לתהליך הפיתוח של המוצרים וליצור ערוץ ישיר בין הקהילה לצוותי המוצר של Bitget.

Bitget מרחיבה את תשלומי המטבעות היציבים לסוחרים גלובליים דרך שותפות עם Paydify
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על שותפות אסטרטגית עם Paydify, שכבת תשלום לעסקאות יציבות בין משתמשים לסוחרים, במטרה להרחיב את קבלת התשלומים באמצעות מטבעות יציבים עבור סוחרים ברחבי העולם.

ראיות פורצות דרך מראות כיצד מודל יזמות יכול להפחית עוני קיצוני בקרב פליטים
מחקרים חדשים מראים שתוכנית DREAMS מגבירה הכנסות, חסכונות וחוסן בקהילות פליטים ברחבי מזרח אפריקה קרן איקאה התחייבה למימון השלב הבא של DREAMS באתיופיה, בעוד שקרן קונרד נ. הילטון העניקה מימון של 3.5 מיליון דולר לשלב הבא של DREAMS באוגנדה

Eastnets משיקה את FinCrime Intelligence Platform לאיחוד חקירות בתחום הפשיעה הפיננסית
Eastnets, ספקית גלובלית של פתרונות ציות ותשלומים, הודיעה היום על השקת FinCrime Intelligence Platform ‏(FCIP), שכבת חקירה ותיאום חדשה המסייעת למוסדות פיננסיים לאחד את פעילות המאבק בפשיעה פיננסית, לשפר את פרודוקטיביות החוקרים ולקבל תמונת סיכון אחידה אחת על פני התחומים AML, סנקציות, KYC והונאות.

ניקסואה מודיעה על סגירת הנפקה ציבורית חתומה
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום על סגירת ההנפקה הציבורית שהוכרזה בעבר בארצות הברית,

מרסל רוהנר מצטרף לדירקטוריון טיטנביי
אחד מהדמויות הבכירות ביותר בניהול עושר אירופי מצטרף לדירקטוריון קבוצה Titanbay כדירקטור שאינו בכיר

Energy Dome ו-SRP יוסיפו פרויקט אחסון אנרגיה ארוך טווח לרשת החשמל, וירחיבו את שיתוף הפעולה של גוגל
הפיילוט יהיה חלק מהמאמץ של גוגל ו-SRP לקדם טכנולוגיות אחסון אנרגיה ארוכות טווח חדשות שאינן מבוססות ליתיום-יון.

ביקורת: עוצמה, כאב ותקווה - "נבוקו" – החגיגה המוזיקלית של האופרה הישראלית
16/06/26 | מוסיקה
"נבוקו", יצירתו האלמותית של ג'וזפה ורדי היא יותר מאופרה. זו נקודת המפנה הדרמטית של המלחין האיטלקי הנודע, יצירה שהפכה אותו בן לילה לסמל התרבותי של איטליה, וליצירה שנטועה עמוק בזיכרון הקולקטיבי שלנו כ"אופרה היהודית". ההפקה הנוכחית של האופרה הישראלית היא לא רק מופע בימתי, אלא חוויה רוחנית מטלטלת

Hypha יוצאת מפעילות סמויה ומכריזה על גיוס ראשוני בסך 50 מיליון דולר
Hypha, הנתמכת על ידי בנקים, אשראי פרטי, קרנות הון פרטיות ומומחים מתחום הנדל"ן, הופכת נתוני השקעות מפוזרים לאינטליגנציה מובנית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI