דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי 04/10/22 |  צפיות: 778

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: כיצד סין הופכת יבולים עצומים לשגשוג מתמשך עבור החקלאים?
בעקבות סיור הפיקוח של נשיא סין שי ג'ינפינג בדז'ואו (Dezhou), במחוז שאנדונג במזרח סין, פרסמה CGTN מאמר שבוחן כיצד סין הופכת יבולים גדולים לשגשוג מתמשך עבור החקלאים.

כלי הטיגריס העתיקים ממחוז שון, הנאן, שואגים אל תוך הבתים המודרנים
בתוך ניחוח של משחה טבעית וכותנה, צ'ין ראן יושבת ליד שולחן העבודה שלה, אצבעותיה רוקדות על פיסות בד צבעוניות. יורשת המורשת ברמה העירונית מחייה את מלאכת הטיגריס וואנהופו בת ה-600 שנה באמצעות מדיום בלתי צפוי: מגנטים למקרר.

GA-ASI מתאימה את תחנת הבקרה הקרקעית להטסת MQ-9B
המובילה העולמית בתחום המטוסים הלא מאוישים משקיעה בשדרוגים שיקלו על ההצטיידות ב-MQ-9B

Pacific Avenue Capital Partners מודיעה על מינוי ועדת השקעות, יוזמה חדשה בתחום הבינה המלאכותית והרחבת הצוות
Pacific Avenue Capital Partners ("Pacific Avenue"), חברת השקעות פרטית גלובלית המתמקדת בהפרדות תאגידיות ועסקאות מורכבות אחרות בשוק הביניים, הודיעה היום על מינויו של ג'ונתן סינוט לוועדת ההשקעות, הקמת צוות בינה מלאכותית ייעודי בראשות אל ראהרו ונתמך על ידי אחסן האשמי ואלחנדרו אוריאה, והצטרפותם של טיילר וודהאוס, אדולפו גוארה ופרנסיסקו לימה לתפעול תיק ההשקעות והתאימות, יחד עם חברת צוות השקעות חדשה, סאישה שארמה, כשותפה.

Legion Security זמינה כעת ב-Google Cloud Marketplace, ומשלבת בפלטפורמת אבטחת הסייבר שלה את המודלים מתקדמים של גוגל
שיתוף הפעולה עם Google Cloud מנגיש ללקוחות משותפים את פלטפורמת הזיהוי, החקירה והתגובה הסוכנית של Legion Security, עם יכולות המבוססות על Gemini Enterprise Agent Platform ועל מודלי Gemini

ExaGrid זכתה ב-4 פרסי תעשייה בטקס פרסי האחסון
ExaGrid זכתה עד כה ב-11 פרסים עבור אחסון הגיבוי השכבתי שלה בשנת 2026

בקרדי לוקחת בעלות מלאה על TEELING® Irish Whiskey
מותג הוויסקי האירי מצטרף לפורטפוליו מותגי הפרימיום של החברה

הגיאוגרפיה החדשה של נסיעות עסקים: לאן אנשי מקצוע פונים הקיץ, לפי Holafly for Business
במשך שנים, מפת הנסיעות העסקיות בעולם הוגדרה במידה רבה על ידי מרכזים פיננסיים ומטה תאגידי. כיום, אנשי מקצוע נמשכים יותר ויותר ליעדים המשלבים רלוונטיות כלכלית עם אווירה נינוחה. מחקר חדש של Holafly for Business מגלה כי ספרד, יפן וארצות הברית הן היעדים המושכים את המספר הגבוה ביותר של נוסעים עסקיים הקיץ הזה, דבר המשקף התפתחות רחבה יותר באופן שבו אנשים נוסעים במסגרת עבודה ובסיבה לכך.

Denodo הוכרה כ-"אחת שכדאי לעקוב אחריה" בדו"ח Modern Marketing Data Stack של Snowflake
Denodo מעודדת את הצלחת הבינה המלאכותית של סוכן באינטגרציית נתונים באמצעות שיתוף פעולה עם Snowflake AI Data Cloud

ביטגט מתגמלת מסחר בין-שווקים עם תוכנית VIP Miracle Badge החדשה
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את תוכנית VIP Miracle Badge, יוזמה חדשה שנועדה להכיר בסוחרים פעילים בשוקי קריפטוגרפיה, מניות ו-CFD, תוך הרחבת הגישה לשירותי פרימיום ותגמולים בלעדיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI