דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב
חיים נוי 04/10/22 |  צפיות: 897

מכון ההדרכה לציות לרגולציות יצוא מארח סדרת סמינרים חיים בנושא בקרות היצוא ITAR, EAR ו-OFAC בתל אביב

למדו את ההשפעה של בקרות ITAR, EAR ו-OFAC על חברות, שותפים ועסקאות שאינן מארצות הברית

קליבלנד, אוהיו, 4 באוקטובר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

המכון להדרכה לציות לרגולציות יצוא (ECTI), ספק מוביל של הדרכות ציות לבקרות היצוא של ארצות הברית לעסקים, ארגונים, ממשלות ואוניברסיטאות/מוסדות מחקר, שמח להציג את סדרת הסמינרים החיים הקרובה שלו בתל אביב, בינואר 2023.

"בקרות הייצוא מורכבות, והכללים משתנים לעתים קרובות", אמר סקוט גיריטי, נשיא ECTI. "מצאנו שסמינרים חיים, אישיים, מספקים למקצועני ציות לרזולוציות ביצוא מתחילים ומנוסים את ההדרכה העדכנית והמקיפה ביותר על עמידה בתקנות הייצוא של ארצות הברית, כמו גם הזדמנויות ייחודיות לדיונים מעמיקים עם מדריכים ועמיתים. המשתתפים עוזבים עם הבנה מוצקה של כללי בקרת היצוא וידע מעודכן על השינויים האחרונים".

הסמינרים הקרובים לתאימות לייצוא בתל אביב יתקיימו בין ה-16 בינואר עד ה-19 בינואר 2023. הנושאים שיידונו כוללים:

*סמינר בקרות תנועה בינלאומית של נשקים (ITAR) על עסקאות שאינן מבוצעות בארצות הברית, 16 ו-17 בינואר.

* תקנות מנהל היצוא (EAR) ובקרות המשרד לפיקוח על נכסים זרים (OFAC) על עסקאות שאינן בארצות הברית, 18 ו-19 בינואר.

המשתתפים יכולים להשתתף בשני הסמינרים כדי להעמיק את ההשכלה אודות תקנות בקרת יצוא המנוהלות על ידי משרדי החוץ, המסחר והאוצר של ארצות הברית כפי שהן חלות על חברות שאינן ממוקמות בארצות הברית, אך משתמשות או מוכרות מחדש מוצרים, רכיבים או טכנולוגיה שמוצאים בארצות הברית, כמו גם שותפות, חברות אם וחברות בת של חברות אמריקאיות שאינן ממוקמות בארצות הברית.

סדרת הסמינרים החיים הפופולרית של ECTI מנוהלת בידי גיריטי, מומחה מוכר בתחום הציות לרגולציות יצוא עם ניסיון מעמיק בתוכניות ציות ארגוניות. המדריכים בסמינר שייערך בינואר הינם מתרגלים פעילים בתעשיית היצוא, והרשימה כוללת את סקוט גיריטי, נשיא ECTI ואת טימותי פ.או'טול, Esq, חבר במשרד עורכי הדין Miller & Chevalier Chartered, בוושינגטון די.סי.

כל המדריכים ב-ECTI שואפים להישאר מעודכנים אודות בקרות הייצוא של ארצות הברית, ו-ECTI מעדכנת את תוכן ההדרכה עם המידע המעודכן ביותר בהתאם להשתנות החוקים והרגולציות. כתוצאה מכך, הסמינרים של ECTI נשמרים מעודכנים ומדויקים כדי לעזור לארגונים להמשיך לציית לרגולציות.

למידע נוסף על סמינרים אלה או תוכניות אחרות בלוח הסמינרים והסמינרים המקוונים החיים של The Export Compliance Training Institute - ECTI, בקרו בכתובת https://www.learnexportcompliance.com/live-events/. ניתן גם ליצור קשר עם ECTI בטלפון +1-540-433-3977 או באמצעות האימייל[email protected] לקבלת מידע נוסף.

ליצירת קשר:

Scott Gearity
President, ECTI
[email protected]
540-433-3977


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI