דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Equinor ו-Cognite נכנסות לשיתוף פעולה ארוך טווח כדי להאיץ עוד יותר את תוכנית הדיגיטליזציה של Equinor
Equinor ו-Cognite נכנסות לשיתוף פעולה ארוך טווח כדי להאיץ עוד יותר את תוכנית הדיגיטליזציה של Equinor
חיים נוי 22/11/22 |  צפיות: 779

Equinor ו-Cognite נכנסות לשיתוף פעולה ארוך טווח כדי להאיץ עוד יותר את תוכנית הדיגיטליזציה של Equinor

אוסלו, נורווגיה, 22 בנובמבר 2021, (BUSINESS WIRE):

Cognite, מובילה עולמית בתוכנה תעשייתית, הכריזה היום על הסכם מסגרת ארוך טווח עם Equinor (OSE: EQNR, NYSE: EQNR), חברת אנרגיה מובילה בעולם. שיתוף הפעולה ירחיב את יכולות הנתונים של Equinor ויחזק עוד יותר את התוכנית הדיגיטלית שלה המתמקדת באבטחת אנרגיה גלובלית ובהמרת אנרגיה.

המטרה של שיתוף הפעולה של Equinor ו-Cognite היא לתמוך ב-Equinor ולהבטיח יצירת ערך מהירה יותר מתוכנית הדיגיטליזציה השאפתנית שלה, תוך שימוש ב-Cognite Data Fusion® כמודול בארכיטקטורת הנתונים OMNIA של Equinor. OMNIA הוא פתרון מובנה לענן ה-Azure של מיקרוסופט, ושיתוף הפעולה של Equinor ו-Cognite יקדם פריסת פתרונות דיגיטליים ב-OMNIA.

שיתוף הפעולה של Equinor ו-Cognite כולל בניית ארכיטקטורת נתונים שתהיה מוכנה לשימוש גם בעתיד, דרכי עבודה חדשות וקידום חילוץ נתונים תעשייתיים ויצירת ההקשרים ביניהם. ההסכם הוא הרחבה כלל-ארגונית של שיתוף הפעולה עליו הכריזו Equinor ו-Cognite בדצמבר 2021.

החזון הדיגיטלי של Equinor הוא להפוך נתונים לזמינים בכל זמן ובכל מקום; לחזות ולמנוע אירועי בטיחות ואבטחה; להקל על העבודה באמצעות רובוטים; לחבר מוחות וטכנולוגיה, ולהבטיח תפעול בטוח ומאובטח. Cognite היא ספקית של טכנולוגיות ויכולות ליצירת הקשר בין נתונים, והיא תתמוך בשאיפות הדיגיטליות של Equinor בתחום האבטחה והמרת האנרגיה. יצירת ההקשר של נתונים מאפשרת פיתוח של מודלים ואנליטיקת נתונים נגישים, ומעצימה את העובדים לפתח תובנות תחרותיות והשערות לגבי מבחני לחץ על בסיס מתמשך.

"אנו גאים מאוד בשיתוף הפעולה המתמשך שלנו עם Equinor, ובתמיכה ב-Equinor בשאיפה הדיגיטלית שלה לעצב את המרת האנרגיה", אומר המייסד ומנהל האסטרטגיה והפיתוח הראשי של Cognite, ד"ר ג'ון מרקוס לרוויק. "עם המורכבות ההולכת וגדלה בשוק, שינויים קריטיים בערמת האנרגיה והחשיבות הגוברת של אבטחת אנרגיה, DataOps תאיץ את היכולות הדיגיטליות עבור מקבלי ההחלטות בתעשייה. שיתוף הפעולה ארוך הטווח שלנו עם Equinor הוא הזדמנות מצוינת להדגים לא רק את הערך של ההקשרים בין נתונים, אלא גם את הערך של שיתוף פעולה כדי להאיץ את הדיגיטליזציה בעת שאנו מתמודדים עם אתגרים גלובליים".

אודות Equinor

בקרו בכתובת equinor.com

אודות קוגנייט

קוגנייט Cognite היא חברת תוכנה כשירות SaaS תעשייתית גלובלית שהוקמה עם חזון אחד ברור: להעצים במהירות חברות תעשייתיות עם נתונים הקשריים, אמינים ונגישים כדי לסייע בהנעת הטרנספורמציה הדיגיטלית במלואה של תעשיות עתירות נכסים ברחבי העולם. פלטפורמת הליבה של DataOps התעשייתית שלנו, Cognite Data Fusion® ® מאפשרת למשתמשי נתונים תעשייתיים ולמשתמשי דומיינים לשתף פעולה במהירות ובבטחה כדי לפתח, להפעיל ולהרחיב פתרונות ויישומי AI בינה מלאכותית תעשייתיים כדי לספק רווחיות וקיימות. בקרו אותנו באתר www.cognite.com, ותעקבו אחרינו בטוויטר ובלינקדאין.

למידע נוסף

Press contact - Cognite
Michelle Holford
Global PR Lead - Cognite
[email protected]

מקור:Cognite

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI