דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הזרמה של מיליוני דולרים לעסקים קטנים כאשר מדינות אפריקניות נוספות מצטרפות לתוכנית ההאצה של MultiChoice Africa
הזרמה של מיליוני דולרים לעסקים קטנים כאשר מדינות אפריקניות נוספות מצטרפות לתוכנית ההאצה של MultiChoice Africa
חיים נוי 23/11/22 |  צפיות: 496

הזרמה של מיליוני דולרים לעסקים קטנים כאשר מדינות אפריקניות נוספות מצטרפות לתוכנית ההאצה של MultiChoice Africa

יוהנסבורג, 23 בנובמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

נובמבר 2022 – בעקבות ההצלחה של תוכנית ההאצה MultiChoice Africa, שהבטיחה מימון של 16 מיליון דולר (דולר ארה"ב) לשישה עסקים מתעוררים אשתקד , התוכנית הורחבה לשמונה מדינות נוספות ברחבי אפריקה.

לעסקים קטנים רבים נוספים במגזר הטכנולוגיה של אפריקה יש כעת הזדמנות ליהנות מתוכנית 2023, המספקת את הכישורים וההזדמנויות הדרושים כדי למשוך מימון עסקי טרנספורמטיבי.

"אנחנו ממש נרגשים להרחיב את תוכנית ההאצה של MultiChoice Africa למדינות אפריקניות נוספות", אמר קאלבו מאוולה, מנכ"ל קבוצת MultiChoice, והודיע על ההשקה. "זה חלק מהמחויבות ארוכת הטווח שלנו לצמיחה ולהכפלה של הפוטנציאל הטכנולוגי של אפריקה, שהוא קריטי לצמיחה העתידית שלנו".

תוכנית ההאצה MultiChoice Africa, שיצאה לדרך במהלך שבוע היזמות העולמי, מיועדת לסטארט-אפים מבוססים ולארגונים קטנים במגזרי טכנולוגיה ספציפיים – בריאות, אגריטק, פינטק, חינוך, הכלכלה המעגלית והתעשיות היצירתיות.

"יש כישרון עסקי מדהים כזה ברחבי אפריקה", אמר מאוולה. "מאיץ MultiChoice Africa הוא הזדמנות למשקיעים ולארגונים קטנים לשתף פעולה כדי להכפיל את ההשפעה של כישרון זה ולהרחיב אותו ברחבי אפריקה."

לאחר שהחל בדרום אפריקה בשנת 2021, מאיץ MultiChoice Africaמתרחב לחוף השנהב, סנגל, ניגריה, גאנה, קניה, זמביה, אנגולה ואתיופיה. היוזמה מציידת יזמים מתעוררים כדי להבטיח מימון ולהרחיב את עסקיהם, וגם מספקת הזדמנויות להציג למשקיעים בינלאומיים.

נשיא הבנק לפיתוח אפריקה, ד"ר אקינוומי אדסינה, ציין בעבר כי "המגזר הפרטי הוא מאיץ הצמיחה של אפריקה", וכמה מדינות אפריקאיות תמכו בפיתוח עסקים קטנים כחלק מהאסטרטגיה הכלכלית שלהן. מאיץ MultiChoice Africa משתלב עם יעדי פיתוח אלה.

תוכנית ההאצה של MultiChoice Africa היא יוזמה של קרן החדשנות MultiChoice, בשיתוף עם חממה עסקית שבסיסה בדובאי, Companies Creating Change- חברות יוצרות שינוי (C3), המעניקה ליזמים גישה לכלים, מיומנויות ותמיכה פיננסית להרחבת העסק שלהם. MultiChoice גם שיתפה פעולה עם EOH, חברת שירותי טכנולוגיה שתביא את המומחיות שלהם לשולחן במיוחד במונחים של ייעוץ טכנולוגי, ספרינט פיתוח ותמיכה טכנית.

השלב הראשון של תוכנית ההאצה MultiChoice Africaרואה שותפים מהמגזר הציבורי והפרטי בכל מדינה ממנים עסקים או יזמים לתוכנית. משם, 29 מהסטארט-אפים יוצאים לקורס הכשרה וירטואלי אינטנסיבי. היוזמה מיועדת לעסקים מבוססים שכבר פועלים ומחפשים להתרחב על ידי משיכת השקעות נוספות.

"מייסדי סטארט-אפים זוכים ללמוד הכל, החל מאיך לחקור נכון את המגזר העסקי שלך ואת השוק שלך, ועד איך ליצור נישה לעסק שלך", אומר בויטומלו מונאגנג, מ-Swypa, אחד הפיינליסטים של השנה שעברה. "במהלך הסדנאות עודדו אותנו לחפור עמוק יותר והבנתי שיש לנו פוטנציאל להתחרות בקנה מידה הרבה יותר גדול".

קורס ההכשרה הווירטואלי מתקיים במשך מספר שבועות, ומלמד בעלי סטארט-אפים מיומנויות מדיה, כיצד לשווק את עסקיהם למשקיעים בצורה הטובה ביותר, כיצד ליצור תוכניות עסקיות אטרקטיביות ולדעת מה המשקיעים מחפשים.

בהמשך, היזמים יתכנסו לאירוע גמר, בו ייבחרו 11 סטארט-אפים לשלב ההגשה הסופי. הם ישתתפו במחנה אתחול ייעודי של C3 כדי ללמוד כיצד לעצב את הסיפור שלהם עבור משקיעים בינלאומיים, וכדי לקבל "רעיוןמוכן" לפני המצגות הגדולות שלהם.

"אנחנו מאמינים שעסקים קטנים ובינוניים במגזרי הטכנולוגיה, הקיימות והקריאייטיב יהיו מהותיים לשלב הבא של הצמיחה של אפריקה", אומר מאוולה. "מאיץ MultiChoice Africaמיועד למצוא את הסטארט-אפים המבטיחים ביותר, ולהעצים אותם למלא את התפקיד הקריטי הזה".

קובץ מצורף

MultiChoice Africa Accelerator


Elizabeth Ferreira

MultiChoice Group Ltd

0834825241

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Datavault AI ו- Dream Bowlיקבעו רף חדש בחדשנות ספורטיבית עם מפגש החתימות הראשון בעולם עם אסימונים
Datavault AI ו- Dream Bowlיקבעו רף חדש בחדשנות ספורטיבית עם מפגש החתימות הראשון בעולם עם אסימונים, בהשתתפות כוכבי NFL נוכחיים ועתידיים - בשידור חי ב- ESPN+ 30 שחקני NFL לשעבר מקבוצות NFL שונות יחתמו במקום על עד 3,000 פריטי מזכרות ממשחק החלומות, כגון קסדות, כדורי רגל, חולצות וחתימות אמיתיות של Notable Live.

חדשות למשקיעים ב-CRMT: אם סבלתם הפסדים בחברת America’s Car-Mart, Inc. (נאסד"ק: CRMT), אתם מוזמנים ליצור קשר
חדשות למשקיעים ב-CRMT: אם סבלתם הפסדים בחברת America’s Car-Mart, Inc. (נאסד"ק: CRMT), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם.

ביטג'ט סגרה את נובמבר עם נפח חוזים עתידיים של יותר מ-10 מיליארד דולר
ביטג'ט סגרה את נובמבר עם נפח חוזים עתידיים של יותר מ-10 מיליארד דולר ועתודות של 34 אלף Bitcoin, כאשר המומנטום של UEX מואץ

סלובניה מקבלת בברכה את החורף עם ענפי ספורט שלג מורחבים, מסלולים נורדיים והרפתקאות בחיק הטבע
עם בוא החורף, לשכת התיירות הסלובנית מדגישה עונת ספורט חורף עשירה ומגוונת, החורגת הרבה מעבר לסקי אלפיני מסורתי. עם תשתית אתרי נופש משודרגת, חוויה נורדית אחודה ומגוון רחב של פעילויות בטבע, סלובניה ממצבת את עצמה כאחד מיעדי החורף הדינמיים ביותר באירופה.

Datavault AI Inc מודיעה על אישור הדירקטוריון לחלוקת דיבידנד
Datavault AI Inc מודיעה על אישור הדירקטוריון לחלוקת דיבידנד באמצעות Dream Bowl Meme Coin II לכל בעלי המניות הרשומים הזכאים של Datavault AI התוספת החדשניתNFL Alumni Health ל-Dream Bowl Meme Coin II תנציח את משחק ה-Dream Bowl הראשון שיעבור תהליך יצירת אסימונים מועצם בינה מלאכותית

Datavault AI Inc מודיעה על הצעה לחלוקת דיבידנד של כתבי אופציה
• תאריך הרישום לחלוקת הדיבידנד המוצע של כתבי אופציה יהיה ב-7 בינואר 2026 • מחיר המימוש של כתבי האופציה צפוי להיות 5.00 דולר למניה של מניות רגילות של Datavault AI (בכפוף להתאמות עבור הזרמת הון מחדש, פיצולי מניות, דיבידנדים של מניות וסוגים דומים של עסקאות)

Saabsoft ו-Property Finder מודיעות על שותפות אסטרטגית לשינוי פעילות הנדל"ן באיחוד האמירויות הערביות
Saabsoft Technologies, שותפה מובילה של Bitrix24 בדובאי, איחוד האמירויות הערביות, הכריזה היום על שותפות אסטרטגית עם Property Finder, פורטל רישום הנדל"ן הגדול והמשפיע ביותר במזרח התיכון.

Nyxoah תציג בכנס השנתי ה-44 של J.P. Morgan Healthcare
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המפתחת חלופות טיפול פורצות דרך לדום נשימה חסימתי בשינה (OSA) באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי צוות ההנהלה יציג בכנס השנתי ה-44 של J.P. Morgan Healthcare בסן פרנסיסקו ביום חמישי, 15 בינואר 2026.

EESystem מגישה בקשה לצו מניעה זמני לחסימת שימוש בלתי מורשה בטכנולוגיית בריאות קניינית
תביעה משפטית מבקשת למנוע מ- ג'ייסון שורקה ו-The Light System, Inc ניצול לרעה של קניין רוחני של EES

Bitget מציגה שדרוג משמעותי של האפליקציה, ומאחדת שווקי קריפטוגרפיה, מניות, בלוקצ'יין ו-TradFi תחת ממשק אחוד עבור 120 מיליון משתמשים
BITGET-LIMITED - Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, שחררה שדרוג ויזואלי ותפקודי מקיף לאפליקציית המובייל שלה עבור 120 מיליון המשתמשים בה, ובכך משדרגת עוד יותר את חוויית המסחר מרובה הנכסים שלה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI