דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים המתקן להרכבת רכב חשמלי של NWTN באיחוד האמירויות יושלם ברבעון הרביעי
המתקן להרכבת רכב חשמלי של NWTN באיחוד האמירויות יושלם ברבעון הרביעי
חיים נוי |  29/11/22 |  צפיות: 710

המתקן להרכבת רכב חשמלי של NWTN באיחוד האמירויות יושלם ברבעון הרביעי

מתקן קזאד

המתקן להרכבת רכב חשמלי של NWTN באיחוד האמירויות יושלם ברבעון הרביעי

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 28 בנובמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

NWTN Inc (נאסד"ק: NWTN), חברת טכנולוגיות לניידות עם מודעות לסביבה המביאה לעולם פתרונות ניידות ממוקדת נוסעים ברמת הפרמיום, הודיעה כי הבנייה של מתקן הרכבת הרכב החשמלי שלה באיחוד האמירויות, באזור התעשייה ח'ליפה באבו דאבי (KEZAD), מתבצעת בהתאם ללוח הזמנים, והוא יושלם ברבעון הרביעי של 2022.

NWTN חתמה בספטמבר 2022 על הסכם חכירה מול KEZAD Group, עבור שטח שגודלו כ-25,000 מטר רבוע, להקמת מתקן הרכבה ראשון לרכב חשמלי של NWTN באבו דאבי. המתקן ישרת את הדרישה ההולכת וגוברת לפתרונות תחבורה ברת קיימא במזרח התיכון וגם מחוץ לאזור, וימלא תפקיד חשוב בקידום ניידות המבוססת על אנרגיה חדשה וההמרה לאנרגיה ברת קיימא באיחוד האמירויות ובמזרח התיכון.

NWTN, שנוסדה ב-2016, ממוקמת באיחוד האמירויות ומטרתה לשלב עיצוב אוונגרד, התאמה לפי סגנון חיים, קישוריות IoT, טכנולוגיית נהיגה אוטונומית ומערכות אנרגיה ירוקה אקולוגיות בפתרונות הניידות העתידיים שלה.

NWTN מתכננת להפעיל תחילה את המתקן עבור ייצור, מחקר ופיתוח, בדיקות רכב ולוגיסטיקה. מאז קבלת האישור מ-KEZAD Group עבור השינויים הנדרשים והרישיון התעשייתי באוקטובר, NWTN השלימה 80% מהתקנת הציוד והכלים במתקן, כולל הרובוטים המשמשים לכיול מערכת הראייה והמערכות המתקדמות לסיוע לנהג (ADAS). צוות ההנהלה ותפעול ההרכבה המלא יהיה במקום עד אמצע דצמבר, 2022, והמתקן יהיה פעיל במלואו עד סוף שנה זו.

הקיבולת השנתית של המתקן תהיה בתחילה 5,000-10,000 יחידות עבור הרכבת כלי רכב חשמליים כדי לענות על הביקוש הגובר במהירות לרכבי אנרגיה חדשים ואפשרויות תחבורה ברת קיימא באיחוד האמירויות ובמדינות אחרות במזרח התיכון ובצפון אפריקה. בשלב השני, NWTN תציג מספר דגמי רכב חשמליים חדשים ותרחיב את הקיבולת ל-50,000 יחידות בשנה עם תאריך התחלה צפוי ברבעון הראשון של 2024.

הפיתוח של מתקן הרכבת הרכב החשמלי של NWTN זכה לתמיכה חזקה מהממשלה והסוכנויות של איחוד האמירויות, והוא תואם באופן מלא ליוזמה האסטרטגית של איחוד האמירויות 'נטו אפס 2050' שמתכננת להגיע לרמת פליטות פחמן נטו אפס עד 2050 עם השקעות של למעלה מ-600 מיליארד דירהם (160 מיליארד דולר) באנרגיה מתחדשת וטכנולוגיות קיימות. ההשלמה וההרחבה העתידית של המתקן של NWTN יניעו את הפיתוח ארוך הטווח של המחקר והפיתוח של הרכב החשמלי המקומי, הייצור, הקמת שרשרת אספקה, ובהמשך לחידושים בייצור, שימוש, תחבורה ואחסון אנרגיה באזור.

עם הנגישות הגוברת והמחירים הזולים של אנרגיה ברת קיימא הנתמכת על ידי תשתיות כגון מפעל KEZAD של NWTN, השינוי של איחוד האמירויות הערביות לעבר עתיד בר קיימא וחכם יואץ באופן משמעותי.

NWTN השלימה לאחרונה מיזוג עם East Stone Acquisition Corporation, חברת רכישה ציבורית למטרות מיוחדות (SPAC), והונפקה בבורסת נאסד"ק ב-14 בנובמבר.

אודות NWTN

NWTN (נאסד"ק: NWTN) היא חברת טכנולוגיה ירוקה חלוצית עם משימה להביא לעולם ניידות פרימיום ממוקדת נוסעים ופתרונות אנרגיה ירוקה. NWTN, שבסיסה בדובאי ועם מתקני הייצור שלה באבו דאבי, איחוד האמירויות הערביות, שואפת לשלב עיצוב אוונגרדי, התאמה אישית בסגנון חיים, קישוריות IoT, טכנולוגיית נהיגה אוטונומית ומערכות אקולוגיות של אנרגיה ירוקה לפתרונות הניידות העתידיים שלה. טכנולוגיית הליבה שלה כוללת פלטפורמות חשמליות מודולריות טהורות, טכנולוגיית אריזה וניהול סוללות, מערכת קישוריות דיגיטלית על הלוח, ארכיטקטורה חשמלית ואלקטרונית המשודרגת ללא הרף וכן טכנולוגיית נהיגה אוטונומית.

NWTN מתמקדת בצמיחה ופיתוח בכל שרשרת הערך של יישומי אנרגיה נקייה באיחוד האמירויות הערביות ומתכוונת להתרחב למזרח התיכון, צפון אפריקה וטריטוריות אחרות בדרום מזרח אסיה ובאירופה.

למידע נוסף אנא בקרו באתר: https://www.nwtnmotors.com

לפניות משקיעים:

Michael Bowen
[email protected]

לפניות בנושאי תקשורת:

Edmond Lococo
[email protected]

תמונה המצורפת להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d68f3e37-78d4-48c9-a0ee-01ae72393b36

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI