דף הבית הודעות לעיתונות ספורט Prepay Nation מקדמת את פאולו מונטסורי למנכ"ל (CEO)
Prepay Nation מקדמת את פאולו מונטסורי למנכ"ל (CEO)
חיים נוי 05/01/23 |  צפיות: 1228

Prepay Nation מקדמת את פאולו מונטסורי למנכ"ל (CEO)

פאולו מונטסורי מנכ"ל Prepay Nation

ברווין, פנסילבניה, 4 בינואר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :


Prepay Nation, חברת שוק B2B גלובלי מובילה עבור מוצרים בתשלום מראש, הכריזה על מינויו של פאולו מונטסורי למנכ"ל החדש. הדירקטוריון בחר במונטסורי שיירש את איי ג'יי האנה החל בינואר 2023 לאחר העברת תפקיד מסודרת ויסודית.

לאחר למעלה מ-3 וחצי שנים ב-Prepay Nation, כולל 2 וחצי השנים האחרונות כמנכ"ל, איי ג'יי האנה הודיע ​​כי יעזוב את תפקידו כמנכ"ל ויו"ר Prepay Nation עד ה-31 בדצמבר 2022. איי ג'יי ימשיך לתמוך במעבר כיועץ מיוחד לדירקטוריון ולמנכ"ל שזה עתה מונה.

פאולו מונטסורי הצטרף ל-Prepay Nation באוקטובר 2021 כמנהל ההכנסות הראשי. לאורך יותר מ-25 שנות הקריירה שלו, מונטסורי ביסס רקורד מוצק של הישגים כשהוביל חברות טלקום ושירותים פיננסיים עם מגוון רחב של אפשרויות אסטרטגיות ובנייה עסקית, בתקופה של התפתחות מתמדת בעולם השירותים הפיננסיים והתשלומים. כמנכ"ל, המטרות העיקריות של מונטסורי יהיו לחזק את מעמדה הפיננסי של Prepay Nation ואת בסיס נכסיה האיתן, לרבות רשת הפצה מקושרת עולמית הדדית ושוק של מוצרים משולמים מראש, כמו גם להאיץ את תוכניות הצמיחה של החברה ולהרחיב את חלופות התשלום שלה.

יו"ר מועצת המנהלים והמנכ"ל של Prepay Nation, איי ג'יי האנה, אמר: "אנו שמחים לקבל את פני פאולו מונטסורי כמנכ"ל הבא של Prepay Nation. פאולו הוא מנהיג מוכח הידוע בפיתוח כישרונות ומנהיגות של צוותים תוך עידוד צמיחה וחדשנות בתעשיות הפינטק והטלקום. עם ניסיונו הרב בהרחבת Comviva לאזורים גיאוגרפיים חדשים, כמנכ"ל eServGlobal שבתקופתו שם הקים את HomeSend, המיזם המשותף חוצה גבולות עם MasterCard, כמנכ"ל עסקי עיבוד העסקאות של Novatti ומנכ"ל LenddoEFL שהיא חברת פינטק שמציעה ניתוח סיכונים חדשני מבוסס בינה מלאכותית, הוא בעמדה טובה להוביל את Prepay Nation בעידן החדש שלה. ההתמקדות של פאולו בהאצת תהליך הצמיחה של החברה ובהשגת אימוץ נרחב יותר של הפתרונות שלנו באקו סיסטם והיכולות בשוק התשלום מראש עם משתמשים ועסקים שיובילו להשקת Prepay Nation 2.0".

אנוראג ג'יין, מייסד שותף של Prepay Nationהוסיף: "בשם הדירקטוריון, העובדים הגלובליים שלנו, הלקוחות והשותפים העסקיים, אני רוצה להודות לאיי ג'יי על מסירותו והתלהבותו ל- Prepay Nationולברך אותו על ההישגים ואבני הדרך הרבים שחגגנו בזמן שהוא עמד בראש החברה הדינמית הזו. תחת הנהגתה של איי ג'י,Prepay Nation הרחיבה את הפריסה הגלובלית שלה והצמיחה שוק מוביל בתעשייה למוצרים משולמים מראש והפכה את היכולות שלנו ליתרון תחרותי".

המנכ"ל הנכנס פאולו מונטסורי אמר, "להיבחר להוביל ארגון כה מכובד כמו Prepay Nation, טכנולוגיה גלובלית ושוק גלובלי בתשלום מראש, המשרת יותר מ -150 מדינות ומעל 5 מיליארד משתמשים הוא כבוד גדול והזדמנות מרגשת מאוד.

התשוקה לחדשנות עם צרכי הלקוחות בלב היא מה שהנחה את Prepay Nationמאז הקמתה לפני למעלה מעשור. אני מצפה להוביל את הצוות ב- Prepay Nation ולעבוד יחד כדי להתוות עתיד של צמיחה, יצירת ערך לבעלי המניות שלנו תוך אספקת שירותים חיוניים המשולמים מראש לקהל הגלובלי שלנו".

איי ג'יי האנה הוסיף, "זה היה כבוד וזכות להוביל את Prepay Nationולעזור לשרת את השותפים שלנו ברחבי העולם ואת המשתמשים שלהם. יש לי הרבה זיכרונות יקרים מהזמן שביליתי בעבודה עם עמיתינו, שכישרונם, נאמנותם ומחויבותם ללקוחותינו הם ללא תחרות. אני גאה בעסק מונחה המטרה שעיצבנו יחד, ואני מצפה לראות את החברה והצוות פורחים תחת הנהגתו של פאולו".

אודות Prepay Nation

Prepay Nation , חברת שוק B2B גלובלי מובילה עבור עסקאות בתשלום מראש, מאפשרת רכישות חוצי גבולות של זמן אוויר בטלפונים ניידים, נתונים, כרטיסי מתנה ותשלומי שירות מעבר בגבולות בינלאומיים. החברה מתגאה בנוכחות תפעולית ביותר מ-150 מדינות, עם למעלה מ-600 שותפויות של מפעילי סלולר ביותר מ-300,000 מיקומים קמעונאיים - עם גיבוי של צוות גלובלי מבוזר בארצות הברית, קנדה, אסיה, אירופה והמזרח התיכון. אנו מאפשרים למותגים מקומיים וגלובליים להפיץ את מוצרי התשלום מראש שלהם דרך רשת במפיצים העולמית שלנו בכל הערוצים. השותפים שלנו נהנים מהגדלת המכירות, גיוס לקוחות, מעורבות, שימור ונאמנות.

לקבלת מידע נוסף, אנא בקרו בכתובת www.prepaynation.com או צרו קשר עם ג'ניס ד'סוזה ב-[email protected]

תמונה המצורפת להודעה לעיתונות זו זמינה בכתובת

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/e6e795e8-3952-4fac-be39-a9e19eaaf650

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI