דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Trucap Finance שבסיסה במומבאי תרכוש את EZ Capital, לשכת שירות בדובאי
Trucap Finance שבסיסה במומבאי תרכוש את EZ Capital, לשכת שירות בדובאי
חיים נוי 10/01/23 |  צפיות: 1032

Trucap Finance שבסיסה במומבאי תרכוש את EZ Capital, לשכת שירות בדובאי

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 9 בינואר 2023, (ACCESSWIRE) :

חברת המימון החוץ-בנקאי (NBFC)Trucap Finance Ltd.שבסיסה במומבאי תרכוש בקרוב את עסקי ההלוואות הקמעונאיות שלEZ Capitalמניו דלהי לפי שווי צפוי בין 23 מיליון דולר ל-25 מיליון דולר. (כ- 200 מיליון רופיות הודיות).

EZ Capital, שבסיסה בצפון הודו, מספקת מימון בר השגה ומובטח כנגד שירותי נדל"ן לאוכלוסייה העירונית העצומה בחלקה בהודו. EZ Capitalנמצאת כיום בבעלות ויג'יי בהנדרי, סנה בהנדרי, אשיש בהנדרי ופררנה בהנדרי. החברה הוקמה במקור על ידי ויג'יי ואשיש בהנדרי, שניהם פועלים בדובאי. כיום היא פועלת ב-10 סניפים, עם יותר מ-120 עובדים בניו דלהי/NCR ובפנג'אב, הודו.

Trucap Finance היא חברת מימון חוץ בנקאית שבסיסה במומבאי, הנסחרת כיום בבורסת בומביי. יש לחברה יותר מ -70 סניפים והיא מספקת הלוואות זהב והלוואות עסקיות לצרכנים קמעונאיים. ל- Trucap Finance יש כיום יותר מ-58,000 לווים, מתוכם 13,000 נשים.

אטווד פורטר קולינס, מנהלת כספים ב-Trucap, הייתה בעבר שותפה בקרן השירותים הפיננסיים FrontPoint. אטווד הופיעה גם בספרו של מייקל לואיס ובעיבוד הקולנועי "The Big Short" לחיזוי מדויק של המשבר הפיננסי העולמי של 2008.

בהתייחסו להתפתחות האחרונה, דובר מטעם Trucap Finance מציין כי החברה מתכננת לפתוח נציגות בדובאי, אם תאושר על ידי הבנק המרכזי של הודו והבנק המרכזי של איחוד האמירויות הערביות. נציגות דובאי תתמקד בהודים שאינם תושבים ומתגוררים באיחוד האמירויות הערביות.

למידע נוסף:

Ashish Bhandari
EZ Capital
[email protected]

מקור: EZ Capital.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
RealPage רוכשת את Cherre ויוצרת פלטפורמת מודיעין אמינה מבוססת בינה מלאכותית לאורך כל שרשרת ההון בתחום הנדל"ן
השילוב מחבר בין תפעול ברמת הנכס לבין מודיעין ברמת תיקי השקעות מוסדיים, ומעניק לבעלים ולמפעילים תשתית מבוקרת ואמינה לקבלת החלטות טובות יותר ולשיפור הביצועים.

Telnyx משיקה תשתית מעבדים גרפיים ריבונית בדובאי, מעבדת ומאחסנת נתונים מ-MENA באזור עצמו
תשתית היסק עבור סוכנים שפועלים אמת פעילה כעת באיחוד האמירויות הערביות. לקוחות Telnyx יכולים להריץ היסק על גבי GPU שבבעלותם בתוך המדינה, כך שנתוני הארגון מאוחסנים ומעובדים מבלי לצאת מהאזור.

U.S. Polo Assn. חזרה לטורניר ה-DMMI Royal Charity Polo Cup לשנת 2026 כנותנת החסות הרשמית לביגוד ולנבחרות.
המותג הגלובלי תומך באירוע הפולו הפילנתרופי של נסיך ויילס, ומגייס מעל מיליון ליש"ט

ביקורת: בין קודש לחול, בין ייאוש לתקווה: "פליישר" בבית צבי - יצירת מופת נוקבת
14/07/26 | תיאטרון
ישנן הצגות שנכנסות לאולם ומעוררות סקרנות, וישנן הצגות שמכות בך בבטן הרכה מהדקה הראשונה ועד לירידת המסך. "פליישר", המחזה האיקוני של יגאל אבן-אור ז"ל, שעולה בימים אלה בבית צבי ברמת גן, שייך ללא ספק לסוג השני

ג'טקס ג'קרטה: ג'טקס מכריזה על כניסתה לשוק התעופה של אינדונזיה
Jetex, המותג המוביל בעולם בתחום התעופה הפרטית, חתמה על הסכם להרחבת פעילותה לאינדונזיה – צעד המהווה אבן דרך חשובה בהמשך הצמיחה של החברה באזור אסיה-פסיפיק.

QualityKiosk מאיצה את חזון האמינות של בינה מלאכותית עם מינויים אסטרטגיים להנהלה
QualityKiosk ממנה את צ'יטרה רמסוואמי לתפקיד מנהלת בכירת - חדשנות וטכנולוגיה; את רבישנקר גופאלאן לתפקיד מנהל תפעול ראשי ואת סאיראם ודאם לתפקיד מנהל שיווק ראשי

The Rock-It Company מתרחבת ומגיעה לדובאי, מחזקת את מיצוב ההון כמוקד גלובלי ליוקרה, לתרבות ולאירועים מרכזיים
The Rock-It Company ‏(Rock-It), אחת הספקיות המובילות בעולם ללוגיסטיקת מומחים במגזרים עם ערך גבוה וחשיבות קריטית לזמנים באירועים חיים ומוצרי יוקרה, הרחיבה את נוכחותה באיחוד האמירויות לאבו דאבי, בשותפות עם משרד ההשקעות של אבו דאבי (ADIO).

Russell Investments מודיעה על בעלים חדשים לטווח ארוך
קונסורציום משקיעים בהובלת B Capital, הכולל גם את CalPERS, יעמיד הון לטווח ארוך שיאפשר ל-Russell Investments להרחיב את השירותים והיכולות המוצעים ללקוחותיה ולהאיץ את תהליכי החדשנות

רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין ותיק, מעודדים את משקיעי Nano-X Imaging Ltd לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – NNOX

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של מעל 100,000 דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך - LCID
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI