דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים FURA Gems ממנה את Mazars SA ויוזמת את התהליך לרישום מועצת התכשיטים האחראית (RJC)
FURA Gems ממנה את Mazars SA ויוזמת את התהליך לרישום מועצת התכשיטים האחראית (RJC)
חיים נוי |  12/01/23 |  צפיות: 608

FURA Gems ממנה את Mazars SAויוזמת את התהליך לרישום מועצת התכשיטים האחראית (RJC)

FURA Gems

רובי, אמרלד וספיר מ- FURA Gems

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 11 בינואר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

FURA Gems הודיעה היום כי יזמה את תהליך ההסמכה עם RJC, תוך הפגנת מחויבותה לפרקטיקות עסקיות אחראיות. בראש הפרויקט תעמוד Mazars שוויץ, שתלווה את FURA Gems ואת כל אתרי הכרייה הפעילים שלה בקולומביה עבור אזמרגדים, מוזמביק עבור אודם, ואוסטרליה עבור ספיר בתהליך הכנת RJC. FURA כבר רשמה את מיקומה האוסטרלי ב-RJC, ו-FURA תחפש כעת להרחיב את ההסמכה לקבוצה ולכל אתרי ההפעלה שלה. בתמיכת Mazars, FURA תתמקד בהשלמת תהליך ההסמכה ב-31 בדצמבר 2023 או לפני כן, עבור כל מיקומי ההפעלה שלה.

ההסמכה עם RJC היא חלק מאסטרטגיית ה-ESG השאפתנית של FURA מאז הקמתה ב-2017. מוקדם יותר בשנה שעברה, FURA הכריזה על השותפות עם Gübelin כדי לספק עקיבות לכל האבנים שלה באמצעות הבלוקצ'יין Provenance Proof. הסמכת RJC מסמנת צעד חשוב נוסף לקראת השגת יעדי ה-ESG השאפתניים של FURA.

"זוהי הצהרה נמרצת מהצד שלנו, כאשר אנו משיקים הסמכה של כל המכרות שלנו המייצרים אזמרגד, אודם וספיר", אומר דב שטי (Dev Shetty), מייסד ומנכ"ל FURA Gems. "תהליך ההסמכה יאפשר לנו למסד את המחויבות שלנו מאז הקמתנו: לספק לשוק התכשיטים אבני חן צבעוניות הניתנות למעקב, ממקור בר-קיימא. כדי להשיג זאת, זיהינו את Mazarsכשותף האידיאלי לביצוע התהליך בכל אתרי הייצור שלנו וברמת המטה. Mazarsמציעה את השילוב האידיאלי של מומחיות אזורית וראייה גלובלית, המאפשרת לנו לנהל את הפרויקט ברמה הגבוהה ביותר של יכולות ומקצועיות".

פרנק פאוקוד, שותף ב-Mazars, מסביר, "אנו נרגשים ללוות את FURA Gems בתהליך התובעני של הסמכת RJC COP. ביצוע הפרויקט עבור שלושת (3) המכרות בו זמנית מראה את המחויבות של FORA לכרייה אחראית. אנו בטוחים כי עם הניסיון שלנו בתחום אבני החן והתכשיטים, נוכל לתמוך ב- FURA עם מחויבותה לבניית המסגרת האיתנה להשגת הסמכת RJC".

אודות FURA GEMS

FURA Gems Inc. היא חברה לכריית אבני חן צבעוניות ושיווק שהוקמה בשנת 2017. עם המטה שלה בדובאי, איחוד האמירויות הערביות, FURA מעסיקה למעלה מ-1,200 עובדים ברחבי יבשות. זהו המפעל החלוצי, היצירתי והאתי הראשון המכסה את כל הספקטרום של אבני חן צבעוניות. היא מפעילה שלוש חברות בנות בתחום הכרייה בקולומביה, מוזמביק ואוסטרליה, המכרות אזמרגד, אודם וספיר. FURA גם יזמה את תוכנית החיפושים שלה במדגסקר לכריית ספיר. זוהי חברת כריית אבני החן הצבעוניות הצומחת ביותר כדי להבטיח את היציבות והעקיבות של אבני חן צבעוניות שנכרו באופן אתי, מהמכרות ועד לקמעונאיות.

אודות MAZARS

מזר היא שותפות בינלאומית משולבת, המתמחה בביקורת, חשבונאות, ייעוץ, מס ושירותים משפטיים. Mazars, הפועלת ביותר מ-90 מדינות וטריטוריות ברחבי העולם, נעזרת במומחיות של יותר מ-44,000 אנשי מקצוע כדי לסייע ללקוחות בכל הגדלים בכל שלב בהתפתחותם.

Mazars שוויץ מתמחה בתעשיית השעונים והתכשיטים. Mazars יכולה ללוות לקוחות לאורך כל הכנה ורישום להסמכת COP של RJC כפי שקורה עבור FURA Gems או לבצע ביקורות להסמכת חברות בהתאם ל- RJC COP.

תמונה המצורפת להודעה לעיתונות זו זמינה ב-https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/80695a84-8e96-48d7-a21d-6548f0e035e7

מידע נוסף

Gianluca Maina, Marketing Director, FURA Gems, [email protected]

Franck Paucod, Partner, Mazars SA, [email protected]


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות

EgyptAir מעבירה את חוויית הנוסע לעידן הבינה המלאכותית בשיתוף Sitecore
באמצעות SitecoreAI, חברת התעופה הלאומית של מצרים נועדה לתמוך במתן שירות מותאם אישית, בתקשורת יזומה ובשירות תמיכה המבוסס על בינה מלאכותית, וזאת במגוון נקודות ממשק דיגיטליות

הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI