דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הסופר קאפ הספרדי ייצא לדרך מחר בריאד
הסופר קאפ הספרדי ייצא לדרך מחר בריאד
חיים נוי 12/01/23 |  צפיות: 630

הסופר קאפ הספרדי ייצא לדרך מחר בריאד

ריאד, ערב הסעודית, 10 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

ריאד, בירת ערב הסעודית, תארח מחר את הסופר קאפ הספרדי 2023 בפעם השלישית. ארבע הקבוצות (ריאל מדריד, ברצלונה, ולנסיה וריאל בטיס) ישתתפו בטורניר, שאמור להתקיים בין ה-11 ל-15 בינואר 2023 באצטדיון המלך פהד בריאד, שהובא על ידי משרד הספורט כחלק מאירועי הספורט בעונת דירייה (Diriyah ) השנייה.

אלופת הליגה הספרדית, ריאל מדריד, תשחק נגד ולנסיה מחר, ה-11 בינואר, בעוד אלופת הגביע הספרדי ריאל בטיס תתמודד מול היריבה ברצלונה ביום חמישי, ה-12 בינואר, כאשר המנצחות בכל אחד מהמשחקים יתחרו על הסופר קאפ הספרדי ביום ראשון, ה-15 בינואר. בעוד שכל שלושת המשחקים ישוחקו בשעה 22:00 שעון ריאד.

שלוש הקבוצות; ריאל מדריד, ולנסיה וריאל בטיס הגיעו אתמול לשדה התעופה הבינלאומי המלך חאליד בריאד, בעוד הקבוצה הרביעית ברצלונה אמורה להגיע היום בערב.

את טורניר הסופר קאפ הספרדי אירחה לראשונה ערב הסעודית ב-2020 בג'דה, שם ריאל מדריד ניצחה בגמר את אתלטיקו מדריד. הטורניר השני נערך בריאד בתחילת 2022, וראינו את ריאל מדריד שוב מניפה את הגביע לאחר ניצחון על אתלטיק בילבאו.

אירוח אירוע מרכזי זה על ידי הממלכה מגיע כחלק מטורנירי ספורט ואירועי ספורט בינלאומיים המתקיימים בעונת דירייה 2022 אשר מובאים על ידי משרד הספורט, במטרה להשיג את מטרות חזון הממלכה 2030, וכאחת מיוזמות תוכנית "איכות חיים", על ידי אירוח אירועי הספורט הבינלאומיים המרהיבים והגדולים ביותר, כדי להבטיח חוויה נהדרת למבקרים בעונת דירייה באמצעות פעילויות מדהימות.

*מקור: AETOSWire

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/53195437/en

למידע נוסף:

Sara Alghamdi – managing director
[email protected]

מקור: Saudi Arabia Ministry of Sport

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
The Retail Marketeers ו-PDI Technologies מכריזות על זוכות פרסי המנהיגות הנשית האירופיות בתחום הנוחות לשנת 2026.
שש נשים זכו להוקרה על קידום מנהיגות, חדשנות וצמיחה במגזרי קמעונאות הנוחות והניידות באירופה.

אסטרהזנקה ו-OMP מדגימות תכנון בקצב השינוי ב-Gartner Supply Chain Symposium/Xpo™ 2026
כיצד האצת מהירות קבלת ההחלטות סוגרת את הפער בין תובנה לפעולה בשרשראות אספקה ​​מורכבות שנעות במהירות

Kraken Robotics חתמה על מזכר הבנות עם SEFINE SISAM
חברת Kraken Robotics Inc ("קראקן" או "החברה") (TSX-V: PNG, OTCQB: KRKNF) מודיעה על חתימה על מזכר הבנות (MOU) עם SEFINE SISAM (מרכז המחקר למערכות בלתי מאוישות אסטרטגיות) במהלך תערוכת SAHA בטורקיה.

סטונשילד קפיטל מצטרפת לדירקטוריון של מלון מליה אינטרנשיונל
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ) היא בעלת המניות השנייה בגודלה בחברת Meliá Hotels International ("מליה") עם 9.5% ממניותיה, וחואן פפה, מייסד שותף של סטונשילד, מונה לדירקטוריון של מליה.

ריסקיפייד חושפת חבילת בינה מלאכותית מהדור הבא בכנס Ascend 2026, המעניקה לסוחרים נראות ושליטה חסרות תקדים על סיכוני מסחר אלקטרוני
יכולות חדשות כוללות את Riskified ARIA - אנליסט סיכונים מבוסס בינה מלאכותית, את Identity Explore 2.0 ואת Decision Studio המשודרג, המעניקים לסוחרים את היכולת לראות, להבין ולפעול על בסיס מודיעין סיכונים מהרשת באופן שלא היה קיים בעבר

Workvivo משיקה את Seer לקידום בינה של אנשים ולסגירת פער ההקשבה של העובדים
סקר עולמי חדש חושף פער בין משוב עובדים לפעולה, כאשר Workvivo מציגה את Seer כפתרון עצמאי, עם ותיק התעשייה ג'סטין בלאק בראש.

אנדרסן גלובל מוסיפה את NetExpat כחברה משתפת פעולה
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה שלה ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה וארה"ב באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NetExpat, חברה המתמחה בסיוע לעובדים, הכשרה בין-תרבותית ופיתוח מנהיגות עבור עובדים המתניידים ברחבי העולם.

Bullish תרכוש את Equiniti מ-Siris בעסקה של 4.2 מיליארד דולר, וכך תיצור סוכנות העברות גלובליות של אסימוני ניירות ערך
חברת Bullish (NYSE: BLSH) חתמה על הסכם סופי לרכישת Equiniti, סוכנות העברות גלובלית מובילה המשרתת כמעט 3,000 לקוחות מנפיקים, כמות כוללת של 15,000 לקוחות תאגידיים, 20 מיליון בעלי מניות, ומעבדת תשלומים שנתיים בשווי 500 מיליארד דולר.

המקום בו אסתטיקה פוגשת טכנולוגיה - LEPAS Milan Public Days הגדירה מהי ניידות אלגנטית
LEPAS, בין ה-20 ל-26 באפריל, הגיעה להופעה מרשימה במילאנו תחת הכותרת "הנה האלגנטיות", וסימנה את הופעת הבכורה של המותג באזור האירופאי

Transoft Solutions רוכשת את CADaptor Solutions
Transoft Solutions מרחיבה את פורטפוליו ניהול הסדרי התנועה הזמניים שלה עם הרכישה האחרונה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI