דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
חיים נוי |  12/01/23 |  צפיות: 845

תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה

שר החאג' והעומרה: ערב הסעודית רתמה את הטכנולוגיה המודרנית כדי לשרת טוב יותר את עולי הרגל

ריאד, ערב הסעודית, 11 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

הנסיך ח'אלד אל-פייסל, יועצו של האפוטרופוס על שני המסגדים הקדושים ומושל אזור מכה, והנסיך פייסל בן סלמאן בן עבד אל-עזיז אל-סעוד, מושל מחוז מדינה, חנכו את הכנס והתערוכה של חאג' ועומרה 'חאג' אקספו' ב-2023. האירוע השני של חאג' אקספו (Hajj Expo), שהתקיים בג'דה, כלל 81 דוברים מהמגזר הציבורי והפרטי, וכן משלחות רמות דרג של שרים לענייני דתות, ראשי נציגויות חאג' ורשויות נבחרות מ-57+ מדינות.

שר החאג' והעומרה, ד"ר תאופיק בן פוזאן אל-רביע, בירך את האורחים הנכבדים וציין כי העדיפות העליונה של ערב הסעודית היא להבטיח שעולי הרגל יוכלו לערוך חאג' ועומרה בבטחה ובבטחה על ידי שיפור היכולות הדיגיטליות של השירותים. "זוהי מחויבות היסטורית וכבוד להתגאות בו עבור ממשלת שני המסגדים הקדושים", אמר.

אל-רביע שב והדגיש את להיטותו של המשרד להעשיר את חוויית החאג' והעומרה באמצעות פיתוח שירותים ופתרונות והכנסת תקנות ונהלים משופרים. הוא שיבח את מחויבותן של הרשויות הרלוונטיות ואת החתימה המוקדמת על הסכמי החאג' כ"עדות ללהיטות הבלתי פוסקת לספק שירותים טובים יותר לעולי הרגל ולמבצעי העומרה".

באירוע היו עדים למספר הסכמים ומזכרי הבנות בין גופים מרכזיים, ובראשם הרשות הכללית ל- Awqaf (GAA), הרשות הכללית לאמנות ותערוכות סעודיות (SCEGA), האקדמיה העולמית לשפה הערבית ע"ש המלך סלמאן (KSAA), ארגון התקנים, המטרולוגיה והאיכות הסעודי (SASO) וועדת המודעות לתקשורת ובנקאות עבור בנקים סעודיים. כמו כן נחתמו למעלה מ-57 הסכמי שירות לחאג', בנוגע למספרי עולי הרגל בחאג', תוכניות ייעודיות להגעת עולי רגל, דרישות בריאות והנחיות פרוצדורליות.

חאג' אקספו דן בדרכים לשפר את איכות שירותי החאג' ב-10 מפגשי נאומים מרכזיים, 13 פאנלים ו'שיחות חאג'', כמו גם 36 סדנאות ואירועים ופעילויות אחרות: התערוכה האסלאמית, אזור אתגר החאג' והעומרה ואזור הסטארט-אפים.

חאג' אקספו שואף לבנות מערכת אקולוגית משולבת ובת קיימא של שירותים ופתרונות כדי לשפר את חוויית עולי הרגל, לצפות כיוונים עתידיים וליצור הזדמנויות לשיתופי פעולה נוספים, הסכמים ויוזמות מקומיות ובינלאומיות, תוך הצגת מאמציה של ערב הסעודית לשפר את הפיתוח בר-הקיימא של שירותי צליינים.

*מקור: AETOSWire

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/53199476/en

למידע נוסף:

Hussein Nasrallah
[email protected]

מקור: Ministry of Hajj and Umrah

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המכון לחדשנות טכנולוגית (TII) משלים את בניית הגשושית לנחיתה על אסטרואיד עבור המשימה ההיסטורית של איחוד האמירויות לחגורת האסטרואידים
במסגרת משימה ראשונה מסוגה, הגשושית של TII – הנישאת על גבי החללית MBR Explorer – תעבור בדרכה על פני שישה אסטרואידים בחגורת האסטרואידים הראשית בטרם תנחת על האסטרואיד 269 Justitia; בכך הוא יהפוך לאסטרואיד השביעי בלבד בהיסטוריה שגשושית מגיעה אל פני השטח שלו

מועד אחרון בנוגע ל-UWMC
מועד אחרון בנוגע ל-UWMC: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי UWM Holdings Corporation להצטייד בייצוג משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – UWMC

מועד אחרון בעניין XTI Aerospace
מועד אחרון בעניין XTI Aerospace: רוזן, המייצג משקיעים וזוכה להערכה ברמה הארצית, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

Henley & Partners – ארגנטינה מכריזה על תוכנית חדשה לקבלת אזרחות באמצעות השקעה
מסגרת חדשה מוסיפה ממד משמעותי לתמונה המתפתחת של ניידות ההון באמריקה הלטינית, בעוד ארגנטינה פועלת למשוך הון בינלאומי, יזמים וכישרונות

YYForce מפעילה רובוט שירות אירוח במלון Aloft by Marriott Langkawi Pantai Tengah במלזיה
רובוט הנושא את המיתוג של YY Circle Malaysia מיישם את גישת החברה לשילוב כוח אדם אנושי ורובוטי בסביבת הפעילות של בית מלון

American Wave Machines הגישה תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries
American Wave Machines, Inc. (AWM), חברת טכנולוגיית הגלישה העומדת מאחורי מתחמי הגלישה PerfectSwell® ברחבי העולם, הודיעה על הגשת תביעה בגין הפרת פטנט נגד WhiteWater West Industries, Ltd. (WhiteWater).

FREELANDER מתחילה את ההשקה הבינלאומית שלה במזרח התיכון
מותג FREELANDER, שפותח במשותף על ידי JLR ו-Chery, מציב את המזרח התיכון במוקד ההשקה הבינלאומית שלו, ומציג את הגרסה הבינלאומית בעלת הגה שמאלי של דגם ה-FREELANDER 8 במסגרת אירוע ההשקה העולמי של המותג באבו דאבי.

ALIF Holding מניחה את אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי באום אל קוויין
קבוצת ALIF Holding, הזרוע התעשייתית של חברת Robo.ai (נאסד"ק: AIIO), קיימה ב-25 בספטמבר את טקס הנחת אבן הפינה לשלב הראשון של הפארק התעשייתי של הקבוצה באום אל קוויין.

אנדרסן גלובל מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן באמצעות פירמה חברה חדשה סן פרנסיסקו, 2 באוקטובר 2026, (BUSINESS WIRE): Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, מ
Andersen Global מחזקת את הנוכחות המשפטית שלה בפקיסטן, כאשר Samdani & Qureshi, משרד המשתף פעולה עם הארגון מאז 2021, משנה את שמו ל-Andersen Legal in Pakistan והופך למשרד החבר החדש ביותר המצטרף לארגון

דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI