דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
חיים נוי 12/01/23 |  צפיות: 463

תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה

שר החאג' והעומרה: ערב הסעודית רתמה את הטכנולוגיה המודרנית כדי לשרת טוב יותר את עולי הרגל

ריאד, ערב הסעודית, 11 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

הנסיך ח'אלד אל-פייסל, יועצו של האפוטרופוס על שני המסגדים הקדושים ומושל אזור מכה, והנסיך פייסל בן סלמאן בן עבד אל-עזיז אל-סעוד, מושל מחוז מדינה, חנכו את הכנס והתערוכה של חאג' ועומרה 'חאג' אקספו' ב-2023. האירוע השני של חאג' אקספו (Hajj Expo), שהתקיים בג'דה, כלל 81 דוברים מהמגזר הציבורי והפרטי, וכן משלחות רמות דרג של שרים לענייני דתות, ראשי נציגויות חאג' ורשויות נבחרות מ-57+ מדינות.

שר החאג' והעומרה, ד"ר תאופיק בן פוזאן אל-רביע, בירך את האורחים הנכבדים וציין כי העדיפות העליונה של ערב הסעודית היא להבטיח שעולי הרגל יוכלו לערוך חאג' ועומרה בבטחה ובבטחה על ידי שיפור היכולות הדיגיטליות של השירותים. "זוהי מחויבות היסטורית וכבוד להתגאות בו עבור ממשלת שני המסגדים הקדושים", אמר.

אל-רביע שב והדגיש את להיטותו של המשרד להעשיר את חוויית החאג' והעומרה באמצעות פיתוח שירותים ופתרונות והכנסת תקנות ונהלים משופרים. הוא שיבח את מחויבותן של הרשויות הרלוונטיות ואת החתימה המוקדמת על הסכמי החאג' כ"עדות ללהיטות הבלתי פוסקת לספק שירותים טובים יותר לעולי הרגל ולמבצעי העומרה".

באירוע היו עדים למספר הסכמים ומזכרי הבנות בין גופים מרכזיים, ובראשם הרשות הכללית ל- Awqaf (GAA), הרשות הכללית לאמנות ותערוכות סעודיות (SCEGA), האקדמיה העולמית לשפה הערבית ע"ש המלך סלמאן (KSAA), ארגון התקנים, המטרולוגיה והאיכות הסעודי (SASO) וועדת המודעות לתקשורת ובנקאות עבור בנקים סעודיים. כמו כן נחתמו למעלה מ-57 הסכמי שירות לחאג', בנוגע למספרי עולי הרגל בחאג', תוכניות ייעודיות להגעת עולי רגל, דרישות בריאות והנחיות פרוצדורליות.

חאג' אקספו דן בדרכים לשפר את איכות שירותי החאג' ב-10 מפגשי נאומים מרכזיים, 13 פאנלים ו'שיחות חאג'', כמו גם 36 סדנאות ואירועים ופעילויות אחרות: התערוכה האסלאמית, אזור אתגר החאג' והעומרה ואזור הסטארט-אפים.

חאג' אקספו שואף לבנות מערכת אקולוגית משולבת ובת קיימא של שירותים ופתרונות כדי לשפר את חוויית עולי הרגל, לצפות כיוונים עתידיים וליצור הזדמנויות לשיתופי פעולה נוספים, הסכמים ויוזמות מקומיות ובינלאומיות, תוך הצגת מאמציה של ערב הסעודית לשפר את הפיתוח בר-הקיימא של שירותי צליינים.

*מקור: AETOSWire

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/53199476/en

למידע נוסף:

Hussein Nasrallah
[email protected]

מקור: Ministry of Hajj and Umrah

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביטגט משיקה תוכנית VIP Fast Track לניהול חוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית ה-VIP Fast Track, קמפיין חדש שנועד לעזור למשתמשים להגיע לרמות VIP גבוהות יותר באמצעות מסלולי מסחר מותאמים אישית בחוזים עתידיים, ספוט ואחזקות נכסים.

Gradiant זכתה בחוזה מים משמעותי עבור מרכז נתונים היפרסקייל בבריטניה
Gradiant, חברה עולמית מובילה לפתרונות מתקדמים למים ושפכים, זכתה בחוזה לתכנון והקמה של מתקני טיפול במים עבור מרכז נתונים היפרסקייל בדידקוט, אוקספורדשייר בבריטניה.

U.S. Polo Assn. תמכה באליפות הבין-מכללתית הלאומית של ליגה א, והציגה את עתיד ספורט הפולו
גמרי הנשים והגברים של ליגה א ישודרו בתוכנית 'Breakaway: Polo in College' ב-ESPN

Axi Select מציינת ציון דרך משמעותי כאשר סוחר רביעי מאסיה השיג מעמד של Pro M וחשבון ממומן של מיליון דולר
ספקית המסחר המקוון הגלובלית Axi הודיעה היום על ציון דרך חדש בתוכנית הסוחרים הממומנת שלה, Axi Select, שחוגגת את הישגיה של גב' וואנג ליניאן, שהפכה לסוחרת הרביעית מאסיה שהגיעה למעמד Pro M ברמה הגבוהה ביותר בתוכנית בשנת 2026.

Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) וDemora Foundation- מוציאות לדרך הסכם שילוב טכנולוגיות שיפעיל את הפלטפורמה הגלובלית של K-Entertainment ו-K-Wave
DVLT × Demora Foundation: ערמת הבינה המלאכותית הארגונית של Datavault AI נפרסה כשכבת בינת הנתונים וייצור אסימונים מבוססי נכסי עולם אמיתי עבור הקניין הרוחני של הפופ, הדרמה, הבידור והתרבות הקוריאניים - והיא משרתת מעל 200 מיליון מעריצי הגל הקוריאני (האליו) ב-156 מדינות באמצעות יותר מ-500 עסקים קטנים ובינוניים של הרשת הקוריאנית K2Global, ובאמצעות שלוש ערי חדשות גל קוריאני בארצות הברית

מנכ"ל Datavault AI, נתניאל בראדלי, יציג את טכנולוגיות DataValue(R), DataScore(R) ו- Information Data Exchange(R) בכנס XRP טוקיו 2026.
Datavault AI Inc. ("Datavault AI" או "החברה") (נאסד"ק: DVLT), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים (RWA), הודיעה היום כי המנכ"ל נתניאל (נייט) ט. בראדלי יציג את טכנולוגיות סוכני הבינה המלאכותית של החברה, DataValue®, DataScore®, Data Vault Bank® ו- Information Data Exchange® הרשומות כפטנטים של החברה בכנס XRP Tokyo 2026 ב-7 באפריל 2026, ב-Happo-en בטוקיו, יפן.

Datavault AI חזרה בפעם השנייה לפורום משקיעים בלעדי ב-Mar-a-Lago
שולחן עגול פרטי לאחר הופעה בפסגה טכנולוגית ביוטה עבור עורכי דין בינלאומיים, הדן בהתקדמות בתחום הבינה המלאכותית

JDE Peet's עולה לאוויר עם Unison Planning™ של OMP, ומאיצה את ערך שרשרת האספקה ​​בקנה מידה גדול
OMP, חברה מובילה בפתרונות תכנון שרשרת אספקה, חברה למובילת הקפה העולמית JDE Peet's, הפועלת אך ורק בתחום, כדי לספק תכנון שרשרת אספקה ​​מתקדם מקצה לקצה. עם Unison Planning™ שכבר הושק, JDE Peet's תשפר את הדיוק של התכנון, תקטין את עלויות המלאי ותשפר את הגמישות הכוללת.

Andersen Consulting מצרפת את Multiplica
Andersen Consulting מתקשרת בהסכם שיתוף פעולה עם Multiplica, חברת ייעוץ דיגיטלי המסייעת לארגונים לתכנן, לבנות ולהרחיב חוויות דיגיטליות בעלות השפעה.

Mavenir מקבלת את אות הנשיא בטקס פרסי החדשנות המובייל הלווייני של MSUA לשנת 2026
החברה זכתה להוקרה עבור חדשנות יוצאת דופן עבור פתרונות מובייל מבוססי בינה מלאכותית הפועלים על ענן עבור רשתות יבשתיות ולא יבשתיות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI