דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
חיים נוי 12/01/23 |  צפיות: 437

תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה

שר החאג' והעומרה: ערב הסעודית רתמה את הטכנולוגיה המודרנית כדי לשרת טוב יותר את עולי הרגל

ריאד, ערב הסעודית, 11 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

הנסיך ח'אלד אל-פייסל, יועצו של האפוטרופוס על שני המסגדים הקדושים ומושל אזור מכה, והנסיך פייסל בן סלמאן בן עבד אל-עזיז אל-סעוד, מושל מחוז מדינה, חנכו את הכנס והתערוכה של חאג' ועומרה 'חאג' אקספו' ב-2023. האירוע השני של חאג' אקספו (Hajj Expo), שהתקיים בג'דה, כלל 81 דוברים מהמגזר הציבורי והפרטי, וכן משלחות רמות דרג של שרים לענייני דתות, ראשי נציגויות חאג' ורשויות נבחרות מ-57+ מדינות.

שר החאג' והעומרה, ד"ר תאופיק בן פוזאן אל-רביע, בירך את האורחים הנכבדים וציין כי העדיפות העליונה של ערב הסעודית היא להבטיח שעולי הרגל יוכלו לערוך חאג' ועומרה בבטחה ובבטחה על ידי שיפור היכולות הדיגיטליות של השירותים. "זוהי מחויבות היסטורית וכבוד להתגאות בו עבור ממשלת שני המסגדים הקדושים", אמר.

אל-רביע שב והדגיש את להיטותו של המשרד להעשיר את חוויית החאג' והעומרה באמצעות פיתוח שירותים ופתרונות והכנסת תקנות ונהלים משופרים. הוא שיבח את מחויבותן של הרשויות הרלוונטיות ואת החתימה המוקדמת על הסכמי החאג' כ"עדות ללהיטות הבלתי פוסקת לספק שירותים טובים יותר לעולי הרגל ולמבצעי העומרה".

באירוע היו עדים למספר הסכמים ומזכרי הבנות בין גופים מרכזיים, ובראשם הרשות הכללית ל- Awqaf (GAA), הרשות הכללית לאמנות ותערוכות סעודיות (SCEGA), האקדמיה העולמית לשפה הערבית ע"ש המלך סלמאן (KSAA), ארגון התקנים, המטרולוגיה והאיכות הסעודי (SASO) וועדת המודעות לתקשורת ובנקאות עבור בנקים סעודיים. כמו כן נחתמו למעלה מ-57 הסכמי שירות לחאג', בנוגע למספרי עולי הרגל בחאג', תוכניות ייעודיות להגעת עולי רגל, דרישות בריאות והנחיות פרוצדורליות.

חאג' אקספו דן בדרכים לשפר את איכות שירותי החאג' ב-10 מפגשי נאומים מרכזיים, 13 פאנלים ו'שיחות חאג'', כמו גם 36 סדנאות ואירועים ופעילויות אחרות: התערוכה האסלאמית, אזור אתגר החאג' והעומרה ואזור הסטארט-אפים.

חאג' אקספו שואף לבנות מערכת אקולוגית משולבת ובת קיימא של שירותים ופתרונות כדי לשפר את חוויית עולי הרגל, לצפות כיוונים עתידיים וליצור הזדמנויות לשיתופי פעולה נוספים, הסכמים ויוזמות מקומיות ובינלאומיות, תוך הצגת מאמציה של ערב הסעודית לשפר את הפיתוח בר-הקיימא של שירותי צליינים.

*מקור: AETOSWire

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/53199476/en

למידע נוסף:

Hussein Nasrallah
[email protected]

מקור: Ministry of Hajj and Umrah

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
התראת מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד CRWV: רוזן, חברה לאומית מובילה, מעודדת את משקיעי CoreWeave, Inc לקבל ייעוץ משפטי
התראת מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית לניירות ערך נגד CRWV: רוזן, חברה לאומית מובילה, מעודדת את משקיעי CoreWeave, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב של 13 במרץ בתביעה ייצוגית לניירות ערך – CRWV

הודעה על מועד אחרון לתביעה נגד VRNS: רוזן, יועץ גלובלי למשקיעים, מעודד את משקיעי Varonis Systems, Inc לקבל ייעוץ משפטי
הודעה על מועד אחרון לתביעה נגד VRNS: רוזן, יועץ גלובלי למשקיעים, מעודד את משקיעי Varonis Systems, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב של 9 במרץ בתביעה ייצוגית בניירות ערך – VRNS

IPS 2026 ו-Binghatti מחזקות את שיתוף הפעולה לקידום נדל"ן יוקרתי ממותג במזרח התיכון
שיתוף פעולה אסטרטגי מדגיש את שוק המגורים הממותגים שוברי השיאים של בינגאטי ואת צבר הפרויקטים המובילים לקראת IPS 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Neinor רשמה רווח נקי של 122 מיליון אירו בשנת הכספים 2025 לאחר ביצוע המיזוגים והרכישות הגדולים ביותר בתחום המגורים בספרד בעשור האחרון
Neinor Homes (Neinor) סיימה את שנת הכספים 2025 עם תוצאות תפעוליות ופיננסיות יוצאות דופן. במהלך שנת הכספים 25, ובניכוי ההשפעה של רכישת 79.2% ממניות AEDAS, Neinor קיבלה אישור נוטריוני עבור 2,901 יחידות דיור,

פנים ודמויות מהעת העתיקה - אלים, לוחמים וקיסרים - בראש מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-3 במרץ
היום הראשון (3 במרץ) יהיה יום מכירות הדגל עם האירועים החשובים ביותר וקטלוג מודפס ייעודי; האירועים בין ה-4-7 במרץ יהיו מקוונים בלבד ונגישים יותר; מכירות של מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יתקיימו ב-10-11 במרץ

Aveda מכריזה על חדשנות פורצת דרך באריזות למילוי חוזר בשיתוף פעולה עם AeroFlexx
Aveda הוא מותג היופי היוקרתי הראשון שאימץ ברחבי העולם את אריזות המילוי החדשניות של AeroFlexx, שתוכננו לעתיד בר-קיימא וידידותי יותר לצרכן

שר המידע של פקיסטן, עטאוללה טאראר, גינה את הטליבאן האפגני על מדיניות הדיכוי שלו.
שר המידע של פקיסטן גינה את מדיניות הפנים והביטחון של הטליבאן האפגני בעקבות סכסוך חוצה גבולות

Andersen Consulting מרחיבה את היצע הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה עם Aesys
חברת Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם חברת Aesys האיטלקית, המחזק את יכולותיה בתחומי הטכנולוגיה והשילוב של מערכות.

ניידות ארגונית דיגיטלית הופכת לנורמה ב-79% מהחברות, לפי Holafly for Business
במשך זמן רב, טיפול בעובדים בתחום נסיעות עסקים התמקד בדברים החיוניים הנראים לעין: טיסות שהוזמנו כהלכה, מלונות קרובים לפגישות, פוליסות ביטוח שהוגשו "למקרה הצורך". כל השאר נותר לנוסע לסדר בדרך.

U.S. Polo Assn חזרה כנותנת החסות הרשמית של הביגוד ותלבושות המשחק ב- 2026 Dubai Polo Gold Cup זו השנה השלישית ברציפות
U.S. Polo Assn., המותג הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), גאה הייתה לשמש כנותנת החסות הרשמית לביגוד ותלבושות המשחק ב-2026 Dubai Polo Gold Cup, טורניר שנערך בין ה-28 בינואר ל-14 בפברואר במועדון הפולו המפורסם Al Habtoor בדובאי, איחוד האמירויות הערביות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI