דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה
חיים נוי 12/01/23 |  צפיות: 806

תערוכת חאג' אקספו 2023 יוצאת לדרך, תחת חסותו של מושל מכה

שר החאג' והעומרה: ערב הסעודית רתמה את הטכנולוגיה המודרנית כדי לשרת טוב יותר את עולי הרגל

ריאד, ערב הסעודית, 11 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

הנסיך ח'אלד אל-פייסל, יועצו של האפוטרופוס על שני המסגדים הקדושים ומושל אזור מכה, והנסיך פייסל בן סלמאן בן עבד אל-עזיז אל-סעוד, מושל מחוז מדינה, חנכו את הכנס והתערוכה של חאג' ועומרה 'חאג' אקספו' ב-2023. האירוע השני של חאג' אקספו (Hajj Expo), שהתקיים בג'דה, כלל 81 דוברים מהמגזר הציבורי והפרטי, וכן משלחות רמות דרג של שרים לענייני דתות, ראשי נציגויות חאג' ורשויות נבחרות מ-57+ מדינות.

שר החאג' והעומרה, ד"ר תאופיק בן פוזאן אל-רביע, בירך את האורחים הנכבדים וציין כי העדיפות העליונה של ערב הסעודית היא להבטיח שעולי הרגל יוכלו לערוך חאג' ועומרה בבטחה ובבטחה על ידי שיפור היכולות הדיגיטליות של השירותים. "זוהי מחויבות היסטורית וכבוד להתגאות בו עבור ממשלת שני המסגדים הקדושים", אמר.

אל-רביע שב והדגיש את להיטותו של המשרד להעשיר את חוויית החאג' והעומרה באמצעות פיתוח שירותים ופתרונות והכנסת תקנות ונהלים משופרים. הוא שיבח את מחויבותן של הרשויות הרלוונטיות ואת החתימה המוקדמת על הסכמי החאג' כ"עדות ללהיטות הבלתי פוסקת לספק שירותים טובים יותר לעולי הרגל ולמבצעי העומרה".

באירוע היו עדים למספר הסכמים ומזכרי הבנות בין גופים מרכזיים, ובראשם הרשות הכללית ל- Awqaf (GAA), הרשות הכללית לאמנות ותערוכות סעודיות (SCEGA), האקדמיה העולמית לשפה הערבית ע"ש המלך סלמאן (KSAA), ארגון התקנים, המטרולוגיה והאיכות הסעודי (SASO) וועדת המודעות לתקשורת ובנקאות עבור בנקים סעודיים. כמו כן נחתמו למעלה מ-57 הסכמי שירות לחאג', בנוגע למספרי עולי הרגל בחאג', תוכניות ייעודיות להגעת עולי רגל, דרישות בריאות והנחיות פרוצדורליות.

חאג' אקספו דן בדרכים לשפר את איכות שירותי החאג' ב-10 מפגשי נאומים מרכזיים, 13 פאנלים ו'שיחות חאג'', כמו גם 36 סדנאות ואירועים ופעילויות אחרות: התערוכה האסלאמית, אזור אתגר החאג' והעומרה ואזור הסטארט-אפים.

חאג' אקספו שואף לבנות מערכת אקולוגית משולבת ובת קיימא של שירותים ופתרונות כדי לשפר את חוויית עולי הרגל, לצפות כיוונים עתידיים וליצור הזדמנויות לשיתופי פעולה נוספים, הסכמים ויוזמות מקומיות ובינלאומיות, תוך הצגת מאמציה של ערב הסעודית לשפר את הפיתוח בר-הקיימא של שירותי צליינים.

*מקור: AETOSWire

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה: https://www.businesswire.com/news/home/53199476/en

למידע נוסף:

Hussein Nasrallah
[email protected]

מקור: Ministry of Hajj and Umrah

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
יוניבר סולושנס נכללה ברשימת החברות הטובות ביותר למנהיגי העתיד לשנת 2026 של מגזין טיים
חברת Univar Solutions LLC ("Univar Solutions" או "החברה"), ספקית גלובלית מובילה של פתרונות למשתמשים ברכיבים מיוחדים ובכימיקלים, הודיעה היום כי נכללה ברשימה היוקרתית של מגזין טיים – "החברות הטובות ביותר למנהיגי העתיד לשנת 2026" (Best Companies for Future Leaders 2026).

Templafy מביאה סוכני מסמכים ל-Claude, ChatGPT ו-Microsoft Copilot דרך MCP
מחברים חדשים מעניקים למקצוענים גישה ישירה ליצירת מסמכים ריבונית ומוכנה לעסקים, באמצעות סייעני הבינה המלאכותית שהם מעדיפים

U.S. Polo Assn ממנה את דייוויד סווטמן למנהל העיצוב הגלובלי של קווי הגברים והילדים, בעוד המותג מציב יעד של 4 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות גלובליות
בכיר לשעבר בתחום בגדי הגברים באברקרומבי & פיץ' מצטרף ל-U.S. Polo Assn כדי לקדם צמיחה גלובלית ולחזק את מעמד המותג ברחבי העולם.

NBKR ו-CertiK מכוננות שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח בנושא אבטחת הסום הדיגיטלי ופיקוח על נכסים דיגיטליים
הבנק הלאומי של הרפובליקה של קירגיזסטן (NBKR) וחברת CertiK חתמו על מזכר הבנות (MoU) לכינון שותפות אסטרטגית ארוכת-טווח, במטרה לקדם שיתוף פעולה בנושאי אבטחת הסום הדיגיטלי ופיקוח על נכסים דיגיטליים

זום חשפה מערכת הפעלה להפקת הכנסות המבוססת על בינה מלאכותית, במטרה לאחד בין תובנות על הקונה, שיחות עם לקוחות וביצועי ההכנסות
החברה משיקה את הזמינות של Common Room ב-Zoom ומציגה יכולות חדשות ב-Zoom Revenue Accelerator –‏ Engage ו-Forecast – המקדמות את חזון החברה ליצירת מערכת הפעלה (OS) לניהול הכנסות המבוססת על בינה מלאכותית, שיחות עם לקוחות ותובנות עסקה

AGFA HealthCare שמה את המיקוד הקליני במרכז ההדמיה הארגונית ב-RSNA 2026
פלטפורמת הדמיה ארגונית אחודה אחת מחברת תזרימי עבודה, הזרמת מדיה, ענן ובינה מלאכותית כדי לעזור לרופאים להישאר ממוקדים ולארגוני הדמיה להפחית את המורכבות

Mavenir חוגגת ארבע מועמדויות לזכייה בפרסים בטקס 2026 Leading Lights Awards של Light Reading
הפרסים מכירים בחדשנות מובילה בתחומי ה-NTN, קישוריות IoT, מודרניזציה של רשתות ויעילות אנרגטית

Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI