דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ואסים אל-ח'טיב מצטרף ללזארד כמנכ"ל בנקאות ההשקעות במזרח התיכון ובצפון אפריקה
ואסים אל-ח'טיב מצטרף ללזארד כמנכ"ל בנקאות ההשקעות במזרח התיכון ובצפון אפריקה
חיים נוי 23/01/23 |  צפיות: 399

ואסים אל-ח'טיב מצטרף ללזארד כמנכ"ל בנקאות ההשקעות במזרח התיכון ובצפון אפריקה

ניו יורק וריאד, 23 בינואר 2023, (BUSINESS WIRE):

 

חברתLazard Ltd(NYSE: LAZ) הודיעה היום על מינויו של ואסים אל-ח'טיב למנכ"ל עסקי הייעוץ הפיננסי של החברה במזרח התיכון ובצפון אפריקה (MENA), ולמנכ"ל Lazard ערב הסעודית, בכפוף לאישור רגולטורי. ואסים אל-ח'טיב ימוקם במשרדי ריאד, שישמשו כמרכז הבנקאות להשקעות האזורי ב- MENA של Lazard.

"אנו שמחים על הצטרפותו של ואסים אלינו כמנכ"ל עסקי בנקאות ההשקעות שלנו באזור MENA", אמר פיטר אורסג, מנכ"ל עסקי הייעוץ הפיננסי ב-Lazard. "עם הניסיון הרב והרקורד המוכח שלו, ואסים יעבוד לצד יו"ר MENA שרה אל-סוהימי בהובלת משרדנו בריאד להצלחה מתמשכת ולהרחבת ההתקשרות של Lazard עם לקוחות באזור".

"ואסים מילא תפקידים מכריעים בייעוץ בעסקאות חשובות רבות ב-MENA. הוא איש מקצוע מוכשר ומוערך ומינויו פירושו שכעת יש לנו יכולת מספקת לשרת את לקוחותינו באזור", אמרה שרה אל-סוהימי, יו"ר עסקי הייעוץ הפיננסי של Lazard ב-MENA.

"אני שמח להצטרף ל-Lazard ולהוביל את עסקי בנקאות ההשקעות והייעוץ הפיננסי במזרח התיכון ובצפון אפריקה. בהתבסס על עומק המומחיות יוצא הדופן של המשרד במגזרי תעשייה שונים ובאזורים גיאוגרפיים ברחבי העולם, כמו גם על מחויבותו החזקה לאזור MENA, אנו ממוקמים באופן אידיאלי לספק את התמיכה הטובה ביותר האפשרית ללקוחותינו המקומיים ולחברות בינלאומיות המעוניינות להתרחב במזרח התיכון ובצפון אפריקה", אמר ואסים אל-ח'טיב.

ואסים אל-ח'טיב כיהן בעבר כמנכ"ל וחבר הנהלה בסיטיגרופ ערב הסעודית. קודם לכן כיהן כמנכ"ל וראש בנקאות השקעות ב-NCB קפיטל, שם השתתף והוביל עסקאות שוק גדולות בשוק הסעודי והבינלאומי. ואסים אל-ח'טיב מכהן גם כסגן יו"ר הוועדה המארגנת והמייעצת של רשות שוק ההון של ערב הסעודית מאז 2021.

אודות Lazard

Lazard, אחת מחברות הייעוץ הפיננסי וניהול הנכסים המובילות בעולם, פועלת מ-41 ערים ב-26 מדינות בצפון, מרכז ודרום אמריקה, אירופה, אסיה ואוסטרליה. עם מקורות שראשיתם בשנת 1848, המשרד מספק ייעוץ לגבי מיזוגים ורכישות, עניינים אסטרטגיים, ארגון מחדש ומבנה הון, גיוס הון ומימון תאגידי, כמו גם שירותי ניהול נכסים לתאגידים, שותפויות, מוסדות, ממשלות ויחידים. לקבלת מידע נוסף על Lazard, בקרו בכתובת www.lazard.com. עקבו אחרי לזארד ב-@Lazard

LAZ_FAPE

תמונות/גלריית מולטימדיה זמינה:

https://www.businesswire.com/news/home/53288758/en

קשרי מדיה

Flore Larger, +33 1 44 13 01 30
[email protected]

Judi Frost Mackey, +1 212 632 1428
[email protected]

Hayan Shadaydeh, +971 50 4882460
MSL Group ME
[email protected]

אשת קשר למשקיעים:

Alexandra Deignan, +1 212 632 6886
[email protected]


מקור: Lazard Ltd

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
TIS ממנה מנכ"ל חדש להאצת הצמיחה הגלובלית
Treasury Intelligence Solutions (TIS), פלטפורמה מובילה מבוססת ענן לתשלומים וניהול מזומנים, הודיעה היום על מינויו של זלטקו ווצ'יץ' (Zlatko Vucetic) כמנכ"ל החדש החל מה-1 בפברואר 2026.

Datavault AI תתמוך בהקמת מרכז מחקר בינלאומי המתמקד בדיגיטציה של נכסי עולם אמיתי בטייוואן
Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או "החברה"), מובילה בטכנולוגיות מוניטיזציה של נתונים, אימות אישורים, מעורבות דיגיטלית ואסימוני נכסים מציאותיים ("RWA"), הודיעה על חתימת מזכר הבנות עם אוניברסיטת סנט ג'ון בטאיפיי לתמיכה בהקמת RWA International Research Center.

HUMAIN ו-Infra מכריזות על הסכם מסגרת למימון דיגיטלי ובינה מלאכותית
HUMAIN וקרן התשתיות הלאומית ("Infra") הודיעו, בשולי הפורום הכלכלי העולמי (WEF) בכינוס השנתי 2026 בדאבוס, שווייץ, על הסכם מסגרת מימון אסטרטגי בהיקף של עד 1.2 מיליארד דולר, שמטרתו לתמוך בהרחבת פרויקטי בינה מלאכותית ותשתיות דיגיטליות בממלכת ערב הסעודית.

סר איוון שחרר את Love Is The Piece
המנון השלום של המאה ה-21

מאיץ התביעות של Quantexa זמין כעת ב-Guidewire Marketplace, ומביא מודיעין לקבלת החלטות בזמן אמת לשוק תביעות הביטוח
האינטגרציה עם Guidewire ClaimCenter ב-Guidewire Cloud מסייעת לחברות ביטוח להפחית דליפות, להאיץ את הזמן לערך ולקבל החלטות חכמות יותר לגבי תביעות באמצעות נתונים מהימנים ומקושרים

WEF26: ערב הסעודית הופכת ל"כלכלה מקשרת" ככל שהסחר העולמי מתפתח
מג'יד א. אלקסאבי, שר המסחר של ערב הסעודית, אמר בכינוס השנתי של הפורום הכלכלי העולמי בדאבוס, כי הממלכה צפויה להפיק תועלת מהשינויים המתמשכים בשרשראות האספקה העולמיות.

Andersen Consulting מחזקת את מוצרי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה בשיתוף Silver Creek
Andersen Consulting מכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Silver Creek, חברה מובילה בתחום אסטרטגיית נתונים, אנליטיקה, פיתוח אפליקציות ושירותי אוטומציה מבוססי בינה מלאכותית.

פסגת הממשלות העולמית לשנת 2026 תכלול את הכמות הגדולה ביותר של משתתפים בינלאומיים עד כה
WGS 2026 תארח את פורום ההשקעות ברמה גבוהה לאמריקה הלטינית והקריביים, ואת פסגת זוכי הפרסים העולמית - לראשונה בעולם

WEF26: ערב הסעודית מובילה מהלך עולמי חדש להגנה על שוניות האלמוגים ולניצול פוטנציאל הבינה המלאכותית
המשלחת הסעודית לפגישת השנתית של הפורום הכלכלי העולמי (WEF) לשנת 2026 הייתה עדה השבוע למספר הכרזות שמטרתן להתמודד עם אתגרים גלובליים דחופים.

Datavault AI Inc משלימה את רכישת API Media
ספקית הטכנולוגיה API Media מרחיבה את Datavault AI ואת טכנולוגיית ADIO הקניינית לשוק האירועים הנערכים באוויר הפתוח
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI