דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Rapid7 רוכשת את Minerva Labs כדי להרחיב את שירות האיתור והתגובה המנוהל המוביל שלה עם טכנולוגיית למניעת כופרות
Rapid7 רוכשת את Minerva Labs כדי להרחיב את שירות האיתור והתגובה המנוהל המוביל שלה עם טכנולוגיית למניעת כופרות
חיים נוי 18/03/23 |  צפיות: 1060

Rapid7 רוכשת את Minerva Labs כדי להרחיב את שירות האיתור והתגובה המנוהל המוביל שלה עם טכנולוגיית למניעת כופרות

הטכנולוגיה החזקה וצוות ההנדסה המוכשר של Minerva מרחיבים את יכולות הזיהוי והתיאום מקצה לקצה של איומים מנוהלים של Rapid7, מנקודת הקצה ועד לענן

בוסטון, 15 במרץ 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

Rapid7, Inc (נאסד"ק: RPD), מובילה בתחום איתור סיכוני ואיומי ענן, הודיעה כי רכשה את Minerva Labs, Ltd, ספקית מובילה של טכנולוגיות למניעת התחמקות ומניעת כופרות. כיום, שירותי הזיהוי והתגובה המנוהלים (MDR) של Rapid7 מספקים ללקוחות יכולות זיהוי ותגובה גדולות יותר בענן, וכן במשטחי ההתקפה המקומיים והמורחבים שלהם. עם רכישה זו, Rapid7 תרחיב עוד יותר את יכולות זיהוי האיומים המנוהלים המובילות שלה עם היכולת לתאם באופן מתקדם מניעת התקפת כופרות. היכולות החדשות הללו ירחיבו בצורה חלקה את ה-MDR אל משאבי הענן, התשתית המסורתית ותשתית ההגנה הקיימת עבור נקודות הקצה, ויאפשרו ללקוחות לאחד עוד יותר את השקעות שהם באבטחה.

עם נוף התקפות הולך וגדל והנוכחות ההולכות וגודלת של כופרות, ארגונים צריכים לנקוט בגישה הוליסטית ופרגמטית לזיהוי ותגובה. בכדי להגיע לרמת זיהוי איומים הטובה בסוגה, תוכניות אבטחה ייהנו ממינוף וגישה חלקה לטלמטריה על פני משטח ההתקפה שלהן ואיחוד טכנולוגיות שמניע תגובה יעילה יותר לאיום.

"יעילות והוצאת המירב מהשקעות באבטחה הם מניעים קריטיים שאיתם ארגונים יוכלו להקדים את ההתקפות המתחמקות והיצירתיות", אמר ג'רמיה דיואי, סגן נשיא בכיר, אספקת שירותים מנוהלים ב-Rapid7. "כיום, לקוחות ה-MDR שלנו נהנים מטכנולוגיית הזיהוי והתגובה הקניינית שלנו, וכן מצוות משולב מלא ברמה עולמית שמורכב ממהנדסי אבטחה, שפועלים 24x7, המשתמש במדע נתוני אבטחה מתקדם לאיתור, הערכה ותגובה לאיומים מתעוררים. עם Minerva, אנו מרחיבים עוד יותר את יכולות ה-MDR שלנו עם מניעה ותיאום מתקדמים יותר נגד התחמקות ותקיפה של רושעות מנקודת הקצה ועד לענן, וכן מספקים תמיכה חלקה מובילה עבור תשתית הגנת נקודות קצה קיימת. אנו נרגשים לקבל את פני Minerva ל-Rapid7 ולהמשיך לספק ללקוחותינו ולשותפינו שירות MDR ברמה עולמית והזדמנות לאיחוד טכנולוגיות ואבטחה נוספות".

"היום הוא יום מונומנטלי עבור Minerva", אמר אדי בובריצקי, מייסד שותף ומנכ"ל Minerva Labs. "עבדנו ללא לאות כדי ליצור טכנולוגיה הנלחמת בכופרות ומחזירה את הכוח לידיים של הארגונים. אנו נרגשים להצטרף ל-Rapid7 כדי להמשיך את המסע הזה ולשלב את הטכנולוגיה שלנו ביכולות הזיהוי והתגובה המנוהלות המובילות בתעשייה של Rapid7".

Minerva Labs נוסדה ב-2014 בידי אדי בובריצקי וארז בריימן כדי לסייע לארגונים להפחית את הסיכונים הכרוכים בכופרות. הטכנולוגיה של Minerva מספקת מניעה רב-שכבתית על ידי נטרול ומניעת פעילות זדונית לפני ביצוע, ובמקביל גם מאפשרת זריזות רבה העת השתלבות עם פתרונות הגנת נקודות קצה של צד שלישי.

פרטי העסקה

על פי תנאי ההסכם, Rapid7 תשלם כ-38 מיליון דולר במזומן ובמניות לרכישת Minerva Labs, Ltd, בכפוף להתאמות מסוימות. לרכישת Minervaלא צפויה להיות השפעה פיננסית מהותית על הצמיחה השנתית בהכנסות החוזרות, ההכנסות, הרווח התפעוליnon-GAAPוהרווח הנקי non-GAAPלמניה לשנה הקלנדרית 2023, כפי שהוגש ב-8 בפברואר 2023.

אודות Rapid7

Rapid7, Inc. (נאסד"ק: RPD) נמצאת במשימה ליצור עולם דיגיטלי בטוח יותר על ידי הפיכת אבטחת סייבר לפשוטה ונגישה יותר. אנו מאפשרים למומחי אבטחה לנהל משטח תקיפה מודרני באמצעות הטכנולוגיה הטובה מסוגה, מחקר מתקדם ומומחיות אסטרטגית רחבה שלנו. פתרונות האבטחה המקיפים של Rapid7 מסייעים ליותר מ-10,000 לקוחות גלובליים לאחד את ניהול סיכוני הענן וזיהוי האיומים כדי להפחית את משטחי התקיפה ולסלק איומים במהירות ובדיוק. לקבלת מידע נוסף, בקרו באתר האינטרנט שלנו, עיינו בבלוג שלנו או עקבו אחרינו בלינקדאין או בטוויטר.

למידע נוסף ולקשרי מדיה

Press Contact:
Caitlin O’Connor
Corporate Communications
[email protected]

Investor Contact:
Sunil Shah
Vice President, Investor Relations
[email protected]
(617) 865-4277

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Energy Dome ו-SRP יוסיפו פרויקט אחסון אנרגיה ארוך טווח לרשת החשמל, וירחיבו את שיתוף הפעולה של גוגל
הפיילוט יהיה חלק מהמאמץ של גוגל ו-SRP לקדם טכנולוגיות אחסון אנרגיה ארוכות טווח חדשות שאינן מבוססות ליתיום-יון.

ביקורת: עוצמה, כאב ותקווה - "נבוקו" – החגיגה המוזיקלית של האופרה הישראלית
16/06/26 | מוסיקה
"נבוקו", יצירתו האלמותית של ג'וזפה ורדי היא יותר מאופרה. זו נקודת המפנה הדרמטית של המלחין האיטלקי הנודע, יצירה שהפכה אותו בן לילה לסמל התרבותי של איטליה, וליצירה שנטועה עמוק בזיכרון הקולקטיבי שלנו כ"אופרה היהודית". ההפקה הנוכחית של האופרה הישראלית היא לא רק מופע בימתי, אלא חוויה רוחנית מטלטלת

Hypha יוצאת מפעילות סמויה ומכריזה על גיוס ראשוני בסך 50 מיליון דולר
Hypha, הנתמכת על ידי בנקים, אשראי פרטי, קרנות הון פרטיות ומומחים מתחום הנדל"ן, הופכת נתוני השקעות מפוזרים לאינטליגנציה מובנית

ג'ניו® של Nyxoah זכה בפרס Prix Galien UK לשנת 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום כי Genio®, טיפול הגירוי העצבי ההיפוגלוסלי שלה עבור OSA, זכה בפרס Prix Galien UK 2026 לטכנולוגיה הרפואית הטובה ביותר בטקס שנערך בלונדון.

Checkmarx One משיגה את דיוק הסריקה הגבוה ביותר בתעשייה, שעולה בביצועיה על כלים מדור קודם כמו גם על מודלים של בינה מלאכותית
מנוע היברידי חדש משלש את ציון האמינות הממוצע בתעשייה תוך הפחתת התוצאות החיוביות השגויות ב-60%

Sentauto פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש: כיצד FREELANDER מציג פירוש חדש ל-DNA של לנד רובר עם עיצוב מודרני"
חברת Sentauto Automotive Communication פרסמה מאמר חדשותי בנושא "מ-1997 לעידן חדש:

Mavenir היא ספקית תוכנת הרשת הגדולה הראשונה שקיבלה הסמכה עבור פונקציית רשת ליבה לחבילות 5G במסגרת תוכנית BSI NESAS בגרמניה
Mavenir, חברת התוכנה שבונה רשתות סלולר מבוססות ענן, המתוכננות מראש לעבודה עם בינה מלאכותית, הכריזה שהיא ספקית תוכנת תשתית התקשורת הראשונה ברובד 1 שקיבלה את הסמכת BSI NESAS עבור פונקציית רשת הליבה עבור רשתות 5G.

מנכ"ל iHerb זכה בפרס יזם השנהEY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest
מנכ"ל iHerb, אמון זביחי (Emun Zabihi), זכה בפרס יזם השנה EY US Entrepreneur Of The Year® 2026 Pacific Southwest. זביחי נבחר מבין כמעט 1,000 משתתפים בתוכנית, ביניהם 592 פיינליסטים מ-17 אזורים שהתחרו על התואר.

קבוצת פיקסיס, Principia Consulting ו- CommodityAI משתפות פעולה כדי להביא את הבינה המלאכותית הסוכנית לפעילות בסחורות
השותפות משלבת את פלטפורמת ה-AI הסוכנית של CommodityAI עם הייעוץ של Pyxis Group ו-Principia Consulting בסחורות ועם הניסיון של CTRM&ETRM ביישום להטמעת מודרניזציה בפעילות גלובלית בסחורות.

ביקורת: הפתעה גמורה, אהבה וסודות: "לא הייתם צריכים" –התיאטרון הקאמרי
14/06/26 | תיאטרון
אהבה וסודות, נוסטלגיה והפתעה גמורה לצופים , שזורים בהצגה החדשה "לא הייתם צריכים" העולה בתיאטרון הקאמרי. המחזה שכתב טל מילר הוא פיסת חיים מרתקת, שנונה ומרגשת, המצליחה ללהטט בין תקופות ובין רגשות בעדינות רבה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI