דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
חיים נוי 22/03/23 |  צפיות: 1241

מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023

ירושלים, 21 במרץ 2023, (BUSINESS WIRE):

Mobileye Global Inc מובילאיי (נאסד"ק: MBLY) ("Mobileye") הודיעה היום
שדן גלבס, סמנכ"ל תקשורת, מתכוון להשתתף באירועי המשקיעים הקרובים ברבעון השני של 2023. האירועים הם:

BofA Securities Automotive Summit, 4 באפריל 2023

Evercore ISI AutoTech & AI Forum‏, 25 במאי 2023

Mizuho Auto Technology Conference, 31 במאי 2023

Cowen Technology, Media & Telecom Conference, 1 ביוני 2023

Fox Advisors Transportation Technology Conference, 20 ביוני 2023

Mobileye מתכננת לשדר באינטרנט את 'הצ'אטים ליד האח' כשיתאפשר. התאריכים והשעות המדויקים יפורסמו בסמוך לאירוע. לקבלת מידע נוסף, להרשמה, ולקבלת גישה לשידורים החיים, בקרו בדף 'Events & Presentations' (אירועים ומצגות) באתר קשרי המשקיעים (IR) בכתובת ir.mobileye.com.

חשוב לציין שההשתתפות באירוע והתאריכים הספציפיים כפופים לשינויים. השתתפות באירועים נוספים אחרים תוכרז בבוא העת. לקבלת המידע העדכני ביותר, בקרו באתר קשרי המשקיעים.

אודות Mobileye Global Inc.

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה, תוך שימוש במומחיות בעלת שם עולמי בראייה ממוחשבת, בינה מלאכותית, מיפוי וניתוח נתונים. מאז הקמתה ב-1999, Mobileye הייתה חלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כמו מיפוי המונים REM™‎, חישת True Redundancy™‎ ובטיחות רגישה באחריות (RSS). טכנולוגיות אלו מניפות את תחומי ה-ADAS וה-AV לעבר עתיד הניידות - מאפשרות כלי רכב בנהיגה עצמית ופתרונות ניידות, מניעות מערכות סיוע מתקדמות לנהג מובילות בתעשייה ומספקות אינטליגנציה רבת ערך למיטוב תשתית הניידות. עד כה, יותר מ-125 מיליון כלי רכב ברחבי העולם נבנו עם טכנולוגיית Mobileye בפנים. בשנת 2022 Mobileye נרשמה כחברה עצמאית נפרדת מאינטל (נאסד"ק: INTC), אשר שומרת על בעלות הרוב. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם רכושם של בעליהם בהתאמה.

אנשי קשר

דן גיילבס
קשרי משקיעים
[email protected]

ג'סטין הייד
קשרי מדיה
[email protected]

להצגת גרסת המקור באתר :businesswire.com

https://www.businesswire.com/news/home/20230202005211/en/

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
VertiGIS רוכשת את 1Spatial כדי להרחיב את פורטפוליו המוצרים שלה ואת טווח ההגעה הגלובלי
העסקת שהופכת את החברה לפרטית, בשווי 87 מיליון ליש"ט, תעזור ל-VertiGIS להניע את הדור הבא של רשתות גיאו-מרחביות חכמות ומונעות תובנות

PU Prime מגשרת על הפער בין ידע להצלחה עם השקת פלטפורמת PU Community האינטראקטיבית
PU Primeהכריזה על השקת PU Community, אקוסיסטם מוכלל שנועד להפוך את המסחר הקמעונאי מפעילות בודדת ובעלת סיכון גבוה למסע מקצועי שיתופי ומודרך.

doola משיקה את Agentic LLC Formation: הקמת חברה אמריקאית תוך דקות מבלי לעזוב את Claude או את Replit
· doola היא פלטפורמת הקמת העסקים הראשונה שהשיקה אינטגרציה של פרוטוקול הקשר מודל (MCP) להקמת חברה בע"מ, המאפשרת למייסדים להקים חברה בע"מ באמצעות שיחה ישירה ב-Claude או ב-Replit. · התהליך אורך דקות. אין צורך בדפדפן חדש. אין צורך בהחלפת הקשר. זמין למייסדים ומפתחים בארצות הברית וגם מחוץ לארצות הברית (אין צורך במספר ביטוח לאומי אמריקאי). · doola עזרה ליותר מ-15,000 מייסדים ביותר מ-175 מדינות להקים ולהגדיל עסקים בארצות הברית, עם גיבוי של 13 מיליון דולר בהון סיכון מ-Y Combinator, HubSpot Ventures, Nexus Venture Partners ומשקיעות מובילות אחרות.

לפי הדו"ח של Messari לתשתית המסחר בבינה מלאכותית של ביטגט יש כמעט חצי מיליון משתמשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הדגישה ממצאים מדו"ח של Messari Pulse שפורסם לאחרונה ומתעד אימוץ מוקדם לאורך כל חבילת מסחר הבינה המלאכותית שלה, מערכת מוצרים בת ארבע שכבות שנבנתה כחלק מתשתית המסחר הרחבה יותר של Bitget המשרתת 125 מיליון משתמשים ברחבי העולם.

מניעים אלגנטיות יחד - כנס השותפים הגלובלי של LEPAS הסתיים בהצלחה
LEPAS, חברת מותג ה-NEV הפועלת תחת Chery Group, אירחה בין ה-26 ל-28 באפריל 2026 את כנס השותפים הגלובלי הראשון שלה בווהו תחת התמה "מניעים אלגנטיות ביחד".

OMP דורגה בין שתי האפשרויות הגבוהות ביותר בכל ארבעת מקרי השימוש בדו"ח היכולות הקריטיות של גרטנר לשנת 2026 לפתרונות תכנון שרשרת אספקה: תעשיות תהליכים
OMP, חברה מובילה בתכנון שרשרת אספקה ​​המונע על ידי בינה מלאכותית, דורגה בין שתי החברות המובילות בכל ארבעת מקרי השימוש בדו"ח Gartner® Critical Capabilities for Supply Chain Planning Solutions for Industries לשנת 2026 עבור תעשיות תהליך.

JPMorganChase נבחרה לשותפה הגלובלית מתחום הבנקאות הראשונה אי פעם של המשחקים האולימפיים
הוועד האולימפי הבינלאומי ו-JPMorganChase מכריזים על שותפות אולימפית גלובלית פורצת דרך

Consertus רוכשת את Laceco, מרחיבה את הנוכחות האזורית שלה ומשפרת את יכולותיה הרב-תחומיות ברחבי אזור MENA
מחזקת את היכולות עם יותר מ-30 שנות ניסיון מוכח בתכנון רב-תחומי, הנדסה וניהול פרויקטים בשווקים הציבוריים והפרטיים במזרח התיכון

קרנבל הבית הגלובלי של קבוצת Louvre Furnishings צובר תאוצה, ומשלב סחר, תרבות וקידום מכירות לחגים
קרנבל הבית הגלובלי 2026, שאורגן על ידי קבוצת Louvre Furnishings, יוצא לדרך בפושאן, ומציע תוכנית בת 21 ימים המשלבת סחר בינלאומי, חילופי תרבות וקידום מכירות צרכני. האירוע, המתקיים לצד יריד קנטון ונמשך לאורך חג האחד במאי, נועד למשוך קונים גלובליים תוך הגברת הצריכה העונתית.

HrFlow.ai הבטיחה גיוס בהיקף של 7 מיליון דולר (קדם סדרה A) כדי להפוך לסטנדרט גלובלי לבינה מלאכותית (AI)
HrFlow.ai הבטיחה גיוס בהיקף של 7 מיליון דולר (קדם סדרה A) כדי להפוך לסטנדרט גלובלי לבינה מלאכותית (AI) המיושמת על נתונים של משאבי אנוש HrFlow.ai, חלוצה בתחום הבינה המלאכותית המיושמת על נתוני משאבי אנוש, הכריזה היום על סבב גיוס הכספים השני שלה בהיקף 7 מיליון דולר (קדם סדרה A).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI