דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
חיים נוי 22/03/23 |  צפיות: 1159

מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023

ירושלים, 21 במרץ 2023, (BUSINESS WIRE):

Mobileye Global Inc מובילאיי (נאסד"ק: MBLY) ("Mobileye") הודיעה היום
שדן גלבס, סמנכ"ל תקשורת, מתכוון להשתתף באירועי המשקיעים הקרובים ברבעון השני של 2023. האירועים הם:

BofA Securities Automotive Summit, 4 באפריל 2023

Evercore ISI AutoTech & AI Forum‏, 25 במאי 2023

Mizuho Auto Technology Conference, 31 במאי 2023

Cowen Technology, Media & Telecom Conference, 1 ביוני 2023

Fox Advisors Transportation Technology Conference, 20 ביוני 2023

Mobileye מתכננת לשדר באינטרנט את 'הצ'אטים ליד האח' כשיתאפשר. התאריכים והשעות המדויקים יפורסמו בסמוך לאירוע. לקבלת מידע נוסף, להרשמה, ולקבלת גישה לשידורים החיים, בקרו בדף 'Events & Presentations' (אירועים ומצגות) באתר קשרי המשקיעים (IR) בכתובת ir.mobileye.com.

חשוב לציין שההשתתפות באירוע והתאריכים הספציפיים כפופים לשינויים. השתתפות באירועים נוספים אחרים תוכרז בבוא העת. לקבלת המידע העדכני ביותר, בקרו באתר קשרי המשקיעים.

אודות Mobileye Global Inc.

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה, תוך שימוש במומחיות בעלת שם עולמי בראייה ממוחשבת, בינה מלאכותית, מיפוי וניתוח נתונים. מאז הקמתה ב-1999, Mobileye הייתה חלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כמו מיפוי המונים REM™‎, חישת True Redundancy™‎ ובטיחות רגישה באחריות (RSS). טכנולוגיות אלו מניפות את תחומי ה-ADAS וה-AV לעבר עתיד הניידות - מאפשרות כלי רכב בנהיגה עצמית ופתרונות ניידות, מניעות מערכות סיוע מתקדמות לנהג מובילות בתעשייה ומספקות אינטליגנציה רבת ערך למיטוב תשתית הניידות. עד כה, יותר מ-125 מיליון כלי רכב ברחבי העולם נבנו עם טכנולוגיית Mobileye בפנים. בשנת 2022 Mobileye נרשמה כחברה עצמאית נפרדת מאינטל (נאסד"ק: INTC), אשר שומרת על בעלות הרוב. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם רכושם של בעליהם בהתאמה.

אנשי קשר

דן גיילבס
קשרי משקיעים
[email protected]

ג'סטין הייד
קשרי מדיה
[email protected]

להצגת גרסת המקור באתר :businesswire.com

https://www.businesswire.com/news/home/20230202005211/en/

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הוכרזו הזוכים בפרסי הפרויקטים הבינלאומיים הטובים ביותר של Xypex לשנת 2025
Xypex מכריזה על זוכי הפרסים לשנת 2025, המכירים במצוינות בעמידות בטון, ביצועים הנדסיים וטכנולוגיית איטום גבישית.

קוריה מרחיבה את כושר הייצור של גלזגו ומשפרת את פלטפורמת פיתוח קווי התאים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על התקדמות בהרחבת מתקן התרופות הסטריליות שלה בגלזגו, בריטניה, וכן על שיפורים בפלטפורמה הקניינית שלה לפיתוח קווי תאים.

התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו מכירה בהחלטה שניתנה על ידי ועדת הערעורים של CAF
התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו (FRMF) מבקשת לחזור ולהדגיש כי הערעור שהגישה מעולם לא נועד לערער על הזכאות הספורטיבית או הביצועים של הקבוצות שהשתתפו בטורניר זה, אלא אך ורק להבטיח את האכיפה התקינה של תקנות התחרות.

ה-FRMF של מרוקו מברכת על החלטת ועדת הערר של CAF כהחלטה התומכת בשמירה על הכללים והיציבות של תחרויות בינלאומיות
בהמשך להודעת ועדת הערר של CAF, התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו (FRMF) מברכת על ההחלטה, אשר מאשרת מחדש את עליונות תקנון התחרויות ומחזקת את התנאים הנדרשים לקיומן התקין של תחרויות בינלאומיות.

Artel שוברת את מחסום ה-SDI ל-IP עם FiberLink™ ST2110-TD משנה המשחק שמוצע כיחידות להתקנה קלה
שער נייד חדש מעניק לגופי שידור קישוריות מיידית וגמישה ל-ST2110 - בכל מקום, בכל עת - מבלי לפגוע בתשתית ה-SDI הקיימת

Datavault AI מדווחת על רבעון רווחי ראשון, צמיחה שיא בהכנסות וחוזרת על יעד הכנסות של 200 מיליון דולר (כ-400% צמיחה שנתית) לשנת 2026 כולה
• הכנסות של 33.8 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2025 מובילות לרבעון רווחי • רווח תפעולי GAAP של 4.2 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2025

Datavault AI חתמה על הסכם סופי לרכישת NYIAX, המשלב מוניטיזציה של נתונים מונעת בינה מלאכותית עם תשתית שוק ברמה מוסדית
הרכישה הממתינה תשלב את פלטפורמת הבורסה מאופשרת הבלוקצ'יין של NYIAX, הבנויה על טכנולוגיית שוק פיננסי שזכתה להכרה גלובלית ופטנטים בבעלות משותפת, כדי להניע שווקים דיגיטליים מהדור הבא

U.S. Polo Assn חושפת את הקולקציה הגלובלית לאביב-קיץ 2026 בהשראת חופי צ'רלסטון, דרום קרוליינה
סגנונות עונתיים שמתאימים לחוף יוצגו לראשונה לצד קפסולת אליפות הפולו הפתוחה של ארצות הברית

Sub-Q Bionics מודיעה על הסכם רישוי לקידום טיפול בלימפאדמה
Sub-Q Bionics, חברה למכשור רפואי המפתחת מערכת חדשנית מושתלת לניקוז לימפה, שנועדה לסייע לחולים הסובלים מלימפאדמה (בצקת לימפטית) לנהל טוב יותר את תסמיניהם, הודיעה היום על הסכם רישוי עם Mayo Clinic.

Andersen Consulting מחזקת את היצע שירותי אבטחת הסייבר שלה באמצעות שיתוף פעולה עם Trillium Information Security System
Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטכנולוגיה וניהול הסיכונים שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Trillium Information Security Systems‏ (TISS), חברה לאבטחת סייבר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI