דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023
חיים נוי 22/03/23 |  צפיות: 1390

מובילאיי מודיעה על השתתפות בכנסי משקיעים לרבעון השני של 2023

ירושלים, 21 במרץ 2023, (BUSINESS WIRE):

Mobileye Global Inc מובילאיי (נאסד"ק: MBLY) ("Mobileye") הודיעה היום
שדן גלבס, סמנכ"ל תקשורת, מתכוון להשתתף באירועי המשקיעים הקרובים ברבעון השני של 2023. האירועים הם:

BofA Securities Automotive Summit, 4 באפריל 2023

Evercore ISI AutoTech & AI Forum‏, 25 במאי 2023

Mizuho Auto Technology Conference, 31 במאי 2023

Cowen Technology, Media & Telecom Conference, 1 ביוני 2023

Fox Advisors Transportation Technology Conference, 20 ביוני 2023

Mobileye מתכננת לשדר באינטרנט את 'הצ'אטים ליד האח' כשיתאפשר. התאריכים והשעות המדויקים יפורסמו בסמוך לאירוע. לקבלת מידע נוסף, להרשמה, ולקבלת גישה לשידורים החיים, בקרו בדף 'Events & Presentations' (אירועים ומצגות) באתר קשרי המשקיעים (IR) בכתובת ir.mobileye.com.

חשוב לציין שההשתתפות באירוע והתאריכים הספציפיים כפופים לשינויים. השתתפות באירועים נוספים אחרים תוכרז בבוא העת. לקבלת המידע העדכני ביותר, בקרו באתר קשרי המשקיעים.

אודות Mobileye Global Inc.

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה, תוך שימוש במומחיות בעלת שם עולמי בראייה ממוחשבת, בינה מלאכותית, מיפוי וניתוח נתונים. מאז הקמתה ב-1999, Mobileye הייתה חלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כמו מיפוי המונים REM™‎, חישת True Redundancy™‎ ובטיחות רגישה באחריות (RSS). טכנולוגיות אלו מניפות את תחומי ה-ADAS וה-AV לעבר עתיד הניידות - מאפשרות כלי רכב בנהיגה עצמית ופתרונות ניידות, מניעות מערכות סיוע מתקדמות לנהג מובילות בתעשייה ומספקות אינטליגנציה רבת ערך למיטוב תשתית הניידות. עד כה, יותר מ-125 מיליון כלי רכב ברחבי העולם נבנו עם טכנולוגיית Mobileye בפנים. בשנת 2022 Mobileye נרשמה כחברה עצמאית נפרדת מאינטל (נאסד"ק: INTC), אשר שומרת על בעלות הרוב. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם רכושם של בעליהם בהתאמה.

אנשי קשר

דן גיילבס
קשרי משקיעים
[email protected]

ג'סטין הייד
קשרי מדיה
[email protected]

להצגת גרסת המקור באתר :businesswire.com

https://www.businesswire.com/news/home/20230202005211/en/

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מותג הספורט הגלובלי המוערך בשווי מיליארדי דולרים, U.S. Polo Assn, זכה בפרסים והוקרה בינלאומיים בקטגוריות עסקיות, ספורט ותוכן.
U.S. Polo Assn.®, מותג הספורט הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), ממשיך לצבור תאוצה עולמית בשנת 2026, וזכה בסדרה של אותות והוקרה בולטים המשקפים את נוכחותו המתרחבת של המותג, את העמקת אמון הצרכנים ואת השפעתו הגוברת על תוכן וסיפור סיפורים המונעים על ספורט.

מאבו דאבי לאימולה: התרחבות בינלאומית של A2RL עם הופעת בכורה היסטורית במרוצים אוטונומיים במסלול האיטלקי האייקוני
המרוץ הבינלאומי הראשון של A2RL מסמן צעד משמעותי לקראת מיצוי שאיפתה להפוך לאלופה הבינלאומית הראשונה בעולם למכוניות מרוץ אוטונומיות לחלוטין

ביטגט משיקה את השנה השלישית של חודש המלחמה בהונאות עם דו"ח חדש על הונאות מרובות נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את השנה השלישית של יוזמת חודש המלחמה בהונאות שלה עם פרסום דו"ח המלחמה בהונאות לשנת 2026 שכותרתו "התפתחות של הונאות בעידן מרובה הנכסים", שפותח בשיתוף פעולה עם חברת אבטחת הבלוקצ'יין SlowMist

נתוני PROSPER חדשים מדגימים את ההשפעה האמיתית של מוגמוליזומאב על תסמינים ואיכות חיים הקשורה לבריאות בחולי מיקוזיס פונגואידס ותסמונת סזארי
שיפורים משמעותיים קלינית בתסמיני העור שדווחו כבר בשבוע 4 ונמשכו לאורך תקופת המחקר בת 48 שבועות נתונים שהוצגו בכנס העולמי השישי ללימפומות עוריות במונטריאול, קנדה

Nyxoah - פרסום הנוגע להודעות שקיפות
בהתאם לסעיף 14 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מודיעה כי קיבלה הודעות שקיפות כמפורט להלן.

EMGA הבטיחה מסגרת חוב ראשית בסך 15 מיליון דולר עבור CDB
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) הודיעה על סגירה מוצלחת של התקן חוב ראשי בסך 15 מיליון דולר עבור Citizens Development Business Finance PLC (CDB), מה שמהווה ציון דרך משמעותי לחיזוק המגזר הפיננסי של סרי לנקה ותמיכה בצמיחה בת קיימא.

ליגת הקפיצות המובילה (PJL) ו-McCarthy Jumping Team מכריזות על רכישה היסטורית
בעקבות רכישת קבוצה בשווי 50 מיליון דולר, McCarthy Jumping Team הופכת לקבוצת הבעלים הראשונה של PJL הרכישה ממחישה את האמון הרב של המשקיעים בעתיד קפיצות הראווה המקצועיות, כאשר עונת הבכורה המצופה לשנת 2027 תכלול 16 קבוצות שיתחרו ב־14 אירועים בינלאומיים.

סגן שליט שארג'ה סולטן בן אחמד השתתף בטקס הסיום של Media Master בספרד
שייח' סולטן בן אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ונשיא אוניברסיטת שארג'ה (UOS), הגיע ביום שישי לאוניברסיטת ברצלונה ונכח בטסט הסיום של המחזור הראשון של מסלול תואר שני למדעים בתחום יזמות המדיה והחידושים הדיגיטליים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית לניירות ערך נגד GPK: רוזן, חברה ותיקה, מעודדת משקיעים בחברת Graphic Packaging Holding עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-6 ביולי בתביעה ייצוגית לניירות ערך – GPK

OPPOLIA משיקה מפעל מבוסס-בינה מלאכותית להרחבת הפריסה הגלובלית
OPPOLIA Home, חברת בת של OPPEIN Home Group Inc - יצרנית ארונות בהתאמה אישית מובילה בעולם, השיקה רשמית את מתקן הייצור החכם החדשני שלה, המשלב עיבוד אוטומטי מתקדם וטכנולוגיות מבוססות בינה מלאכותית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI