דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Lantronix מכריזה על X300 Compact Cellular IoT Gateway Solution החדש, מיטבי ליישומים קריטיים
Lantronix מכריזה על X300 Compact Cellular IoT Gateway Solution החדש, מיטבי ליישומים קריטיים
חיים נוי |  29/03/23 |  צפיות: 695

Lantronix מכריזה על X300 Compact Cellular IoT Gateway Solution החדש, מיטבי ליישומים קריטיים

בצעו מעקב וניהול גלובלי של נכסים מבוזרים עם X300 IoT Gateway של Lantronix, הכולל חומרה, ניהול מכשירים מבוסס ענן, קישוריות סלולרית, אבטחה מתקדמת ותמיכה טכנית

X300 IoT Gateway

X300 IoT Gateway סלולרי קומפקטי חדש

אירווין, קליפורניה, 28 במרץ 2023, (GLOBE NEWSWIRE):

Lantronix Inc. (נאסד"ק: LTRX), ספקית עולמית של פתרונות מדף מאובטחים עבור מערכות IT חכמות והאינטרנט של הדברים (IoT), הכריזה עלX300 Compact Gateway IoT Solutionהחדש שלה. הפתרון X300 Cellular Compact IoT Gateway, המיטבי עבור יישומים קריטיים מאובטחים, משלב את החומרה של שער אינטרנט של הדברים של Lantronix עם מנוי לשירותי פרימיום, כולל ניהול מכשירים מרכזי, שילוב של דטה סלולארי, אבטחת מכשירים משופרת ותמיכה טכנית של מומחים בחבילה אחת מוכללת.

"ב-Lantronix אנו מחויבים לספק ללקוחותינו פתרונות IoT מהמדף הפותרים ביעילות את אתגרי הקישוריות וניהול ההתקנים מרחוק שלהם, תוך אספקת תמיכה טכנית מצד מומחים כדי להבטיח פריסה מוצלחת", אמר פול פיקל, מנכ"ל Lantronix. "עם 300 Compact Gateway IoT Solution החדש, הלקוחות שלנו יכולים להיות סמוכים ובטוחים שיש להם פתרון אמין וקל לניהול, ושהם יכולים להגיע לזמן עבודה ואבטחת נתונים מרביים עבור יישומים קריטיים".

על פי תובנות של Berg, יותר מ-4.5 מיליון שערי IoT סלולריים סופקו ברחבי העולם במהלך 2021, עלייה של 23%, בשווי שוק כולל של כ-1.15 מיליארד דולר, כאשר המכירות השנתיות גדלו בשיעור של 14% עם ההתאוששות בביקוש לאחר מגפת קוביד-19. ההכנסות השנתיות ממכירת שערי IoT סלולריים צפויות לצמוח בקצב צמיחה שנתי ממוצע של כ-14% ויגיעו עד ל-2.18 מיליארד דולר ב-2026.

300 Compact Gateway IoT Solution כולל:

· X300 Gateway, שער IoT תעשייתי קומפקטי (79 מ"מ X 79 מ"מ) עם ממשקי חומרה מתאימים, כולל יציאה טורית לעבודה בריבוי מצבים, חיבור Ethernet LAN, תמיכה ב-Wi-Fi® 5, Bluetooth/BLE ואפשרויות סלולריות שמותאמות לעבודה ברחבי העולם כדי לאפשר חיבור כל סוג של מכונה תעשייתית וחיישן עם כל סוג של רשת.

· השירותים הכלולים במנוי בשנה הראשונה:

o שדרוג חינם לשירות הפרמיום לניהול התקנים מבוסס הענן ConsoleFlow™ עם אנליטיקה

o שירותי קישוריות גלובליים עם תוכניות נתונים נוחות וניתנות להרחבה

o שדרוג חינם לשירותי LEVEL 2 המספקים תמיכה טכנית ואחריות מצד מומחים עם החלפת חומרה מתקדמת

o אבטחה מובנית של Lantronix InfiniShield™, כולל שבב Secure Element (SE) כדי לאפשר אתחול מאובטח, גישה מאובטחת לציוד ותקשורת מאובטחת וכדי למנוע גישה לא מורשית למידע סודי

פתרון ה- IoT החדש X300 Gateway יוצג ב ISC West -בלאס וגאס בין התאריכים 28-31 במרץ 2023, בביתן של Lantronix, מספר 2097. לקבלת מידע נוסף על חבילת all-in-one זו, בקרו בכתובת https://www.lantronix.com/products/x300-series/.

אודות לנטרוניקס

לנטרוניקס (Lantronix Inc) היא ספקית גלובלית של פתרונות אבטחה שלמים ומוכנים עבור האינטרנט של הדברים (IoT) וניהול סביבה מרחוק (REM) המוצעים במסגרת תוכנה כשירות (SaaS), כמו גם של שירותי קישוריות, שירותי הנדסה וחומרה חכמה.

Lantronix מאפשרת ללקוחותיה להאיץ את זמן היציאה לשוק ולהגדיל את זמן העבודה והיעילות התפעולית על ידי אספקת פתרונות Intelligent Edge IoT ו-Remote Management Gateway אמינים, מאובטחים ומקושרים.

המוצרים והשירותים של Lantronix מפשטים באופן דרמטי את היצירה, הפיתוח, הפריסה והניהול של פרויקטי IoT ו-IT בתחומים כמו רובוטיקה, רכב, ציוד לביש, ועידות וידאו, תעשייה, רפואה, לוגיסטיקה, ערים חכמות, אבטחה, קמעונאות, סניפים, חדרי שרתים ויישומי דטה סנטר. למידע נוסף, בקרו באתר האינטרנט של לנטרוניקס.

עוד פרטים תוכלו ללמוד בבלוג של לנטרוניקס בו תמצאו דיונים אודות התעשייה ועדכונים. עקבו אחר לנטרוניקס בטוויטר, צפו בספריית הווידאו שלנו ב-YouTube או צרו עמנו קשר בלינקדאין.

ליצירת קשר:

Lantronix Media Contact:
Gail Kathryn Miller
Corporate Marketing &
Communications Manager
[email protected]
949-212-0960

Lantronix Analyst and Investor Contact:
Jeremy Whitaker
Chief Financial Officer
[email protected]
949-450-7241

Lantronix Sales:
[email protected]
Americas +1 (800) 422-7055 (US and Canada) or +1 949-453-3990
Europe, Middle East and Africa +31 (0)76 52 36 744
Asia Pacific + 852 3428-2338
China + 86 21-6237-8868
Japan +81 (0) 50-1354-6201
India +91 994-551-2488

תמונת יח"צ המצורפת להודעה לעיתונות זו זמינה בכתובת https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/891ce64a-0d25-4f9e-add8-2538d7b31006


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SGCA מציינת מצוינות בתקשורת באזור אסיה, אירופה והעולם הערבי
שייח' ד"ר סולטן בין אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת המדיה של שארג'ה, העניק הוקרה לזוכים בפרס שארג'ה לתקשורת ממשלתית (SGCA) במהדורתו ה-13, אשר אורגן על ידי לשכת המדיה של ממשלת שארג'ה (SGMB).

אושר הרכב המציגים והדוברים המרכזיים עבור Blue Magic הולנד שיתקיים ב-17 בנובמבר
בכנס החדשנות יוצגו מיזמים טכנולוגיים על ידי חברות הולנדיות, וכן יישאו דברים תא"ל פיטר גילן, מארק לנגטון וקאדרי טמאי

יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה
יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה שיתוף פעולה חדש משפר את גישת הלקוחות לחלבונים מן הצומח, סיבים ורכיבים תאיתיים, ומקדם חדשנות בשווקי הבריאות והתזונה.

מועד אחרון בעניין ASTS
מועד אחרון בעניין ASTS: רוזן, משרד עורכי דין וותיק, קורא למשקיעים ב- AST SpaceMobile, Inc.‎, אשר ספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 בנובמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – ASTS

חדשות למשקיעי LKQ
חדשות למשקיעי LKQ: אם ספגתם הפסדים ב- LKQ Corporation, מומלץ ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

CGTN: הדיאלוג העולמי של ראשי הערים מאשש מחדש את מחויבותה של סין לפתיחות
האירוע המרכזי של הדיאלוג העולמי של ראשי ערים – נינגבו 2026 נפתח ביום שלישי בעיר הנמל נינגבו, בהשתתפות נציגים מ-15 מדינות ומ-20 ערים ברחבי העולם. האירוע, שנערך תחת הכותרת "פתיחות וקישוריות למען הזדמנויות משותפות", הניב 14 הסכמי שיתוף פעולה וכן את הסכמת נינגבו לפיתוח שיתופי – מסמך המדגיש את תפקידן של ערים כמנועים של סחר פתוח ותועלת הדדית.

מועד אחרון בתיק BIDU
מועד אחרון בתיק BIDU: רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, להבטיח לעצמם ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 13 בנובמבר בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU

מועד אחרון בעניין Tigo Energy
מועד אחרון בעניין Tigo Energy: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים של Tigo Energy, Inc עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר לקבל ייצוג משפטי לפני המועד החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי החברה - TYGO

Angelalign חשפה את SuperElastic*
חומר משופר וחדשני לקשתיות שקופות מעניק לאורתודונטים שליטה רבה יותר בטיפול

Hightouch משיקה את Match Booster באירופה, מעלה את שיעורי ההתאמה מבלי לפגוע בעמידה בדרישות התאימות
במסגרת פיילוט שנערך בחמישה שווקים, Match Booster גברה על ספקי הגיוס הקיימים בשוק חברות המדיה הגלובליות בכל מבחן ישיר מולם, והתאימה מספר גדול ביותר מ-15 אחוזים של אנשים בממוצע ועד 90% יתרון במבחן יחיד
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI