דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי 02/06/23 |  צפיות: 298

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מעמיקה את יכולות אבטחת הסייבר שלה
Andersen Consulting ממשיכה לקדם את יכולות הייעוץ שלה באמצעות שיתוף פעולה עם IT Security Consulting & Training, חברה להכשרה וייעוץ בנושא אבטחת מידע מירדן.

Axi משיקה את ספקית הנזילות המוסדית AxiPrime, ומכריזה על שותפות אסטרטגית עם Your Bourse
Axi, כוח מוביל בתחום השירותים הפיננסיים הגלובליים, הכריזה על השקת AxiPrime, ספקית הנזילות (LP) המוסדית ועבור הדור הבא של שירותי ה-B2B שלה, במטרה לספק מענה לצרכים המתפתחים של חברות מסחר מקצועיות.

Zoom משיקה פתרונות סוכני בינה מלאכותית חדשים כדי לחסוך זמן וכדי להניע קשרים
Zoom AI Companion מתחבר כעת ל-16 אפליקציות של צד שלישי, כולל ServiceNow, Jira, Asana, Box ואחרות, כדי להשלים משימות ולתאם סוכנים מבלי לעזוב את Zoom

Bitget Wallet משתפת פעולה עם Mastercard ו-Immersve כדי להציג כרטיס קריפטוגרפי ללא עמלות
Bitget Wallet, חברת התשלומים המובילה Mastercard וספקית התשתיות Immersve חברו זו לזו כדי להשיק כרטיס חדש המקושר לשוק הקריפטוגרפיה. כרטיס זה מאפשר למשתמשים לבצע תשלומים ישירות מהארנקים הדיגיטליים שלהם אצל יותר מ-150 מיליון סוחרים המקבלים Mastercard ברחבי העולם. המוצר נועד להגביר את קלות השימוש והיעילות בתחום הכרטיסים הקריפטוגרפיים.

ביקורת: חולמת על ברודווי – מופע מוזיקלי ממחזות זמר, תוסס וקולח – בית צבי
08/07/25 | תיאטרון
חולמת על ברודווי, העולה בבית צבי ברמת גן, הוא מופע מוזיקלי תוסס וקולח, המורכב מקטעים רבים של שירים וריקודים מתוך שורה ארוכה של מחזות זמר. אבישי בן גל ערך וביים את המופע המרהיב עם להקת השחקנים המוכשרת והתוצאה היא רביו מוצלח וצבעוני, שזור במיטב הקטעים המוזיקליים מתוך מחזות הזמר המוכרים , לחדוות הצופים הזקוקים כל כך למשב רוח רענן זה בימים אפורים הפוקדים אותנו. מסגרת המופע עוסקת בסטודנטים למשחק שחולמים על הופעה בברודווי, מלכת מחזות הזמר, ותוך כך מעלים מחרוזות של שירים וריקודים ממיטב המיוזיקלס.

PU Prime והתאחדות הכדורגל של ארגנטינה חוגגים את טקס החתימה הרשמי במדריד
טקס החתימה הרשמי של PU Prime x AFA במדריד חילופי מוצרים סמליים: PU Prime ו-AFA מסמנים את תחילת השותפות שלהם עם חוזים חתומים וחולצות רשמיות באקדמיית הכדורגל של ארגנטינה במדריד.

Xsight Labs E1 מבצעת השלמה ראשונה בענף של אימות SONiC-DASH Hero 800G
החברה מגיעה לציון דרך משמעותי בבדיקות עם תקורת ביצועים של 19%, 10 שבועות לפני הגעת החומרה

CGTN: כיצד BRICS רבתי מעצימה את הדרום הגלובלי?
במהלך פסגת ה-BRICS ה-17 בריו דה ז'ניירו, CGTN פרסמה מאמר הבוחן כיצד שיתוף הפעולה הגדול יותר של BRICS מגביר את קולו של הדרום הגלובלי ומניע רפורמה בממשל העולמי

אלטזה טראוול ומדענים מגלים את הצפרדע שחיה באפריקה על הר הקילימנג'רו
חוקרים גילו את מין הצפרדעים השורד בחיים על הר הקילימנג'רו באפריקה בגובה של 4000 מטר. התגלית, שנעשתה על ידי Altezza Travel במהלך טיפוס ביוני 2024, הובילה למחקר מדעי כדי לקבוע אם הצפרדעים מייצגות מין חדש או שהן צפרדעים ידועות שחיות הרבה יותר גבוה ממה שחשבו בעבר.

Bitget מסכמת את חודש המלחמה בהונאות עם יותר למעלה מ-65% מהמשתתפים שזיהו בהצלחה טקטיקות הונאה קריפטוגרפית
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, סיימה בהצלחה את חודש המלחמה בהונאות שלה לשנת 2025, יוזמה גלובלית שמטרתה להגביר את המודעות והחוסן של המשתמשים כנגד הונאות Web3.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI