דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי 02/06/23 |  צפיות: 437

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חברת Learning Tree International זכתה בחוזה רב שנתי יחיד של נאט"ו NCIA לשירותי הדרכה מסחריים – IFB-CO-423236
חברת Learning Tree International, מובילה עולמית בתחום שינוי כוח אדם והכשרה טכנולוגית קריטית למשימה, זכתה בחוזה רב שנתי יחיד מסוכנות התקשורת והמידע (NCIA) של ארגון האמנה הצפון אטלנטית (נאט"ו) כשותפה בתעשייה לחינוך והכשרה.

משתתף ראשון בהגרלת הלוטו של איחוד האמירויות זכה בפרס משנה חיים של 5 מיליון דירהם
לאחרונה, הגרלת "יום המזל" של הלוטו של איחוד האמירויות הערביות חגגה ציון דרך משמעותי בכך שהעניקה לזוכה הראשון אי פעם בפרס השני סך של 5 מיליון דירהם, רגע מרגש עבור ההגרלה השבועית הפופולרית.

Mavenir משתפת פעולה עם TextNow כדי לפתח שירות 5G MVNO מבוסס אפליקציה
אימוץ ה-BSS ו-Core של Mavenir, הפועלים בענן, מתיישר עם ההתמקדות של TextNow בחדשנות לטווח ארוך

Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה באמצעות Assure Consulting
חברת Andersen Consulting מחזקת את הפלטפורמה שלה עם הצטרפותה של הפירמה משתפת הפעולה Assure Consulting, חברת ייעוץ ניהולי שמבוססת בגרמניה ומתמחה בניהול פרויקטים וניהול תיקי פרויקטים.

קיימברידג' מובילה עידן חדש של בשלות דיגיטלית בעידן הבינה המלאכותית
תוכניות הלימודים המעודכנות של קיימברידג' לאוריינות דיגיטלית לבתי הספר היסודיים ולחטיבות הביניים מספקות מסגרת עתידנית ללמידה אחראית של בינה מלאכותית ואוריינות מדיה

Vasion Output™ של Vasion מגיעה לאינטגרציה הסמכה ל-SAP® עם GROW עבור SAP ועם RISE ו-S/4HANA® Cloud
‏Vasion, חברה מובילה להדפסה ללא שרתים ולאוטומציית הדפסה חכמה, הכריזה היום כי Vasion Output קיבל את אישור SAP® כמוצר המשולב עם GROW עם SAP ומשולב עם RISE עם SAP S/4HANA® Cloud . הפתרון של Vasion נבנה במיוחד כדי למנוע את הצורך בניהול פלט מיושן המהווה חסם למעבר לענן.

ExaGrid זכתה בפרס חדש בתעשייה
אחסון גיבוי מדורג זכה להכרה בפרסי StorageNewsletter הראשונים

SheltonAI ממנה את עלי טאריק לראש תחום המזרח התיכון
SheltonAI, פלטפורמת הבינה המלאכותית המוסדית לקרנות פנסיה וקרנות עושר ריבוניות, מודיעה על מינויו של עלי טאריק למנהל בפועל וראש תחום המזרח התיכון.

זום מציגה את הדור הבא של Zoom Virtual Agent לאוטומציה של פתרון בעיות מקצה לקצה עבור לקוחות
יכולות חדשות של סוכנים וירטואליים מפחיתות את מאמצי הלקוחות, מונעות פניות חוזרות ומעניקות למנהלי השירות ביטחון להרחיב את האוטומציה כאשר 43% מהצרכנים אומרים שצ'אטבוטים לא מצליחים לפתור את הבעיות שלהם, Zoom Virtual Agent 3.0 יכול לעזור לארגונים לסגור את הפער הזה.

WALLIX מחזקת את נוכחותה האסטרטגית במזרח התיכון ככל שהביקוש לריבונות דיגיטלית מואץ
WALLIX (Euronext ALLIX), ספקית תוכנה אירופאית לאבטחת סייבר המתמחה בניהול זהויות וגישה (IAM) ומובילה אירופאית מוכרת בתחום ניהול גישה מועדפת (PAM), מציינת 10 שנים של צמיחה מתמשכת במזרח התיכון.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI