דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי 02/06/23 |  צפיות: 364

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת את משקיעי CarMax, Inc לקבל ייעוץ
רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת את משקיעי CarMax, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי החברה – KMX

Atos ו- N3XT Sportsמשתפות פעולה להאצת טרנספורמציה וצמיחה דיגיטלית בספורט בערב הסעודית
Atos, מובילה עולמית בטרנספורמציה דיגיטלית מאובטחת ומונעת בינה מלאכותית, וסוכנות הספורט המיוחדת N3XT Sports, חתמו על שותפות אסטרטגית לשיתוף פעולה בסדרת פרויקטים של טרנספורמציה דיגיטלית, נתונים וטכנולוגיה ברמה ראשונה בשוק הספורט המתפתח של ערב הסעודית.

מועצת התיירות הסלובנית מפרסמת את האירועים המרכזיים בסלובניה 2026
בשנת 2026, סלובניה מזמינה מטיילים – ומספרי סיפורים – לחקור שנה עשירה באבני דרך תרבותיות, הרפתקאות חוץ וחוויות שמגדירות מחדש מסעות איטיים ומשמעותיים

נאסד"ק וראפין מצטרפת לברית העולמית נגד הונאות
הברית הגלובלית נגד הונאות - Global Anti-Scam Alliance (GASA) שמחה להודיע כי Nasdaq Verafin (נאסד"ק וראפין) הצטרפה ל-GASA כחברה מייסדת, ובכך מחזקת את המאמץ הגלובלי להילחם בהונאות, פשעים פיננסיים והונאות דיגיטליות

זום מובילה מהפכה במקום העבודה
קמפיין מותג חדש ומשמעותי שפותח יחד עם No Notes Productions של קולין ג'וסט, לועג לטכנולוגיה גרועה ומקדם את העובדים שסובלים ממנה

KraneShares מחברת בין NYSE ל-ADX עם קרנות הסל האמריקאיות הראשונות שנכנסו לרשימה מוצלבת באזור
KraneShares, חברת ניהול נכסים גלובלית הידועה בגישה מובחנת לסין, לאקלים ולטכנולוגיות מתפתחות, הודיעה היום כי שתי קרנות הדגל הנסחרות בבורסה — קרן הסל KraneShares CSI China Internet ETF (KWEB) וקרן הסל KraneShares Global Carbon Strategy ETF (KRBN) — נרשמו רשמית בבורסה לניירות ערך של אבו דאבי (ADX) ובבורסה של ניו יורק (NYSE).

Andersen Consulting מרחיבה את היצע אבטחת הסייבר שלה עם הצטרפותה של S-RM
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם S‑RM, חברת ייעוץ גלובלית בתחומי מודיעין ואבטחת סייבר, במטרה לחזק את יכולתה לתמוך בלקוחות ברחבי העולם בתחומי העמידות לסיכונים, התגובה לאירועים והייעוץ האסטרטגי.

Halo Investing תעצים את האקוסיסטם של Majarra, חלוצה בפיתוח הדור הבא של מוצרים מובנים והגנה קבועה באבו דאבי
Halo Investing (Halo), פלטפורמת טכנולוגיה פיננסית גלובלית מובילה להשקעות מגן, הכריזה על שותפות פורצת דרך שתניע את ההשקה והתפעול של Majarra, אקוסיסטם חדש לשוקי הון הממוקמת ב-ADGM, המרכז הפיננסי הבינלאומי של אבו דאבי, בירת איחוד האמירויות הערביות.

LabelVie מקדמת מהפכה בקמעונאות מזון מבוססת בינה מלאכותית באמצעות שיתוף פעולה ארוך טווח עם SymphonyAI
שיתוף פעולה ארוך טווח מניע חדשנות בשרשרת מונעת-נתונים האספקה, ומוביל לתשואה מדידה ולגמישות תפעולית ברחבי הנוכחות הקמעונאית המתרחבת של LabelVie

Bitget מדווחת על עלייה שיא של 4,468% בחוזים עתידיים המבוססים על אסימוני מניות אמריקאיות במהלך עונת הדו"חות הכספיים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה נתונים חדשים המראים צמיחה חסרת תקדים בביקוש העולמי לאסימוני מניות אמריקאיות במהלך עונת הדו"חות הכספיים האחרונה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI