דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים
חיים נוי 02/06/23 |  צפיות: 591

תחרות Huawei ICT הגלובלית לשנת 2022-2023 נערכה בשנזן - 146 צוותים מ-36 ארצות ואזורים זכו בפרסים

שנזן, סין, 29 במאי 2023, (BUSINESS WIRE):

‏ב-27 במאי 2023 הסתיים השלב השביעי של תחרות הגמר Huawei ICT בשנזן לשנת 2022-2023. זהו האירוע הראשון אשר מתקיים פיזית מאז 2019, ושיאו היה תחרות בין מועמדי הגמר ב-146 צוותים מ-36 ארצות. לפני תחרות הגמר, למעלה מ-120,000 סטודנטים מלמעלה מ-2000 אוניברסיטאות ב-74 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות ICT.

צוותים מ-Shenzhen Polytechnic, ‏‏‏אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏מכללת גואנגג'ואו למסחר, ‏Yangtze Normal University, ו-Hunan Industry Polytechnic זכו בפרס הגדול בתחום מסלול הרשת - Network Track. צוותים מ-אוניברסיטת גווילין לטכנולוגיה אלקטרונית, ‏Shenzhen Polytechnic, ‏וכן מכללת נאנינג לטכנולוגיה מקצועית זכו בפרס הגדול בתחום מסלול ענן - Cloud Track. צוות Shenzhen Polytechnic זכה בפרס הגדול בנושא מסלול המחשוב Computing Track. צוותי אוניברסיטת ג'ילין ואוניברסיטת אחמדו בלו זכו בפרס הגדול בתחרות החידושים. צוות imin מאוניברסיטת טסינגואה זכה בפרס הגדול בתחום הדרך החכמה - Smart Road, ואילו Jsgroup מ-אוניברסיטת שיאן ג'יאוטונג זכו בפרס הגדול בתחום הדיגיטציה של החשמל.

שיאו האיג'ון, נשיא מחלקת שותפים גלובליים ופיתוח ב-Huawei Enterprise Business Group אמר, "בעלי כישרונות ומיומנויות בתחום הדיגיטל יהוו את היסודות לפיתוח הכלכלה הדיגיטלית. בעתיד, Huawei תרחיב את הנגישות של משאבים ללימוד ICT עבור מספר גדול יותר של בתי ספר ברחבי העולם. אנו צופים כי עד לשנת 2026 נקים 7000 אקדמיות Huawei ICT ונכשיר יותר ממיליון סטודנטים בשנה תוך שיפור ניכר ברמת הידע והכישורים הדיגיטליים שלהם ובמטרה להפוך את העולם הדיגיטלי לדינמי ומכליל יותר".

סטפניה ג'יאני, סגנית מנכ"ל אונסק"ו לענייני השכלה, שלחה סרטון ברכה לתחרות Huawei ICT. היא ציינה כי בנוסף לשיפור הכישורים הדיגיטליים של הסטודנטים, תחרות Huawei ICT בודקת גם פתרונות אפשריים וכדאיים לפיתוח בר קיימא. היא ציינה כי אונסק"ו תומכת במאמצי Huawei בענף החינוך במטרה לשפר את הקישוריות הגלובלית ואת הכישורים הדיגיטליים.

שיאו ראן, סגן נשיא Huawei Strategic Research Institute, ציין כי Huawei מקימה אקוסיסטמה יציבה של כשרונות בתחום ה-ICT, תוך קיצור תהליך הדיגיטליזציה של העולם באמצעות פתיחת של אקדמיות Huawei ICT נוספות, פרסום מסמכים לבנים לכישרונות וקיום תחרויות Huawei ICT.

פרופסור מוהאן מונסינג'ה, זוכה פרס נובל לשנת 2007 ופרס Blue Planet לשנת 2021, סגן יו"ר לשעבר של הפנל הבין-שלטוני בנושא שינויי אקלים (IPCC), נשא נאום בווידאו. הוא ציין כי ל-ICT תפקיד מכריע בשילוב משולש פיתוח בר קיימא של כלכלה, סביבה וחברה. הטכנולוגיה הדיגיטלית תזניק את הצמיחה ואת הפרודוקטיביות, היא תקדם פרודוקטיביות וצמיחה כלכלית ותחזק את ההכללה ואת שיתוף הפעולה. תחרות Huawei ICT מעודדת סטודנטים להפגין יצירתיות ולהגיע לפריצת דרך קריטית שתתרום לצמיחה ירוקה, מאוזנת ומכלילה ברחבי העולם.

ויקי ז'נג, סגנית נשיא מחלקת התקשורת הארגונית של Huawei אמרה "Huawei מעניקה את פרס הטכנולוגיה לנשים במטרה לעודד מועמדות של נשים, לקידום השוויון המגדרי בענף ה-ICT ולהכללה חברתית. השנה, חלקן של המתמודדות בתחרות הגמר הגלובלית היה גדול מ-21%, מה שמהווה גידול של 8% בהשוואה למצב לפני 3 שנים".

תחרות Huawei ICT, שהינה פרויקט עיקרי ביוזמת Seeds for the Future 2.0 של Huawei, נוצרה במטרה לספק פלטפורמה לסטודנטי מכללות ברחבי העולם בה הם יוכלו להתחרות ולתקשר אחד עם השני בתחום ה-ICT. נכון לסוף 2022, וואווי (Huawei) פעלה בשיתוף עם 2200 אוניברסיטאות להקמת אקדמיות Huawei ICT ואף עזרה להכשיר למעלה מ-200,000 סטודנטים מדי שנה. מאז ההשקה הראשונית בשנת 2015, למעלה מ-580,000 סטודנטים מ-85 ארצות ואזורים ברחבי העולם לקחו חלק בתחרות.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53408594/en

למידע נוסף

[email protected]

מקור: Huawei

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah - מידע על המספר הכולל של בעלי זכויות ההצבעה וניירות הערך
בהתאם לסעיף 15 לחוק מ-2 במאי 2007 על שקיפות בעלי מניות גדולים, Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: (NYXH מפרסמת את המידע הבא בעקבות הנפקת 55,232,558 מניות חדשות בהקשר להנפקה הציבורית הממומנת שהוכרזה קודם לכן בארצות הברית, שכללה מניות שנמכרו במכירה פרטית למשקיעים מוסדיים או מוסדיים מסוימים מחוץ לארצות הברית, כולל בתוך האיחוד האירופי.

110 מיליון דולר במימון כולל להאצת ההשקה המסחרית של ג'ניו בארה"ב
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), השלימה גיוס הון עצמי של 95 מיליון דולר וצופה קבלת נתח נוסף של 15 מיליון דולר מהלוואת הבנק האירופי להשקעות, המייצגת סך של 110 מיליון דולר בהון חדש.

אנדרסן גלובל מחזקת את יכולות הניוד הגלובלי שלה באמצעות צירופה של Courdid BV
Andersen Global התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Courdid BV, חברת ניוד גלובלי מהולנד, ובכך מחזקת עוד יותר את יכולותיה בתחום הייעוץ לכוח עבודה בינלאומי ולעובדים המוצבים מחוץ למדינת מוצאם.

Bitget משיקה את קמפיין השותפים Score Your 40% עם מאגר פרסים בהיקף של מיליון דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את Score Your 40%, קמפיין שותפים גלובלי חדש המציע מאגר פרסי USDT בהיקף של מיליון דולר, שנועד להאיץ את צמיחת השותפים ולתגמל בוני קהילות לקראת אחת מעונות הספורט הגדולות ביותר של השנה.

קיווה קירין תציג ראיות משלימות חדשות המגדירות עוד יותר את התועלת הקלינית של מוגמוליזומאב בלימפומה עורית של תאי T בכנס WCCL 2026
Kyowa Kirin, Inc, חברת בת בבעלות מלאה של Kyowa Kirin Co. Ltd (TSE: 4151), הודיעה היום כי נתונים חדשים המגדירים עוד יותר את הפוטנציאל של מוגמוליזומאב בטיפול במיקוזיס פונגואידס חוזרת או עמידה ותסמונת סזארי, שני תת-סוגים של לימפומה של תאי T עוריים, יוצגו בקונגרס העולמי ללימפומות עוריות (WCCL) במונטריאול, קנדה.

ביקורת: בין עבר להווה: "קיר זכוכית" - מסע מטלטל בתיאטרון בית ליסין
10/06/26 | תיאטרון
התיאטרון הוא לעיתים קרובות מראה שבורה של המציאות שלנו. לעיתים הוא מצליח לייצר "קיר זכוכית" - אותו קיר פיזי וסמלי שמאחוריו מוצג הר האפר של הנספים. דרכו אנו מביטים אל עברנו ואל הפצעים הפתוחים של השואה, ובו-זמנית פוגשים את האנושיות המזוקקת שנותרה מאחור. המחזה העולה בתיאטרון בית ליסין, פרי עטו של המחזאי אורן יעקובי הוא יצירה שמהלכת על התפר הדק שבין קומדיה שחורה לדרמה אנושית מרטיטה..

פרויקט קומפלקס האנרגיה פנג'ראנג של ChemOne מעניק עבודות EPCC ל-CNCEC
חברת Pengerang Energy Complex Sdn. Bhd. ("PEC") שמחה להודיע ​​על זכייתה בעבודות ההנדסה, הרכש, הבנייה וההפעלה ("EPCC") עבור פרויקט Pengerang Energy Complex - מתחם האנרגיה פנגרנג ("הפרויקט") בג'והור, מלזיה, לחברת ההנדסה הכימית הלאומית של סין - China National Chemical Engineering Company Limited ("CNCEC")

Bitget משיקה את חודש המלחמה בהונאות 2026, מחזירה 32.3 מיליון דולר עבור משתמשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את חודש המלחמה בהונאות לשנת 2026 תחת הכותרת "יותר נכסים, מגן חזק יותר. הישארו בטוחים בעידן מרובה הנכסים". היוזמה השנתית מתמקדת בסיוע למשתמשים לנווט בנוף איומים מורכב יותר ויותר, כאשר פלטפורמות נכסים דיגיטליים מתרחבות מעבר לקריפטוגרפיה לאקוסיסטם שמורכב מאפשרויות נכסים רחבות יותר.

500 Global ממנה את סונג וו אהן לשותף בקוריאה, שיוביל את סניף סיאול ויסייע בהרחבת טכנולוגיות קוריאניות לשווקים גלובליים
המינוי משקף את האמון של 500 Global ‎בשוק הקוריאני ומקדם את שאיפותיה של קוריאה בתחום החדשנות הגלובלית, תוך הבאת תשתית השקעות חוצת-גבולות ברמה מוסדית לענפי הטכנולוגיה התחרותיים ביותר במדינה

VeriSilicon מקדמת אימוץ מסחרי של AV2 ביישומי וידאו וסטרימינג מהדור הבא
VC9800D מספקת יכולות עיבוד וידאו בפורמטים שונים עבור בינה מלאכותית במולטימדיה, בנייד ובהתקני קצה חכמים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI