דף הבית הודעות לעיתונות ספורט יפה בעוצמה: חברת מרי קיי הוכתרה כמותג מס׳ 1 בעולם במכירה ישירה של מוצרים לטיפוח העור וצבעים קוסמטיים
יפה בעוצמה: חברת מרי קיי הוכתרה כמותג מס׳ 1 בעולם במכירה ישירה של מוצרים לטיפוח העור וצבעים קוסמטיים
חיים נוי 07/09/23 |  צפיות: 863

יפה בעוצמה: חברת מרי קיי הוכתרה כמותג מס׳ 1 בעולם במכירה ישירה של מוצרים לטיפוח העור וצבעים קוסמטיים

דאלאס, 6 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

אנחנו כל כך מתרגשים שהצבע עלה לנו לראש: מותג היופי האייקוני והיזמית העולמית בתחום הקוסמטיקה מרי קיי זכתה בתואר המותג המוביל בעולם במכירה הישירה של מוצרים לטיפוח העור וצבעים קוסמטיים* על ידי Euromonitor International. התואר הנחשב מגיע בדיוק במלאת 60 שנה מאז השקתה של החברה, ומציין את מורשתה הארוכה של מקימת החברה מרי קיי אש ששמה לעצמה את המטרה להעצים נשים עכשיו ולתמיד.

עם למעלה מ-50 שנות ביצוע מחקרי שוק ביותר מ-100 מדינות, Euromonitor International הינה ספקית מובילה בתחום הבינה העסקית העולמית, ניתוח שוק ותובנות צרכניות. הכרתה בחברת מרי קיי בע״מ מעידה לא רק על איכות חסרת תקדים, אלא גם על הנוכחות העצומה של המותג בזירה העולמית, המצויה בצמיחה מתמדת.

"הכבוד האדיר שקיבלנו מ-Euromonitor הוא הדובדבן שבקצפת של עוגת יום ההולדת שלנו", אמר נתן מור, נשיא המכירות והשיווק הגלובלי של Mary Kay. "זה אומר רבות על מחויבותנו לאיכות וחדשנות, וכן על הקהילה המדהימה של יועצי ויועצות היופי העצמאיים שלנו, אלה שמהווים את לב החברה ואת הכוח המניע שלנו. המסירות והתשוקה שלהם צבעו את העבר, ואת ההווה והעתיד שלנו בגווניה העזים של ההצלחה."

מרי קיי מחויבת מזה שנים רבות לקידום בריאות העור, מחקר והפיתוח, ותחום התזונה. הפורטפוליו הגלובלי של המותג כולל יותר מ-1,600 פטנטים של מוצרים, טכנולוגיות ועיצוב אריזות.

"זו רק ההתחלה", הוסיף ואמר מור. "אמנם זה הישג עסקי יוצא דופן המצביע על חוזקו של המותג, אך מרי קיי אש לימדה אותנו לעולם לא לנוח על זרי הדפנה. בואו נרים כוסית לחיי 60 השנים הבאות של עוצמה, חדשנות והצלחה".

*מקור: ״Euromonitor International Limited, מהדורת היופי והטיפוח האישי 2023, מכירות ערך במחיר מכירה קמעונאית, נתוני 2022."

אודות Mary Kay Inc.

עכשיו, בעבר ובעתיד. מרי קיי אש הייתה אחת מהחברות הראשונות שהצליחו לפרוץ את תקרת הזכוכית. בשנת 1963 היא הקימה בטקסס את מותג החלומות שלה למוצרי יופי, במטרה אחת: להעשיר את חייהן של נשים. חלום זה פרח והפך לחברה גלובלית המעסיקה מיליוני נציגי מכירות עצמאיים ביותר מ-35 מדינות. במשך 60 שנה, ההזדמנות שמרי קיי העניקה הובילה להעצמתן של נשים באמצעות חינוך, חונכות, הסברה וחדשנות ועזרה להן להגדיר את עתידן. מרי קיי משקיעה במדע שמאחורי היופי ובייצור של מוצרים לטיפוח העור, קוסמטיקה צבעונית, תוספי תזונה ובשמים מן השורה הראשונה. מרי קיי מאמינה בחשיבות שימור כדור הארץ לדורות הבאים, בהגנה על נשים שחלו בסרטן ובנשים שחוו או חוות התעללות במשפחה, ובצורך לעודד בני נוער לממש את החלום שלהם למידע נוסף, אנא בקרו באתר marykayglobal.com, מצאו אותנו ב-Facebook, ב- Instagram וב- linkedin, ועקבו אחרינו ב-Twitter.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/53547550/en

אנשי קשר

חברת Mary Kay Inc. – תקשורת ארגונית

MaryKay.com/newsroom

1-972-687-5332או בדוא״ל[email protected]

מקור: Mary Kay Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
טלפוניקה ומאבניר יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת חדשנות בתחום הבינה המלאכותית בתקשורת
הצגת חדשנות בבינה מלאכותית בקונגרס העולמי למובייל ((#MWC26 עם הדגמות חיות של מקרי שימוש מהדור הבא

ExaGrid משיגה אבן דרך משמעותית בתחום הלקוחות
מעל 5,000 ארגונים ברחבי העולם משתמשים באופן פעיל באחסון גיבוי מדורג ב-ExaGrid

Project B ממנה את ויליאם קים, ותיק בתעשיית האופנה, לתפקיד מנהל הלייף-סטייל הראשי
פלטפורמת הכדורסל הגלובלית משלבת ספורט עילית עם אופנה, עיצוב ותרבות

Andersen Consulting מרחיבה את תחום הייעוץ לנכסים פיזיים באמצעות שיתוף פעולה עם Grinity
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Grinity, חברת ייעוץ לנכסים פיזיים המספקת שירותים טכניים, סביבתיים ופיתוח בר-קיימא לשוקי הבנייה והנדל"ן.

שילובים לוגיסטיקה ממנה את יובל סביץ' למנכ"ל החברה
שילובים לוגיסטיקה, ספקית שירותי הפצת ציוד רפואי ומעבדתי, מודיעה על מינויו של יובל סביץ' למנכ"ל החברה.

מכבדים את מורשתו של נלסון מנדלה להעצמה והכלה פיננסית
Datavault AI וחברי משפחת נלסון מנדלה, Re Mandela Dlamini ו-Manaway L.L.C, מודיעים על הקמת Mandela Digital Ventures לפיתוח מוצרי נכסים דיגיטליים התואמים את מורשתו של נלסון מנדלה

קובנטרי מכריזה על הרחבת קשרים עם NAIFA
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על הסכם חסות לאומי חדש בלעדי לקטגוריה עם האגודה הלאומית ליועצי ביטוח ופיננסים (NAIFA). על פי ההסכם, קובנטרי תשמש כנותנת החסות הבלעדית של NAIFA בקטגוריית הסדרי חיים, ותתמוך בייעוץ, חינוך ומעורבות בשוק המשני של ביטוח חיים.

קובנטרי מאותתת על השלב הבא של פיתוח ABS מקושר לאריכות ימים ב-SFVegas
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, תשתתף ב-SFVegas® 2026 כדי לשתף פעולה עם מובילי מימון מובנה, בתקופה בה שוק ניירות הערך המוסדי מגובי נכסים בעלי אריכות ימים ממשיך להתבגר.

Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית
Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית שיחתית ובינה מלאכותית סוכנית בהתקנה מקומית ברמת ספקיות שירות עבור שוק הטלקום

Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הנתונים והאנליטיקה שלה באמצעות Insight Consulting
Andersen Consulting מעמיקה את הפלטפורמה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Insight Consulting, חברת ייעוץ מובילה בתחום הנתונים והאסטרטגיה הדיגיטלית עם נוכחות בדרום אפריקה, מוזמביק והממלכה המאוחדת.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI