דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות
נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות
חיים נוי 15/09/23 |  צפיות: 62

נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות

"הון מכליל: העצמת נשים יזמות בקנה מידה גלובלי" יקדם דוח שיח בין בעלי העניין, באקוסיטמה של יזמות נשים

ניו יורק, 14 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

בד בבד עם הכינוס ה-78 של האספה הכללית של האו"ם, ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator (WEA) גאה להכריז על אירוע משמעותי, שישים דגש על הפער המטריד הקיים במימון עבור עסקים שמובלים על ידי נשים. היוזמה היא פרי מאמץ משותף של סוכנויות האו"ם שלוקחות חלק ב-WEA, Mary Kay Global, Yildiz Holding ויוזמת ה- Women Entrepreneurs Act (WE Act) שפועלת במדינות ה-Women20 (W20).

"הון מכליל: העצמת נשים יזמות בקנה מידה גלובלי", חדר כנסים 2, בניין האו"ם, ניו יורק, יום חמישי 21 בספטמבר, 2023: 6:00 – 8:00 בערב שעון החוף המזרחי - הירשמו כאן

האירוע שואף לקדם דיאלוג בין בעלי העניין באקוסיסטמה של יזמות נשים. הדיונים יעסקו באתגרים הפיננסיים שעמם מתמודדות נשים יזמות, החשיבות של השקעה מכלילה והצורך בהטמעת פרספקטיבה מכלילה מגדרית על ידי גופים מוסדיים ותאגידיים במסגרת תהליכי קבלת ההחלטות שלהם.

"דרך גיבוש ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator, Mary Kay סייעה להתוויית נתיב התערבות חדש עבור המגזר העסקי", אומרת דברה גיבינס, מנכ"לית ומנהלת כספים ראשית, Mary Kay Inc.. "WEA הוא כלי של שותפות פורצת דרך, שמאפשר לאומות המאוחדות, למגזר הציבורי והפרטי, לארגונים אזרחיים ולמומחי מדיניות לעבוד יחד לטובת יצירת שינוי עולמי לצד נשים יזמיות ולמענן".

האירוע יתחיל בדברי ברכה של המנהיגות הבכירה של UN Women ובנאום פתיחה של פוליה פרייזר, מנהלת צמיחה ראשית ב-Pladis – חלק ממשפחת החברות של Yildiz Holding.

הנושאים שבמוקד האירוע ינותחו לעומק במסגרת שני סבבי פאנל:

*האצת Agenda 2030 דרך יזמות נשים – בהנחיית וירג'יניה ליטלג'ון, מתאמת גלובלית עבור Women Entrepreneurs Act (WE Act), שמיועד לקדם נקיטת פעולות והטמעה במסגרת W20. הסבב יבחן את "ההבטחה בשווי טריליון דולר שגלומה במתן תמיכה לנשים יזמיות" ואת ההשפעה הכלכלית הפוטנציאלית הצפויה אם עסקים שמובלים על ידי נשים יצליחו להתגבר על מכשולים פיננסיים. עם הדוברים נמנים מנהיגים בכירים מן הגופים השותפים ב-WEA UN.

*פעולה גלובלית למען יזמות נשים – פאנל זה יתמקד בפרויקטים ובתוכניות מרכזיים ביזמות הנשים, כולל תובנות של מנהיגות פיתוח בינלאומי כמו אדריאנה קרוולו (W20Brazil), וונדי טלקי (World Bank), מארי-כריסטין אוהלי (Femmes Chefs d’ Entreprise Mondiales – (FCEM); קתרין בוסארט (Business and Professional Women - BPW), אן רבנונה (Global InvestHER), דברה גיבינס, Mary Kay Global, למיה קמאל-שאווי- (Organisation for Economic Co-operation and Development - OECD)

את הנאום המרכזי באירוע תישא שאזי ויסראם, מייסדת ומנכ"לית של מותגי Happy Family.

ההרשמה פתוחה עד ליום ראשון, 17 בספטמבר בשעה 11:59 בערב, שעון החוף המזרחי, עבור השתתפות פיזית באירוע שייערך בבניין האו"ם, ניו יורק. מי שלא יוכלו להשתתף יוכלו ליהנות מסטרימינג בשידור חי של האירוע, באתר האינטרנט של האומות המאוחדות Web TV.

למידע נוסף ולהרשמה, לחצו כאן.

אודות ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator

ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator (WEA) הוא שותפות של בעלי עניין מרובים שממוקדת ביזמות נשים מאז הקמתה במהלך ה-UNGA 74. השותפות מאגדת שש סוכנויות של האו"ם, ארגון העבודה הבינלאומי (ILO), מרכז הסחר הבינלאומי (ITC), איגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי (ITU), תוכנית הפיתוח של האו"ם (UNDP), United Nations Global Compact (UNGC), UN Women ו-Mary Kay Inc., ושואפת להעצים 5 מיליון נשים יזמיות עד לשנת 2030.

המטרה האולטימטיבית של היוזמה היא למקסם את פיתוח ההשפעה של נשים יזמיות במסגרת הגשמת יעדי פיתוח בני קיימא (SDGs) וזאת על ידי יצירת אקוסיסטמה תומכת עבור נשים יזמיות ברחבי העולם. ה- Accelerator ממחיש את הכוח המהפכני של שותפות מרובת בעלי עניין, שעוצמתה הייחודית מאפשרת למצות את הפוטנציאל של נשים יזמיות.

קבלו מידע נוסף בכתובת we-accelerate. עקבו אחרינו: Twitter/X (We_Accelerator), Instagram (@we_accelerator), Facebook (@womensentrepreneurshipaccelerator), LinkedIn (@womensentrepreneurshipaccelerator).

למידע נוסף

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 או media@mkcorp.com

מקור: Women’s Entrepreneurship Accelerator

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
פלטפורמת המסחר האלקטרוני Ubuy בוחרת ב-Nuvei כדי להאיץ את הצמיחה הבינלאומית שלה
Ubuy מגיעה ללקוחות נוספים ברחבי העולם באמצעות האינטגרציה שלה לחבילת שיטות התשלום החלופיות המובילה בתעשייה של Nuvei

דאק קריק טכנולוגיות מכריזה על הזוכות הראשונות בפרסי שותפת השנה של Duck Creek Technologies לשנת 2023
כל אחת מבין שותפות אינטגרציית המערכות Accenture, Agne ו-Coforge; שותפות הפתרונות Copart, LexisNexis Risk Solutions, Quadient ו-Smart Communications and Consulting וכן שותפת הייעוץ Penguin Tech זכו להכרה בזכות חידושים טכנולוגיים משמעותיים עבור תעשיית הביטוח במהלך פסגת השותפים לשנת 2023 של Duck Creek

WPC Energy מציינת את סיומו של קונגרס הנפט העולמי ה-24 המוצלח בקלגרי
24WPC קידמה בברכה יותר מ-10,000 מבקרים, יותר מ-5,000 נציגים ונרשמים מ-111 מדינות

Quantexa ממנה בכירים מהתעשייה לוועדה המייעצת שלה כדי להאיץ תוכניות צמיחה
נשיא בלאקרוק לשעבר, מנכ"ל NHSX לשעבר ומנהל GCHQ לשעבר מביאים ניסיון עשיר בתעשייה מתחומי הפיננסים, הבריאות והביטחון הלאומי

WilsonHCG נבחרה לספקית ה-RPO הגלובלי מספר 1 ב-2023 RPO Baker’s Dozen List של HRO Today
WilsonHCG זכתה להכרה כספקית מיקור חוץ של תהליכי גיוס (RPO) מספר 1 2023 RPO Baker’s Dozen List של HRO Today.

קבוצת Apparel יוצרת עסקה רב-מותגית פורצת דרך עם Marquee Brands LLC, ומרחיבה את טביעת הרגל האופנתית ב-GCC ובהודו
קבוצת Apparel, קונגלומרט אופנה ולייף סטייל עולמי מוביל, מודיעה על הסכם רישוי מונומנטלי רב-מותגי עם Marquee Brands LLC, בעלת מותגים, המשווקת וחברת המדיה הנודעת.

Inuitive מטמיעה את ה-ISP IP של VeriSilicon במעבד ה-Vision AI שלה
פתרונות ה-IP של VeriSilicon ממוטבים ליישומי רובוטיקה ו- AR/VR/MRתובעניים.

Truecaller חושפת זהות מותג חדש ומאפייני זיהוי משודרגים ומבוססי בינה מלאכותית למניעת הונאה
הלוגו המשודרג מסמל התמקדות חזקה ומחודשת בפרטיות הצרכן ובאבטחה משודרגת של התקשורת העיצוב הכולל משמר את צבע ‘True blue’ המוכר, בשילוב סמל שיוצר זהות ברורה להגנה על המשתמשים מפני יישומי "העתקה" ויישומים מתחזים

הבינה המלאכותית יכולה כעת לסייע בהזמנת מסלול הטיולים המושלם
Guide to Europe מכריזה על חידוש פורץ דרך בתחום תכנון הנסיעות: Travis, כלי תכנון לנסיעות שמופעל באמצעות בינה מלאכותית, מספק כעת מסלולי טיולים ממוטבים על בסיס העדפות הלקוח, קרבה של אטרקציות, תמהיל ייחודי של נתוני ביקורת, שעות פעילות ומשתנים קריטיים נוספים.

Acino מרחיבה באופן משמעותי את הנוכחות והיכולות באמריקה הלטינית באמצעות רכישת M8 Pharmaceuticals
מעל 300 עובדי M8, פורטפוליו מוצרים והיקף תרופתי כדי לשפר את טביעת הרגל של Acino ואת מעמדה האסטרטגי בשווקים מרכזיים באמריקה הלטינית.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI