דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות
נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות
חיים נוי 15/09/23 |  צפיות: 350

נפתחה ההרשמה לאירוע ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator, שיתקיים בכינוס ה- UNGA78שמציין ארבע שנות פעילות

"הון מכליל: העצמת נשים יזמות בקנה מידה גלובלי" יקדם דוח שיח בין בעלי העניין, באקוסיטמה של יזמות נשים

ניו יורק, 14 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

בד בבד עם הכינוס ה-78 של האספה הכללית של האו"ם, ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator (WEA) גאה להכריז על אירוע משמעותי, שישים דגש על הפער המטריד הקיים במימון עבור עסקים שמובלים על ידי נשים. היוזמה היא פרי מאמץ משותף של סוכנויות האו"ם שלוקחות חלק ב-WEA, Mary Kay Global, Yildiz Holding ויוזמת ה- Women Entrepreneurs Act (WE Act) שפועלת במדינות ה-Women20 (W20).

"הון מכליל: העצמת נשים יזמות בקנה מידה גלובלי", חדר כנסים 2, בניין האו"ם, ניו יורק, יום חמישי 21 בספטמבר, 2023: 6:00 – 8:00 בערב שעון החוף המזרחי - הירשמו כאן

האירוע שואף לקדם דיאלוג בין בעלי העניין באקוסיסטמה של יזמות נשים. הדיונים יעסקו באתגרים הפיננסיים שעמם מתמודדות נשים יזמות, החשיבות של השקעה מכלילה והצורך בהטמעת פרספקטיבה מכלילה מגדרית על ידי גופים מוסדיים ותאגידיים במסגרת תהליכי קבלת ההחלטות שלהם.

"דרך גיבוש ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator, Mary Kay סייעה להתוויית נתיב התערבות חדש עבור המגזר העסקי", אומרת דברה גיבינס, מנכ"לית ומנהלת כספים ראשית, Mary Kay Inc.. "WEA הוא כלי של שותפות פורצת דרך, שמאפשר לאומות המאוחדות, למגזר הציבורי והפרטי, לארגונים אזרחיים ולמומחי מדיניות לעבוד יחד לטובת יצירת שינוי עולמי לצד נשים יזמיות ולמענן".

האירוע יתחיל בדברי ברכה של המנהיגות הבכירה של UN Women ובנאום פתיחה של פוליה פרייזר, מנהלת צמיחה ראשית ב-Pladis – חלק ממשפחת החברות של Yildiz Holding.

הנושאים שבמוקד האירוע ינותחו לעומק במסגרת שני סבבי פאנל:

*האצת Agenda 2030 דרך יזמות נשים – בהנחיית וירג'יניה ליטלג'ון, מתאמת גלובלית עבור Women Entrepreneurs Act (WE Act), שמיועד לקדם נקיטת פעולות והטמעה במסגרת W20. הסבב יבחן את "ההבטחה בשווי טריליון דולר שגלומה במתן תמיכה לנשים יזמיות" ואת ההשפעה הכלכלית הפוטנציאלית הצפויה אם עסקים שמובלים על ידי נשים יצליחו להתגבר על מכשולים פיננסיים. עם הדוברים נמנים מנהיגים בכירים מן הגופים השותפים ב-WEA UN.

*פעולה גלובלית למען יזמות נשים – פאנל זה יתמקד בפרויקטים ובתוכניות מרכזיים ביזמות הנשים, כולל תובנות של מנהיגות פיתוח בינלאומי כמו אדריאנה קרוולו (W20Brazil), וונדי טלקי (World Bank), מארי-כריסטין אוהלי (Femmes Chefs d’ Entreprise Mondiales – (FCEM); קתרין בוסארט (Business and Professional Women - BPW), אן רבנונה (Global InvestHER), דברה גיבינס, Mary Kay Global, למיה קמאל-שאווי- (Organisation for Economic Co-operation and Development - OECD)

את הנאום המרכזי באירוע תישא שאזי ויסראם, מייסדת ומנכ"לית של מותגי Happy Family.

ההרשמה פתוחה עד ליום ראשון, 17 בספטמבר בשעה 11:59 בערב, שעון החוף המזרחי, עבור השתתפות פיזית באירוע שייערך בבניין האו"ם, ניו יורק. מי שלא יוכלו להשתתף יוכלו ליהנות מסטרימינג בשידור חי של האירוע, באתר האינטרנט של האומות המאוחדות Web TV.

למידע נוסף ולהרשמה, לחצו כאן.

אודות ה- Women’s Entrepreneurship Accelerator

ה-Women’s Entrepreneurship Accelerator (WEA) הוא שותפות של בעלי עניין מרובים שממוקדת ביזמות נשים מאז הקמתה במהלך ה-UNGA 74. השותפות מאגדת שש סוכנויות של האו"ם, ארגון העבודה הבינלאומי (ILO), מרכז הסחר הבינלאומי (ITC), איגוד הטלקומוניקציה הבינלאומי (ITU), תוכנית הפיתוח של האו"ם (UNDP), United Nations Global Compact (UNGC), UN Women ו-Mary Kay Inc., ושואפת להעצים 5 מיליון נשים יזמיות עד לשנת 2030.

המטרה האולטימטיבית של היוזמה היא למקסם את פיתוח ההשפעה של נשים יזמיות במסגרת הגשמת יעדי פיתוח בני קיימא (SDGs) וזאת על ידי יצירת אקוסיסטמה תומכת עבור נשים יזמיות ברחבי העולם. ה- Accelerator ממחיש את הכוח המהפכני של שותפות מרובת בעלי עניין, שעוצמתה הייחודית מאפשרת למצות את הפוטנציאל של נשים יזמיות.

קבלו מידע נוסף בכתובת we-accelerate. עקבו אחרינו: Twitter/X (We_Accelerator), Instagram (@we_accelerator), Facebook (@womensentrepreneurshipaccelerator), LinkedIn (@womensentrepreneurshipaccelerator).

למידע נוסף

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 או [email protected]

מקור: Women’s Entrepreneurship Accelerator

תוכן הודעה זו בשפת המקור, היא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget תשתף פעולה עם פסטיבל UNTOLD, המקום בו Web3 עולה על הבמה
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, משתפת פעולה עם UNTOLD - החברה שעומדת מאחורי אחד משלושת פסטיבלי המוזיקה המובילים בעולם כדי לסנכרן את תרבות הפופ עם Web3.

Bitget רושמת את Tanssi (TANSI) למסחר בספוט עם 8,878,000 בתגמולי אסימונים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הודיעה על הרישום של Tanssi (TANSI) בפלטפורמת מסחר הספוט שלה. Tanssi הוא פרוטוקול תשתית מבוזרת. בנוסף להיותו זמין למסחר ספוט, Bitget תשיק קמפיין בלעדי ב-PoolX וכן קמפיין CandyBomb.

et משלבת את xStocks כדי להביא את וול סטריט ל-Web3 עם הפיכה של מניות לאסימונים ב-Onchain
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הציגה תמיכה באסימונים של מניות באמצעות פלטפורמת Onchain שלה, בעקבות שילוב עם xStocks המגשרת בין מניות מסורתיות לאקו סיסטם הקריפטוגרפי. פיתוח זה מאפשר למשתמשים קריפטוגרפים לקבל ל-MNC מובילות באמצעות ממשק בלוקצ'יין מקורי מבלי להסתמך על ערוצים מסורתיים.

Andersen Consulting מעמיקה את יכולות אבטחת הסייבר שלה
Andersen Consulting ממשיכה לקדם את יכולות הייעוץ שלה באמצעות שיתוף פעולה עם IT Security Consulting & Training, חברה להכשרה וייעוץ בנושא אבטחת מידע מירדן.

Axi משיקה את ספקית הנזילות המוסדית AxiPrime, ומכריזה על שותפות אסטרטגית עם Your Bourse
Axi, כוח מוביל בתחום השירותים הפיננסיים הגלובליים, הכריזה על השקת AxiPrime, ספקית הנזילות (LP) המוסדית ועבור הדור הבא של שירותי ה-B2B שלה, במטרה לספק מענה לצרכים המתפתחים של חברות מסחר מקצועיות.

Zoom משיקה פתרונות סוכני בינה מלאכותית חדשים כדי לחסוך זמן וכדי להניע קשרים
Zoom AI Companion מתחבר כעת ל-16 אפליקציות של צד שלישי, כולל ServiceNow, Jira, Asana, Box ואחרות, כדי להשלים משימות ולתאם סוכנים מבלי לעזוב את Zoom

Bitget Wallet משתפת פעולה עם Mastercard ו-Immersve כדי להציג כרטיס קריפטוגרפי ללא עמלות
Bitget Wallet, חברת התשלומים המובילה Mastercard וספקית התשתיות Immersve חברו זו לזו כדי להשיק כרטיס חדש המקושר לשוק הקריפטוגרפיה. כרטיס זה מאפשר למשתמשים לבצע תשלומים ישירות מהארנקים הדיגיטליים שלהם אצל יותר מ-150 מיליון סוחרים המקבלים Mastercard ברחבי העולם. המוצר נועד להגביר את קלות השימוש והיעילות בתחום הכרטיסים הקריפטוגרפיים.

ביקורת: חולמת על ברודווי – מופע מוזיקלי ממחזות זמר, תוסס וקולח – בית צבי
08/07/25 | תיאטרון
חולמת על ברודווי, העולה בבית צבי ברמת גן, הוא מופע מוזיקלי תוסס וקולח, המורכב מקטעים רבים של שירים וריקודים מתוך שורה ארוכה של מחזות זמר. אבישי בן גל ערך וביים את המופע המרהיב עם להקת השחקנים המוכשרת והתוצאה היא רביו מוצלח וצבעוני, שזור במיטב הקטעים המוזיקליים מתוך מחזות הזמר המוכרים , לחדוות הצופים הזקוקים כל כך למשב רוח רענן זה בימים אפורים הפוקדים אותנו. מסגרת המופע עוסקת בסטודנטים למשחק שחולמים על הופעה בברודווי, מלכת מחזות הזמר, ותוך כך מעלים מחרוזות של שירים וריקודים ממיטב המיוזיקלס.

PU Prime והתאחדות הכדורגל של ארגנטינה חוגגים את טקס החתימה הרשמי במדריד
טקס החתימה הרשמי של PU Prime x AFA במדריד חילופי מוצרים סמליים: PU Prime ו-AFA מסמנים את תחילת השותפות שלהם עם חוזים חתומים וחולצות רשמיות באקדמיית הכדורגל של ארגנטינה במדריד.

Xsight Labs E1 מבצעת השלמה ראשונה בענף של אימות SONiC-DASH Hero 800G
החברה מגיעה לציון דרך משמעותי בבדיקות עם תקורת ביצועים של 19%, 10 שבועות לפני הגעת החומרה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI