דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024
תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024
חיים נוי 18/09/23 |  צפיות: 726

תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024

ריאד, ערב הסעודית, 18 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

התוכנית הסביבתית של האו"ם (UNEP) הכריזה, כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024, והדגישה את המאמצים החלוציים של הממלכה ואת שאיפתה להוביל יוזמות מקומיות, אזוריות ובינלאומיות שמיועדות להגביר את המודעות ולקדם פעולות לטובת ההגנה על הסביבה.

האירוע, שמתמקד בשיקום קרקעות, מדבור וחוסן בפני בצורות, ואשר מצוין מדי שנה ב-5 ביוני, יחזור וידגיש את הצורך הבוער בשיתוף פעולה גלובלי ובמאמצים משולבים לצורך הטמעת המדיניות והפעולות הנכונות, שיאפשרו להגן על הטבע ולשקם אותו ואף יבטיחו עתיד בר קיימא.

יום איכות הסביבה הבינלאומי צוין לראשונה על ידי האספה הכללית של האו"ם, במטרה להדגיש את חשיבות הפעולה המשותפת במסגרת ההגנה על הסביבה. ברוח פילוסופיה זו, ערב הסעודית השקיעה מאמצים רבים, באופן מקומי ואזורי, וזאת על ידי השקת יוזמות Saudi Green ו- MiddleEast Greenויישום סדרת יוזמות במסגרת האסטרטגיה הלאומית לאיכות הסביבה (National Environment Strategy) של הממלכה. ממשלת סעודיה הטמיעה את החוק החדש להגנה על הסביבה ואת תוכנית המודעות לאיכות הסביבה, במטרה להבטיח את ההגנה על הסביבה ברחבי המדינה. הממלכה אף השיקה את שבוע איכות הסביבה הלאומי והקימה חמישה מרכזים לאיכות הסביבה, שמיועדים לפעול למען הגנה על הסביבה ברחבי ערב הסעודית, בנוסף ל-Environment Fund.

במישור הגלובלי – ובמהלך כהונתה של סעודיה כנשיאת ה-G20 – היינו עדים להקמת תוכנית האקסלרטור לחקר ופיתוח האלמוגים והיוזמה להפחתת הרס הקרקע ולקידום השימור של בתי גידול יבשתיים, במטרה להגן על סביבות הגידול הימיות והיבשתיות כאחד.

אינגר אנדרסן, המנהלת הכללית של התוכנית הסביבתית של האו"ם (UNEP), מקדמת בברכה את השתתפותה של ערב הסעודית במאמצים הגלובליים הקולקטיביים לשיקום הקרקעות ולהשגת חוסן בפני בצורות. היא מציינת, כי UNEP ו-KSA יקדמו את העצמת המאמצים לשקם את הטבע ולשמר את כדור הארץ לטובת הדורות הבאים.

מאז שנת 1973, יום איכות הסביבה הבינלאומי הפך לפלטפורמה הגלובלית הגדולה ביותר שמקדיש האו"ם להגברת המודעות הכלל-עולמית ולנקיטת פעולות לטובת הסביבה. מדי שנה, משתתפות בחגיגות הגלובליות שמקודמות על ידי UNEP יותר מ-150 מדינות.

למידע נוסף, בקרו בכתובות:

https://www.mewa.gov.sa/en/Pages/default.aspx
https://www.greeninitiatives.gov.sa/

עקבו אחרינו:

You Tube
Twitter

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/53555956/en

למידע נוסף:

שרה פ' אלהרבי
מתרגמת, המשרד לאיכות הסביבה, המים והחקלאות
[email protected]

מקור: KSA MEWA, Ministry of Environment, Water and Agriculture

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget משיקה את חודש המלחמה בהונאות 2026, מחזירה 32.3 מיליון דולר עבור משתמשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את חודש המלחמה בהונאות לשנת 2026 תחת הכותרת "יותר נכסים, מגן חזק יותר. הישארו בטוחים בעידן מרובה הנכסים". היוזמה השנתית מתמקדת בסיוע למשתמשים לנווט בנוף איומים מורכב יותר ויותר, כאשר פלטפורמות נכסים דיגיטליים מתרחבות מעבר לקריפטוגרפיה לאקוסיסטם שמורכב מאפשרויות נכסים רחבות יותר.

500 Global ממנה את סונג וו אהן לשותף בקוריאה, שיוביל את סניף סיאול ויסייע בהרחבת טכנולוגיות קוריאניות לשווקים גלובליים
המינוי משקף את האמון של 500 Global ‎בשוק הקוריאני ומקדם את שאיפותיה של קוריאה בתחום החדשנות הגלובלית, תוך הבאת תשתית השקעות חוצת-גבולות ברמה מוסדית לענפי הטכנולוגיה התחרותיים ביותר במדינה

VeriSilicon מקדמת אימוץ מסחרי של AV2 ביישומי וידאו וסטרימינג מהדור הבא
VC9800D מספקת יכולות עיבוד וידאו בפורמטים שונים עבור בינה מלאכותית במולטימדיה, בנייד ובהתקני קצה חכמים

Mavenir ו-TextNow זוכות בפרס ה-MVNO והתעשייה לשיתוף הפעולה הטוב ביותר בטקס פרסי ה-MVNO העולמי
שיתוף פעולה עטור פרסים מביא לתוצאות ממירות: הפעלות eSIM זינקו מ-2% ל-94% בשישה חודשים ומספר המנויים בתשלום יותר מהוכפל משנה לשנה

U.S. Polo Assn. חזר למרכז לונדון כשותף רשמי של ביגוד וחולצות של צ'סטרטון פולו בפארק
מעל 30,000 משתתפים חגגו את ספורט הפולו ו"אייקון שנולד מהמשחק"

Holafly משתפת פעולה עם שחקן הזוגות המוביל ב-ATP, פרנסיסקו קברל
פרנסיסקו קברל, שחקן הזוגות המדורג בטופ 20 ב-ATP, הצטרף ל-Holafly כשגריר מותג עולמי. כחלק מהשותפות, שחקן הזוגות הפורטוגלי המדורג הגבוה ביותר בתולדות ה-ATP ישתף רגעים מהחיים בסבב ה-ATP. תוכן זה יציג כיצד ספורטאים נשארים מוכנים במהלך נסיעות מתמשכות.

GA-ASI מודיעה על השקעות בשש חברות הולנדיות
מתוך מועמדויות חדשות לשותפויות עסקיות שנוצרו בעקבות אירוע Blue Magic Netherlands האחרון

Corpay Cross-Border מונתה לספקית המט"ח הרשמית של Vålerenga Fotball AS
מספקת גישה לפתרונות לניהול סיכוני מטבע ולתשלומים חוצי-גבולות

בומברדיה ו- ELIE SAAB משיקות שיתוף פעולה ראשון מסוגו, ומציגות את סגנון התעופה העילית עם עיצוב תא הנוסעים בהתאמה אישית של הגלובל 8000
שיתוף פעולה המייצג ביטוי חדש של תעופה עסקית Bombardier ו-ELIE SAAB מגדירים מחדש את החוויה על הסיפון סטנדרט חדש של נוחות ואומנות בגובה 50,000 רגל

עדכון בנוגע להצעת הרכש למניות North Atlantic Energy
חברת North Atlantic France מזכירה כי ב-28 בנובמבר 2025 הודיעה על סגירה מוצלחת של רכישת 82.89% מהון המניות וזכויות ההצבעה של Esso S.A.F, ששמה שונה ל-North Atlantic Energies, במחיר של 26.19 אירו למניה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI