דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024
תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024
חיים נוי 18/09/23 |  צפיות: 678

תוכנית הסביבה של האו"ם (UNEP) מודיעה כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024

ריאד, ערב הסעודית, 18 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

התוכנית הסביבתית של האו"ם (UNEP) הכריזה, כי ערב הסעודית תארח את יום איכות הסביבה הבינלאומי לשנת 2024, והדגישה את המאמצים החלוציים של הממלכה ואת שאיפתה להוביל יוזמות מקומיות, אזוריות ובינלאומיות שמיועדות להגביר את המודעות ולקדם פעולות לטובת ההגנה על הסביבה.

האירוע, שמתמקד בשיקום קרקעות, מדבור וחוסן בפני בצורות, ואשר מצוין מדי שנה ב-5 ביוני, יחזור וידגיש את הצורך הבוער בשיתוף פעולה גלובלי ובמאמצים משולבים לצורך הטמעת המדיניות והפעולות הנכונות, שיאפשרו להגן על הטבע ולשקם אותו ואף יבטיחו עתיד בר קיימא.

יום איכות הסביבה הבינלאומי צוין לראשונה על ידי האספה הכללית של האו"ם, במטרה להדגיש את חשיבות הפעולה המשותפת במסגרת ההגנה על הסביבה. ברוח פילוסופיה זו, ערב הסעודית השקיעה מאמצים רבים, באופן מקומי ואזורי, וזאת על ידי השקת יוזמות Saudi Green ו- MiddleEast Greenויישום סדרת יוזמות במסגרת האסטרטגיה הלאומית לאיכות הסביבה (National Environment Strategy) של הממלכה. ממשלת סעודיה הטמיעה את החוק החדש להגנה על הסביבה ואת תוכנית המודעות לאיכות הסביבה, במטרה להבטיח את ההגנה על הסביבה ברחבי המדינה. הממלכה אף השיקה את שבוע איכות הסביבה הלאומי והקימה חמישה מרכזים לאיכות הסביבה, שמיועדים לפעול למען הגנה על הסביבה ברחבי ערב הסעודית, בנוסף ל-Environment Fund.

במישור הגלובלי – ובמהלך כהונתה של סעודיה כנשיאת ה-G20 – היינו עדים להקמת תוכנית האקסלרטור לחקר ופיתוח האלמוגים והיוזמה להפחתת הרס הקרקע ולקידום השימור של בתי גידול יבשתיים, במטרה להגן על סביבות הגידול הימיות והיבשתיות כאחד.

אינגר אנדרסן, המנהלת הכללית של התוכנית הסביבתית של האו"ם (UNEP), מקדמת בברכה את השתתפותה של ערב הסעודית במאמצים הגלובליים הקולקטיביים לשיקום הקרקעות ולהשגת חוסן בפני בצורות. היא מציינת, כי UNEP ו-KSA יקדמו את העצמת המאמצים לשקם את הטבע ולשמר את כדור הארץ לטובת הדורות הבאים.

מאז שנת 1973, יום איכות הסביבה הבינלאומי הפך לפלטפורמה הגלובלית הגדולה ביותר שמקדיש האו"ם להגברת המודעות הכלל-עולמית ולנקיטת פעולות לטובת הסביבה. מדי שנה, משתתפות בחגיגות הגלובליות שמקודמות על ידי UNEP יותר מ-150 מדינות.

למידע נוסף, בקרו בכתובות:

https://www.mewa.gov.sa/en/Pages/default.aspx
https://www.greeninitiatives.gov.sa/

עקבו אחרינו:

You Tube
Twitter

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/53555956/en

למידע נוסף:

שרה פ' אלהרבי
מתרגמת, המשרד לאיכות הסביבה, המים והחקלאות
[email protected]

מקור: KSA MEWA, Ministry of Environment, Water and Agriculture

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ZincFive עוברת אבן דרך של 2 ג'יגה-וואט, מה שמדגיש את האימוץ המסחרי של ניקל-אבץ במרכזי נתונים
® ZincFive, המובילה העולמית בפתרונות מבוססי סוללות ניקל-אבץ (NiZn) עבור יישומי חשמל מידיים, עברה את רף ה-2 ג'יגה-וואט (GW) בהספק המסופק או תחת חוזים ברחבי העולם, והיא מחזקת את האימוץ הגובר של ניקל-אבץ כחלופה מועדפת לטכנולוגיות סוללות מדור קודם בתשתיות מרכזי נתונים.

Yazaki בוחרת בפלטפורמת AQX של Anaqua לניהול קניין רוחני גלובלי
Anaqua, ספקית מובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום כי Yazaki Corporation, מובילה עולמית בתחומי רתמות חיווט ורכיבים חשמליים לרכבים, בחרה בפלטפורמת ניהול הקניין הרוחני®AQX מועצמת הבינה המלאכותית של Anaqua כדי לייעל, לאחד ולשפר את ניהול פורטפוליו הקניין הרוחני הגלובלי שלה.

Ceres משיקה את Ceres® Endura™- פלטפורמת תחמוצת מוצקה פורצת דרך
• מעוצב בקנה מידה גדול – מפחית סיכונים ומאיץ פריסה • בנוי להחזיק מעמד - עובד בעולם האמיתי, עם חיי סטאק של חמש שנים • עלות נמוכה – עד שליש פחות בעלות מערכת תאי דלק בקנה מידה

ביטגט משיקה את תוכנית Broker Max Check עם עד 12,000 USDT עבור ברוקרים חדשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה היום את תוכנית Broker Max Check, קמפיין תמריצים חדש לברוקרים המצטרפים החל מ-1 באפריל 2026.

שיהיה לכם קיץ תפוח* - Have a Puffy* Summer
*קל, בשכבות, וללא ספק Moncler

AC Milanו‑Corpay Cross-Border מרחיבות את שותפותן
שני המותגים מאשרים מחדש את מחויבותם לחבר בין אנשים ועסקים ברחבי העולם, בהובלת חזון חדשני.

ספקית טיפולי פוריות ואריכות ימים מבוססת בינה מלאכותית, ONTO Health, סוגרת סדרה של 20 מיליון דולר במימון ARTIS ו-Humania
עם המימון ירחיבו את טיפולי הפוריות המתקדמים ברחבי ארה"ב ויניעו את ההתרחבות לאזור המפרץ

אנדרסן גלובל משיקה את Andersen בפקיסטן
Andersen Global אנדרסן גלובל ממשיכה את הצמיחה האזורית שלה בדרום אסיה עם הצטרפותה לאחרונה של Andersen בפקיסטן כחברה בארגון הגלובלי.

מחקר מגלה "פער אמון" המאיים על אימוץ בינה מלאכותית בארגונים
מחקר מגלה "פער אמון" המאיים על אימוץ בינה מלאכותית בארגונים: 66% מהארגונים אומרים שנתונים בזמן אמת אינם ניתנים למשא ומתן מחקר עולמי חדש שנערך בקרב 850 מנהלים מגלה גם כי מקורות נתונים מקוטעים וחוסר ריבונות מעכבים את המעבר מתובנות בינה מלאכותית לפעולה מבוססת בינה מלאכותית

קרדו מגיעה להסכם לרכישת דאסטפוטוניקס, ומאיצה את כניסתה לפוטוניקה סיליקונית ולפתרונות חיבוריות אופטית מתקדמים
הרכישה תביא לייצור פנימי של טכנולוגיית ה-PIC המובילה בתעשייה בתחום הפוטוניקה הסיליקונית, תרחיב את השוק הפוטנציאלי של Credo, ותעמיק את פורטפוליו החיבורים האופטיים שלה בטווחי 800G, ‏1.6T ו-3.2T NPO ו-CPO.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI