דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Acino מרחיבה באופן משמעותי את הנוכחות והיכולות באמריקה הלטינית באמצעות רכישת M8 Pharmaceuticals
Acino מרחיבה באופן משמעותי את הנוכחות והיכולות באמריקה הלטינית באמצעות רכישת M8 Pharmaceuticals
חיים נוי |  20/09/23 |  צפיות: 1126

Acino מרחיבה באופן משמעותי את הנוכחות והיכולות באמריקה הלטינית באמצעות רכישת M8 Pharmaceuticals

מעל 300 עובדי M8, פורטפוליו מוצרים והיקף תרופתי כדי לשפר את טביעת הרגל של Acino ואת מעמדה האסטרטגי בשווקים מרכזיים באמריקה הלטינית.

ציריך, שוויץ, 20 בספטמבר 2023 (GLOBE NEWSWIRE) :

Acino, חברת תרופות שוויצרית שהמטה שלה נמצא בציריך, הודיעה היום כי התקשרה בהסכם לרכישת M8 Pharmaceuticals (M8), חברת ביו-פרמצבטיקה מיוחדת הצומחת במהירות, שהמטה שלה נמצא במקסיקו סיטי ומתמקדת ברישוי, שיווק והפצה של תרופות חדשניות ומבוססות במקסיקו ובברזיל.

באמצעות רכישה זו, Acino תיכנס לשני שווקי התרופות הגדולים ביותר באמריקה הלטינית, תרחיב משמעותית את טביעת הרגל הגיאוגרפית שלה ותחזק את מעמדה באזור, ותספק היצע חזק ומקיף יותר לאנשי מקצוע בתחום הבריאות ולמטופלים. הרכישה תשלים את החטיבה הקיימת של Acino באמריקה הלטינית, שבסיסה בפנמה והפועלת בשמונה מדינות במרכז אמריקה, האיים הקריביים ואקוודור, ומספקת תרופות באיכות גבוהה לשיפור בריאות האנשים באזור מפתח זה.

M8, חברת פורטפוליו של Montreux Growth Partners, מחזיקה ברקורד מוצלח ביותר של חתימה על הסכמי רישוי בלעדיים עם חברות תרופות וביוטכנולוגיה גדולות עבור הזכויות לשווק ולמסחר מוצרים באמריקה הלטינית. M8 מביאה פורטפוליו של מותגים מוכחים ידועים ומוצרים חדשניים, פלטפורמת ביצוע עסקאות הטובה מסוגה ומוניטין יוצא דופן בקרב שותפיה. יתר על כן, היא בנתה היקף תרופתי נרחב על פני מגוון רחב של תחומי טיפול מרכזיים, כולל CNS, קרדיומטבוליזם, נשימה, גסטרואנטרולוגיה, אונקולוגיה והמטולוגיה, ומחלות נדירות.

אנדרו בירד, מנכ"ל זמני ב-Acino אמר: "זוהי עסקה טרנספורמטיבית עבור Acino, המרחיבה באופן משמעותי את נוכחותנו באמריקה הלטינית ועומדת בניגוד לאסטרטגיה הכוללת שלנו ולכוונה המוצהרת שלנו להגדיל את הגישה של מטופלים לתרופות באיכות גבוהה ולגוון את טביעת הרגל שלנו בשווקים מרכזיים בעלי צמיחה גבוהה. אנו רואים ב-M8 וב-Acino הצעות משלימות מאוד, ואנו בטוחים שנוכל להשתמש ברכישה זו כזרז להגדלת ערך נוספת ולהאצת הצמיחה של Acino באזור מפתח זה".

יואל ברלן, מנכ"ל M8 אמר: "הסכם זה יספק ל-M8 משאבים נוספים, מומחיות וגישה לטביעת רגל גיאוגרפית רחבה הרבה יותר, אשר תאיץ עוד יותר את הצמיחה שלנו. אנו מצפים למנף את הכישורים והיכולות של שני הצוותים כדי להצמיח את העסק המשולב ולהמשיך להביא טיפולים מוכחים וחדשניים למטופלים ולמטפלים ברחבי אמריקה הלטינית ושווקים מתעוררים אחרים".

דן טרנר, מנכ"ל Montreux Growth Partners אמר: "לא יכולנו להיות מרוצים יותר ממה ש-M8 השיגה במהלך הבעלות שלנו. השקענו תחילה בשלבים המוקדמים של פיתוחו. הצלחנו לצרף צוות הנהלה ברמה עולמית, שמיקד את החברה בתחומים טיפוליים קריטיים למטופלים, עם פורטפוליו מוצרים הכולל כעת מעל 30 מותגים מובילים מחברות תרופות גדולות ברחבי העולם. החברה הציגה צמיחה ורווחיות אדירות, תוך שהיא עושה רבות לחיי המטופלים. Acino היא הרוכש המושלם להמשך ההיסטוריה של ההצלחה". 

העסקה כפופה לתנאי סגירה מקובלים, לרבות אישור הגבלים עסקיים, וצפויה להסתיים עד סוף שנת 2023. Banco J.P. Morgan S.A משמש יועץ פיננסי בלעדי, Goodwin LLP יועץ משפטי בלעדי, ו- PWC כיועץ חשבונאות ומס בלעדי ל- Acino. חברת Stifel, Cooley LLP ו- Credit Suisse, חברה מקבוצת UBS שימשו יועצים ל-M8.

אודות Acino

Acino היא חברת תרופות שוויצרית שבסיסה בציריך עם דגש ברור על שווקים נבחרים במזרח התיכון, אפריקה, אוקראינה, אזור חבר העמים ואמריקה הלטינית. Acino היא חלק מ-ADQ, חברת השקעות ואחזקות שבסיסה באבו דאבי. אנו מספקים תרופות איכותיות לקידום שירותי בריאות במחירים סבירים בשווקים מתעוררים אלה, וממנפים את יכולות ייצור התרופות והרשת האיכותיות שלנו כדי לספק לחברות מובילות באמצעות ייצור חוזים ורישוי חוץ.

אודות M8 Pharmaceuticals

M8 היא חברת ביו-פרמצבטיקה מיוחדת המתמקדת ברישוי, שיווק והפצה של תרופות חדשניות ומבוססות באמריקה הלטינית: ברזיל ומקסיקו. אנו שואפים להפוך לשותף הפרמצבטי המועדף לרישוי טיפולים חדשניים ומוכחים בעלי ערך גבוה בתחומים הטיפוליים העיקריים שלנו CNS, נשימה, לב-מטבולית, אימונולוגיה, גסטרואנטרולוגיה, אונקו-המטולוגיה ומחלות נדירות. המשימה שלנו היא לספק לתושבי אמריקה הלטינית גישה לתרופות המוכחות והחדשניות שהם צריכים כדי לשנות את חייהם.

אודות Montreux Growth Partners

Montreux Growth Partners, שנוסדה בשנת 1993, היא בעלת היסטוריה ארוכה של השקעת הון צמיחה בחברות מובילות בקטגוריה המקדמות טכנולוגיות בתחום הבריאות והפיננסים. היא מתמקדת בחברות במה מסחרית שיש להן מוצרים, טכנולוגיות ושירותים מובחנים מאוד. היא משקיעה פעילה ומשתפת פעולה, העובדת בשיתוף פעולה הדוק עם צוותי הניהול בחברות הפורטפוליו שלה.

קובץ מצורף

למידע נוסף:

Acino

Larisa Bernstein, Global Head of Communications

[email protected]

M8 Pharmaceuticals

Joel Barlan, Chief Executive Officer

+52 (55) 4431 2933

[email protected]

Rafael Ferrer, Vice President of Corporate Development & Strategy

+1 (305) 299 6998

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק

BYD Energy Storage מאיצה את הרחבת רשת השירות לאחר מכירה הגלובלית של BESS
BYD Energy Storage בנתה רשת שירות לאחר מכירה מקיפה במסגרת רב-שכבתית: תחנות תפעול ותחזוקה, מרכזי פרויקטים, מרכזים אזוריים ומטה עולמי

DCO משיקה את המהדורה השנייה של פרסי שגשוג דיגיטלי להוקרה על פתרונות הבונים את העתיד הדיגיטלי
The Digital Cooperation Organization ‏(DCO) השיקה את המהדורה השניה של פרסי השגשוג הדיגיטלי Digital Prosperity Awards ‏(DPA) ופתחה את האפשרות להגשת מועמדויות ובקשות עבור פתרונות דיגיטליים במגזר הציבורי והפרטי וכן העירוני-חברתי בארצות החברות ומעבר להן.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI