דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הבינה המלאכותית יכולה כעת לסייע בהזמנת מסלול הטיולים המושלם
הבינה המלאכותית יכולה כעת לסייע בהזמנת מסלול הטיולים המושלם
חיים נוי 20/09/23 |  צפיות: 969

הבינה המלאכותית יכולה כעת לסייע בהזמנת מסלול הטיולים המושלם

רקייאוויק, איסלנד, 19 בספטמבר 2023, (BUSINESS WIRE):

Guide to Europe מכריזה על חידוש פורץ דרך בתחום תכנון הנסיעות: Travis, כלי תכנון לנסיעות שמופעל באמצעות בינה מלאכותית, מספק כעת מסלולי טיולים ממוטבים על בסיס העדפות הלקוח, קרבה של אטרקציות, תמהיל ייחודי של נתוני ביקורת, שעות פעילות ומשתנים קריטיים נוספים.

Travis, שמשתמש באלגוריתם AI גנרי מתקדם, מציע מבחר חסר תקדים של אטרקציות וממטב את המסלולים במטרה לספק חוויות נסיעות חלקה.

הצ'אטבוט מספק יותר מאשר תכנון קונבנציונלי, על ידי כך שהוא משלב את השירותים הטובים ביותר, בהתאמה אישית להעדפות הלקוח ולביקורות. כך המשתמשים יכולים להציג ולהזמין טיול שלם במסגרת תהליך הזמנה פשוט אחד.

לדברי ד"ר הלגי הלגסון, ראש ה-AI ב"Guide to Europe" והוגה הרעיון של Travis, "אנחנו שמחים להציג צ'אטבוט שמחולל מהפכה באופן שבו אנשים מתכננים את הטיולים שלהם. Travis מאפשר למשתמשים לקיים אינטראקציות ולחפש את הטיול המושלם באמצעות שפה טבעית. אין צורך אפילו לציין יעד; ניתן פשוט להזין את החוויות הרצויות כמו מזג אוויר, אזור או תרבות. Travis יכול לחסוך זמן ולמנוע לחץ על ידי כך שהוא מאפשר ללקוחות להזמין במהירות טיולים שמתוכננים לעילא, בביטחון מלא".

הלגי מוסיף, "Travis הוא לא רק כלי לתכנון מסלולים; מדובר בפתרון שמשנה את כללי המשחק. באמצעות כמות עצומה של נתונים, הוא מתכנן את הטיול שלכם לפרטי פרטים, בדרך אשר עולה על יכולות אנושיות, הן מבחינת הדיוק והן מבחינת המהירות. לא מדובר רק בהזמנת הטיול – מדובר בהפיכת הטיול למושלם".

"עם ההשקה של השירות החדשני הזה, Guide to Europe מבססת את עמדתה בחזית הטכנולוגיה של התיירות ומציעה ממד חדשה לחלוטין בתחום תכנון הנסיעות, כמו גם באיתור ובהזמנה של חופשות באירופה".

למידע נוסף:

ד"ר הלגי פול הלגסון,[email protected]

מקור: Travelshift

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
נדאפ מרחיבה את נוכחותה בערב הסעודית עם משרד חדש
נוכחות מקומית חדשה מחזקת את התמיכה בשותפים ולקוחות ברחבי ממלכת ערב הסעודית

CGTN: מדוע העולם צופה בפסגת סין-ארה"ב הקרובה?
CGTN פרסמה מאמר שבחן מדוע העולם עוקב מקרוב אחר הפסגה הקרובה בין סין לארה"ב. על רקע מתחים גיאופוליטיים ממושכים והתאוששות עולמית שברירית, במאמר מודגש כיצד דיפלומטיה של ראשי מדינות משמשת כ"עוגן" של יחסי סין-ארה"ב.

Bitget מאפשרת סריקה לתשלום עבור תשלומים מיידים באמצעות USDT
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה את התכונה 'סריקה לתשלום' החדשה שלה ב-Bitget Pay, המאפשרת להשתמש ב-USDT ישירות אצל סוחרים לא מקוונים על ידי סריקת קודי QR בעת השימוש באפליקציית Bitget.

ביטגט חותכת את עמלות המסחר בחוזים עתידיים כדי להעמיק את הנזילות בעידן של פריחה ביצירת אסימונים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הפחתה בעמלות הסוחרים עבור עושי שוק מוסדיים הסוחרים בחוזים עתידיים על מניות, מתכות, סחורות ומדדים, בעת שהבורסה פועלת לחזק את הנזילות בהיצע הנגזרות הרב-נכסיות המתרחב שלה. העמלה המעודכנת של 0.0065% נכנסה לתוקף החל ב-1 במאי, והיא תהיה זמינה עד ה-30 ביוני 2026.

לינקדאין הוא המקור המצוטט ביותר בתשובות לבינה מלאכותית, כך עולה מדו"ח חדש של Meltwater
ניתוח של 9.5 מיליון ציטוטים של בינה מלאכותית מראה שמומחיות מהעולם האמיתי מניעה נראות בחיפוש בינה מלאכותית

מנכ"ל רדינגטון ומנכ"ל הקבוצה ו.ס. הריהארן מונה לוועדה המנהלת של GTDC
מועצת הפצת הטכנולוגיה הגלובלית (GTDC), קונסורציום מפיצי הטכנולוגיה הגדול בעולם, מינתה את ו.ס. הריהארן, מנכ"ל ומנכ"ל קבוצת Redington Limited, לוועד המנהל שלה

MagtiCom בוחרת ב-Mavenir לפריסת טכנולוגיית תאים קטנים מהדור הבא ברחבי גאורגיה
Mavenir נבחרה כשותפה אסטרטגית למערכות תאים קטנות לאחר ניסוי מוצלח.

Corpay משתפת פעולה עם BVNK כדי להוסיף ארנקי מטבעות יציבים עבור לקוחות גלובליים
Corpay, Inc.‎ ‏(NYSE: CPAY), חברת התשלומים הארגוניים המובילה, הודיעה כי היא משתפת פעולה עם פלטפורמת תשתיות המטבעות היציבים BVNK כדי לספק ארנקי מטבעות יציבים ויכולות סליקה לבסיס הלקוחות הגלובלי שלה.

Dubai Health ו-AGFA HealthCare מציינים 20 שנות שיתוף פעולה בתמיכה במערכת הבריאות של דובאי
Dubai Health ו-AGFA HealthCare ציינו 20 שנות שיתוף פעולה בתמיכה במערכת הבריאות של דובאי, כשהן משקפות מחויבות משותפת לקידום טיפול משולב שממוקד במטופל

העושר העולמי מתנתק מהגבולות - 1 מכל 5 העשירים במיוחד הוא כעת יליד חוץ
· אוכלוסיית בעלי ההון הנקי הגבוה במיוחד (UHNW) תגיע ל-734,100 עד 2030, עלייה של 33% · השווי הנקי הכולל של עשירי העולם יטפס ל-84 טריליון דולר עד 2030
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI