דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Quantexa ממנה בכירים מהתעשייה לוועדה המייעצת שלה כדי להאיץ תוכניות צמיחה
Quantexa ממנה בכירים מהתעשייה לוועדה המייעצת שלה כדי להאיץ תוכניות צמיחה
חיים נוי 22/09/23 |  צפיות: 571

Quantexa ממנה בכירים מהתעשייה לוועדה המייעצת שלה כדי להאיץ תוכניות צמיחה

נשיא בלאקרוק לשעבר, מנכ"ל NHSX לשעבר ומנהל GCHQ לשעבר מביאים ניסיון עשיר בתעשייה מתחומי הפיננסים, הבריאות והביטחון הלאומי

לונדון, 22 בספטמבר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

Quantexa, מובילה עולמית בפתרונות מודיעין לקבלת החלטות (DI) למגזר הציבורי והפרטי, הודיעה היום כי מינתה שלושה בכירים בתעשייה לוועדה המייעצת שלה. גיוסים אלה כוללים את ראלף שלושטיין, מנכ"ל אוורקור לשעבר ונשיא בלאקרוק לשעבר, מתיו גולד, מנכ"ל NHSX לשעבר, וסר ג'רמי פלמינג, מנהל GCHQ לשעבר. בכירים מכובדים אלה מביאים שפע של מומחיות בתחומי הפיננסים, הבריאות והביטחון הלאומי ל- Quantexa.

הרחבת המועצה המייעצת של Quantexa מגיעה בזמן מכריע עבור הארגון, לאחר השלמת סבב גיוס E בסך 129 מיליון דולר, בהובלת GIC, שבו Quantexa הצטרפה לקבוצת עילית של חברות טכנולוגיה בריטיות שהגיעו למעמד של חד קרן פורץ דרך. עוד הוכרז השנה כי Quantexa תשקיע מעל 155 מיליון דולר בתעשיית הבינה המלאכותית העולמית בשלוש השנים הקרובות כדי לסייע ללקוחות לקדם את השימוש בבינה מלאכותית כדי להגן, לייעל ולהגדיל את הארגונים שלהם. עד 2027, סך ההשקעה הגלובלית של Quantexa בבינה מלאכותית יגיע ליותר מ-250 מיליון דולר.

ראלף שלושטיין, לשעבר מנכ"ל Evercore ונשיא לשעבר של BlackRock, מביא עשרות שנות ניסיון בבנקאות השקעות לוועדה המייעצת של Quantexa. הקריירה המכובדת שלו כוללת מילוי תפקיד אסטרטגי בסיוע לחברת ניהול הנכסים הגדולה בעולם לצאת להנפקה. החוש הפיננסי של ראלף ימלא תפקיד מרכזי בעיצוב יוזמות אסטרטגיה תאגידיות.

מתיו גולד, לשעבר מנכ"ל NHSX, מצטרף לוועדה המייעצת של Quantexa, לאחר שכיהן כשגריר בריטניה בישראל בין השנים 2010-2015, שם גולד סייע להשיק את UK-Israel Technologies Hub – יוזמה הפועלת בתל אביב ליצירת שותפויות טכנולוגיות בין חברות בריטיות וישראליות. לאחרונה, מתיו מינף את הרקע הנרחב שלו בתחום הבריאות כדי למלא תפקיד מרכזי בייעוץ ל- NHS על יוזמות לאורך מגיפת Covid-19. ב- NHSX, גולד היה אחראי על רתימת כוחם של נתונים וטכנולוגיה לשיפור אספקת שירותי הבריאות. המומחיות העמוקה של מתיו תסייע ל-Quantexa לזהות את הכלכלות והתעשיות למיקוד אסטרטגי ולקבל החלטות על אסטרטגיה מסחרית.

סר ג'רמי פלמינג, לשעבר מנהל GCHQ, וסגן ראש MI5 לשעבר, מצטרף לוועדה המייעצת עם יותר מ -30 שנות ניסיון במודיעין וטכנולוגיה. הרקע הנרחב שלו כולל פיתוח המרכז הלאומי לאבטחת סייבר, שם שאף להפוך את בריטניה למקום הבטוח ביותר לחיות בו ולעשות עסקים מקוונים. עם תשוקה להפוך את השימוש בטכנולוגיה בממשל לשקוף יותר, סר פלמינג ישפר את יכולותיה של Quantexa בהתמודדות עם איומים והזדמנויות מתפתחים.

"אנו שמחים לקבל בברכה את ראלף שלושטיין, מתיו גולד וסר ג'רמי פלמינג לוועדה המייעצת שלנו", אמר וישאל מריה, מנכ"ל Quantexa. "המומחיות הקולקטיבית שלהם בפיננסים, בריאות וביטחון לאומי תהיה רבת ערך ככל שנמשיך לפתח פתרונות מודיעין החלטות מתקדמים העונים על הצרכים המתפתחים של השוק".

"הטכנולוגיה מבוססת הבינה המלאכותית של Quantexa מאפשרת ללקוחותיה להגן, לייעל ולהגדיל את הארגונים שלהם ביעילות ובשקיפות", אמר ראלף שלושטיין, לשעבר מנכ"ל Evercore ונשיא בלאקרוק לשעבר. "אני מאמין ש-Quantexa ממוצבת היטב כדי לנצל את ההזדמנויות העומדות בפניה ולהגדיל את חלקה בקטגוריית מודיעין ההחלטות המתהווה. אני מצפה לתמוך בצוות ההנהלה בזמן שהם פועלים להאיץ את אסטרטגיית הצמיחה האורגנית והאנאורגנית שלהם".

"זהו זמן מרגש עבורי להצטרף למועצה המייעצת של Quantexa, בשלב קריטי זה של צמיחה עבור החברה", אמר מתיו גולד. "הגישה החדשנית של Quantexa לסייע ללקוחות במגזר הפרטי והציבורי להפוך את הנתונים לכלי העזר היקר ביותר שלהם מחוללת מהפכה בקבלת החלטות בתעשיות רבות. אני מצפה לעבוד לצד הצוות המוכשר של Quantexa כדי לחבר נתונים ולהניע תוצאות טובות יותר עבור ארגונים".

סר ג'רמי פלמינג, לשעבר מנהל GCHQ אמר: "אני נרגש להיות חלק מחברה שנמצאת בחזית החדשנות בתחום הבינה המלאכותית. אני מצפה לשלב את הניסיון שלי עם היכולות המרשימות של Quantexa, שימשיכו לעצב את האופן שבו הלקוחות שלהם משתמשים בנתונים כדי להגן על עסקים ואזרחים".

בעזרת המועצה המייעצת שלה, Quantexa נשארת מחויבת להעצמת ארגונים לקבל החלטות תפעוליות מהימנות באמצעות פתרונות מודיעין החלטות חדשניים. למידע נוסף על צוות המנהיגות של Quantexa, בקרו כאן.

אודות Quantexa

Quantexa היא חברה גלובלית המספקת תוכנת נתונים ואנליטיקה פורצת דרך בתחום של מודיעין לקבלת החלטות מבוסס הקשרים המאפשר לארגונים לקבל החלטות תפעוליות מהימנות על ידי הפיכת הנתונים למשמעותיים. באמצעות ההתקדמויות האחרונות בתחום הביג דאטה והבינה מלאכותית, הפלטפורמה של Quantexa חושפת סיכונים נסתרים והזדמנויות חדשות על ידי מתן תצוגה הקשרית ומקושרת של נתונים פנימיים וחיצוניים במקום אחד. היא פותרת אתגרים גדולים בניהול נתונים, תהליכי לימוד לקוחות, מודיעין לקוחות, פשיעה פיננסית, סיכונים, הונאה ואבטחה, לאורך כל מחזור חיי הלקוח.

פלטפורמת המודיעין לקבלת החלטות מבוססת ההקשרים של Quantexa משפרת את הביצועים התפעוליים עם דיוק של למעלה מ-90% והיא מציעה מהירות של עד פי 60 במודל ברזולוציה גבוהה יותר מאשר בגישות מסורתיות.

Quantexa, שנוסדה בשנת 2016, מעסיקה כיום יותר מ-650 עובדים ואלפי משתמשים העובדים עם מיליארדי עסקאות ונקודות נתונים ברחבי העולם. לחברה משרדים בלונדון, דבלין, ניו יורק, בוסטון, וושינגטון, טורונטו, איחוד האמירויות הערביות, מלאגה, אמסטרדם, לוקסמבורג, בריסל, מלבורן, סידני וסינגפור. למידע נוסף, בקרו בכתובתwww.quantexa.com או עקבו אחרינו בלינקדאין.

למידע נוסף

Media Inquiries:
C: Stephanie Crisp, Associate Director and Media Strategist, Fight or Flight
E: [email protected]

C: Adam Jaffe, SVP of Corporate Marketing
T: +1 609 502 6889
E: [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GA-ASI ו-USN ניסו את מערכת חלוקת סונובוי מורחבת עבור MQ-9B SeaGuardian(R)
General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) וחיל הים האמריקאי ממשיכים להרחיב את יכולות הלוחמה נגד צוללות (ASW) של מערכת כלי הטיס הבלתי מאוישים (UAS) MQ-9B SeaGuardian® .

1X חושפת שינוי פרדיגמה בבינה מלאכותית הומונואידית: NEO מתחיל ללמוד בכוחות עצמו
1X נרגשת להכריז על 1X World Model, עדכון בינה מלאכותית פורץ דרך עבור NEO, המסמן קפיצת מדרגה משמעותית ברובוטיקה דמוית אדם. 1X World Model מאפשר ל-NEO להפוך כל בקשה ליכולת בינה מלאכותית לפי דרישה, תוך שהוא משתמש במודל וידאו המבוסס על פיזיקה מציאותית.

מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn הוכרז כנותן החסות הרשמי לחולצות ולביגוד של גביע העולם האגדי בפולו השלג סנט מוריץ
U.S. Polo Assn., מותג הספורט הרשמי של איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), יערוך את הופעת הבכורה שלו כנותן החסות הרשמי של החולצה והביגוד של גביע העולם ה-41 בפולו שלג סנט מוריץ, שיתקיים בין התאריכים 23-25 בינואר 2026, באגם הקפוא האייקוני של סנט מוריץ.

Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה
Datavault AI מכריזה על המטרה להרחיב את רשת מוניטיזציית הנתונים מונעת הבינה המלאכותית שלה ליותר מ-100 ערים ברחבי ארצות הברית הרציפה, החל מהמחצית השנייה של 2026, ובהתאם לכך, עם יעד הכנסות ל-2027 Datavault AI צופה שהרשת תהיה פעילה במלואה, עם למעלה מ-100 צמתים ב-33 ערים ברחבי המדינה, ולייצר הכנסות במחצית השנייה של 2026. יעד ההכנסות עבור פרויקט זה עומד על 400 עד 500 מיליון דולר, בכך שהוא תומך בתחזית ההכנסות של 200 מיליון דולר לשנת 2026.

FPT מונתה לשותפה הגלובלית הראשונה של Sitecore במסגרת תוכנית Global Elite Reseller
תאגיד ה-IT הגלובלי FPT הודיע על מינויו כ-Global Elite Reseller הראשון במסגרת יוזמה חדשה של Sitecore, המרחיבה את תוכנית ה-Global Reseller המוצלחת שלו

גרמניה רוכשת שמונה מטוסי MQ-9B SeaGuardian(R) RPA דרך NSPA
NSPA תומכת במדינות נאט"ו ברכישה ותחזוקה של RPA מתקדם רב-תחומי של GA-ASI

Datavault AI חוגגת את ההשלמה המוצלחת של Dream Bowl XIV, חדשנות בלוקצ'יין פורצת דרך בבידור ספורטיבי
ב-10 בינואר 2026, כמה עשרות בוגרי NFL מהגדולים שיש (לחצו כאן לרשימת הספורטאים המשתתפים) חתמו בשידור חי על 100 כדורים (לחצו כאן כדי לצפות בכדורים של בוגרי NFL החתומים) ו-500 חולצות (לחצו כאן כדי לצפות בחולצות החתומות של בוגרי NFL);

AACSB מזמינה לקבל את הערות הציבור על הסטנדרטים הגלובליים לחינוך עסקי לשנת 2026
AACSB International פרסמה היום טיוטות חשיפה של הסטנדרטים הגלובליים הראשונים שלה לחינוך עסקי ותקני ההסמכה בחשבונאות לשנת 2026, ומזמינה לקבל משוב מבתי ספר למנהל עסקים, סגל, סטודנטים, מעסיקים, אגודות להשכלה גבוהה ובעלי עניין נוספים ברחבי העולם.

Bitget מעמיקה את שיתוף הפעולה עם Ondo עם 98 מניות וקרנות סל חדשות בארצות הברית
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה על רישום של 98 מניות אמריקאיות חדשות וקרנות סל (ETF), ובכך פותחת גישה רחבה יותר לשווקים מסורתיים תוך קידום סביבת המסחר מרובת הנכסים שלה.

Andersen מרחיבה את היכולות שלה עם צירופה של Scimitar
חברת Andersen Consulting התקשרה בהסכם שיתוף פעולה עם Scimitar, חברה המתמקדת בהאצת חדשנות בתעשיית מדעי החיים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI