דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים פסיפיק גרין חתמה על הסכם לאבטחת אתרים לפיתוח פארקי אנרגיה בסוללות בהספק של 1.0 ג'יגה-וואט / 2.5 ג'יגה-וואט שעה בויקטוריה, אוסטרליה
פסיפיק גרין חתמה על הסכם לאבטחת אתרים לפיתוח פארקי אנרגיה בסוללות בהספק של 1.0 ג'יגה-וואט / 2.5 ג'יגה-וואט שעה בויקטוריה, אוסטרליה
חיים נוי 07/10/23 |  צפיות: 453

פסיפיק גרין חתמה על הסכם לאבטחת אתרים לפיתוח פארקי אנרגיה בסוללות בהספק של 1.0 ג'יגה-וואט / 2.5 ג'יגה-וואט שעה בויקטוריה, אוסטרליה

דובר, דלאוור, 6 באוקטובר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

פסיפיק גרין טכנולוגיות בע"מ ("Pacific Green"), (OTCQB:PGTK) מודיעה כי Pacific Green Technologies (Australia) Pty Ltd, חברת בת בבעלות מלאה של פסיפיק גרין, התקשרה בהסכם בלעדיות לאבטחת אתרי קרקע אסטרטגיים בפורטלנד, ויקטוריה לפיתוח 1.0 GW / 2.5 GWh של פארקי אנרגיה בסוללות ("הפרויקט").

בעקבות הפיתוח והמכירה המוצלחת של פארק האנרגיה ריצ'בורו בבריטניה בהספק של 99.98 מגה-וואט / 99.98 מגה-ואט שעה בבריטניה תמורת 74 מיליון ליש"ט (93 מיליון דולר), כניסה אסטרטגית זו לשוק אגירת האנרגיה בסוללות באוסטרליה מהווה הרחבה משמעותית עבור חטיבת פארקי האנרגיה של פסיפיק גרין.

הפרויקט יחל להיבנות בשנת 2024, כאשר פארק האנרגיה צפוי להיות פעיל בשנת 2026.

ג'ואל אלכסנדר, מנכ"ל פסיפיק גרין באוסטרליה, אמר: "מאז השקת המשרד האוסטרלי של פסיפיק גרין במלבורן בשנה שעברה, התמקדנו תחילה בבניית צוות ניהול מנוסה ליצירת הפלטפורמה שלנו. על ידי רכישת אתר זה וזכויות הפרויקט, מיצבנו כעת את פסיפיק גרין להיות אחד ממפתחי פארקי האנרגיה בסוללות הגדולים ביותר בחצי הכדור הדרומי".

סקוט פולטר, מנכ"ל פסיפיק גרין, הוסיף: "בהתבסס על ההצלחות שלנו עם מכירת פארק האנרגיה ריצ'בורו בבריטניה של 99.98 מגה-וואט / 99.98 מגה-וואט שעה והמשך הפיתוח של פארק האנרגיה Sheaf של 249 מגה-וואט / 375 מגה-וואט שעה, אבן דרך זו היא צעד ענק בצמיחה המתמשכת של פארקי האנרגיה בסוללות של פסיפיק גרין ברחבי העולם".

אודות Pacific Green Technologies, Inc.

פסיפיק גרין טכנולוגיות Pacific Green Technologies Inc. מתמקדת במתן מענה לצורך של העולם באנרגיה יותר נקייה ובת קיימא. החברה מציעה פתרונות אגירת אנרגיה BESS של סוללות ואנרגיית שמש מרוכזת (CSP) כהשלמה לחטיבות הטכנולוגיות הסביבתיות שלה. לפסיפיק גרין משרדים בארה"ב, בריטניה, אוסטרליה, ערב הסעודית וסין.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר של Pacific Green: www.pacificgreen.com

למידע נוסף:

Scott Poulter, Chairman & CEO

Pacific Green Technologies, Inc.

T: +1 (302) 601-4659

Joel Alexander, Managing Director

Pacific Green Technologies (Australia) Pty Ltd.

T: +61 497 335 833

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מרחיבה את פלטפורמת הטכנולוגיה שלה בצרפת
Andersen Consulting מרחיבה את שירותי הטרנספורמציה הדיגיטלית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Teolia Consulting, חברה צרפתית המתמחה בניהול פרויקטים ומוצרים, הנדסת פלטפורמות ענן, טרנספורמציית נתונים, ושילוב ואימוץ של חבילת Atlassian.

Bitget אירחה מבצע רמדאן ברחבי פקיסטן, חילקה מעל 600 ארוחות איפטאר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה היום על סיום מוצלח של מבצע איפטאר לרמדאן בפקיסטן, שנערך בשתי ערים לציון החודש הקדוש.

הוכרזו הזוכים בפרסי הפרויקטים הבינלאומיים הטובים ביותר של Xypex לשנת 2025
Xypex מכריזה על זוכי הפרסים לשנת 2025, המכירים במצוינות בעמידות בטון, ביצועים הנדסיים וטכנולוגיית איטום גבישית.

קוריה מרחיבה את כושר הייצור של גלזגו ומשפרת את פלטפורמת פיתוח קווי התאים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על התקדמות בהרחבת מתקן התרופות הסטריליות שלה בגלזגו, בריטניה, וכן על שיפורים בפלטפורמה הקניינית שלה לפיתוח קווי תאים.

התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו מכירה בהחלטה שניתנה על ידי ועדת הערעורים של CAF
התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו (FRMF) מבקשת לחזור ולהדגיש כי הערעור שהגישה מעולם לא נועד לערער על הזכאות הספורטיבית או הביצועים של הקבוצות שהשתתפו בטורניר זה, אלא אך ורק להבטיח את האכיפה התקינה של תקנות התחרות.

ה-FRMF של מרוקו מברכת על החלטת ועדת הערר של CAF כהחלטה התומכת בשמירה על הכללים והיציבות של תחרויות בינלאומיות
בהמשך להודעת ועדת הערר של CAF, התאחדות הכדורגל המלכותית של מרוקו (FRMF) מברכת על ההחלטה, אשר מאשרת מחדש את עליונות תקנון התחרויות ומחזקת את התנאים הנדרשים לקיומן התקין של תחרויות בינלאומיות.

Artel שוברת את מחסום ה-SDI ל-IP עם FiberLink™ ST2110-TD משנה המשחק שמוצע כיחידות להתקנה קלה
שער נייד חדש מעניק לגופי שידור קישוריות מיידית וגמישה ל-ST2110 - בכל מקום, בכל עת - מבלי לפגוע בתשתית ה-SDI הקיימת

Datavault AI מדווחת על רבעון רווחי ראשון, צמיחה שיא בהכנסות וחוזרת על יעד הכנסות של 200 מיליון דולר (כ-400% צמיחה שנתית) לשנת 2026 כולה
• הכנסות של 33.8 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2025 מובילות לרבעון רווחי • רווח תפעולי GAAP של 4.2 מיליון דולר ברבעון הרביעי של 2025

Datavault AI חתמה על הסכם סופי לרכישת NYIAX, המשלב מוניטיזציה של נתונים מונעת בינה מלאכותית עם תשתית שוק ברמה מוסדית
הרכישה הממתינה תשלב את פלטפורמת הבורסה מאופשרת הבלוקצ'יין של NYIAX, הבנויה על טכנולוגיית שוק פיננסי שזכתה להכרה גלובלית ופטנטים בבעלות משותפת, כדי להניע שווקים דיגיטליים מהדור הבא

U.S. Polo Assn חושפת את הקולקציה הגלובלית לאביב-קיץ 2026 בהשראת חופי צ'רלסטון, דרום קרוליינה
סגנונות עונתיים שמתאימים לחוף יוצגו לראשונה לצד קפסולת אליפות הפולו הפתוחה של ארצות הברית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI