דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
חיים נוי 07/10/23 |  צפיות: 418

מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023

ירושלים, 6 באוקטובר 2023, (BUSINESS WIRE):

חברת מובילאיי (Mobileye Global Inc) (נאסד"ק: MBLY) (מובילאיי) הודיעה היום כי דן גלבס, סמנכ"ל התקשורת של החברה, אמור להשתתף באירועי המשקיעים המתוכננים לרבעון הרביעי של 2023.

*ועידת התעשייה העולמית של ביירד (Baird), תתקיים ב-8 בנובמבר 2023

*פסגת TMT השנתית השביעית של Wells Fargo ,תתקיים ב-28 בנובמבר 2023

*כנס Barclays Global Automotive and Mobility Tech, יתקיים ב-30 בנובמבר 2023

מובילאיי מתכננת לשדר באינטרנט את “fireside chats”שלה במידת האפשר, עם זמן מדויק שיפורסם סמוך יותר לאירוע. למידע נוסף אודות האירועים וכדי להירשם לשידורי האינטרנט ולגישה אליהם, אנא בקרו בסעיף "אירועים ומצגות" באתר קשרי המשקיעים (IR) של מובילאיי בכתובת ir.mobileye.com..

נא לשים לב שההשתתפות באירוע ותאריכים ספציפיים כפופים לשינויים. אירועים נוספים יפורסמו בבוא העת. למידע העדכני ביותר, בקרו באתר IR.

אודות Mobileye Global Inc

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה באמצעות מינוף המומחיות שלה, הידועה בכל העולם, בתחום הראייה הממוחשבת, הבינה המלאכותית, המיפוי וניתוח הנתונים. מאז היווסדה בשנת 1999, Mobileye היא החלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כגון מיפוי באמצעות מיקור המונים ™REM, חישת ™True Redundancy ו-Responsibility Sensitive Safety (RSS). טכנולוגיות אלה מניעות את תחומי מערכות העזר המתקדמות לנהג (ADAS) והרכב האוטונומי (AV) לעבר העתיד של הניידות - הן מאפשרות פיתוח של כלי רכב הנוסעים מעצמם ופתרונות ניידות, מפעילות את מערכות העזר לנהג המובילות בתעשייה ומספקות מודיעין רב ערך לצורך מיטוב תשתית הניידות. עד כה יוצרו למעלה מ-150 מיליון כלי רכב בעולם עם טכנולוגיה מובנית של Mobileye. ב-2022 נרשמה Mobileye כחברה עצמאית בנפרד מאינטל (נסדא"ק: INTC), השומרת בידיה את הבעלות על רוב מניותיה. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם הרכוש של בעליהם בהתאמה.

למידע נוסף:

Dan Galves
Investor Relations
[email protected]

Justin Hyde
Media Relations
[email protected]

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.

Tune Talk הופכת למפעילת רשתות הסלולר הראשונה ב-ASEAN שפועלת באופן מלא מהענן באמצעות Mavenir
מ-MVNO ל-MNO עם פלטפורמת ה-OSS/BSS המותאמת לענן של Mavenir

LYB מכריזה על יעדי קיימות מעודכנים לשנת 2030
חברת LyondellBasell (NYSE:LYB) הכריזה היום על עדכונים ליעדי האקלים והמחזוריות שלה לשנת 2030, על רקע הצורך בהקצאת הון ממושמעת, תנאי שוק משתנים והתפתחויות רגולטוריות.

פרס TERA מרחיב את טווח ההגעה הגלובלי עם שיתופי פעולה בין האומות המאוחדות לאוניברסיטת קיימברידג'
פרס TERA לשנת 2026 יושק עם פרסים בסך 1.15 מיליון דולר, ומתרחב ברחבי העולם באמצעות שיתופי פעולה אסטרטגיים עם ארגון הסחר והפיתוח של האו"ם (UNCTAD) ומכון אוניברסיטת קיימברידג' למנהיגות קיימות (CISL) במטרה להאיץ טכנולוגיות אנרגיה פורצות דרך לפתרונות אקלים.

Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון
Datavault AI הכריזה על ההשקה מעוררת הציפיות של המטבע היציב על שם ג'וש גיבסון ועל אסטרטגיות NIL של ג'וש גיבסון עבור בורסת NIL שלה ההולכת ומתקרבת

פקיסטן מבססת את מעמדה הריבוני בתחום הבינה המלאכותית עם אימוץ הצהרת הבינה המלאכותית של אסלאמאבאד
ראש ממשלת פקיסטן הורה לרשות הדיגיטלית של פקיסטן ליישם ולאכוף מסגרת פיקוח לאומית על בינה מלאכותית התואמת את ההצהרה ולפתח את הארכיטקטורה המשפטית והממשלתית הנדרשת כדי להבטיח אימוץ מובנה ואחראי של בינה מלאכותית ברחבי המדינה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI