דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
חיים נוי 07/10/23 |  צפיות: 355

מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023

ירושלים, 6 באוקטובר 2023, (BUSINESS WIRE):

חברת מובילאיי (Mobileye Global Inc) (נאסד"ק: MBLY) (מובילאיי) הודיעה היום כי דן גלבס, סמנכ"ל התקשורת של החברה, אמור להשתתף באירועי המשקיעים המתוכננים לרבעון הרביעי של 2023.

*ועידת התעשייה העולמית של ביירד (Baird), תתקיים ב-8 בנובמבר 2023

*פסגת TMT השנתית השביעית של Wells Fargo ,תתקיים ב-28 בנובמבר 2023

*כנס Barclays Global Automotive and Mobility Tech, יתקיים ב-30 בנובמבר 2023

מובילאיי מתכננת לשדר באינטרנט את “fireside chats”שלה במידת האפשר, עם זמן מדויק שיפורסם סמוך יותר לאירוע. למידע נוסף אודות האירועים וכדי להירשם לשידורי האינטרנט ולגישה אליהם, אנא בקרו בסעיף "אירועים ומצגות" באתר קשרי המשקיעים (IR) של מובילאיי בכתובת ir.mobileye.com..

נא לשים לב שההשתתפות באירוע ותאריכים ספציפיים כפופים לשינויים. אירועים נוספים יפורסמו בבוא העת. למידע העדכני ביותר, בקרו באתר IR.

אודות Mobileye Global Inc

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה באמצעות מינוף המומחיות שלה, הידועה בכל העולם, בתחום הראייה הממוחשבת, הבינה המלאכותית, המיפוי וניתוח הנתונים. מאז היווסדה בשנת 1999, Mobileye היא החלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כגון מיפוי באמצעות מיקור המונים ™REM, חישת ™True Redundancy ו-Responsibility Sensitive Safety (RSS). טכנולוגיות אלה מניעות את תחומי מערכות העזר המתקדמות לנהג (ADAS) והרכב האוטונומי (AV) לעבר העתיד של הניידות - הן מאפשרות פיתוח של כלי רכב הנוסעים מעצמם ופתרונות ניידות, מפעילות את מערכות העזר לנהג המובילות בתעשייה ומספקות מודיעין רב ערך לצורך מיטוב תשתית הניידות. עד כה יוצרו למעלה מ-150 מיליון כלי רכב בעולם עם טכנולוגיה מובנית של Mobileye. ב-2022 נרשמה Mobileye כחברה עצמאית בנפרד מאינטל (נסדא"ק: INTC), השומרת בידיה את הבעלות על רוב מניותיה. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם הרכוש של בעליהם בהתאמה.

למידע נוסף:

Dan Galves
Investor Relations
[email protected]

Justin Hyde
Media Relations
[email protected]

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מרחיבה את שירותיה באמצעות LBC
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם LBC, חברה בינלאומית שבסיסה בפורטוגל, הידועה בגישה המשלבת אופטימיזציה עסקית, טרנספורמציה דיגיטלית ופיתוח הון אנושי, תוך שילוב יצירתיות ואתיקה אנושית עם בינה מלאכותית להאצת יצירת ערך.

1X מודיעה על שותפות אסטרטגית שתספק עד 10,000 רובוטים הומנואידים לפורטפוליו הגלובלי של EQT
1X, חברת הבינה המלאכותית והרובוטיקה שמאחורי NEO, הרובוט ההומנואידי הראשון המוכן למסירה, הודיעה היום על שותפות אסטרטגית עם EQT, אחת מקרנות ההשקעות הפרטיות הגדולות בעולם, המשקיעה ב-1X דרך EQT Ventures.

מתג 2X של Xsight Labs מאפשר ללוויינים מהדור הבא של Starlink לספק קישוריות במהירות ג'יגה-ביט
שבב בעל רוחב פס גבוה וצריכת חשמל נמוכה במיוחד, המשמש בלווייני Starlink V3 ובמערכות תקשורת מתקדמות מהדור הבא

Axi: קריפטוגרפיה כמרכיב אסטרטגי בפורטפוליו עבור סוחרים ומשקיעים ב-2026
בעת שהשווקים הפיננסים העולמיים מתפתחים, Axi טוענת כי מטבעות קריפטוגרפיים - הנגישים דרך הפלטפורמה שלה ומגוון הולך וגדל של חוזים עתידיים תמידיים (Perps) קריפטוגרפיים - ראויים למקום משמעותי בתכנון תיקי השקעות מגוונים ל-2026.

12BET חוגגת 18 שנים של כנות, יושרה ומשחקיות אחראית
12BET, שמעצבת את נוף המשחקים המקוונים מאז 2007, חוגגת בגאווה 18 שנה להיווסדה, והיא מציינת כמעט שני עשורים של מסירות כנה לאמון, יושרה וקשרים משמעותיים עם שחקנים ברחבי העולם.

Patton זכתה בפרס חדשנות ברמה זהב
Cabling Installation & Maintenance הכירה ב-CopperLink® CL-SFP Ethernet Extender של Patton כאחד ממוצרי הכבילה המובנית הנכללים ברשימת מוצרי טכנולוגיית הכבלים והתקשורת החדשניים ביותר ב-2025

קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן ‏(DSRB) - הצהרה רשמית
ב-8 בספטמבר 2025 התכנסה קבוצת הפיתוח של הבנק להגנה, ביטחון וחוסן DSRB לפגישה ברמה גבוהה בעיר לונדון, בהשתתפות נציגים מ-37 מדינות, כולל כל חברות ה-G7, לצד נציבות האיחוד האירופי, נאט"ו, הפרלמנט האירופי, בנקים גלובליים וסוכנויות דירוג, כדי לדון ב-DSRB

אנדרסן גלובל מחזקת את יכולותיה המשפטיות עם הצטרפותה של ישות חברה ברזילאית
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה המשפטית שלה בברזיל עם הצטרפותה של Lotti e Araújo כישות חברה, ומחזקת את יכולות הארגון באמריקה הלטינית.

CSG Xponent זוכה להכרה מהאנליסטים המובילים ומהתעשייה עבור ניהול מסע הלקוח ויכולות האנליטיקה
הערכות עצמאיות מצד QKS Group, FinTech Futures ו‑CMP Research מאשרות את CSG Xponent כמניעה של אורקסטרציה ואנליטיקה בזמן אמת של מסע הלקוח

אבו דאבי משיקה את FIDA Cluster לעיצוב הדור הבא של פתרונות פיננסיים והשקעות
אבו דאבי השיקה את אשכול הפינטק, הביטוח, הנכסים הדיגיטליים והחלופיים (FIDA) במטרה להאיץ את פיתוח פתרונות פיננסיים והשקעות מהדור הבא ולהרחיב את תפקיד האמירות כמרכז הון עולמי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI