דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023
חיים נוי 07/10/23 |  צפיות: 638

מובילאיי מודיעה על השתתפות בוועידות משקיעים ברבעון הרביעי הקרוב של 2023

ירושלים, 6 באוקטובר 2023, (BUSINESS WIRE):

חברת מובילאיי (Mobileye Global Inc) (נאסד"ק: MBLY) (מובילאיי) הודיעה היום כי דן גלבס, סמנכ"ל התקשורת של החברה, אמור להשתתף באירועי המשקיעים המתוכננים לרבעון הרביעי של 2023.

*ועידת התעשייה העולמית של ביירד (Baird), תתקיים ב-8 בנובמבר 2023

*פסגת TMT השנתית השביעית של Wells Fargo ,תתקיים ב-28 בנובמבר 2023

*כנס Barclays Global Automotive and Mobility Tech, יתקיים ב-30 בנובמבר 2023

מובילאיי מתכננת לשדר באינטרנט את “fireside chats”שלה במידת האפשר, עם זמן מדויק שיפורסם סמוך יותר לאירוע. למידע נוסף אודות האירועים וכדי להירשם לשידורי האינטרנט ולגישה אליהם, אנא בקרו בסעיף "אירועים ומצגות" באתר קשרי המשקיעים (IR) של מובילאיי בכתובת ir.mobileye.com..

נא לשים לב שההשתתפות באירוע ותאריכים ספציפיים כפופים לשינויים. אירועים נוספים יפורסמו בבוא העת. למידע העדכני ביותר, בקרו באתר IR.

אודות Mobileye Global Inc

Mobileye (נאסד"ק: MBLY) מובילה את מהפכת הניידות עם טכנולוגיות הנהיגה האוטונומית והסיוע לנהג שלה באמצעות מינוף המומחיות שלה, הידועה בכל העולם, בתחום הראייה הממוחשבת, הבינה המלאכותית, המיפוי וניתוח הנתונים. מאז היווסדה בשנת 1999, Mobileye היא החלוצה בטכנולוגיות פורצות דרך כגון מיפוי באמצעות מיקור המונים ™REM, חישת ™True Redundancy ו-Responsibility Sensitive Safety (RSS). טכנולוגיות אלה מניעות את תחומי מערכות העזר המתקדמות לנהג (ADAS) והרכב האוטונומי (AV) לעבר העתיד של הניידות - הן מאפשרות פיתוח של כלי רכב הנוסעים מעצמם ופתרונות ניידות, מפעילות את מערכות העזר לנהג המובילות בתעשייה ומספקות מודיעין רב ערך לצורך מיטוב תשתית הניידות. עד כה יוצרו למעלה מ-150 מיליון כלי רכב בעולם עם טכנולוגיה מובנית של Mobileye. ב-2022 נרשמה Mobileye כחברה עצמאית בנפרד מאינטל (נסדא"ק: INTC), השומרת בידיה את הבעלות על רוב מניותיה. למידע נוסף, בקרו באתר https://www.mobileye.com.

"Mobileye", הלוגו של Mobileye ושמות המוצרים של Mobileye הם סימנים מסחריים רשומים של Mobileye Global. כל שאר הסימנים הם הרכוש של בעליהם בהתאמה.

למידע נוסף:

Dan Galves
Investor Relations
[email protected]

Justin Hyde
Media Relations
[email protected]

מקור: Mobileye Global Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTCFX מסכמת יומיים של דיונים על השוק ב-Wiki Finance Expo Hong Kong 2026
GTCFX סיימה ב-24 ביולי את השתתפותה בתערוכת Wiki Finance Expo Hong Kong 2026; האירוע, שנמשך יומיים במלון Hopewell ברובע וואן צ'אי (Wan Chai), הפגיש את הברוקרים באופן ישיר עם סוחרים, משקיעים ואנשי מקצוע מהתעשייה – הן מהאזור והן ממקומות נוספים.

Bitget, לפי דיווח של CoinGlass, מדורגת במקום השני בעומק הנזילות של ETH במחצית הראשונה של 2026
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, דורגה בין זירות המסחר המובילות לנזילות בנגזרות של BTC ו-ETH במחצית הראשונה של 2026, על פי CoinGlass 2026 Semi-Annual Cryptocurrency Derivatives Market Report, דו"ח המדגיש את תפקידה ההלך וגדל של הבורסה בתמיכה בביצוע עמוק בנכסים קריפטוגרפים מרכזיים ככל ששוקי הנגזרות הופכים לסלקטיביים יותר.

נאפסטר,‏ DETASAD ולנובו מאפשרות תשתית בינה מלאכותית ריבונית לתמיכה בפריסה מקומית בערב הסעודית
חברת החדשנות Napster, המניעה את הדור הבא של בינה מלאכותית (AI) מוחשית ובעלת יכולת פעולה עצמאית, הודיעה היום על שיתוף פעולה עם החברות DETECON AL SAUDIA (DETASAD) ולנובו, במטרה לספק תשתית בינה מלאכותית ריבונית בממלכת ערב הסעודית

ריסקיפייד תדווח ביום רביעי, ה-12 באוגוסט על התוצאות הכספיות לרבעון השני של 2026
ריסקיפייד ‏Riskified Ltd ‏(NYSE: RSKD), מובילה עולמית בתחום מניעת הונאות ומודיעין סיכונים במסחר אלקטרוני, הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של שנת 2026 ב-12 באוגוסט 2026, לפני פתיחת המסחר.

סקירה של 31 מחקרים מצאה כי מזון טבעוני לכלבים ולחתולים מתעכל היטב
סקירה מדעית חדשה מצאה כי מזון טבעוני לכלבים ולחתולים, כמו גם תזונה צמחונית לחיות מחמד – כל עוד הם מאוזנים מבחינה תזונתית – מתעכלים בדרך כלל היטב ודומים במידה רבה לתזונה קונבנציונלית המבוססת על בשר

OpenGate Capital מבצעת עסקה לרכישת Merak — הפעילות הגלובלית בתחום מערכות מיזוג האוויר לרכבות של Knorr-Bremse
OpenGate Capital, חברת השקעות פרטיות גלובלית, הודיעה היום כי חתמה על הסכם מחייב לרכישת Merak, הפעילות הגלובלית בתחום מערכות מיזוג האוויר לרכבות של Knorr-Bremse, חברה תעשייתית גרמנית ציבורית הנסחרת בבורסה. תנאי העסקה לא נחשפו.

מרי קיי פרסמה את דו"ח הקיימות לשנת 2026, המציג התקדמות משמעותית ובעלת השפעה בתחומי החברה, הכלכלה והסביבה ברחבי העולם
מותג היופי דורג במקום ה-8 ברשימת המותגים בעלי ההשפעה החברתית הטובים ביותר של פורבס לשנת 2026

QualityKiosk נבחרה כשותפת השירותים המנוהלים של המרכז הארגוני למצוינות בתחום הבדיקות של UAB
החברה מספקת תמיכה בהמרה הדיגיטלית של UAB באמצעות הנדסת איכות המבוססת על בינה מלאכותית, בגישה המתמקדת באוטומציה תחילה, לשיפור חוויית הלקוח, החוסן התפעולי והעמידה בדרישות רגולטוריות.

ExaGrid משחררת את גרסה 8.1
העדכון האחרון כולל תמיכה ב-Cohesity DataProtect, מכסות שיתוף עבור ספקי MSP והצפנת NFS בעת העברת הנתונים ברשת

מעבר לשריקת הסיום: LEPAS מקדמת ניידות אלגנטית באמצעות ההיצע הגלובלי שלה
LEPAS, מותג רכבי האנרגיה החדשה (NEV) של Chery Auto הממוקם בטווח שבין רמת הביניים לפרמיום, מקדם את התרחבותו בשווקים הגלובליים באמצעות היצע דגמים מקיף הכולל את ה-LEPAS L4 EV, ה-LEPAS L6 EV וה-LEPAS L8 PHEV.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI