דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים LiquidStack תציג שרתים שמיועדים לטבילה מבית Equus Compute Solutions ב-GITEX Global בדובאי
LiquidStack תציג שרתים שמיועדים לטבילה מבית Equus Compute Solutions ב-GITEX Global בדובאי
חיים נוי 10/10/23 |  צפיות: 4961

LiquidStack תציג שרתים שמיועדים לטבילה מבית Equus Compute Solutions ב-GITEX Global בדובאי

הדגמה אינטראקטיבית תכלול את LiquidStack DataTank 4U ושרתי ביצועים גבוהים מבית Equus

בוסטון, 10 באוקטובר 2023, (GLOBE NEWSWIRE):

LiquidStack, מובילה עולמית בקירור המבוסס על טבילה בנוזלים עבור דטה סנטרים, הכריזה היום על הדגמה משותפת בה יוצגו DataTank™, מערך הקירור המבוסס על טבילה דו-שלבית של LiquidStack, ושרתים מוכנים לטבילה של Equus Compute Solutions (Equus). התערוכה הרב-יומית תתקיים ב-GITEX GLOBAL, אירוע הטכנולוגיה והסטארטאפים הגדול בעולם במזרח התיכון. הוא יתקיים במרכז הסחר העולמי של דובאי, בין ה-16 ל-20 באוקטובר 2023, וההופעה הפומבית הראשונה של הטכנולוגיה הזו תהיה זמינה באולם 27, ביתן D-25.

המשתתפים יצפו בקירור מבוסס טבילה בפעולה באמצעות LiquidStack DataTank™4U, התומך בקיבולת קירור של עד 6kW ושרתים מוכנים לטבילה מקו החומרה המתקדמת של התשתית הדיגיטלית של Equus המכילה לוח אם מסוג Genoa עבור מעבדי EPYC של AMD, מעבד EPYC 360W של AMD, ושלושה כרטיסי מסך מסוג Quadro RTX 6000של Nvidia המבוססים על ארכיטקטורה מדור ה-Ada. Equus מציעה גם אפשרויות אחריות.

יחד עם ההדגמה, מנכ"ל LiquidStack, ג'ו קייפס, וראש הנדסת הפתרונות של Equus, פטריק פדרוסו, יהיו במקום כדי לדון ביתרונות הכלכליים ויתרונות הקיימות המשמעותיים של קירור באמצעות טבילה בנוזל על פני קירור אוויר מסורתי. יתרונות אלו כוללים את היכולת להוביל עד פי 3,000 יותר חום מקירור אוויר, לספק כוח קירור עודף כדי לאפשר צפיפות מחשוב הולכת וגדלה, ולספק פתרון שניתן להרחבה והוא ידידותי לסביבה.

"קירור באמצעות טבילה בנוזל הוא דרך חסכונית וברת קיימא עבור דטה סנטרים לצורך הפעלת השרתים החדשים ביותר המכילים את השבבים החזקים ביותר, ואין שוק שצומח מהר יותר מהמזרח התיכון שבו קירור אוויר מאתגר במיוחד", אמר ג'ו קייפס, מנכ"ל LiquidStack. "חברות באזור זה ובמקומות אחרים דורשות יישומים עתירי מחשוב שזקוקים לביצועים גבוהים יותר, כגון בינה מלאכותית ומחשוב ענן מתקדם, ולכן התעשייה נעה לעבר קירור נוזלי. שיתוף הפעולה של LiquidStack עם Equus לשילוב חומרה מוכנה לטבילה בנוזל עוזר לאימוץ מהיר של טכנולוגיית קירור המבוססת על טבילה בנוזל".

לדברי ס. ג'יי לורנס, מנכ"ל, Equus, "אנחנו נכנסים לטריטוריה חדשה לגמרי בעולם של הדטה סנטרים, שבו רמות המחשוב והכוח הפועלים במערכות אלו הינן חסרות תקדים. יישום שיטות קירור בנות קיימא ויעילות מעולם לא היה חשוב כמו עכשיו, ואנו נרגשים להציג את הטכנולוגיה המוכנה לטבילה שלנו לצד LiquidStack בכנס GITEX השנה".

בנוסף לשיתוף הפעולה שלהם ב-GITEX, LiquidStack תציג בקרוב את מוצריה במרכז החדשנות של Equus Liquid Cooling, הממוקם בעיר התעשייה, קליפורניה. חלון התצוגה הקבוע הזה, החל מהרבעון הרביעי של 2023, יכלול שרתים שלמים מוכנים לטבילה בנוזל עם דירוגי ביצועים וקיימות מובילים בתעשייה. לקוחות יוכלו לקבוע פגישה כדי לצפות בהתקנה ולהשתמש בה למטרות הוכחת קונספט.

קו המוצרים של LiquidStack כולל את את פתרונות הדטה סנטר החדשים שמוכנים להתקנה MicroModular™ו- MegaModular™. מי שאינו זמין להשתתפות ב-GITEX GLOBAL יוכל לבקש הדגמה של קירור באמצעות נוזל על ידי יצירת קשר עם LiquidStack בכתובת https://liquidstack.com/contact-us.

אודות LiquidStack

LiquidStack™ היא המובילה המוכרת בקירור באמצעות טבילה נוזלית עבור חומרה המיועדת עבור שוקי טכנולוגיית המידע, טלקומוניקציה ומערכות בלוקצ'יין. לאחר שהייתה החלוצה בתחום פתרון הקירור הנוזלי בצפיפות הגבוהה, היעיל והבר-קיימא ביותר בעולם בשנת 2012, פתרונות הקירור הנוזליים המתקדמים שלה ממשיכים לשמש את עמוד השדרה של שרתי דטה סנטר עבור מערכות Hyperscale, מיקום, ארגונים, מערכות קצה ובלוקצ'יין ניתנים להרחבה שבטוחים לסביבה. המערכות והשירותים DataTank™, EdgeTank™, CryptoTank™, MicroModular™ ו- MegaModular™ של LiquidStack מאפשרים קידום בזמן אמת של מחשוב ותקשורת תוך תמיכה בכדור ארץ בר קיימא. למידע נוסף בקרו ב-liquidstack.com.

למידע נוסף:

Media Contact:
Dana Zemack
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום מציגה את הדור הבא של Zoom Virtual Agent לאוטומציה של פתרון בעיות מקצה לקצה עבור לקוחות
יכולות חדשות של סוכנים וירטואליים מפחיתות את מאמצי הלקוחות, מונעות פניות חוזרות ומעניקות למנהלי השירות ביטחון להרחיב את האוטומציה כאשר 43% מהצרכנים אומרים שצ'אטבוטים לא מצליחים לפתור את הבעיות שלהם, Zoom Virtual Agent 3.0 יכול לעזור לארגונים לסגור את הפער הזה.

WALLIX מחזקת את נוכחותה האסטרטגית במזרח התיכון ככל שהביקוש לריבונות דיגיטלית מואץ
WALLIX (Euronext ALLIX), ספקית תוכנה אירופאית לאבטחת סייבר המתמחה בניהול זהויות וגישה (IAM) ומובילה אירופאית מוכרת בתחום ניהול גישה מועדפת (PAM), מציינת 10 שנים של צמיחה מתמשכת במזרח התיכון.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

תוכניות המגורים והאזרחות הגלובליות החשובות ביותר בשנת 2026
בעוד שתוכניות אירופאיות ממשיכות לקבוע את הרף העולמי, הדירוגים האחרונים במהדורת 2026 של דו"ח תוכניות המגורים והאזרחות של Henley & Partners חושפים כיול מחדש ניכר בנוף הגירת ההשקעות.

ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI