דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים סורן ביורן מונה למנכ"ל Driscoll's
סורן ביורן מונה למנכ"ל Driscoll's
חיים נוי |  11/10/23 |  צפיות: 1058

סורן ביורן מונה למנכ"ל Driscoll's

היו"ר והמנכ"ל הנוכחי של Driscoll's, ג'יי מיילס רייטר, יפרוש בינואר 2024, כדי להפוך ליו"ר בכיר

ווטסונוויל, קליפורניה, 10 באוקטובר 2023, (BUSINESS WIRE):

מועצת המנהלים שלDriscoll'sבחרה היום בסורן ביורן, נשיאDriscoll'sבאמריקות, למנכ"ל החדש של החברה. הוא ייכנס לתפקיד בינואר 2024 וינהל את הפעילות השוטפת הגלובלית של החברה. ג'יי מיילס רייטר, היו"ר והמנכ"ל הנוכחי של Driscoll's, הודיע על תוכניתו לפרוש בסוף השנה ולהיות יו"ר בכיר של החברה, שהיא בבעלות משפחתית.

ביורן הצטרף אל Driscoll's, חברת פירות היער העולמית, בשנת 2006 והיה מעורב כמעט בכל היבט של העסק במהלך 17 השנים האחרונות. כסגן נשיא בכיר לשעבר לעסקים בינלאומיים וטכנולוגיות גלובליות, הוא הוביל את הפיתוח העסקי באירופה, דרום אמריקה ואוסטרליה, כמו גם מו"פ וגידול עולמי. הוא הפך למנהל היחידה העסקית של Driscoll's בצפון אמריקה ב-2013 והתקדם לתפקידו הנוכחי כנשיא Driscoll's אמריקה ב-2017.

מוצרי פירות היער של Driscoll's אהובים על צרכנים ברחבי העולם, דבר שהופך אותם לאחד ממותגי הקמעונאות המובילים בעולם. כמנכ"ל הנכנס, סדרי העדיפויות של ביורן הם לשמור על התרבות המשגשגת של החברה ולהמשיך להאיץ את הצמיחה שלה בעולם. מתוך ניסיונו בהובלת מו"פ וחדשנות, הוא גם ינחה את מאמצי החברה ליישם טכנולוגיות חדשות המשפרות את היעילות התפעולית, ומבטיחות שהעסק יישאר עמיד נוכח אתגרים כלל-תעשייתיים כמו שינויי אקלים.

"אני מלא ענווה על כך שמיילס, הדירקטוריון ואלפי העובדים של Driscoll's, ברחבי העולם, נתנו בי אמון כדי להדריך את החברה לעתידה", אמר ביורן. "המורשת של מיילס היא הכוח והבהירות של המשימה, החזון והערכים של Driscoll's. הוא השתמש בהם כדי להנחות כל החלטה ופעולה עבור החברה. בתור המוביל החדש של Driscoll's, אני מתחייב לחלוטין בפני כל העובדים, השותפים והלקוחות שלנו שאמשיך את מורשתו ואכבד את אותם עקרונות".

מורשת מתמשכת

מיילס רייטר היה מעורב בעסקי פירות היער בתפקיד מסוים במשך רוב 70 השנים האחרונות. לאחר לימודיו בקולג', הוא הפך למגדל פירות יער בעמק פאג'רו בקליפורניה בשנות ה-70 ונבחר ליו"ר מועצת המנהלים ב-1988. רייטר כיהן פעמיים כמנכ"ל החברה – פעם אחת בשנים 2015-2000 ושוב מ-2018 ועד היום.

"דורות של משפחתי לפניי, ואני מעריך, דורות בעתיד, היו או יהיו, מעורבים עמוקות בעסק המרתק הזה תמיד", אמר רייטר. "זה היה תענוג מיוחד להכיר את האנשים המרכיבים את צוות העובדים העולמי שלנו: מגדלים עצמאיים, שותפים בתעשייה ולקוחות קמעונאיים, בין שזה בשטח, באתר עבודה, בשוק, בכוס של יין וארוחה, או טוב מכל, כל האמור לעיל."

הוא הוסיף, "הגיע הזמן שלי לזוז הצידה כמנכ"ל. יחד עם מועצת המנהלים שלנו, חיפשתי מנהיג חדש שמחויב עמוקות לערכים שלנו, למשימה שלנו ולעתיד שבו Driscoll's הופכת לחברת פירות יער עולמית, ותעשיר את חייהם של כל מי שאנו נוגעים בו. בהתלהבות ובביטחון רב אנו ממנים את סורן למנכ"ל החדש. הידע הגלובלי העמוק שלו בתחום עסקי פירות היער, האינטלקט העוצמתי, כושר השיפוט המוצלח וחוש ההומור המדבק, הופכים אותו לכשיר במיוחד לתפקיד זה".

אודות Driscoll’s

Driscoll's היא מובילת השוק העולמי של תותים טריים, אוכמניות, פטל ופטל שחור. עם יותר מ-100 שנות מורשת חקלאית, Driscoll's היא חלוצה בחדשנות בטעמי פירות יער ומותג הצרכנים המהימן של Only the Finest Berries™- רק פירות היער המשובחים ביותר. עם יותר מ-900 מגדלים עצמאיים ברחבי העולם, Driscoll's מפתחת זני תותים בלעדיים המוגנים בפטנט, תוך שימוש בשיטות גידול מסורתיות בלבד המתמקדות בגידול תותים בעלי טעם נהדר. צוות מסור של אגרונומים, מגדלים, מנתחי חושים, פתולוגים של צמחים ואנטומולוגים עוזרים לגדל שתילים צעירים, שגדלים לאחר מכן בחוות משפחתיות מקומיות. פירות היער של Driscoll's גדלים ביותר מ-20 ארצות וזמינים לצרכנים ביותר מ-40 ארצות ברחבי צפון אמריקה, אוסטרליה, אירופה וסין.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/20231010818088/en/Soren-Bjorn-Named-CEO-of-Driscoll%E2%80%99s

למידע נוסף

פרנסס דילארד
[email protected]

מקור: Driscoll’s

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מוכנים לעבוד, אך תקועים בהורדה: Holafly for Business חושפת פערים במהירות ה-Wi-Fi בשדות תעופה
עבור איש עסקים הנוסע במסגרת עבודתו, הנחיתה משמעותה לעיתים קרובות חזרה מיידית לעבודה: הורדת מצגת או מענה ללקוח. בהיעדר נתונים סלולריים (גלישה סלולרית), רשת ה-Wi-Fi החינמית בשדה התעופה היא לרוב הדרך הקלה ביותר להתחבר לאינטרנט, אך היא עלולה להיות איטית ומסוכנת. וכך, העובד מתחבר וצופה, מתוסכל, בעוד סרגל ההתקדמות בקושי זז.

YYForce פורסת 11 רובוטי אירוח מסחריים ב-Novotel & Mercure Singapore on Stevens
מרחיבה את טביעת הרגל של רובוטיקה כשירות (RaaS) במרכז האירוח ברמת הפרימיום בסינגפור, ומספקת צי אוטונומי להובלה, שילוב של מעליות חכמות ושיפורי פרודוקטיביות תפעולית

LyondellBasell הסכימה למכור את אתר בית הזיקוק לשעבר ביוסטון
LyondellBasell (NYSE: LYB) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם למכירת האתר ששימש בעבר כבית הזיקוק שלה ביוסטון, יחד עם נכסים נלווים, לחברת Valero Refining-Texas, L.P. – חברת בת בבעלות מלאה של Valero Energy Corporation (NYSE: VLO, "Valero").

ארגון Fundación Reintegra זכה בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn במקסיקו, במטרה לחולל שינוי בתהליך השילוב החברתי מחדש של בני נוער
ארגון Fundación Reintegra הוכר כזוכה המקסיקני בפרס הקהילה הגלובלי של F1® Allwyn במסגרת גרנד פרי מקסיקו סיטי בפורמולה 1 לשנת 2026. הארגון, המתמחה מזה ארבעה עשורים במניעת אלימות ובשיקום בני נוער, זכה במענק בסך 100,000 אירו מטעם חברת Allwyn – חברה בתחום הבידור המבוססת על פעילות בתחום ההגרלות.

שרבון משיקה תוכנית מומנטום מתקדמת (AMP) במטרה לגייס ולפתח את הדור הבא של מנהיגים
Chervon משיקה את תוכנית Advanced Momentum Program (AMP), הכפופה למאט דפאו, סגן נשיא בכיר למכירות, הדרכה וגיוס

EIG ו-Acwa מכריזות על Plenum Power, שותפות אסטרטגית להשקעה בתשתית האנרגיה האמריקאית
השותפות משלבת את המומחיות של EIG בבניית פלטפורמות, בהשקעות ובמימון עם יכולות מקיפות של Acwa לפיתוח ולתפעול תשתית אנרגיה. השקת השותפות צפויה להיות מלווה בהתחייבות השקעה ראשונית בסך של כ-4 מיליארד דולר

ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI