דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים סוראב צ'נדראקר מכחיש בתוקף את ההאשמות בהונאת האפליקציות של Mahadev
סוראב צ'נדראקר מכחיש בתוקף את ההאשמות בהונאת האפליקציות של Mahadev
חיים נוי 12/10/23 |  צפיות: 943

סוראב צ'נדראקר מכחיש בתוקף את ההאשמות בהונאת האפליקציות של Mahadev

סוראב צ'נדראקר קורא לכלי התקשורת לתקן את הנרטיב הרווח ומציע שיתוף פעולה מלא כדי להבטיח שהצדק ייעשה

דלהי, הודו, 12 באוקטובר 2023, (GLOBE NEWSWIRE):

מר סוראב צ'נדראקאר, שהתמודד לאחרונה עם האשמות חמורות הקשורות לבקשת Mahadev, טוען בתוקף כי אין לו כל מעורבות בהונאה הפיננסית לכאורה. הוא מתחרט עמוקות על מעורבותו השגויה ועל תיאורו כמארגן מאחורי המבצע הזה.

הוא קובע בתוקף כי טענות אלה חסרות כל בסיס והן ניסיון להכפיש את מעמדו הטוב של אזרח הגון. הוא מדגיש כי אין לפרש הנאה מאורח חיים נוח כראיה למעורבותו בפעילות בלתי חוקית.

האנשים קוראים לכל כלי התקשורת לשקול עובדות אלה, לתקן את הנרטיב הרווח ולהפנות משאבים כלפי עושי העוולה בפועל. הוא מחויב להציע את שיתוף הפעולה המלא שלו לרשויות כדי להבטיח שהצדק ייעשה והאמת תנצח ללא פגע. הוא קורא לחקירה הוגנת ובלתי משוחדת בנושא, ומדגיש את מחויבותו לשתף פעולה באופן מלא כדי להביא את האשמים בפועל לדין.

אודות Sourabh Chandrakar

בהודו, סוראב צ'נדראקאר הוא הבעלים של "מפעל מיצים" (Juice Factory) עם 25 סניפים בכל רחבי בילאי, צ'האטיסגאר.

הוא מגיע מרקע צנוע וניהל עסקים שונים הקשורים ל- FMCG, בנייה, קבלנות משנה ופיתוח במזרח התיכון יחד עם שותפים ומותגים שונים.

פעילותו היזמית במזרח התיכון היא Empire One Global Real Estate בה הוא נהנה מתפקיד מנכ"ל משותף. הן מר אופאל והן מר צ'נדראקר יוצרים ערך מעבר לנדל"ן עבור לקוחותיהם הממוקמים במזרח התיכון וברחבי העולם.

*מקור: NewsBeatWire

למידע נוסף:

Saurabh Chandrakar
00447723436941

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי
הודעה על מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד FFIV: רוזן, משרד עורכי דין מוכר מאוד, מעודד את משקיעי F5, Inc לפנות לייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 17 בפברואר בתביעה ייצוגית לניירות ערך - FFIV

Bitget מדווחת על קצב צמיחה של 45.5% כאחת הבורסות הקריפטוגרפיות המובילות ב-2025
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, רשמה עלייה של 45.5% במונחים של שנה לשנה לשנה בצמיחת נפח המסחר, והבטיחה את המקום השישי בנתח השוק העולמי בקרב הבורסות הקריפטוגרפיות המרכזיות עם סיום 2025, על פי Market Share of Centralized Crypto Exchanges by Trading Volume report של CoinGecko.

ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם
ניסוי DISTALS של Rapid Medical™ מציג תוצאות חיוביות במיוחד ומדגים שחזור זרימת דם (Reperfusion) עדיפה עם TIGERTRIEVER™ 13 בטיפול בשבץ מוחי של כלי דם בינונים TIGERTRIEVER™ 13 הוא המכשיר הראשון שהוכיח עמידה ביעדי בטיחות ויעילות לשחזור זרימת דם באזורים קטנים יותר אך קריטיים במוח, האחראים לכמעט 50% מכלל השבצים האיסכמיים במוח.

WeRide ו-Uber יפרסו 1,200 רובוטקסי במזרח התיכון
WeRide (HKEX: 0800.HK , נאסד"ק: WRD), מובילה עולמית בטכנולוגיית נהיגה אוטונומית, ו- Uber Technologies, Inc (אובר, NYSE: UBER) הודיעו היום על הרחבה משמעותית של השותפות האסטרטגית שלהן לפריסת לפחות 1,200 Robotaxis ברחבי המזרח התיכון.

ההאקתון M1 של Movement חושף 100% אימוץ בינה מלאכותית בקרב מפתחי בלוקצ'יין
הזוכים בנו כלים שהופכים את הפיתוח באמצעות Move לקל יותר, והם סיפקו ממשקים מלוטשים וחידושים עמוקים ברמת הפרוטוקול תוך ארבעה שבועות בלבד

Andersen Consulting חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group
Andersen Consulting מוסיפה עומק להצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Alfa Group, חברה מובילה לטכנולוגיה עם קרוב ל-30 שנות ניסיון של עזרה לארגונים בהגנה ובמיטוב הפעילות שלהם.

VeriSilicon משפרת את סדרת ISP8200-FS IP ומקבלת אישור בטיחות פונקציונלי מסוג ASIL B
מאפשר יישום במערכות מצלמות מהדור הבא עם ביצועים חזקים לענף הרכב

חברת Macrobond משיקה את Macrobond Amplify, סטנדרט חדש למחקר פיננסי אינטראקטיבי
חברת Macrobond, הפלטפורמה הגלובלית לנתונים מקרו-כלכליים ופיננסיים, הודיעה על השקת Macrobond Amplify, כלי מבוסס דפדפן להפצת מחקר, המאפשר לכלכלנים ואנליסטים לספק תוכן עשיר ואינטראקטיבי לקהל היעד שלהם בקנה מידה רחב

Multi-Color Corporation מקבלת אישור מבית המשפט לבקשה דחופה
מקבלת אישור זמני לגישה על מימון DIP בסך 125 מיליון דולר הפעילות הגלובלית והשירות ללקוחות ימשיכו כרגיל וללא שיבושים במסגרת הארגון מחדש; כל יצרני וספקי המסחר והסחורות יקבלו תשלום מלא

"שנת הסרדינים" מושקת באזור MENA במהלך אירוע GulFood
יוזמה עולמית לבריאות מטבולית יוצאת לדרך בתערוכת המזון הגדולה בעולם במזרח התיכון וצפון אפריקה צוות איגוד הבריאות הרפואית (MWA) ומנהלי Mega Sardines באירוע גולפוד דובאי 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI