דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מנהיגי השוק בתחום הרווחה מאחדים כוחות: DRIPBaR מונע על ידי REVIV
מנהיגי השוק בתחום הרווחה מאחדים כוחות: DRIPBaR מונע על ידי REVIV
חיים נוי 03/03/24 |  צפיות: 551

מנהיגי השוק בתחום הרווחה מאחדים כוחות: DRIPBaR מונע על ידי REVIV

ניו יורק, 1 במרץ 2024, (BUSINESS WIRE‏):

The DRIPBaR, המוכרת כזכיינית טיפולי ה-IV בעלת שיעור הצמיחה הגדול ביותר בארצות הברית, מאחדת כוחות עם REVIV, חברה מובילה בתחום טיפולי ה-IV, מהלך המייצג אבן דרך משמעותית בענף. השותפות יוצרת דצקה חסרת מתחרים משום שהיא משלבת את המומחיות של שני גורמים משמעותיים בענף עם למעלה מ-200 אתרים ב-6 יבשות, ותכניות להוסיף אלפי אתרים נוספים בשנים הקרובות. הזינוק שחל לאחרונה בדרישה לטיפולי IV מהווה עבור החברות הזדמנות גלובלית עצומה להגדרה מחדש של הרף בתחום ולהובלה של העידן הבא בתחום טיפולי ה-IV.

ההחלטה של DRIPBaR, לה רשימה מקיפה של למעלה מ-450 זכיינים בארצות הברית, לשלב את הפתרון הקנייני ומגובה הטכנולוגיה REVIVI X של REVIV, נותן תוקף למחויבות החברות לספק פתרונות תזונה מדויקים ומותאמים אישית ללקוחותיהן. שותפות זו מעצימה את The DRIPBaR ומאפשרת לה למנף את 10 שנות הניסיון של REVIV בתחום הקניין הרוחני ומדעי החיים, תוך ניצול של נתונים אובייקטיביים מבדיקות דם וניתוח דנ"א להתאמת טיפולי IV לצורך האינדיבידואלי. REVIV X יאפשר ל-DRIPBaR לחולל מהפכה בזירת הרווחה בארצות הברית ולהציע פתרונות ממוקדי מטופל הממטבים את התוצאה הבריאותית והמחזקים את מעמדה כגורם מוביל בתחום החדשנות.

בן קרוסבי, מנכ"ל The DRIPBaR, נלהב משיתוף הפעולה ומציין כי "הבחירה ב-REVIV כשותפה אסטרטגית נותנת דרור ליכולות מדויקות ומותאמות אישית ומאפשרות לנו להציע מוצרים מתקדמים יותר תוך שיפור חוויית הלקוח. אין לי ספק כי מינוף הטכנולוגיה החדשנית והמומחיות של REVIV יאיצו את צמיחת הזכיינים שלנו וימצבו אותם במקום גבוה יותר יחסית לנהוג בענף. הצעת REVIV X, יחד עם קורס ההכשרה וההסמכה IV Academy המתאים, קובע רף גלובלי למצוינות בתחומנו ומעניק לנו את היכולת לשמור על מיקומנו המוביל בענף".

שרה לומס, מייסדת ומנכ"לית REVIV Global, הדגישה את ההשפעה הטרנספורמטיבית של השותפות וציינה כי "השותפות של DRIPBaR עם REVIV שמה דגש על המסירות המשותפת שלנו לחדשנות ולבטיחות בשוק טיפולי ה-IV. כגוף מוביל בענף, אנו מעצבים מחדש את עתיד הרווחה באמצעות הצעה של פתרונות תזונה מדויקים ומותאמים אישית התואמים לדרישות המתפתחות של לקוחותינו. אנו נמשיך לפתח את מוצרי ה-SaaS שלנו ולחזק את הענף ברחבי העולם. לאחר שנים רבות עם השקעה משמעותית במחקר ובפיתוח המוצר, אנו נרגשים לראות את ההכרה והאימוץ של REVIV X בשלב כה מוקדם".

הברית האסטרטגית בין REVIV לבין The DRIPBaR מסמלת רגע מכריע בתחום טיפולי ה-IV והמגזרים הרב מודאליים לקידום האספקה של פתרונות רווחה בטוחים, יעילים ומותאמים ללקוחות ברחבי ארצות הברית ומעבר לה. שוק טיפולי ה-IV ממשיך להתרחב במהירות, עם דגש על בטיחות ותאימות, ו-REVIV X הופכת בהדרגה לפתרון המועדף על מפעילי טיפולי IV תוך יצירת ההזדמנות לעסקים רב מודאליים קיימים לגשת אל הפתרונות החדשניים של REVIV ולשמור על מעמדם בחזית חדשנות הרווחה והסטנדרטים בענף.

אודות REVIV Global

REVIV Global נמצאת בחזית פתרונות הרווחה, והיא מקדישה את מאמציה להעשרת הבריאות והחיוניות באמצעות טיפולי IV מודרניים. ל-REVIV טביעת רגל בינלאומית רחבה וכן תשוקה בלתי פוסקת לחדשנות, והחברה מובילה את המהפכה במגזר הרווחה. הפלטפורמה הטכנולוגית הייחודית שלה מעצימה את ספקי טיפולי ה-IV ומאפשרת להם להציע פתרונות מדויקים ומותאמים אישית תוך שמירה על רמת בטיחות ויעילות חסרות מתחרים.

אודות The DRIPBaR

The DRIPBaR, מותג חלוצי בזירת הרווחה, בא להגדיר מחדש את זירת הבריאות והחיוניות באמצעות חידושים בתחום טיפולי ה-IV. The DRIPBaR מסתמכת על מדע חדשני ומחויבות חזקה לבטיחות, והיא מציעה גישה טרנספורמטיבית כלפי תחום הבריאות התאית והטיפול האישי. The DRIPBaR מתמקדת בטיפולים משתנים ובחידושים בתחום הרפואי, והיא מאמצת עידן חדש המשלב השבת נעורים, חיוניות ובריאות ממוטבת.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53903816/en

אנשי קשר

לאמצעי התקשורת:
REVIV Global: Emma Robertson, [email protected]
The DRIPBaR: [email protected]

מקור: REVIV

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מקריפטוגרפיה לזהב: UEX משיקה טורניר מסחר ראשון חוצה נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את UEX Futures League, תחרות מסחר חדשה המאחדת את שווקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים בפורמט תחרותי אחד

מחקר חדש של KnowBe4 מזהיר: סוכני בינה מלאכותית בלתי מפוקחים ודיפ-פייקים מתוחכמים מהווים איום חמור על ארגונים באיחוד האמירויות הערביות ובערב הסעודית
מחקר עולמי חושף כי 24% מהארגונים באיחוד האמירויות ובערב הסעודית כבר משתמשים בסוכני בינה מלאכותית אוטונומיים ללא פיקוח מספק, בעוד ש-52% מהעובדים מודים כי לא יצליחו, ככל הנראה, לזהות מתקפות מתוחכמות כמו דיפ-פייקים

Corpay Cross-Border נבחרה לשותפת המט"ח (FX) הגלובלית הרשמית של Fever
אספקת גישה לפתרונות ניהול סיכוני מטבע ותשלומים בינלאומיים

מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד חושף שני כוכבי מישלן, 14 כוכב מישלן אחד ו-35 תוארי המלצות ברשימת ביב גורמה
מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד 2026 הכיר ב-110 מסעדות ברחבי אוקלנד, וולינגטון, כרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, וחגג איכות יוצאת דופן, יצירתיות ותחושה חזקה של מקום.

אנדרסן גלובל מעמיקה את יכולותיה בתחומי המס והניידות הגלובלית בגרמניה
חברת Andersen Global מחזקת את נוכחותה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Lohr and Company (L+C) , פלטפורמת ייעוץ מס בהובלת מנהלים בכירים, המספקת פתרונות מעשיים ומהירים בתחומי ציות מס, מיסוי בינלאומי, ניידות גלובלית ומחירי העברה.

Steel Partners Holdings L.P.‎ שלחה מכתב לדירקטוריון InMode Ltd.‎ המעלה חששות חמורים בנוגע להצעת רכישה בהובלת המנכ"ל, אשר עלולה לפגוע בערך החברה
מזהירה את הדירקטוריון שלא לקבל את הצעת הרכישה הבעייתית מבחינת ניגודי עניינים, בסך 16.20 דולר למניה, אשר נמוכה משמעותית מהצעות בסך 18.00 דולר למניה ומעלה שנדחו בעבר.

Bitget משיקה את TradFi 101 כדי להכין את המשתמשים לעידן הבורסה האוניברסלית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את TradFi 101, יוזמה חינוכית לטווח אורך שנועדה לעזור למשתמשים קריפטוגרפים להבין שווקים פיננסיים מסורתיים, ולנווט בצומת ההולך וגדל בין נכסים דיגיטליים לשוק הפיננסים הגלובלי.

קבוצת EBC Financial Group והמחלקה לכלכלה של אוניברסיטת אוקספורד מחדשות את השותפות בנושא חינוך כלכלי ציבורי
שיתוף פעולה בן שלוש שנים להרחבת הגישה למחקר כלכלי באמצעות סדרת הוובינרים "מה כלכלנים באמת עושים"

CGTN: מהעם ולמען העם: מה מסמלת מדליית 1 ביולי
CGTN פרסמה מאמר הבוחן את הערכים המגולמים במדליית ה-1 ביולי. באמצעות סיפוריהם של המועמדים המומלצים לשנה זו, במאמר מודגש כיצד דורות של חברי המפלגה הקומוניסטית של סין (CPC) שמרו על קשר איתן עם העם, הקדישו את עצמם לשירות הציבור והמשיכו לשמר את הרוח המכוננת של המפלגה.

מדיסקה פותחת פרק חדש בהובלת המייסד אנטוניו דוס סנטוס
Medisca הודיעה היום כי המייסד ויו"ר החברה, אנטוניו דוס סנטוס, שב לתפקיד המנכ"ל עם כניסת החברה לפרק הצמיחה הבא שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI