דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים GLAS משלימה את רכישת החברה הצרפתית לנאמנות וניהול נכסים, Pristine
GLAS משלימה את רכישת החברה הצרפתית לנאמנות וניהול נכסים, Pristine
חיים נוי |  02/04/24 |  צפיות: 830

GLAS משלימה את רכישת החברה הצרפתית לנאמנות וניהול נכסים, Pristine

פריז, 2 באפריל 2024, (BUSINESS WIRE):

Global Loan Agency Services Limited (חלק מקבוצת GLAS הגלובלית) שמחה להכריז על רכישה מוצלחת של Pristine. צעד זה מסמל את הרכישה הראשונה של GLAS Group ומהווה גם אבן דרך חשובה במפת הדרכים השאפתנית של הארגון להעמקת נוכחותו באירופה.

עסקה זו נחתמה באוגוסט 2023 בכפוף לאישור רגולטורי ולתנאי הסגירה הנהוגים, והיא הושלמה במרץ 2024.

Pristine

Pristine היא עסק מוביל לנאמנות ולניהול נכסים. החברה נוסדה בשנת 2016 בפריז והיא מפוקחת על ידי Autorité des Marchés Financiers (AMF).

Pristine מספקת מערך של שירותים משלימים הכוללים שירותי נאמנות, בניית קרנות ושירותי ניהול למוסדות בינלאומיים ומקומיים כאחד, כאשר המטרה העיקרית היא הנגשה של פעילות מימון תאגידית ללווים בנקאיים וחוץ בנקאיים בצרפת.

לחברה היסטוריה מקיפה ומגוונת בארגון מחדש, מימון מובנה ופרויקטי מימון ספציפיים נוספים.

GLAS France

GLAS Group השיקה את פעילותה בצרפת בשנת 2018, ומאז הקימה צוות משמעותי המונהג על ידי איימריק מאהה, ראש GLAS SAS.

GLAS SAS היא החברה החוץ בנקאית והעצמאית היחידה אשר מפוקחת על ידי Autorité de Contrôle Preduentiel et de Résolution (ACPR) לצורך מתן אפשרות לתשלומים בצרפת על עסקאות הלוואה, המהווה חלק מהקבוצה הגלובלית.

בנוסף לשירותי גוף הלוואות, GLAS מציעה גם מגוון שירותים לניהול חובות מוסדיים לקרנות חוב, לתאגידים ולבנקי bulge bracket בינלאומיים.

החברה היא ספקית מובילה בשוק בתחום ההלוואות הישירות והלוואות התאגדות, תשואה גבוהה, פיננסים ממונפים והנפקת חוב בשוק ההון.

GLAS SAS מעורבות גם במספר רב של תהליכי ארגון מחדש חשובים בצרפת כגון SMCP, Orpea, Technicolor ו-Pierre & Vacances.

מיה דרנן ובריאן קרני, מייסדי GLAS, אמרו:"אנו נרגשים להשלים את רכישה הראשונה של הקבוצה ולהמשיך להרחיב את יכולות השירות של GLAS. מתן ההיתרים הרגולטורים AMF ו-ACPR ל-Pristine ול-GLAS, בנוסף למומחיות ולמוניטין המשותפים של החברות בתחום שווקי החוב, יאפשר לנו להציע מגוון מורחב של שירותים רלבנטיים לבסיס הלקוחות המוגדל שלנו".

רנאוד בבואן, נשיא Pristine, אמר: "רכישה זו מסמלת את תחילתה של שותפות נפלאה בין GLAS ל-Pristine. לשתי החברות מתאם טוב בכל היבטי העסק והתרבות, ואני מצפה בהתרגשות לצמיחת העסקים כתוצאה מכך".

מנכ"ל Pristine, בנג’מין ריילארד, הוסיף:"אנו שמחים להכריז על סגירת העסקה ועל התחלת השילוב של Pristine עם GLAS Group. אלה זמנים מלהיבים עבור הקבוצה ועבור לקוחותינו, אשר בקרוב יוכלו וליהנות מאיחוד הכוחות ומהמומחיות המשולבת של שני הארגונים. אנו סמוכים ובטוחים כי שותפות זו תישא פירות עבור כל הגורמים המעורבים".

התוכנית של GLAS ושל Pristine לעתיד

השלמת הרכישה מהווה עדות למחויבותה של GLAS להצעת חבילה מורחבת של מוצרים ושירותים במטרה לתת מענה לדרישותיהם של לקוחות אשר לוקחים חלק ביצירת חוב או השקעה בעסקאות פיננסיות באירופה.

צוות Pristine יימצא במשרדים החדשים של GLAS SAS בפריז ב-Avenue George V.

שני הארגונים ימשיכו להיות תחת פיקוח נפרד של AMF ושל ACPR. שני הרישיונות יאפשרו ל-GLAS ול-Pristine להציע שירות משופר ללקוחות רבים יותר במספר גדול יותר של עסקאות.

מאז ההכרזה המקורית על ההצעה לרכוש את Pristine, GLAS התחייבה גם לשותפות עם Watiga מסינגפור, זאת בכפוף לאישור רגולטורי. Watiga תצטרף אף היא לרשת הגלובלית של GLAS Group.

אודות GLAS

GLAS נוסדה בשנת 2011 על ידי מיה דרנן ובריאן קרני. כיום, היא הספקית המובילה והעצמאית, שאינה נושה ואינה עומדת בניגוד עניינים, למתן הלוואות ולשירותי נאמנות באגרות חוב והחברה מוכרת הודות לשירות הקפדני ולמומחיותה בביצוע עסקאות מורכבות.

GLAS היא חברה גלובלית הנמצאת בארה"ב, באירופה ובאזור אסיה האוקיאנוס השקט, ומטה החברה נמצא בלונדון. GLAS מעניקה שירותים עבור נכסים מנוהלים בסכום העולה על 360 מיליארד אירו על בסיס יומי ומעסיקה למעלה מ-300 אנשי מקצוע ברחבי הקבוצה.

אנשי קשר

[email protected]

מקור: GLAS

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Festo, Softcat, ANS Group ו-SCC מדגימות את ההשפעה העסקית של ניטור תשתיות מבוסס בינה מלאכותית
הזוכות בפרסי Elevate לשנת 2026 באזור EMEA של LogicMonitor מצמצמות את עומס ההתראות, מאיצות את זיהוי התקלות ומשנות את פעילות ה-IT באמצעות בינה מלאכותית ואוטומציה

Bitget משיקה את Open Custody Network ומגדירה מחדש את מערכת היחסים בין משמורת נכסים לבין מסחר
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על השקת ה- Open Custody Network (OCN), רשת חדשה המחברת בין בנקים וגופים המעניקים שירותי משמורת ברמה מוסדית, לבין תשתית המסחר של Bitget, עבור כל המשתמשים הזכאים.

Axi פותחת הזדמנויות למסחר ב-OpenAI וב-Anthropic לפני ההנפקה לציבור (IPO)
חוזים עתידיים תמידיים חדשים מעניקים לסוחרים גישה לתנודות מחירים הקשורות לשתיים מחברות הבינה המלאכותית הבולטות בעולם, לקראת כניסתן הצפויה למסחר בשוק הציבורי

LogicMonitor הופכת את הבינה המלאכותית לסטנדרט, ולא לשדרוג
חבילות הפלטפורמה החדשות כוללות את Edwin AI ואת Digital Experience בכל רמות התוכנית, ומאחדות אותות, הקשר ופעולות מבוקרות במודל רישוי אחד

ANS מפחיתה את עומס ההתראות בתחום ה-IT ב-83% באמצעות LogicMonitor Edwin AI
תוצאות ראשוניות מצביעות גם על ירידה של 45% במספר אירועי הניטור ועל קיצור של 44% בזמן פתרון התקלות, ומאפשרות למהנדסי ANS להקדיש יותר זמן לשיפור השירותים ללקוחות

Denodo הוכרזה כמובילה ב- Magic Quadrant™של גרטנר לכלי אינטגרציה של נתונים לשנת 2026 – זו השנה השביעית ברציפות
בדנודו סבורים כי הכרה זו נובעת מעוצמת התמיכה שלה בבינה מלאכותית סוכנית ומנאמנותו של בסיס הלקוחות המגוון שלה.

SGCA מציינת מצוינות בתקשורת באזור אסיה, אירופה והעולם הערבי
שייח' ד"ר סולטן בין אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת המדיה של שארג'ה, העניק הוקרה לזוכים בפרס שארג'ה לתקשורת ממשלתית (SGCA) במהדורתו ה-13, אשר אורגן על ידי לשכת המדיה של ממשלת שארג'ה (SGMB).

אושר הרכב המציגים והדוברים המרכזיים עבור Blue Magic הולנד שיתקיים ב-17 בנובמבר
בכנס החדשנות יוצגו מיזמים טכנולוגיים על ידי חברות הולנדיות, וכן יישאו דברים תא"ל פיטר גילן, מארק לנגטון וקאדרי טמאי

יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה
יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה שיתוף פעולה חדש משפר את גישת הלקוחות לחלבונים מן הצומח, סיבים ורכיבים תאיתיים, ומקדם חדשנות בשווקי הבריאות והתזונה.

מועד אחרון בעניין ASTS
מועד אחרון בעניין ASTS: רוזן, משרד עורכי דין וותיק, קורא למשקיעים ב- AST SpaceMobile, Inc.‎, אשר ספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 בנובמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – ASTS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI