דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש
ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש
חיים נוי 09/04/24 |  צפיות: 651

ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש מובילת אבטחת הסייבר העולמית מרחיבה את השימוש בפלטפורמה מעבר לברירת המחדל עם שירותי MDR חדשים

אורלנדו, פלורידה, 8 באפריל 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

ThreatLocker®, חלוצה בטכנולוגיות הגנה על נקודות קצה עם הכי מעט הרשאות, הכריזה על הודיעה על השקת השירות MDR עם צוות Cyber ​​Hero ב-Zero Trust World 2024.

"אני מתמוגג משירות הזיהוי והתגובה המנוהל ThreatLocker® Cyber ​​Hero", אמר דני ג'נקינס, מנכ"ל ומייסד שותף של ThreatLocker®.

"לא רק שזה יספק ללקוחות יכולת תגובה מהירה יותר גם כשאין להם מרכז תפעול שפועל 24 שעות ביממה, זה גם אומר שאנחנו משפרים את המוצר שלנו באופן שמאפשר לנו להיות אחראים לכל כך הרבה לקוחות ולניהול הסביבה שלהם".

ThreatLocker®מבינה את החשיבות בחסימה מונעת של איומי אבטחת סייבר באמצעות אסטרטגיית קו בסיס לפיה מבצעים דחייה כברירת מחדל. הוספת יכולות זיהוי ותגובה מאפשרת ללקוחות להישאר מאובטחים תוך שהם מקבלים התראה לגבי חשד לפעילות זדונית המתרחשת בסביבת העבודה שלהם.

המוצרים Allowlisting, Ringfencing™ ו-Network Control ב- ThreatLocker® Endpoint Protection Platform חוסמים ניסיונות פעולות שגויות במכשיר, ו- ThreatLocker® Detect (שנודע בעבר בשם ThreatLocker® Ops) יספק לארגונים התרעות עלהניסיונות הללו. השירות MDR אפשרי בזכות התגובה המיידית כמעט של ThreatLocker® Cyber Hero Team, כשהם מודיעים ישירות ללקוח על ניסיון זדוני ומבטיחים את האבטחה של התשתית שלהם.

בנוסף למתן הודעה מיידית באמצעות Cyber Hero Support Team, ניתן להגדיר מדיניות באמצעות ThreatLocker® Detect כדי לבודד לחלוטין מכונה משאר הסביבה או לבצע תהליכים מתקדמים יותר כמו נעילה כדי לעצור את הפעלת כל התוכנה והתעבורה ברשת.

ThreatLocker®, בהדגמה חיה ב-Zero Trust World 2024,  הציגה את מהירות התגובה של Cyber Hero Team בנעילת מכונה לאחר שתוקף התחבר לשרת מרוחק, ניסה להפעיל כלי סקירת כתובות וביצע ניסיון להשבית כלי אבטחה.

התוקף אותגר עם קוד QR. כשלא הייתה תגובה והוא המשיך לבצע פעולות מרושעות נוספות, כגון ניסיון להשבית את השירות של ThreatLocker®, ניסיונותיו סוכלו באמצעות דחיית ברירת המחדל של ThreatLocker®, והמכונה ננעלה. Cyber Heroes הגיבו תוך דקה במהלך המצגת החיה.

התוספות חדשות של ThreatLocker® עומדות בתקנות ביטוח הסייבר עם היישום של אסטרטגיות MDR עם אפס אימון כדי למנוע את התקיפות המודרניות.

ThreatLocker® תשיק את מוצריה החדשים לשותפים חדשים וקיימים. נכון להיום היא מגינה על למעלה ממיליון נקודות קצה ברחבי העולם.

קובץ מצורף

ThreatLocker® חושפת שירות חדש לזיהוי ותגובה מנוהלים (MDR)

למידע נוסף:

Spencer Ford
ThreatLocker Inc.
+1 (689) 217-4246
[email protected]
 
 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רוזן, משרד עורכי דין מדורג ומוביל, מעודד את משקיעי Primoris Services Corporation לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין מדורג ומוביל, מעודד את משקיעי Primoris Services Corporation לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM

תזכורת למועד לתביעה ייצוגית נגד EMBECTA
תזכורת למועד לתביעה ייצוגית נגד EMBECTA : רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד משקיעים ב- Embecta Corp. שצברו הפסדים העולים על 100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EMBC

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ב-WGS ביום שני
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ב-WGS ביום שני: רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, קורא למשקיעי GeneDx Holdings Corp שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לקבל ייצוג משפטי לפני המועד החשוב ב-3 באוגוסט במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – WGS

התראה בנוגע למועד אחרון בתביעה ייצוגית נגד NNOX
התראה בנוגע למועד אחרון בתביעה ייצוגית נגד NNOX: רוזן, יועץ משפטי המדורג בצמרת העולמית, מעודד משקיעים של Nano-X Imaging Ltd עם הפסדים של מעל 100,000$ להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-11 באוגוסט בתביעה ייצוגית בניירות ערך – NNOX

המועד האחרון לתביעה הייצוגית נגד GRAL ביום שלישי: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי GRAIL, Inc. עם הפסדים של מעל 100,000$ להשיג ייצוג
המועד האחרון לתביעה הייצוגית נגד GRAL ביום שלישי: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי GRAIL, Inc. עם הפסדים של מעל 100,000$ להשיג ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב-4 באוגוסט בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GRAL

קבוצת 2PointZero מסמנת היקף פעילות גלובלי עם זינוק בהכנסות ל-21.9 מיליארד דירהם ורווח נקי של 7.7 מיליארד דירהם במחצית הראשונה של 2026
צמיחת ההכנסות של הקבוצה נתמכה בשיעור רווח גולמי יציב של 29%, וב-EBITDA מתואם של 5.0 מיליארד דירהם

Univar Solutions מוקירה את שותפי השינוע המובילים בטקס פרסי המובילים השנתי
Univar Solutions LLC ("Univar Solutions", או "החברה"), ספקית גלובלית מובילה של פתרונות למשתמשים ברכיבים וכימיקלים מיוחדים, הכריזה היום על הזוכים בפרסי המובילים (Carrier Awards) השנתיים שלה.

לנטרוניקס ו-Swarmer משתפות פעולה ליצירת מודול מחשוב מותאם עבור מערכות אוויריות בלתי מאוישות מקבוצה 1
Lantronix תפתח פתרון מותאם המבוסס על Open-Q™ 6490CS SOM של Lantronix לתמיכה בתוכנת הבינה המלאכותית של Swarmer ברחפנים קטנים המיועדים למשימות הגנה, ותגדיל את כוח המחשוב המובנה ביותר מ-400% בהשוואה לפלטפורמות הנוכחיות

GTCFX מסכמת יומיים של דיונים על השוק ב-Wiki Finance Expo Hong Kong 2026
GTCFX סיימה ב-24 ביולי את השתתפותה בתערוכת Wiki Finance Expo Hong Kong 2026; האירוע, שנמשך יומיים במלון Hopewell ברובע וואן צ'אי (Wan Chai), הפגיש את הברוקרים באופן ישיר עם סוחרים, משקיעים ואנשי מקצוע מהתעשייה – הן מהאזור והן ממקומות נוספים.

Bitget, לפי דיווח של CoinGlass, מדורגת במקום השני בעומק הנזילות של ETH במחצית הראשונה של 2026
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, דורגה בין זירות המסחר המובילות לנזילות בנגזרות של BTC ו-ETH במחצית הראשונה של 2026, על פי CoinGlass 2026 Semi-Annual Cryptocurrency Derivatives Market Report, דו"ח המדגיש את תפקידה ההלך וגדל של הבורסה בתמיכה בביצוע עמוק בנכסים קריפטוגרפים מרכזיים ככל ששוקי הנגזרות הופכים לסלקטיביים יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI