דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש
ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש
חיים נוי |  09/04/24 |  צפיות: 708

ThreatLocker® חושפת לעולם שירות זיהוי ותגובה מנוהל חדש מובילת אבטחת הסייבר העולמית מרחיבה את השימוש בפלטפורמה מעבר לברירת המחדל עם שירותי MDR חדשים

אורלנדו, פלורידה, 8 באפריל 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

ThreatLocker®, חלוצה בטכנולוגיות הגנה על נקודות קצה עם הכי מעט הרשאות, הכריזה על הודיעה על השקת השירות MDR עם צוות Cyber ​​Hero ב-Zero Trust World 2024.

"אני מתמוגג משירות הזיהוי והתגובה המנוהל ThreatLocker® Cyber ​​Hero", אמר דני ג'נקינס, מנכ"ל ומייסד שותף של ThreatLocker®.

"לא רק שזה יספק ללקוחות יכולת תגובה מהירה יותר גם כשאין להם מרכז תפעול שפועל 24 שעות ביממה, זה גם אומר שאנחנו משפרים את המוצר שלנו באופן שמאפשר לנו להיות אחראים לכל כך הרבה לקוחות ולניהול הסביבה שלהם".

ThreatLocker®מבינה את החשיבות בחסימה מונעת של איומי אבטחת סייבר באמצעות אסטרטגיית קו בסיס לפיה מבצעים דחייה כברירת מחדל. הוספת יכולות זיהוי ותגובה מאפשרת ללקוחות להישאר מאובטחים תוך שהם מקבלים התראה לגבי חשד לפעילות זדונית המתרחשת בסביבת העבודה שלהם.

המוצרים Allowlisting, Ringfencing™ ו-Network Control ב- ThreatLocker® Endpoint Protection Platform חוסמים ניסיונות פעולות שגויות במכשיר, ו- ThreatLocker® Detect (שנודע בעבר בשם ThreatLocker® Ops) יספק לארגונים התרעות עלהניסיונות הללו. השירות MDR אפשרי בזכות התגובה המיידית כמעט של ThreatLocker® Cyber Hero Team, כשהם מודיעים ישירות ללקוח על ניסיון זדוני ומבטיחים את האבטחה של התשתית שלהם.

בנוסף למתן הודעה מיידית באמצעות Cyber Hero Support Team, ניתן להגדיר מדיניות באמצעות ThreatLocker® Detect כדי לבודד לחלוטין מכונה משאר הסביבה או לבצע תהליכים מתקדמים יותר כמו נעילה כדי לעצור את הפעלת כל התוכנה והתעבורה ברשת.

ThreatLocker®, בהדגמה חיה ב-Zero Trust World 2024,  הציגה את מהירות התגובה של Cyber Hero Team בנעילת מכונה לאחר שתוקף התחבר לשרת מרוחק, ניסה להפעיל כלי סקירת כתובות וביצע ניסיון להשבית כלי אבטחה.

התוקף אותגר עם קוד QR. כשלא הייתה תגובה והוא המשיך לבצע פעולות מרושעות נוספות, כגון ניסיון להשבית את השירות של ThreatLocker®, ניסיונותיו סוכלו באמצעות דחיית ברירת המחדל של ThreatLocker®, והמכונה ננעלה. Cyber Heroes הגיבו תוך דקה במהלך המצגת החיה.

התוספות חדשות של ThreatLocker® עומדות בתקנות ביטוח הסייבר עם היישום של אסטרטגיות MDR עם אפס אימון כדי למנוע את התקיפות המודרניות.

ThreatLocker® תשיק את מוצריה החדשים לשותפים חדשים וקיימים. נכון להיום היא מגינה על למעלה ממיליון נקודות קצה ברחבי העולם.

קובץ מצורף

ThreatLocker® חושפת שירות חדש לזיהוי ותגובה מנוהלים (MDR)

למידע נוסף:

Spencer Ford
ThreatLocker Inc.
+1 (689) 217-4246
[email protected]
 
 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מביאה רובוטים דמויי-אדם לענף האירוח במסגרת שותפות פורצת דרך עם המלונות נובוטל ו-Mercure Singapore on Stevens.
הפריסה המתוכננת במתחם, הכולל 772 חדרים, משלבת רובוטיקה שירותית עם מחקר על יישומים עתידיים של רובוטים דמויי-אדם בתחומי משק הבית ואירוח אירועים.

קרן הפיתוח הסעודית מודיעה על התקדמות בפרויקט הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה בקוסובו
קרן הפיתוח הסעודית (SFD) השתתפה היום לצד ממשלת קוסובו בטקס חנוכת הכביש המהיר פרישטינה–מיטרוביצה, המציין את השלמת הפרויקט הראשון של SFD בקוסובו ואבן דרך חשובה בשותפות בין שני הצדדים.

טולונה ממנה את איימי פנטון לתפקיד מנכ"לית החברה
המינוי משלים את תהליך חילופי ההנהגה המתוכנן, שעליו הוכרז ב-8 באוקטובר 2026. המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, כיועץ בכיר וכבעל מניות

רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ
רוזן, משרד מוביל בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי חברת Better Home & Finance Holding לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – BETR

מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE
מועד אחרון בעניין XTI AEROSPACE: רוזן, עו"ד מוכר ומוערך בתחום זכויות המשקיעים, קורא למשקיעי XTI Aerospace, Inc לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-27 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – XTIA

מועד האחרון בעניין CELSIUS
מועד האחרון בעניין CELSIUS: רוזן, עורך דין מיומן למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Celsius Holdings, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – CELH

מועד אחרון בעניין TBLA
מועד אחרון בעניין TBLA: רוזן, המייצג משקיעים ברמה הארצית, קורא למשקיעי Taboola.com Ltd לשכור ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-20 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – TBLA

OPPEIN, המותג המוביל לריהוט בהתאמה אישית, יטביע את חותמו ביריד קנטון ה-140
OPPEIN Home, שהוכרה על ידי Frost & Sullivan כמותג הריהוט הביתי המותאם-אישית המובילה בעולם, תשתתף בשלב השני של יריד קנטון (Canton Fair) ה-140, שייערך בין ה-23 ל-27 באוקטובר 2026.

BrainChip משיקה את Sequora: בינה מלאכותית בקצה שלא רק מזהה - היא מבינה ומגיבה
Sequora מרחיבה את היתרון המוכח של BrainChip בתחום החישה הפעילה תמידית בצריכה נמוכה במיוחד לבינה מלאכותית יוצרת

Axi משיקה אינטגרציית MCP המחברת חשבונות MT5 ל-Claude
בעוד הבינה המלאכותית ממשיכה לעצב מחדש את האופן שבו אנשים מקיימים אינטראקציה עם טכנולוגיה, תעשיית המסחר המקוון נכנסת לשלב חדש בהתפתחות של כלי המסחר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI