דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים תרו מכריזה על אסיפה כללית יוצאת מגדר הרגיל ואסיפת בעלי מניות רגילה לאישור מיזוג עם Sun Pharmaceutical Industries Ltd
תרו מכריזה על אסיפה כללית יוצאת מגדר הרגיל ואסיפת בעלי מניות רגילה לאישור מיזוג עם Sun Pharmaceutical Industries Ltd
חיים נוי 16/04/24 |  צפיות: 351

תרו מכריזה על אסיפה כללית יוצאת מגדר הרגיל ואסיפת בעלי מניות רגילה לאישור מיזוג עם Sun Pharmaceutical Industries Ltd

ניו יורק, 15 באפריל 2024, (BUSINESS WIRE):

תרו תעשיות פרמצבטיות TARO (NYSE:TARO) הודיעה כי כינסה אסיפה כללית שלא מן המניין של בעלי המניות שלה ("אסיפה כללית שלא מן המניין"), שתתקיים ביום 22 במאי 2024, בשעה 10:00, שעון ישראל, ואסיפת סוג ("אספת סוג רגילה" ויחד עם האסיפה הכללית היוצאת מן הכלל, "האסיפות") של מחזיקי המניות הרגילות של החברה ("המניות הרגילות"), שיתקיימו ביום 22 במאי 2024, בשעה 11:00 בבוקר, שעון ישראל, או מיד לאחר סיום האסיפה הכללית שלא מן המניין, לפי מה שמאוחר יותר, במשרד עורכי דין מיתר בכתובת דרך אבא הלל 16, קומה 10, רמת גן, ישראל. לאחר אסיפת סוג הרגילה, תתקיים אסיפה ייצוגית של מחזיקי מניות מייסדי החברה ("מניות המייסדים").

באסיפות יתבקשו בעלי המניות בתרו לשקול ולהצביע על אישור, לפי סעיף 320 לחוק החברות, התשנ"ט-1999 של מדינת ישראל (יחד עם התקנות שהותקנו מכוחו, "חוק החברות") של מדינת ישראל. המיזוג של תרו עם Libra Merger Ltd, חברה שהוקמה על פי חוקי מדינת ישראל ("תת המיזוג"), בשליטת Sun Pharmaceutical Industries Limited, תאגיד המאורגן על פי חוקי הודו ("Sun Pharma" ), וחברת בת ישירה בבעלות מלאה של Alkaloida Chemical Company ZRT (f/k/a Alkaloida Chemical Company Exclusive Group Limited), חברה שהוקמה על פי חוקי הונגריה ("אלקלוידה"), The Taro Development Corporation, חברה שהוקמה על פי חוקי ניו יורק ("TDC") ו- Sun Pharma Holdings, תאגיד שהוקם על פי חוקי מאוריציוס ("SPH"), לרבות אישור: (i) הסכם המיזוג, מתאריך 17 בינואר 2024 , על ידי ובין Sun Pharma, Alkaloida, Merger Sub, TDC, SPH ו-Taro ("הסכם המיזוג"); (ii) עסקת המיזוג לפי סעיפים 314 עד 327 לחוק החברות, לפיה Merger Sub תתמזג עם ולתוך תרו, כאשר תרו תשרוד ותהפוך לחברה בת בבעלות מלאה עקיפה של Sun Pharma ושלוחותיה ("המיזוג"); ו-(iii) כל שאר העסקאות הנדונות בהסכם המיזוג (יחד, "העסקאות").

בעלי תיעוד של המניות הרגילות הקיימות של תרו נכון לסגירת העסקים בעיר ניו יורק ב-15 באפריל 2024, זכאים להודיע על ולקול אחד באסיפות או על כל דחיה או דחייה של כל מניה רגילה המוחזקת.

כל אחת מ-Sun Pharma, Alkaloida, TDC ו-SPH הסכימה להצביע או לגרום להצבעה בעד העסקאות את כל המניות הרגילות שבבעלותה באופן מועיל ויש לה את הכוח להצביע או לגרום להצבעה, השווה ל-78.5% מהמניות. מניות רגילות שהונפקו ובולטות וכל מניות המייסד בבעלות מועילה של כל אחד מהם (המהוות 100% ממניות המייסד), המייצגות יחד 85.7% מכוח ההצבעה המצרפי של תרו.

אם המיזוג יושלם, תרו תהפוך לחברה פרטית ומניותיה לא יירשמו עוד ב-NYSE. לאחר בחינה מדוקדקת, הוועדה המיוחדת ("הוועדה המיוחדת") של הדירקטוריון של תרו ("הדירקטוריון"), המורכבת כולה מדירקטורים בלתי תלויים של הדירקטוריון, קבעה פה אחד כי העסקאות מומלצות והוגנות כלפי, ובמיטב האינטרסים של בעלי מניות המיעוט וועדת הביקורת של תרו בדירקטוריון ("ועדת הביקורת") קבעו פה אחד כי העסקאות מומלצות והוגנות כלפי, ולטובת האינטרסים של תרו ובעלי מניותיה, וכל אחת מהוועדות הללו פה אחד. המליץ לדירקטוריון לאשר את העסקאות. הדירקטוריון קבע (א) על פי המלצות כאמור, פה אחד (א) קבע שהמיזוג מומלץ והוגן כלפי, ולטובת האינטרסים של תרו ובעלי מניותיה, (ב) אישר את העסקאות ו-(ג) החליט להמליץ לבעלי המניות של תרו לאשר את העסקאות ו-(ii) קבעו כי בהתחשב במצב הפיננסי של החברות המתמזגות, לא קיים חשש סביר שהחברה שנותרה במיזוג לא תוכל לעמוד בהתחייבויותיה של תרו לנושיה. אם העסקאות יאושרו באסיפות, צפוי שהעסקאות ייסגרו בסוף יוני.

מידע נוסף על המיזוג

ב-17 בינואר 2024, תרו סיפקה לרשות ניירות ערך של ארה"ב ("ה-SEC") דוח עדכני על טופס 6-K לגבי המיזוג, הכולל כמוצג להסכם המיזוג. כל הצדדים המעוניינים בפרטים לגבי המיזוג מתבקשים לעיין במסמכים אלה, הזמינים באתר האינטרנט של ה-SEC (http://www.sec.gov) ובאתר האינטרנט של TARO(http://www.taro.com).

בקשר לעסקאות, תרו תכין ותשלח לבעלי מניותיה הצהרת מיופה כוח שתכלול עותק של הסכם המיזוג. בנוסף, בקשר למיזוג, תרו ומשתתפים מסוימים אחרים במיזוג הכינו והגישו ל-SEC הצהרת עסקה בתוספת 13E-3 הכוללת את הצהרת ה-proxy של Taro כמוצג לה (בשינויים, "נספח 13E-3 "). נספח 13E-3 הוגש ל-SEC ב-15 בפברואר 2024, ותיקונים ל-SEC 13E-3 הוגשו ל-SEC ב-11 במרץ 2024, 20 במרץ 2024 ו-15 באפריל 2024, בהתאמה. משקיעים ובעלי מניות מתבקשים לקרוא בעיון ובמלואו את לוח הזמנים 13E-3, כולל כל התיקונים והחומרים האחרים שהוגשו ל-SEC כאשר הם הופכים לזמינים, שכן הם מכילים מידע חשוב וחשוב. בעלי מניות יוכלו גם לקבל מסמכים אלה, כמו גם מסמכים אחרים המכילים מידע על תרו, המיזוג ועניינים נלווים, ללא תשלום מאתר האינטרנט של ה-SEC (http://www.sec.gov) ומהאתר של תרו (http://www.taro.com).

תרו והדירקטורים שלה וכמה מהמנהלים שלה ועובדים אחרים עשויים להיחשב כמשתתפים בשידול של מיופה כוח מבעלי המניות של תרו בנוגע למיזוג. מידע לגבי האנשים שעשויים להיחשב "משתתפים" בשידול של מיופה כוח מפורט בנספח 13E-3 ובהצהרת מיופה הכוח.

הודעה זו אינה שידול של מיופה כוח, הצעה לרכישה או שידול להצעה למכור ניירות ערך כלשהם, והיא אינה מהווה תחליף לכל הצהרת מיופה כוח או חומרים אחרים שעלולים להיות מוגשים או מסופקים ל-SEC במקרה של המיזוג. להמשיך.

אודות תרו תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE:TARO)

Taro Pharmaceutical Industries Ltd תרו תעשיות פרמצבטיות בע"מ היא חברת תרופות רב לאומית המבוססת על מדע, שמחויבת לענות על הצרכים של לקוחותיה באמצעות גילוי, פיתוח, ייצור ושיווק של מוצרי בריאות באיכות הגבוהה ביותר. למידע נוסף על תרו תעשיות פרמצבטיקה בע"מ, בקרו בבקשה באתר של החברה בכתובת www.taro.com.

אנשי קשר

קשרי משקיעים

תרו תעשיות פרמצבטיות בע"מ

וויליאם ג'יי קוט

סמנכ"ל, סמנכ"ל כספים

(914) 345-9001

[email protected]

מקור: Taro Pharmaceutical Industries Ltd

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Corpay Cross-Border מונתה לספקית המט"ח הרשמית של Vålerenga Fotball AS
מספקת גישה לפתרונות לניהול סיכוני מטבע ולתשלומים חוצי-גבולות

בומברדיה ו- ELIE SAAB משיקות שיתוף פעולה ראשון מסוגו, ומציגות את סגנון התעופה העילית עם עיצוב תא הנוסעים בהתאמה אישית של הגלובל 8000
שיתוף פעולה המייצג ביטוי חדש של תעופה עסקית Bombardier ו-ELIE SAAB מגדירים מחדש את החוויה על הסיפון סטנדרט חדש של נוחות ואומנות בגובה 50,000 רגל

עדכון בנוגע להצעת הרכש למניות North Atlantic Energy
חברת North Atlantic France מזכירה כי ב-28 בנובמבר 2025 הודיעה על סגירה מוצלחת של רכישת 82.89% מהון המניות וזכויות ההצבעה של Esso S.A.F, ששמה שונה ל-North Atlantic Energies, במחיר של 26.19 אירו למניה.

רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Helen of Troy Limited לקבל ייעוץ
רוזן, משרד עורכי דין מוביל, מעודד את משקיעי Helen of Troy Limited לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – HELE

חדשות למשקיעי Futu: אם סבלתם הפסדים ב-Futu Holdings Limited (נאסד"ק: FUTU), אתם מוזמנים ליצור קשר
חדשות למשקיעי Futu: אם סבלתם הפסדים ב-Futu Holdings Limited (נאסד"ק: FUTU), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי דין בנוגע לזכויותיכם.

רוזן, יועץ ממשלתי למשקיעים, מעודד משקיעים בחברת האחזקות Graphic Packaging לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ ממשלתי למשקיעים, מעודד משקיעים בחברת האחזקות Graphic Packaging לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPK

יונו מספקת עדכון תאגידי לקראת השקה, מרחיבה את צוות ההנהגה עם כישרונות מ- Binanceוממקמת עמדות לצמיחת שוק חיזוי עולמי
יונו (Yuno), פלטפורמת שווקי חיזוי מתפתחת המתמקדת בבניית תשתיות גלובליות למסחר מבוסס אירועים והשתתפות חברתית, סיפקה היום עדכון ארגוני המדגיש ציוני דרך מרכזיים שהושגו לפני ההשקה, כולל התרחבות ההנהלה, התקדמות בפיתוח מוצרים, אסטרטגיית שוק בינלאומי והמשך השקעה בתשתיות רגולטוריות

ריסקיפייד מודיעה על אישור מועצת המנהלים לתוספת של 75 מיליון דולר לתוכנית הרכישה החוזרת של מניות
ריסקיפייד Riskified Ltd.‎ ‏(NYSE: RSKD) ("החברה"), חברה מובילה בתחום מניעת ההונאות ומודיעין הסיכונים במסחר האלקטרוני, הכריזה היום כי ב-4 ביוני 2026, מועצת המנהלים של החברה אישרה רכישה חוזרת של מניות רגילות נוספות בסיווג A בסך 75 מיליון דולר, בכפוף להשלמת ההליכים הנדרשים מצד הרגולציה בישראל.

מועד אחרון חשוב לתביעה נגד UPST: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Upstart Holdings, Inc לקבל ייעוץ
מועד אחרון חשוב לתביעה נגד UPST: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Upstart Holdings, Inc לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-8 ביוני בתביעה ייצוגית בניירות ערך – UPST

Mobix Labs תרכוש את יצרנית הרחפנים האמריקאית Vision Aerial, ובכך תרחיב את פעילותה לשווקי הרחפנים והמודיעין האווירי הגלובליים
Mobix Labs, Inc.‎ (נאסד"ק: MOBX) הודיעה היום כי חתמה על מכתב כוונות מחייב לרכישת Vision Aerial, Inc.‎, יצרנית רחפנים ממדינת מונטנה, ארה"ב, המייצרת רחפנים מתוצרת אמריקאית אשר זוכים לאמון ולשימוש בתחומי הביטחון הלאומי, הממשל, האנרגיה, הבטיחות הציבורית והפעלת תשתיות קריטיות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI