דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ACT Abu Dhabi פתוח כעת לעסקים
ACT Abu Dhabi פתוח כעת לעסקים
חיים נוי 16/05/24 |  צפיות: 1145

ACT Abu Dhabi פתוח כעת לעסקים

אבו דאבי, איחוד האמירויות הערביות, 15 במאי 2024, (BUSINESS WIRE):

Arabian Chemical Terminals LLC באבו דאבי (ACTAD) גאה להכריז על תחילת הפעילות בטרמינל אחסון מיכלי הכימיקליים החדש בנמל ח'ליפה, אבו דאבי, איחוד האמירויות הערביות. הטרמינל הוא חוות מיכלי כימיקלים מסחרית ראשונה מסוגה באמירויות.

במיקום אסטרטגי בנמל ח'ליפה החדיש מסוגו וסמוך לאזור המסחרי (KEZAD) השוקק שבח'ליפה, אבו דאבי, ACTAD מתכוונת להשתתף בפיתוח לקידום תעשיות חדשות באמירויות.

ACTAD תוכננה ויוסדה בהתאמה לסטנדרטים הבינלאומיים הגבוהים ביותר ומתגאה ב-40 מיכלים בעלי מפרטים שונים (20 מפלדת פחמן, כולל 10 בעלי IFR ו-20 מנירוסטה, כולל 10 מיכלים מבודדים עם מערכת חימום/קירור) היכולים לאחסן עד 100,000 מטר מעוקב. לכל מיכל צינור ייעודי המתחבר למעגן ייעודי בעל מיטה בגודל 16 מטר ומפרזי טעינה ייעודיים למשאיות, המבטלים את הסיכונים לזיהום צולב מוצרים, מקדמים יעילות תפעולית וגמישות מקסימלית ללקוחות.

בנוסף לכך, באתר קיימים מחסן בגודל 500 מ"ר לטובין מסוכנים וחומרי מילוי לתופים/IBCs.

בטרמינל נמצאת מעבדת כיולים מאובזרת באופן עצמאי המופעלת על ידי צד שלישי לצורך דגימות ובדיקות.

ACTAD פועלת לפי מערכת ניהול משולבת בעלת התקנים הבינלאומיים הבאים; ISO-9000, 14000, 18000, CDI-T ו-ISGOTT.

הטרמינל יסייע לתעשיות מקומיות לייבא את צורכי הכימיקלים הנוזליים שלהן בכמות מסחרית, או לייצא את מוצרי הכימיקליים הנוזליים שלהם לשאר העולם. הוא יוכל גם לשמש כמרכז לאחסון ו/או לפעילות חלקית לחברות בינלאומיות הודות למיקומו האסטרטגי באזור סחר בתוך נמל ח'ליפה.

ACTAD היא שלוחה של החברה הסעודית Arabian Chemical Terminals LTD (ACT-KSA). ACT-KSA מתפעלת עוד שני טרמינלים אחרים שברשותה, אחד ביאנבו על חוף הים האדום והשני בנמל המסחרי של ג'ובאיל במפרץ הפרסי. מהתחלתה הצנועה ב-1986 ביאנבו, ACT-KSA הייתה חוות המיכלים המסחרית הראשונה בערב הסעודית, והיא סיפקה חלל אחסון בגודל 13,000 מטר מעוקב. ב-2012, ACT-KSA בנתה את המתקן הראשון לכמויות מסחריות בג'ובאיל, והוסיפה עוד 70,000 מטר מעוקב של אחסון עם מיכלים בעלי מפרטים וגדלים שונים. הטרמינל בג'ובאיל עובר כיום עבודות הרחבה שיוסיפו לו חלל אחסון נוסף בגודל 70,000 מטר מעוקב.

מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/53993781/en

אנשי קשר

מנואל פררה
[email protected]

מקור: Arabian Chemical Terminals

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
בהמשך להתקדמות הגלובלית, LEPAS עומדת להשיק את שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי הראשון שלה
LEPAS עתידה להשיק את אירוע שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי של LEPAS הראשון שלה בחודש אוקטובר הקרוב. מאז הופעת הבכורה שלה כמותג עצמאי חדש בשנת 2025, החלה LEPAS בפריסה גלובלית של מוצריה ושל נוכחות המותג, כשהיא זוכה לתשומת לב עולמית.

Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית עבור שירותי מפעילים בתחומי הקול, ההודעות והנתונים
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

אמנדה ד'סוזה זכתה להכרה כמעצבת הפנים הטובה ביותר בדובאי לבתים יוקרתיים בשנת 2026
אמנדה ד'סוזה מביאה אלגנטיות ללא מאמץ לחלל שנבחר בקפידה על ידי Euphoria Interiors — שבו גוונים חמים, פרטים מלוטשים ואסתטיקה נצחית משתלבים בצורה יפהפייה.

Beacon רכשה את Haize Labs במטרה להניע בינה מלאכותית עבור הכלכלה הראלית
הנהלת Haize Labs תעמוד במרכז קבוצת המחקר החדשה של Beacon לבינה מלאכותית יישומית, ותאיץ את הטמעת הבינה המלאכותית ברחבי החברות החיוניות שבבעלות Beacon

נשיא קולומביה לשעבר, איוואן דוקה, מונה לקדם את היוזמה הגלובלית של ICC ושל Carbon Measures לחישוב פליטות פחמן ברמת המוצר
דוקה יעמוד בראש קבוצת הייעוץ של פאנל המומחים הטכניים של ICC ו-Carbon Measures, ויציג נקודות מבט של מדיניות, עסקים ואנשי מקצוע לשלב הבא של עבודתם.

Jazwares חוברת אל סנריו ומרחיבה את סדרת מוצרי הלו קיטי וחבריה אל אזור EMEA
בובות, דמויות ומוצרים נוספים בהשראת עולמה האהוב של הלו קיטי וחבריה יושקו באירופה, במזרח התיכון ובאפריקה

TOURISE חושפת את פסגת 2027 בנושא "חיבורים שמניעים את העולם"
פסגת התיירות הגלובלית השניה תכנס יחדיו מנהיגים ידועים בריאד, ב-23-25 במרץ, 2027 · החברה הכריזה על הנואמים הראשונים שאישרו את השתתפותם, כולל מנהיגים מטעם Booking Holdings, הילטון, מריוט, Intrepid Travel ו-S4 Capital

U.S. Polo Assn מציינת שותפות חדשה עם מועדון הפולו ההיסטורי של גריניץ' במסגרת טורניר אליפות החוף המזרחי לשנת 2026, בחסות אאודי
U.S. Polo Assn.®, מותג הספורט הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), ציין את סיומו של טורניר ה-East Coast Open לשנת 2026 בחסות Audi.

באייר תציג כיצד בנתה מחדש את מערך התכנון הגלובלי שלה בשיתוף עם OMP, במסגרת פסגת תכנון שרשרת האספקה ​​של גרטנר לשנת 2026
OMP, ספקית מובילה של פתרונות לתכנון שרשרת האספקה, מזמינה את משתתפי כנס Gartner Supply Chain Planning Summit 2026 בלונדון למפגש משותף עם התאגיד הרב-לאומי Bayer

מדיסקה משיקה חטיבת פפטידים גלובלית
חטיבה חדשה מספקת פפטידים ברמת API ואת הניסיון הפרמצבטי של Medisca, אשר מתעדף איכות, לזירה המתפתחת במהירות של תרופות מותאמות אישית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI