דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הודעה על הצעת הסדר ותוכנית הקצאה הכוללת רוכשי מניות רגילות של Perrigo מ-21 באפריל 2015 עד 2 במאי 2017 ובעלי מניות רגילות של Perrigo מיום 12 בנובמבר 2015
הודעה על הצעת הסדר ותוכנית הקצאה הכוללת רוכשי מניות רגילות של Perrigo מ-21 באפריל 2015 עד 2 במאי 2017 ובעלי מניות רגילות של Perrigo מיום 12 בנובמבר 2015
חיים נוי |  17/05/24 |  צפיות: 825

הודעה על הצעת הסדר ותוכנית הקצאה הכוללת רוכשי מניות רגילות של Perrigoמ-21 באפריל 2015 עד 2 במאי 2017 ובעלי מניות רגילות של Perrigoמיום 12 בנובמבר 2015

סיאטל, 17 במאי 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

בית המשפט המחוזי של ארצות הברית
מחוז ניו ג'רזי

קרן הפנסיה של רופר (ROOFER’S PENSION FUND), בשם עצמה ובשם כל האחריםהממוקמים באופן דומה,

התובע,


נגד


JOSEPH C. PAPA, et al.,

הנתבעים.


תיק מס' 1:16-cv-02805-RMB-LDW

תביעה ייצוגית


הודעה מסכמת על (I) הסדר מוצע ותכנית הקצאה; (2) דיון בפשרה; ו-
(3) בקשה לשכר טרחת עורך דין והוצאות התדיינות משפטית

ל:

(1) כל האנשים שרכשו מניות רגילות של Perrigo Company plc ("פריגו") ושנסחרו בבורסה בין 21 באפריל 2015 ל-2 במאי 2017, שני התאריכים כוללים ("תקופת הייצוג"), בבורסה לניירות ערך בניו יורק או בכל מרכז מסחר אחר בתוך ארצות הברית וניזוקו כתוצאה מכך;

(2) כל מי שרכשו מניות רגילות של Perrigo הנסחרות בבורסה לניירות ערך בתל אביב בין התאריכים 21 באפריל 2015 עד 2 במאי 2017, שני התאריכים כוללים, וניזוקו כתוצאה מכך; ו

(3) כל מי שהחזיק במניות רגילות של Perrigo נכון ליום 12 בנובמבר 2015 והחזיק במניות אלה עד השעה 8:00 בבוקר לפחות ב-13 בנובמבר 2015 (בין אם אדם הציע את מניותיו בתגובה להצעת הרכש של Mylan ובין אם לאו).1

אנא קראו הודעה זו בעיון; זכויותיכם יושפעו מיישוב תביעה ייצוגית התלויה ועומדת בבית משפט זה.

אתם מודיעים בזאת, בהתאם לכלל 23 של הכללים הפדרליים של סדר הדין האזרחי וצו של בית המשפט המחוזי של ארצות הברית במחוז ניו ג'רזי, כי התובע הראשי שמונה על ידי בית המשפט, בשם עצמו ובשם הקבוצה המאושרת על ידי בית המשפט, בתביעה הייצוגית בניירות ערך שכותרתה לעיל ("התביעה") הגיע להסדר מוצע של התביעה עם הנתבעים Perrigo Company plc ("פריגו") וג'וזף ס. פאפא (Joseph C. Papa) (ביחד, "הנתבעים") תמורת 97,000,000 דולר ארה"ב במזומן, שאם יאושרו, יפתרו את כל התביעות בתביעה.

דיון יתקיים ביום 5 בספטמבר 2024 בשעה 10:00 בבוקר, בפני כבוד לדה דאן ווטר (Leda Dunn Wettre), שופטת השלום של ארצות הברית, באופן אישי באולם 3C של בניין מרטין לותר קינג ובית המשפט האמריקאי, רחוב וולנאט 50, ניוארק, ניו ג'רזי 07101, כדי לקבוע: (i) האם יש לאשר את הסדר הפשרה המוצע כהוגן, סביר והולם; (2) האם יש לדחות את התביעה תוך פגיעה בנתבעים, ולהיעתר לשחרורים המפורטים והמתוארים בתניה ובהסכם הפשרה מיום 4 באפריל 2024; (3) האם יש לאשר את תכנית ההקצאה המוצעת כהוגנת וסבירה; ו-(4) האם יש לאשר את בקשתו של היועץ המשפטי לממשלה לפסיקת שכר טרחת עורך דין ותשלום הוצאות.

אם אתם חברים בקבוצה, זכויותיכם יושפעו מהתביעה התלויה ועומדת ומהסדר הפשרה, וייתכן שתהיו זכאים להשתתף בקרן ההסדר נטו. אם טרם קיבלתם את ההודעה המודפסת המלאה על (I) הסדר מוצע ותוכנית הקצאה; (II) דיון בפשרה; וכן (III) בקשה לשכר טרחת עורכי דין והוצאות התדיינות משפטית ("הודעת הפשרה") וטופס התביעה, תוכלו לקבל עותקים של מסמכים אלה על ידי יצירת קשר עם מנהל התביעות ב-Perrigo Securities Litigation, c/o JND Legal Administration, P.O. Box 91374, Seattle, WA 98111, 1-833-674-0175, [email protected]. ניתן גם להוריד עותקים של הודעת הפשרה וטופס התביעה מאתר האינטרנט של התביעה, www.PerrigoSecuritiesLitigation.com.

אם אתם חברים בקבוצה, על מנת להיות זכאים לקבל תשלום במסגרת הסדר הפשרה המוצע, עליכם להגיש טופס תביעה מקוון או מסומן בדואר לא יאוחר מיום 26 באוגוסט 2024. אם אתם חברים בקבוצה ולא תגישו טופס תביעה מתאים, לא תהיו זכאיים להשתתף בחלוקת התמורה נטו של הסדר הפשרה, אך בכל זאת תהיו מחויבים לכל פסקי הדין או הצווים שהוזנו על ידי בית המשפט בתביעה.

כל התנגדות להסדר הפשרה המוצע, לתוכנית ההקצאה המוצעת ו/או לבקשת היועץ הראשי לשכר טרחת עורך דין ותשלום הוצאות, יש להגיש לבית המשפט ולמסור לבא כוח ראשי ולבא כוח הנתבעים כך שיתקבלו לא יאוחר מיום 6 באוגוסט 2024, בהתאם להוראות המפורטות בהודעת הפשרה.

אין לפנות לבית המשפט, למשרד הפקיד, ל- Perrigo, לכל נתבע אחר בתביעה, או לבאי כוחם בנוגע להודעה זו. כל שאלה בנוגע להודעה זו, להסדר הפשרה המוצע או לזכאותכם להשתתף בהסדר הפשרה יש להפנות למנהל התביעות או ליועץ המשפטי הראשי.

בקשות להודעת הסדר הפשרה ולטופס התביעה יש להגיש אל:

Perrigo Securities Litigation
c/o JND Legal Administration
P.O. Box 91374
Seattle, WA 98111
1-833-674-0175
[email protected]
www.PerrigoSecuritiesLitigation.com

פניות, למעט בקשות להודעת הסדר פשרה וטופס תביעה, ניתן להפנות לעורך הדין הראשי:

Pomerantz LLP
Joshua Silverman
10 S. LaSalle Street
Chicago, IL 60603
1-312-377-1181
[email protected]

Bernstein Litowitz Berger & Grossmann LLP
James A. Harrod
1251 Avenue of the Americas
New York, NY 10020
1-800-380-8496
[email protected]

בהוראת בית המשפט

1 אנשים וישויות מסוימים אינם נכללים בקבוצה מעצם הגדרתם ואחרים אינם נכללים בהתאם לבקשה. ההגדרה המלאה של הקבוצה, כולל תיאור מלא של מי שאינו נכלל בקבוצה, מפורטת בהודעת ההסדר המלאה שהוזכרה לעיל.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ראס אל-ח'ימה חתמה על הסכם ידידות היסטורי ועל 10 מזכרי הבנות במהלך ביקור בדרג בכיר בדרום סין
השייח' סעוד בן סקר אל-קאסימי, חבר המועצה העליונה של איחוד האמירויות ושליט ראס אל-ח'ימה, נכח במעמד חתימתו של הסכם היסטורי בין ראס אל-ח'ימה למחוז פוג'יין שבסין, עם סיומו של ביקור בן שישה ימים בסין.

עלייה במחיר הצעת הרכש המפושטת למניות North Atlantic Energies
חברת North Atlantic France הודיעה היום על החלטתה להעלות את המחיר במסגרת הצעת הרכש הכפויה – שתוגש בהתאם להליך המפושט – עבור מניות North Atlantic Energies שאינן נמצאות בבעלותה (להלן: "ההצעה"), ל-75 אירו למניה.

Bitget, Reality ו-Keyring מביאים לראשונה לשוק מסחר בבסיס מניות מבוזר לחלוטין
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה דו"ח של מחקר משותף שערכה עם Reality ו-Keyring הבוחן כיצד אסימוני מניות יכולים לתמוך באסטרטגיות מסחר מעבר להשקעה מסורתית במניות.

U.S. Polo Assn פועלת בשלב מוקדם ליישום דרישת האיחוד האירופי לדרכון מוצר דיגיטלי
מותג הספורט הגלובלי ממפה מיליוני מוצרים זמן רב לפני המועד האחרון לעמידה בדרישות האיחוד האירופי

קבוצת האחזקות אלושיבה תביא ללוב 12 מותגים בינלאומיים בתחום המזון והמשקאות עד שנת 2028
אחמד גדאללה חותם על הסכם זיכיון ראשי עם MADO מתורכיה: 7 מיליון דולר, 7 בתי קפה ו-350 מקומות עבודה בשלב הראשון; אתר הדגל בבנגזי, על שטח של 1,000 מ"ר, צפוי להיפתח ברבעון הראשון של 2027

AirX משדרגת את המטוס 9H-BIG עם אינטרנט אלחוטי (Wi-Fi) מהיר, ומתכננת התקנת 100 מושבים חדשים הנפתחים למיטות שטוחות
חברת AirX הציגה שירות Wi-Fi מהיר לשימוש במהלך הטיסה במטוס האיירבוס A340 שלה, מספר רישום 9H-BIG, ומתכננת להחליף את כל 100 מושבי הנוסעים במושבים חדשים ההופכים למיטות שטוחות.

אי-וודאות פוליטית מגבירה את הביקוש לזכויות תושבות ואזרחות נוספות
נתונים חדשים מצביעים על עניין גובר בזכויות לתושבות ולאזרחות נוספות בקרב משפחות אמידות במדינות מהמבוססות ביותר בעולם; זאת, על רקע תנודתיות פוליטית, רגולטורית וחברתית, המחדדת את המיקוד בחוסן וביצירת אפשרויות עתידיות.

WeRide חשפה תוכנית שותפות ביטוח גלובלית להרחבת כלי רכב אוטונומיים ברחבי העולם
WeRide מקימה תוכנית שותפות גלובלית בתחום הביטוח, כאשר Allianz Insurance Singapore ו-Ping An P&C Insurance הן השותפות הראשונות בתוכנית.

GA-ASI ו-סאאב מבצעות ניסויי טיסת AEW מתקדמים עם המטוס הלא מאויש MQ-9B
General Atomics Aeronautical Systems, Inc.(GA-ASI), משתפת פעולה עם Saab לביצוע ניסויי טיסה מתקדמים עבור מערכות התרעה מוקדמת מוטסת (AEW) באמצעות מטוס לא מאויש (UAS).

Hightouch משתפת פעולה עם Independent Media להפעלת נתוני קוראים ונתונים מסחריים
שיתוף הפעולה יסייע ל-Independent Media ליצור מעורבות רלוונטית יותר בקרב הקוראים, לבנות קהלים איכותיים לפרסום פרימיום ולתמוך בצמיחת פעילות השותפים המסחריים והמסחר האלקטרוני.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI