דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים נשיא ברזיל לולה ינאם בפסגת FII PRIORITY בריו דה ז'ניירו בארמון קופקבנה ביום רביעי
נשיא ברזיל לולה ינאם בפסגת FII PRIORITY בריו דה ז'ניירו בארמון קופקבנה ביום רביעי
חיים נוי 11/06/24 |  צפיות: 691

נשיא ברזיל לולה ינאם בפסגת FII PRIORITY בריו דה ז'ניירו בארמון קופקבנה ביום רביעי

מכון FII מתכבד להודיע כי נשיא ברזיל לואיז אינסיו לולה דה סילבה ינאם בפסגת FII PRIORITY באמריקה הלטינית בריו דה ז'ניירו ב-12 ביוני, ויציין ציון דרך משמעותי בפסגה

ריו דה ז'ניירו, 11 ביוני 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

מכון FII (FII Institute ) מתכבד להודיע כי נשיא ברזיל לואיז אינסיו לולה דה סילבה ינאם בפסגת FII PRIORITY באמריקה הלטינית בריו דה ז'ניירו ב-12 ביוני, ויציין ציון דרך משמעותי בפסגה.

הנשיא לולה, אליו יצטרפו כמה פקידי ממשל בכירים בברזיל ובאמריקה הלטינית, מדגיש את החשיבות של FII PRIORITY Rio בטיפול בסדרי עדיפויות גלובליים מרכזיים ובקידום הזדמנויות השקעה. נוכחותו היא עדות לתפקידה האינטגרלי של ברזיל בעיצוב עתיד ההשקעות והקיימות העולמיות.

"אנו חשים כבוד רב על החלטתו של הנשיא לולה להצטרף אלינו", אמר ריצ'רד אטיאס (Richard Attias), מנכ"ל מכון FII. "כמנהיג עולמי, מנהיגותו וחזונו יעשירו מאוד את הדיונים והיוזמות שלנו. הנושא של הפסגה שלנו, 'השקיעו בכבוד', נוצר בהשראת חזונו של הנשיא לולה".

פסגת FII PRIORITY ריו דה ז'ניירו תתקיים בארמון קופקבנה בין התאריכים 11-13 ביוני 2024, ותכלול תוכנית עשירה ומגוונת עם מנהיגים בעלי שם עולמי ודיונים קריטיים בנושאים גלובליים.

למידע נוסף, אנא בקרו באתר: https://fii-institute.org/Program-Rio. לפניות בנושא מדיה, אנא שלחו דוא"ל: [email protected] ו[email protected].

אודות FII Institute

The Future Investment Initiative מכון יזמות ההשקעות העתידיות (FII) הוא קרן גלובלית ללא מטרות רווח המונעת על ידי נתונים עם זרוע השקעות המתמקדת ביוזמות משפיעות לאנושות. באמצעות PRIORITY Summits שלו, המכון מפגיש מוחות מובילים כדי לטפח חדשנות ופתרונות ברי קיימא ברחבי העולם.

תמונת יח"צ הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/b35d9202-dd4a-42c5-8e66-d4bd1dcf5749


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מקריפטוגרפיה לזהב: UEX משיקה טורניר מסחר ראשון חוצה נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את UEX Futures League, תחרות מסחר חדשה המאחדת את שווקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים בפורמט תחרותי אחד

מחקר חדש של KnowBe4 מזהיר: סוכני בינה מלאכותית בלתי מפוקחים ודיפ-פייקים מתוחכמים מהווים איום חמור על ארגונים באיחוד האמירויות הערביות ובערב הסעודית
מחקר עולמי חושף כי 24% מהארגונים באיחוד האמירויות ובערב הסעודית כבר משתמשים בסוכני בינה מלאכותית אוטונומיים ללא פיקוח מספק, בעוד ש-52% מהעובדים מודים כי לא יצליחו, ככל הנראה, לזהות מתקפות מתוחכמות כמו דיפ-פייקים

Corpay Cross-Border נבחרה לשותפת המט"ח (FX) הגלובלית הרשמית של Fever
אספקת גישה לפתרונות ניהול סיכוני מטבע ותשלומים בינלאומיים

מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד חושף שני כוכבי מישלן, 14 כוכב מישלן אחד ו-35 תוארי המלצות ברשימת ביב גורמה
מדריך מישלן הראשון של ניו זילנד 2026 הכיר ב-110 מסעדות ברחבי אוקלנד, וולינגטון, כרייסטצ'רץ' וקווינסטאון, וחגג איכות יוצאת דופן, יצירתיות ותחושה חזקה של מקום.

אנדרסן גלובל מעמיקה את יכולותיה בתחומי המס והניידות הגלובלית בגרמניה
חברת Andersen Global מחזקת את נוכחותה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Lohr and Company (L+C) , פלטפורמת ייעוץ מס בהובלת מנהלים בכירים, המספקת פתרונות מעשיים ומהירים בתחומי ציות מס, מיסוי בינלאומי, ניידות גלובלית ומחירי העברה.

Steel Partners Holdings L.P.‎ שלחה מכתב לדירקטוריון InMode Ltd.‎ המעלה חששות חמורים בנוגע להצעת רכישה בהובלת המנכ"ל, אשר עלולה לפגוע בערך החברה
מזהירה את הדירקטוריון שלא לקבל את הצעת הרכישה הבעייתית מבחינת ניגודי עניינים, בסך 16.20 דולר למניה, אשר נמוכה משמעותית מהצעות בסך 18.00 דולר למניה ומעלה שנדחו בעבר.

Bitget משיקה את TradFi 101 כדי להכין את המשתמשים לעידן הבורסה האוניברסלית
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את TradFi 101, יוזמה חינוכית לטווח אורך שנועדה לעזור למשתמשים קריפטוגרפים להבין שווקים פיננסיים מסורתיים, ולנווט בצומת ההולך וגדל בין נכסים דיגיטליים לשוק הפיננסים הגלובלי.

קבוצת EBC Financial Group והמחלקה לכלכלה של אוניברסיטת אוקספורד מחדשות את השותפות בנושא חינוך כלכלי ציבורי
שיתוף פעולה בן שלוש שנים להרחבת הגישה למחקר כלכלי באמצעות סדרת הוובינרים "מה כלכלנים באמת עושים"

CGTN: מהעם ולמען העם: מה מסמלת מדליית 1 ביולי
CGTN פרסמה מאמר הבוחן את הערכים המגולמים במדליית ה-1 ביולי. באמצעות סיפוריהם של המועמדים המומלצים לשנה זו, במאמר מודגש כיצד דורות של חברי המפלגה הקומוניסטית של סין (CPC) שמרו על קשר איתן עם העם, הקדישו את עצמם לשירות הציבור והמשיכו לשמר את הרוח המכוננת של המפלגה.

מדיסקה פותחת פרק חדש בהובלת המייסד אנטוניו דוס סנטוס
Medisca הודיעה היום כי המייסד ויו"ר החברה, אנטוניו דוס סנטוס, שב לתפקיד המנכ"ל עם כניסת החברה לפרק הצמיחה הבא שלה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI