דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים LTIMindtree מחזקת את נוכחותה בערב הסעודית מקימה מטה אזורי בריאד
LTIMindtree מחזקת את נוכחותה בערב הסעודית מקימה מטה אזורי בריאד
חיים נוי 13/06/24 |  צפיות: 1030

LTIMindtree מחזקת את נוכחותה בערב הסעודית

מקימה מטה אזורי בריאד

ריאד, ערב הסעודית ומומבאי, הודו, 11 ביוני 2024, (BUSINESS WIRE):

LTIMindtree(NSE: LTIM, BSE: 540005), חברה גלובלית לייעוץ טכנולוגיה ולפתרונות דיגיטליים, הכריזה על חנוכת המרכז האזורי שלה בריאד, בירת ערב הסעודית, כחלק מהתרחבותה באזור KSA והמזרח התיכון.

פתיחת המשרדים חלה בהתאם לתוכנית המטה האזורי של שלטונות ממלכת ערב הסעודית, והם מהווים ציון דרך שתאפשר ל-LTIMindtree לתמוך, לנהל ולנתב את היוזמות העסקיות והאסטרטגיות של החברה באזור. כמו כן, היא תואמת לחזון הרחב יותר של ממלכת ערב הסעודית לשנת 2030, הכולל אסטרטגיה לגיוון כלכלי, לפיתוח ולצמיחה.

המשרדים החדשים, אשר שוכנים באזור בריאד הנחשב למחוז עסקי וליעד לבילויים, King Fahd Road, נחנכו ב-11 ביוני, 2024 בנוכחות ד"ר סוהיל אג’אז חאן, שגריר הודו בערב הסעודית; טארק אמין, מנכ"ל Aramco Digital; וכן ד"ר דהבשיס שטרג’י, מנכ"ל LTIMindtree.

דהבשיס שטרג’י, מנכ"ל ו-MD ב-LTIMindtree, אמר "ערב הסעודית מהווה שוק חשוב עבור עתיד ה-IT, וההתרחבות שלנו מסמלת את קיום המחויבות של החברה להבאת חדשנות לאזור זה. אנו סבורים כי החזון השאפתני של ערב הסעודי לשנת 2030 מהווה מסגרת עבודה אידיאלית למינוף המומחיות הטכנולוגית המקיפה שלנו ולטיפוח הכישרונות של הממלכה כמו גם לקידום הזירה הטכנולוגית. פתיחת המשרדים מהווה אבן דרך חשובה, היא תאפשר לנו לתמוך, לנהל ולתאם את עסקינו באזור MENA".

טארק אמין, מנכ"ל Aramco Digital, "המשרדים הם שלב משמעותי חשוב במסע המשותף שלנו לקדמה. שיתוף פעולה זה מהווה עדות לעניין הגלובלי המתגבר בערב הסעודית כמוקד לטכנולוגיה מתקדמת ולכשרונות. אני מברכים על שיתוף הפעולה אשר ישפיע על הכלכלה שלנו, ועל ההזדמנויות שהוא יוצר עבור אנשינו".

אודות LTIMindtree

LTIMindtree היא חברה גלובלית לייעוץ טכנולוגי ולפתרונות דיגיטליים, המאפשרת לארגונים בתחומים שונים לעצב מחדש מודלים עסקיים, לעודד חדשנות ולמקסם צמיחה באמצעות רתימה של טכנולוגיות דיגיטל. LTIMindtree היא שותפה לטרנספורמציה דיגיטלית עבור למעלה מ-700 לקוחות, והיא מביאה עמה מומחיות בתחום ובטכנולוגיה המעודדת התבלטות תחרותית גבוהה, חוויית לקוחות מעולה ותוצאות עסקיות טובות בעולם מתכנס. LTIMindtree - חברת Larsen & Tourbo Group - נעזרת בלמעלה מ-81,000 כישרונות ויזמים בלמעלה מ-30 ארצות ומשלבת את העוצמות המוכרות של Larsen & Tourbo Infotech ו-Mindtree כדי לתת מענה לאתגרים העסקיים המורכבים ביותר וכדי להביא לטרנספורמציה בקנה המידה הנדרש. לפרטים נוספים, ניתן לבקר בכתובת https://www.ltimindtree.com/.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54048756/en

אנשי קשר

LTIMindtree
[email protected]

מקור: LTIMindtree

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
12B SPORTS נבחרה לספונסרית הראשית של קבוצת המרוצים VR46 לעונתMotoGP 2026
12B SPORTS מודיעה על מינויה כנותנת החסות הראשית של קבוצת המרוצים Pertamina Enduro VR46 לעונת אליפות העולם MotoGP 2026

יום האידוי העולמי 2026: החלפה אחת - כולם מרוויחים
היום, משתמשי וייפ, מעשנים לשעבר ותומכי צמצום נזקים מציינים את יום האידוי העולמי 2026. הנושא השנה הוא מתג אחד - כולם מנצחים. זו לא סיסמה. זה מה שהנתונים מראים

שני מלכים בבליים, פקיד מכס מצרי ואוצר קורסיקני מובילים את מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-2 ביוני
ביום הראשון תהיה מכירת הדגל עם קטלוג מודפס ייעודי; המפגשים בין ה-3 ל-8 ביוני יהיו מקוונים בלבד; מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יוצגו ב-9-10 ביוני.

פרק חדש מתפתח ביחסי פקיסטן-סין
משרד ההסברה והשידור הפקיסטני (MoIB) אחראי על קידום וניהול הנרטיב הרשמי סביב ביקורו של ראש ממשלת פקיסטן שהבז שריף בסין, בציון 75 שנה לכינון היחסים הדיפלומטיים.

ExaGrid זכתה בחמישה פרסי תעשייה בטקס פרסי מחשוב הרשת לשנת 2026
ExaGrid זכתה בתואר 'חברת השנה' זו השנה השביעית ברציפות

Credo משלימה את רכישת DustPhotonics
החברה מרחיבה את תיק פתרונות הקישוריות האופטית שלה כך שיכלול מעגלים משולבים פוטוניים מבוססי פוטוניקה סיליקונית

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

Framery מכריזה על קו מוצרים חדש של Gradus™ המיועד לשווקים בארה"ב ובקנדה
חברת Framery חשפה היום את Gradus, סדרה חדשה של תאי משרד חכמים שנבנו במיוחד עבור ארה"ב וקנדה. הסדרה תושק רשמית ב-NeoCon ב-8 ביוני. סדרת Gradus, הכוללת שלושה דגמים חדשים, תימכר בארה"ב ובקנדה ותורכב בארה"ב.

סטונשילד קפיטל סוגרת את Opportunity Fund IV שזכתה לרישום יתר בסכום תקרה קשיחה של 1.5 מיליארד אירו
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ), חברת השקעות אירופאית מובילה המתמקדת בבנייה והרחבת פלטפורמות בשוק נכסי הנדל"ן, הודיעה היום על הסגירה הסופית של Stoneshield Opportunity Fund IV, עם התקרה הקשיחה שלה שעומדת על 1.5 מיליארד אירו בהתחייבויות הון כוללות, לא כולל השקעות משותפות, ועברה את היעד המקורי של 1.0 מיליארד אירו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI