דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
חיים נוי 14/06/24 |  צפיות: 723

קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024

טמקולה, קליפורניה, 14 ביוני 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

Nikkiso Co., Ltd. (TSE: 6376) הודיעה היום לאחר הצבעה במועצת המנהלים, כי החל מה-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) יחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner) כמנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso). וגנר יישאר בתפקיד מועצת המנהלים כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג', המכהן כיום כסגן נשיא בכיר, תפעול וייצור בקבוצת Nikkiso CE&IG, יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. תפקידו החדש של וגנר כיו"ר פעיל יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשש שנים תחת הנהגתו של פיטר, Nikkiso CE&IG הגדילה את עסקיה ביותר מפי ארבעה, והיא ממוצבת לצמיחה חזקה ומתמשכת", אמר טושיהיקו קאי (Toshihiko Kai), נשיא ומנכ"ל Nikkiso. "אני רוצה להודות לו על מנהיגותו ולברך את אדריאן כמנכ"ל החדש של הקבוצה".

לפני שהצטרף ל-Nikkisoבשנת 2018, וגנר היה CEOומנכ"ל קבוצת LEWA. רידג' הצטרף ל- Nikkiso בשנת 2022 לאחר כ-30 שנה ב- Atlas Copcoומילא תפקידי ניהול שונים.

אודות Nikkiso Co. Ltd.

מאז הקמתה בשנת 1953, Nikkisoתרמה לפתרון בעיות חברתיות על ידי חיזוי הזמנים המשתנים עם טכנולוגיות ומוצרים ראשונים בעולם ויפן. בעסקי התעשייה, Nikkiso יצרה שווקים חדשים על ידי פיתוח מוצרים בתחום האנרגיה, מוצרים הקשורים להמודיאליזה בעסקי הרפואה, ומבנים אוויריים CFRP (פלסטיק מחוזק בסיבי פחמן) בעסקי התעופה והחלל.

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

למידע נוסף:

Media contact
Lisa Adams
+1 405 492 1689

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
בהמשך להתקדמות הגלובלית, LEPAS עומדת להשיק את שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי הראשון שלה
LEPAS עתידה להשיק את אירוע שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי של LEPAS הראשון שלה בחודש אוקטובר הקרוב. מאז הופעת הבכורה שלה כמותג עצמאי חדש בשנת 2025, החלה LEPAS בפריסה גלובלית של מוצריה ושל נוכחות המותג, כשהיא זוכה לתשומת לב עולמית.

Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית עבור שירותי מפעילים בתחומי הקול, ההודעות והנתונים
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

אמנדה ד'סוזה זכתה להכרה כמעצבת הפנים הטובה ביותר בדובאי לבתים יוקרתיים בשנת 2026
אמנדה ד'סוזה מביאה אלגנטיות ללא מאמץ לחלל שנבחר בקפידה על ידי Euphoria Interiors — שבו גוונים חמים, פרטים מלוטשים ואסתטיקה נצחית משתלבים בצורה יפהפייה.

Beacon רכשה את Haize Labs במטרה להניע בינה מלאכותית עבור הכלכלה הראלית
הנהלת Haize Labs תעמוד במרכז קבוצת המחקר החדשה של Beacon לבינה מלאכותית יישומית, ותאיץ את הטמעת הבינה המלאכותית ברחבי החברות החיוניות שבבעלות Beacon

נשיא קולומביה לשעבר, איוואן דוקה, מונה לקדם את היוזמה הגלובלית של ICC ושל Carbon Measures לחישוב פליטות פחמן ברמת המוצר
דוקה יעמוד בראש קבוצת הייעוץ של פאנל המומחים הטכניים של ICC ו-Carbon Measures, ויציג נקודות מבט של מדיניות, עסקים ואנשי מקצוע לשלב הבא של עבודתם.

Jazwares חוברת אל סנריו ומרחיבה את סדרת מוצרי הלו קיטי וחבריה אל אזור EMEA
בובות, דמויות ומוצרים נוספים בהשראת עולמה האהוב של הלו קיטי וחבריה יושקו באירופה, במזרח התיכון ובאפריקה

TOURISE חושפת את פסגת 2027 בנושא "חיבורים שמניעים את העולם"
פסגת התיירות הגלובלית השניה תכנס יחדיו מנהיגים ידועים בריאד, ב-23-25 במרץ, 2027 · החברה הכריזה על הנואמים הראשונים שאישרו את השתתפותם, כולל מנהיגים מטעם Booking Holdings, הילטון, מריוט, Intrepid Travel ו-S4 Capital

U.S. Polo Assn מציינת שותפות חדשה עם מועדון הפולו ההיסטורי של גריניץ' במסגרת טורניר אליפות החוף המזרחי לשנת 2026, בחסות אאודי
U.S. Polo Assn.®, מותג הספורט הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), ציין את סיומו של טורניר ה-East Coast Open לשנת 2026 בחסות Audi.

באייר תציג כיצד בנתה מחדש את מערך התכנון הגלובלי שלה בשיתוף עם OMP, במסגרת פסגת תכנון שרשרת האספקה ​​של גרטנר לשנת 2026
OMP, ספקית מובילה של פתרונות לתכנון שרשרת האספקה, מזמינה את משתתפי כנס Gartner Supply Chain Planning Summit 2026 בלונדון למפגש משותף עם התאגיד הרב-לאומי Bayer

מדיסקה משיקה חטיבת פפטידים גלובלית
חטיבה חדשה מספקת פפטידים ברמת API ואת הניסיון הפרמצבטי של Medisca, אשר מתעדף איכות, לזירה המתפתחת במהירות של תרופות מותאמות אישית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI