דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
חיים נוי 14/06/24 |  צפיות: 332

קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024

טמקולה, קליפורניה, 14 ביוני 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

Nikkiso Co., Ltd. (TSE: 6376) הודיעה היום לאחר הצבעה במועצת המנהלים, כי החל מה-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) יחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner) כמנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso). וגנר יישאר בתפקיד מועצת המנהלים כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג', המכהן כיום כסגן נשיא בכיר, תפעול וייצור בקבוצת Nikkiso CE&IG, יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. תפקידו החדש של וגנר כיו"ר פעיל יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשש שנים תחת הנהגתו של פיטר, Nikkiso CE&IG הגדילה את עסקיה ביותר מפי ארבעה, והיא ממוצבת לצמיחה חזקה ומתמשכת", אמר טושיהיקו קאי (Toshihiko Kai), נשיא ומנכ"ל Nikkiso. "אני רוצה להודות לו על מנהיגותו ולברך את אדריאן כמנכ"ל החדש של הקבוצה".

לפני שהצטרף ל-Nikkisoבשנת 2018, וגנר היה CEOומנכ"ל קבוצת LEWA. רידג' הצטרף ל- Nikkiso בשנת 2022 לאחר כ-30 שנה ב- Atlas Copcoומילא תפקידי ניהול שונים.

אודות Nikkiso Co. Ltd.

מאז הקמתה בשנת 1953, Nikkisoתרמה לפתרון בעיות חברתיות על ידי חיזוי הזמנים המשתנים עם טכנולוגיות ומוצרים ראשונים בעולם ויפן. בעסקי התעשייה, Nikkiso יצרה שווקים חדשים על ידי פיתוח מוצרים בתחום האנרגיה, מוצרים הקשורים להמודיאליזה בעסקי הרפואה, ומבנים אוויריים CFRP (פלסטיק מחוזק בסיבי פחמן) בעסקי התעופה והחלל.

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

למידע נוסף:

Media contact
Lisa Adams
+1 405 492 1689

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
לשכת המסחר הבינלאומית ו-Carbon Measures מכריזים על קבוצה ראשונה של מומחים גלובליים לפאנל חשבונאות פחמן
הפאנל מורכב ממנהיגים גלובליים בכירים מעולם העסקים, האקדמיה והחברה האזרחית.

Piper Sandler משלים את רכישת MENA Growth Partners
Piper Sandler Companies NYSE: PIPR)), בנק השקעות מוביל, הכריז היום על השלמת הרכישה של MENA Growth Partners, בנק למסחר מאבו דאבי, אשר ישמש כמוקד הבנקאי של החברה להשקעות אסטרטגיות באזור GCC.

המכון לחדשנות טכנולוגית TII והפורום הכלכלי העולמי מכריזים על הקמת 'מרכז אבו דאבי לטכנולוגיות קצה' בדאבוס
אבו דאבי הופכת למוקד של מרכז חדשני למהפכה התעשייתית הרביעית, המתמקד בטכנולוגיות קוונטיות, רובוטיקה, טכנולוגיות חלל ויישומי בינה מלאכותית קשורים

Axi תשתתף בתערוכת Money Expo מקסיקו 2026 – ותציג פתרונות מסחר והזדמנויות לשותפויות
חברת הברוקרים המובילה בתחום המט"ח וה-CFD המקוון Axi צפויה להשתתף ב-Money Expo Mexico 2026, שיתקיים ב-18–19 בפברואר 2026 במרכז Banamex, מקסיקו סיטי, כאשר העניין בתעשייה בפתרונות מסחר מרובי נכסים ושותפויות אסטרטגיות ממשיך לגדול ברחבי האזור.

אנג'ליני פארמה מכריזה על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל החדש
אנג'ליני פארמה (Angelini Pharma), חלק מקבוצת התעשייה הרב-לאומית בבעלות פרטית, Angelini Industries, הודיעה היום על מינויו של סרג'יו מרולו די קונדוג'אני למנכ"ל.

SIRBAI משיקה את טכנולוגיית נחיל הרחפנים האוטונומית הראשונה במזרח התיכון המופעלת על ידי בינה מלאכותית בתערוכת UMEX 2026
פלטפורמה חדשה מאפשרת פעולות רחפנים אוטונומיות ומתואמות, המיועדות לסביבות הגנה מודרניות

Datawave ו-Cerberus מכריזות על הסכם להשקעה ולמימון של מערכת הכבלים התת ימית באזור סינגפור-הודו-המפרץ
Datawave Networks Ltd (Datawave ) , ספקית של תשתית תת ימית עצמאית מקפריסין, הכריזה היום כי חתמה על הסכם מחייב להשקעה ולמימון עם חברות שותפות של Cerberus Capital Management, L.P. ("Cerberus"), חברה גלובלית להשקעות אלטרנטיביות, בנוגע לפיתוח של מערכת הכבלים באזור סינגפור-הודו-המפרץ (SING).

חוזים מתמשכים בשוק הקריפטוגרפיה צוברים תאוצה כאשר סוחרים קובעים את הטון לשנת 2026
Axi מרחיבה את הגישה לחוזים עתידיים מתמשכים בקריפטו המבוססים על פיאט

קולגייט-פאלמוליב וקרן ארגון הבריאות העולמי מודיעות על שותפות גלובלית לקידום בריאות הפה והשיניים
מימון רב-שנתי יקדם את תחום בריאות הפה והשיניים, שכן מחלות הפה הן מן המחלות הלא-מדבקות הנפוצות ביותר - ולעיתים הקרובות גם המוזנחות ביותר - ומשפיעות על 3.7 מיליארד בני אדם ברחבי העולם.1

Andersen Consulting מצרפת את Africa International Advisors כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום האסטרטגיה והטרנספורמציה העסקית באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Africa International Advisors ‏ - AIA, חברה שבסיסה ביוהנסבורג, המתמקדת בשיפור התחרותיות העסקית באמצעות תובנות מותאמות לענפים ספציפיים, חדשנות ושירותי ייעוץ.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI