דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
חיים נוי |  14/06/24 |  צפיות: 824

קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024

טמקולה, קליפורניה, 14 ביוני 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

Nikkiso Co., Ltd. (TSE: 6376) הודיעה היום לאחר הצבעה במועצת המנהלים, כי החל מה-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) יחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner) כמנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso). וגנר יישאר בתפקיד מועצת המנהלים כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג', המכהן כיום כסגן נשיא בכיר, תפעול וייצור בקבוצת Nikkiso CE&IG, יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. תפקידו החדש של וגנר כיו"ר פעיל יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשש שנים תחת הנהגתו של פיטר, Nikkiso CE&IG הגדילה את עסקיה ביותר מפי ארבעה, והיא ממוצבת לצמיחה חזקה ומתמשכת", אמר טושיהיקו קאי (Toshihiko Kai), נשיא ומנכ"ל Nikkiso. "אני רוצה להודות לו על מנהיגותו ולברך את אדריאן כמנכ"ל החדש של הקבוצה".

לפני שהצטרף ל-Nikkisoבשנת 2018, וגנר היה CEOומנכ"ל קבוצת LEWA. רידג' הצטרף ל- Nikkiso בשנת 2022 לאחר כ-30 שנה ב- Atlas Copcoומילא תפקידי ניהול שונים.

אודות Nikkiso Co. Ltd.

מאז הקמתה בשנת 1953, Nikkisoתרמה לפתרון בעיות חברתיות על ידי חיזוי הזמנים המשתנים עם טכנולוגיות ומוצרים ראשונים בעולם ויפן. בעסקי התעשייה, Nikkiso יצרה שווקים חדשים על ידי פיתוח מוצרים בתחום האנרגיה, מוצרים הקשורים להמודיאליזה בעסקי הרפואה, ומבנים אוויריים CFRP (פלסטיק מחוזק בסיבי פחמן) בעסקי התעופה והחלל.

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

למידע נוסף:

Media contact
Lisa Adams
+1 405 492 1689

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Angelalign חשפה את SuperElastic*
חומר משופר וחדשני לקשתיות שקופות מעניק לאורתודונטים שליטה רבה יותר בטיפול

Hightouch משיקה את Match Booster באירופה, מעלה את שיעורי ההתאמה מבלי לפגוע בעמידה בדרישות התאימות
במסגרת פיילוט שנערך בחמישה שווקים, Match Booster גברה על ספקי הגיוס הקיימים בשוק חברות המדיה הגלובליות בכל מבחן ישיר מולם, והתאימה מספר גדול ביותר מ-15 אחוזים של אנשים בממוצע ועד 90% יתרון במבחן יחיד

תוצאות מועד יוני של בחינות קיימברידג' אינטרנשיונל ברמת AS & A יפורסמו מוקדם יותר החל משנת 2027
תוצאות מועד יוני של בחינות Cambridge International AS & A Level יפורסמו שבועיים מוקדם יותר הדבר יעניק לסטודנטים בינלאומיים זמן נוסף לאשר את מקומם באוניברסיטה, להגיש בקשות לוויזה ולארגן את נסיעתם

Vedanta Limited מציגה את הרווח הגבוה ביותר אי פעם במחצית השנה, בסך 1.21 מיליארד דולר, עלייה של 151% משנה לשנה
חברת Vedanta Limited ההודית הרב-לאומית (BSE: 500295 ו-NSE: VEDL), מובילה עולמית בתחום המתכות והמינרלים החיוניים, הודיעה על תוצאותיה המאוחדות לרבעון השני ולמחצית השנה שהסתיימו ב-30 בספטמבר 2026, והציגה את הביצועים הפיננסיים הטובים ביותר בתולדותיה, הודות למצוינות תפעולית ולביצוע ממושמע.

Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הטרנספורמציה העסקית שלה באמצעותBakia Consulting
Andersen Consulting מקדמת את יכולות הטרנספורמציה העסקית שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Bakia Consulting, חברה המתמחה בטרנספורמציה של מערכי הכספים בארגונים.

Bitget רושמת 1.86 טריליון דולר בנפח מסחר ברבעון השלישי, ומרחיבה את הנזילות בקריפטוגרפיה ובמוצרים פיננסיים מסורתיים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח השקיפות שלה לרבעון השלישי של 2026, בו רשמה נפח מסחר משותף של 1.86 טריליון דולר, כאשר פעילות המסחר צמחה בנגזרות קריפטוגרפיות, שוקי הספוט ומוצרים פיננסיים מסורתיים, כשהיא נתמכת בנזילות עמוקה יותר וביכולות מסחר חוצות נכסים מורחבות.

יוניבר סולושנס השלימה את רכישת פעילות Lavo Bulk בקנדה
העסקה מחזקת את נוכחות החברה במזרח קנדה ומרחיבה את היצע הפתרונות הכימיים והיכולות המשלימים עבור הלקוחות

OMP מרחיבה את UnisonIQ באמצעות Agent Library ו-Agent Studio: סוכני בינה מלאכותית המייצרים תוכניות שרשרת אספקה ​​בנות-ביצוע
חברת Bekaert כבר עושה שימוש בסוכני בינה מלאכותית לצד מנועי האופטימיזציה ב- Unison Planning™ , במטרה להאיץ קבלת החלטות ולהתקדם לעבר תכנון אוטונומי

YYForce מדגישה נכסים נטו מדווחים בהיקף של 21.9 מיליון דולר
YYForce מדגישה נכסים נטו מדווחים בהיקף של 21.9 מיליון דולר ומתווה סדרי עדיפויות בתחום הרובוטיקה המסחרית ופלטפורמת הבינה המלאכותית

Lira Clinical מכריזה על סדרת REGEN החדשה – פריצת דרך ראשונה מסוגה בתחום הטיפוח הרגנרטיבי (משקם) לעור
Lira Clinical, מובילה עולמית בתחום הטיפוח המתקן והמבהיר, גאה להכריז על השקת סדרת REGEN החדשה והפורצת דרך. REGEN היא סדרת הטיפוח הקלינית הראשונה והיחידה המבוססת על תרבית תאי גזע של סלמון פראי – רכיב מהפכני המעניק עוצמת התחדשות רבה יותר מזו של PDRN לבדו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI