דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
חיים נוי 14/06/24 |  צפיות: 494

קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024

טמקולה, קליפורניה, 14 ביוני 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

Nikkiso Co., Ltd. (TSE: 6376) הודיעה היום לאחר הצבעה במועצת המנהלים, כי החל מה-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) יחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner) כמנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso). וגנר יישאר בתפקיד מועצת המנהלים כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג', המכהן כיום כסגן נשיא בכיר, תפעול וייצור בקבוצת Nikkiso CE&IG, יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. תפקידו החדש של וגנר כיו"ר פעיל יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשש שנים תחת הנהגתו של פיטר, Nikkiso CE&IG הגדילה את עסקיה ביותר מפי ארבעה, והיא ממוצבת לצמיחה חזקה ומתמשכת", אמר טושיהיקו קאי (Toshihiko Kai), נשיא ומנכ"ל Nikkiso. "אני רוצה להודות לו על מנהיגותו ולברך את אדריאן כמנכ"ל החדש של הקבוצה".

לפני שהצטרף ל-Nikkisoבשנת 2018, וגנר היה CEOומנכ"ל קבוצת LEWA. רידג' הצטרף ל- Nikkiso בשנת 2022 לאחר כ-30 שנה ב- Atlas Copcoומילא תפקידי ניהול שונים.

אודות Nikkiso Co. Ltd.

מאז הקמתה בשנת 1953, Nikkisoתרמה לפתרון בעיות חברתיות על ידי חיזוי הזמנים המשתנים עם טכנולוגיות ומוצרים ראשונים בעולם ויפן. בעסקי התעשייה, Nikkiso יצרה שווקים חדשים על ידי פיתוח מוצרים בתחום האנרגיה, מוצרים הקשורים להמודיאליזה בעסקי הרפואה, ומבנים אוויריים CFRP (פלסטיק מחוזק בסיבי פחמן) בעסקי התעופה והחלל.

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

למידע נוסף:

Media contact
Lisa Adams
+1 405 492 1689

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
FREELANDER 8 מציג לראווה את עוצמתו בפורום ההשקעות של אבו דאבי שנערך בשנחאי
לאחר הופעת הבכורה העולמית ב-25 באפריל, פורום ההשקעות של אבו דאבי (ADIF) בשנחאי היה עד לתצוגה הפומבית הראשונה של FREELANDER 8 של Chery Group ב-11 ביוני, כשהוא מחזיר את לוחית הרכב הבריטית האייקונית לבמה הבינלאומית עם פרשנות אנרגטית חדשה ומהפכנית כמותג עצמאי.

Bitget משיקה תוכנית עבור מנהלי מוצרים קהילתיים עם תגמולים בגובה של עד 3,000 USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את תוכנית מנהלי המוצרים הקהילתיים של Bitget, יוזמה חדשה שנועדה לקרב את המשתמשים לתהליך הפיתוח של המוצרים וליצור ערוץ ישיר בין הקהילה לצוותי המוצר של Bitget.

Bitget מרחיבה את תשלומי המטבעות היציבים לסוחרים גלובליים דרך שותפות עם Paydify
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על שותפות אסטרטגית עם Paydify, שכבת תשלום לעסקאות יציבות בין משתמשים לסוחרים, במטרה להרחיב את קבלת התשלומים באמצעות מטבעות יציבים עבור סוחרים ברחבי העולם.

ראיות פורצות דרך מראות כיצד מודל יזמות יכול להפחית עוני קיצוני בקרב פליטים
מחקרים חדשים מראים שתוכנית DREAMS מגבירה הכנסות, חסכונות וחוסן בקהילות פליטים ברחבי מזרח אפריקה קרן איקאה התחייבה למימון השלב הבא של DREAMS באתיופיה, בעוד שקרן קונרד נ. הילטון העניקה מימון של 3.5 מיליון דולר לשלב הבא של DREAMS באוגנדה

Eastnets משיקה את FinCrime Intelligence Platform לאיחוד חקירות בתחום הפשיעה הפיננסית
Eastnets, ספקית גלובלית של פתרונות ציות ותשלומים, הודיעה היום על השקת FinCrime Intelligence Platform ‏(FCIP), שכבת חקירה ותיאום חדשה המסייעת למוסדות פיננסיים לאחד את פעילות המאבק בפשיעה פיננסית, לשפר את פרודוקטיביות החוקרים ולקבל תמונת סיכון אחידה אחת על פני התחומים AML, סנקציות, KYC והונאות.

ניקסואה מודיעה על סגירת הנפקה ציבורית חתומה
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), הודיעה היום על סגירת ההנפקה הציבורית שהוכרזה בעבר בארצות הברית,

מרסל רוהנר מצטרף לדירקטוריון טיטנביי
אחד מהדמויות הבכירות ביותר בניהול עושר אירופי מצטרף לדירקטוריון קבוצה Titanbay כדירקטור שאינו בכיר

Energy Dome ו-SRP יוסיפו פרויקט אחסון אנרגיה ארוך טווח לרשת החשמל, וירחיבו את שיתוף הפעולה של גוגל
הפיילוט יהיה חלק מהמאמץ של גוגל ו-SRP לקדם טכנולוגיות אחסון אנרגיה ארוכות טווח חדשות שאינן מבוססות ליתיום-יון.

ביקורת: עוצמה, כאב ותקווה - "נבוקו" – החגיגה המוזיקלית של האופרה הישראלית
16/06/26 | מוסיקה
"נבוקו", יצירתו האלמותית של ג'וזפה ורדי היא יותר מאופרה. זו נקודת המפנה הדרמטית של המלחין האיטלקי הנודע, יצירה שהפכה אותו בן לילה לסמל התרבותי של איטליה, וליצירה שנטועה עמוק בזיכרון הקולקטיבי שלנו כ"אופרה היהודית". ההפקה הנוכחית של האופרה הישראלית היא לא רק מופע בימתי, אלא חוויה רוחנית מטלטלת

Hypha יוצאת מפעילות סמויה ומכריזה על גיוס ראשוני בסך 50 מיליון דולר
Hypha, הנתמכת על ידי בנקים, אשראי פרטי, קרנות הון פרטיות ומומחים מתחום הנדל"ן, הופכת נתוני השקעות מפוזרים לאינטליגנציה מובנית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI