דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024
חיים נוי |  14/06/24 |  צפיות: 742

קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים מודיעה על חילופי מנכ"לים ב- 1 ביולי 2024

טמקולה, קליפורניה, 14 ביוני 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

Nikkiso Co., Ltd. (TSE: 6376) הודיעה היום לאחר הצבעה במועצת המנהלים, כי החל מה-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) יחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner) כמנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso). וגנר יישאר בתפקיד מועצת המנהלים כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג', המכהן כיום כסגן נשיא בכיר, תפעול וייצור בקבוצת Nikkiso CE&IG, יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. תפקידו החדש של וגנר כיו"ר פעיל יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשש שנים תחת הנהגתו של פיטר, Nikkiso CE&IG הגדילה את עסקיה ביותר מפי ארבעה, והיא ממוצבת לצמיחה חזקה ומתמשכת", אמר טושיהיקו קאי (Toshihiko Kai), נשיא ומנכ"ל Nikkiso. "אני רוצה להודות לו על מנהיגותו ולברך את אדריאן כמנכ"ל החדש של הקבוצה".

לפני שהצטרף ל-Nikkisoבשנת 2018, וגנר היה CEOומנכ"ל קבוצת LEWA. רידג' הצטרף ל- Nikkiso בשנת 2022 לאחר כ-30 שנה ב- Atlas Copcoומילא תפקידי ניהול שונים.

אודות Nikkiso Co. Ltd.

מאז הקמתה בשנת 1953, Nikkisoתרמה לפתרון בעיות חברתיות על ידי חיזוי הזמנים המשתנים עם טכנולוגיות ומוצרים ראשונים בעולם ויפן. בעסקי התעשייה, Nikkiso יצרה שווקים חדשים על ידי פיתוח מוצרים בתחום האנרגיה, מוצרים הקשורים להמודיאליזה בעסקי הרפואה, ומבנים אוויריים CFRP (פלסטיק מחוזק בסיבי פחמן) בעסקי התעופה והחלל.

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

למידע נוסף:

Media contact
Lisa Adams
+1 405 492 1689

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI