דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA
CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA
חיים נוי |  20/06/24 |  צפיות: 871

CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA

CallTower מקדמת בברכה מנהלי מכירות ומנהלי תפעול מכירות חדשים באזור EMEA: פדרו דיאס, שון בלקמור, ריק סלרס וג'יגסי ג'איאווארה

סולט לייק סיטי, יוטה, רוצ'סטר, ניו יורק, בוסטון, מסצ'וסטס, לונדון, 20 ביוני 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

CallTower, מובילה עולמית באספקת פתרונות תקשורת אחודה, מוקדי שחרות קשר ושיתוף פעולה, כולל Microsoft Teams, Webex by Cisco ו-Zoom, נרגשת להכריז על מינוייהם של פדרו דיאס, שון בלקמור וריק סלרס למנהלי מכירות באזור אירופה המזרח התיכון ואפריקה (EMEA) ושל גיגסי גא'יאווירה כמנהל תפעול מכירות ב-EMEA, וכולם מדווחים לפול הולדן, סגן נשיא מכירות ב-EMEA.

פדרו דיאס (Pedro Dias), עם למעלה מ-18 שנות ניסיון, מצטרף ל-CallTower בפורטוגל, ומביא מומחיות מתפקידי מפתח ב-BroadSoft, Cisco ו-Akixi. היוזמות האסטרטגיות שלו ויחסיו עם הלקוחות עולים בקנה אחד עם הערכים של CallTower, מניעים צמיחה ושותפויות ב-EMEA, ומובילים יוזמות המבוססות על שיתוף פעולה עם Cisco.

שון בלקמור (Sean Blackmore), איש מקצוע מנוסה בערוצי שותפים וטכנולוגיה, יוביל את העסקאות המבוססות על Microsoft של CallTower וכן שותפויות משלימות, כולל Solgari. מינויו משקף את המחויבות של CallTower לצמיחה וחדשנות באירופה.

ריק סלרס (Rick Sellers ) מצטרף ל-CallTower EMEA כדי לעמוד בראש הצוות של ZOOM. עם רקע בתפקידים טכניים ובמכירות, התשוקה של ריק להבנת צרכי הלקוחות והניסיון בתעשיות שונות הופכות אותו לתוספת חשובה לצוות. הניסיון המגוון של ריק, במרחב שבין בארצות הברית ועד אסיה, מביא שפע של ידע ל-CallTower.

ולבסוף, גיגסי גא'יאווירה (Giggsy Jayaweera ) מצטרף לצוות CallTower EMEA בתפקיד מנהל תפעול מכירות ב-EMEA. גיגסי מביא ניסיון רב ביעילות תפעולית ובפרודוקטיביות, ועוזר לשפר את הזמן למכירה. הוא יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות המכירות של EMEA, ובמקביל יעבוד עם גוף תפעול פעולות המכירות המקומיות הקיים כאשר CallTower מתרחבת גלובלית.

"אנחנו נרגשים לקבל בברכה את פדרו, שון, ריק וגיגסי לצוות EMEA שלנו", אמר פול הולדן, סגן נשיא מכירות EMEA ב-CallTower. "הניסיון הרב שלהם והרקורד המוכח שלהם יהיו יקרי ערך ככל שנמשיך להניע צמיחה וחדשנות באזור. לאחר שעבדתי עם כל ארבעת העובדים החדשים בתפקידים קודמים בחברות שונות, בחרתי בהם במיוחד כטובים ביותר בתעשייה וכהתאמה תרבותית נהדרת ל-CallTower".

"ככל שאנו מרחיבים את נוכחותנו באזור EMEA, אני נרגש להציג את צוות המכירות החדש והדינמי שלנו ואת חברי מערך המכירות שלנו", אישר סמנכ"ל התפעול של CallTower ויליאם רוביו. "התשוקה, המומחיות והמסירות שלהם יניעו את ההצלחה שלנו ויחזקו את המחויבות שלנו למצוינות בשירות לקוחותינו ברחבי EMEA".

ההתרחבות של CallTower לאזור EMEA בחודשים האחרונים הייתה מואצת, עם הכרזות על הרחבת ההיקף של Microsoft Teams Operator Connect ל-17 טריטוריות חדשות באזור EMEA והמינוי של פול הולדן כסגן נשיא למכירות EMEA במרץ 2024.

אודות CallTower

משנים את הדרך בה מתחברים על פני הגלובוס! צללו לתוך עתיד התקשורת הגלובלית עם CallTower, המקום בו חזית החדשנות פוגשת את המרחב העצום של הקישוריות. CallTower מחוללת מהפכה בתקשורת באמצעות טכנולוגיה חדשנית. CallTower מספקת פתרונות קול חלקים של MS Teams, Zoom ו-Webex שמשופרים באמצעות שילוב של טכנולוגיית בינה מלאכותית, פתרונות מוקדי שירות מקיפים וטיפול בכשלים בלחיצה אחת, והיא מסמנת ציון דרך משמעותי בנוף התקשורת.

מאז הקמתה בשנת 2002, CallTower התפתחה לספקית פתרונות תקשורת ענן גלובלית מבוססת ענן ברמה ארגונית (תקשורת מאוחדת, מוקד שירות ושיתוף פעולה) עבור ארגונים צומחים ברחבי העולם. CallTower מספקת, משלבת ותומכת בפתרונות מובילים בתעשייה, כולל Microsoft® Teams, MS Teams Direct Routing, GCC High Teams Direct Routing, Microsoft® 365, Cisco® Webex Calling / UCM, Cisco® CCP, Zoom Phone, Zoom (BYOB), וnduui אפשרויות למוקדי שירות, כולל Five9 ללקוחות עסקיים.

למידע נוסף על CallTower והשירותים עטורי הפרסים שלה, אנא צרו קשר עם [email protected].

למידע נוסף:

Kade Herbert

CallTower, Inc.

8003475444

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.

אטוס ממנה את פול פוטגייטר לראש הפעילות במזרח התיכון ובטורקיה
חברת Atos מודיעה היום על מינויו של פול פוטגייטר לתפקיד ראש הפעילות במזרח התיכון ובטורקיה (MET), צעד המחזק את מחויבותה של החברה להאצת הצמיחה והחדשנות בתחומי הבינה המלאכותית, הריבונות הדיגיטלית ואבטחת הסייבר ברחבי האזור
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI