דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA
CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA
חיים נוי 20/06/24 |  צפיות: 832

CallTower מרחיבה את צוות מנהלי הצמיחה ב-EMEA

CallTower מקדמת בברכה מנהלי מכירות ומנהלי תפעול מכירות חדשים באזור EMEA: פדרו דיאס, שון בלקמור, ריק סלרס וג'יגסי ג'איאווארה

סולט לייק סיטי, יוטה, רוצ'סטר, ניו יורק, בוסטון, מסצ'וסטס, לונדון, 20 ביוני 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

CallTower, מובילה עולמית באספקת פתרונות תקשורת אחודה, מוקדי שחרות קשר ושיתוף פעולה, כולל Microsoft Teams, Webex by Cisco ו-Zoom, נרגשת להכריז על מינוייהם של פדרו דיאס, שון בלקמור וריק סלרס למנהלי מכירות באזור אירופה המזרח התיכון ואפריקה (EMEA) ושל גיגסי גא'יאווירה כמנהל תפעול מכירות ב-EMEA, וכולם מדווחים לפול הולדן, סגן נשיא מכירות ב-EMEA.

פדרו דיאס (Pedro Dias), עם למעלה מ-18 שנות ניסיון, מצטרף ל-CallTower בפורטוגל, ומביא מומחיות מתפקידי מפתח ב-BroadSoft, Cisco ו-Akixi. היוזמות האסטרטגיות שלו ויחסיו עם הלקוחות עולים בקנה אחד עם הערכים של CallTower, מניעים צמיחה ושותפויות ב-EMEA, ומובילים יוזמות המבוססות על שיתוף פעולה עם Cisco.

שון בלקמור (Sean Blackmore), איש מקצוע מנוסה בערוצי שותפים וטכנולוגיה, יוביל את העסקאות המבוססות על Microsoft של CallTower וכן שותפויות משלימות, כולל Solgari. מינויו משקף את המחויבות של CallTower לצמיחה וחדשנות באירופה.

ריק סלרס (Rick Sellers ) מצטרף ל-CallTower EMEA כדי לעמוד בראש הצוות של ZOOM. עם רקע בתפקידים טכניים ובמכירות, התשוקה של ריק להבנת צרכי הלקוחות והניסיון בתעשיות שונות הופכות אותו לתוספת חשובה לצוות. הניסיון המגוון של ריק, במרחב שבין בארצות הברית ועד אסיה, מביא שפע של ידע ל-CallTower.

ולבסוף, גיגסי גא'יאווירה (Giggsy Jayaweera ) מצטרף לצוות CallTower EMEA בתפקיד מנהל תפעול מכירות ב-EMEA. גיגסי מביא ניסיון רב ביעילות תפעולית ובפרודוקטיביות, ועוזר לשפר את הזמן למכירה. הוא יעבוד בשיתוף פעולה הדוק עם צוות המכירות של EMEA, ובמקביל יעבוד עם גוף תפעול פעולות המכירות המקומיות הקיים כאשר CallTower מתרחבת גלובלית.

"אנחנו נרגשים לקבל בברכה את פדרו, שון, ריק וגיגסי לצוות EMEA שלנו", אמר פול הולדן, סגן נשיא מכירות EMEA ב-CallTower. "הניסיון הרב שלהם והרקורד המוכח שלהם יהיו יקרי ערך ככל שנמשיך להניע צמיחה וחדשנות באזור. לאחר שעבדתי עם כל ארבעת העובדים החדשים בתפקידים קודמים בחברות שונות, בחרתי בהם במיוחד כטובים ביותר בתעשייה וכהתאמה תרבותית נהדרת ל-CallTower".

"ככל שאנו מרחיבים את נוכחותנו באזור EMEA, אני נרגש להציג את צוות המכירות החדש והדינמי שלנו ואת חברי מערך המכירות שלנו", אישר סמנכ"ל התפעול של CallTower ויליאם רוביו. "התשוקה, המומחיות והמסירות שלהם יניעו את ההצלחה שלנו ויחזקו את המחויבות שלנו למצוינות בשירות לקוחותינו ברחבי EMEA".

ההתרחבות של CallTower לאזור EMEA בחודשים האחרונים הייתה מואצת, עם הכרזות על הרחבת ההיקף של Microsoft Teams Operator Connect ל-17 טריטוריות חדשות באזור EMEA והמינוי של פול הולדן כסגן נשיא למכירות EMEA במרץ 2024.

אודות CallTower

משנים את הדרך בה מתחברים על פני הגלובוס! צללו לתוך עתיד התקשורת הגלובלית עם CallTower, המקום בו חזית החדשנות פוגשת את המרחב העצום של הקישוריות. CallTower מחוללת מהפכה בתקשורת באמצעות טכנולוגיה חדשנית. CallTower מספקת פתרונות קול חלקים של MS Teams, Zoom ו-Webex שמשופרים באמצעות שילוב של טכנולוגיית בינה מלאכותית, פתרונות מוקדי שירות מקיפים וטיפול בכשלים בלחיצה אחת, והיא מסמנת ציון דרך משמעותי בנוף התקשורת.

מאז הקמתה בשנת 2002, CallTower התפתחה לספקית פתרונות תקשורת ענן גלובלית מבוססת ענן ברמה ארגונית (תקשורת מאוחדת, מוקד שירות ושיתוף פעולה) עבור ארגונים צומחים ברחבי העולם. CallTower מספקת, משלבת ותומכת בפתרונות מובילים בתעשייה, כולל Microsoft® Teams, MS Teams Direct Routing, GCC High Teams Direct Routing, Microsoft® 365, Cisco® Webex Calling / UCM, Cisco® CCP, Zoom Phone, Zoom (BYOB), וnduui אפשרויות למוקדי שירות, כולל Five9 ללקוחות עסקיים.

למידע נוסף על CallTower והשירותים עטורי הפרסים שלה, אנא צרו קשר עם [email protected].

למידע נוסף:

Kade Herbert

CallTower, Inc.

8003475444

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול

יוניבר סולושנס מרחיבה את הגישה לתוספי LANXESS בעלי ביצועים גבוהים עבור לקוחות בתחומי חומרי הסיכה ועיבוד המתכת במקסיקו
שיתוף הפעולה מחזק את פורטפוליו התוספים לחומרי סיכה ונוזלים לעיבוד מתכת (LMWF), במטרה לתמוך ביכולות הפיתוח והניסוח, להאיץ את החדשנות ולהרחיב את הגישה למוצרים ייחודיים ברחבי האזור

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד WSE: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Wise Group plc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך שהוגשה במקור על ידי המשרד – WSE

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PHH, BYAH: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Park Ha Biological Technology Co., Ltd. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PHH, BYAH

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAR: רוזן, משרד עורכי דין מוערך, קורא למשקיעי Avis Budget Group, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך נגד Pentwater Capital Management LP - CAR

אנדרסן גלובל מצרפת פירמה חברה חדשה בצרפת
Andersen Global מוסיפה עומק לנוכחותה בצרפת עם הצטרפותה של Andersen Société d'Avocats (Andersen in France), פירמה חברה המבוססת בפריז המציעה יכולות משפטיות משולבות ללקוחות בצרפת ובעולם.

רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY

הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY
הודעה על מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד BLOOM ENERGY : רוזן, יועץ למשקיעים אמין, קורא למשקיעי Bloom Energy Corporation עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לפני מועד חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך - BE

מחקר גלובלי: המחסור באחיות ובאחים מחייב פתרונות מדיניות כוח אדם, ולא רק קמפיינים לגיוס עובדים
הסיבות לכך שאנשים בוחרים במקצוע הסיעוד, והסיבות לכך שהם עוזבים אותו, מסתכמות באותם גורמים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI