דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
חיים נוי 03/07/24 |  צפיות: 627

אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים

טמקולה, קליפורניה, 2 ביולי 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

החל מ-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) הוא מנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group, חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso Co. Ltd.רידג' מחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner), שנשאר בתפקיד דירקטוריון כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג' יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. בתפקידו כיו"ר פעיל, וגנר יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשם מועצת המנהלים, אני מברך ומברך את אדריאן על קידומו לתפקיד המנכ"ל", אמר וגנר. "הוא מנהיג מוכח שמתגייס בזמן הנכון לתמוך בצמיחה של Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases לגבהים חדשים".

"מעולם לא התלהבתי מהפוטנציאל של חברה כמו שאני מתרגש מ-Nikkiso ", אמר רידג'. "יש לנו את כל המרכיבים הנכונים כדי להיות מובילים בכל שוק שאנחנו משרתים בכל אזור בעולם. לכבוד הוא לי ואני אסיר תודה על ההזדמנות החד פעמית הזו".

אודות אדריאן רידג'

רידג' הצטרף לניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים (Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases) בשנת 2022 כסמנכ"ל ייצור ותפעול לאחר שעבד כ-30 שנה בענקית הייצור השבדית Atlas Copco בתפקידי ניהול גלובליים שונים. הוא בעל תואר בהנדסת מכונות ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת דורהאם בבריטניה.

אשת קשר לתקשורת
Lisa Adams
[email protected]

Mobile: +1 (405) 492-1689

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

תמונת יח"צ הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/b3496ba9-85d1-4c91-b199-181d30747a25

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית globenewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
העצמת המגזר הציבורי של אירופה: Learning Tree משתפת פעולה עם Abilways כדי לספק הכשרה מתקדמת לנציבות האירופית
העצמת המגזר הציבורי של אירופה: Learning Tree משתפת פעולה עם Abilways כדי לספק הכשרה מתקדמת לנציבות האירופית באמצעות חוזה שירות מסגרת מספר EC-HR/2024/OP/0013 - חלק 2

Bitget ו-BlockSec מציגות את תקן האבטחה UEX, וקובעות אמת מידה חדשה לבורסות אוניברסליות
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על פרסום תקן האבטחה של UEX: מהוכחה להגנה (The UEX Security Standard: From Proof to Protection), דו"ח מחקר משותף שנכתב עם חברת אבטחת הבלוקצ'יין BlockSec.

i2c נבחרה כפיינליסטית בפיתוח הטוב ביותר בתחום האבטחה או מניעת הונאות בטקס פרסי הכרטיסים והתשלומים של המזרח התיכון לשנת 2026
פתרון ניהול סיכוני ההונאה מבוסס הבינה המלאכותית של i2c זכה להכרה על השגת תוצאות משמעותיות עבור לקוחות במזרח התיכון

אנדרסן גלובל מוסיפה את Pi Advisory כחברת שיתוף פעולה
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את יכולותיה באפריקה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Pi Advisory, חברת ייעוץ פיננסי שבסיסה באנגולה ואשר לה נוכחות במוזמביק ובפורטוגל.

Terrestar משיקה שירות IoT לווייני היברידי ברחבי קנדה מועצם תהליכי ליבה ו-RAN וירטואליים בענן של Mavenir
השקה מסחרית זו מהווה ציון דרך עבור שירותי רשת לא יבשתית (NTN) מבוססי תקני 3GPP

Uniswap Labs ו-Securitize משתפות פעולה כדי לפתוח אפשרויות נזילות עבור קרן BUIDL של BlackRock
האינטגרציה החדשה משלבת את היעילות של הטכנולוגיה של Uniswap עם המוכרות של השווקים המסורתיים, ומאפשרת נזילות כמעט מיידית בין BUIDL ל-USDC עבור משקיעים

פקיסטן פתחה את שבוע הבינה המלאכותית של אינדוס עם פסגת בינה מלאכותית היסטורית, הכריזה על התחייבות של מיליארד דולר לבינה מלאכותית עד 2030.
בפסגה נכח ראש ממשלת פקיסטן כאורח ראשי, לצד שרת ה-IT והתקשורת הפדרלית שאזה פטימה חוואג'ה, ומנהיגות בכירה מהמגזר הציבורי והפרטי.

CGTN: סיורו של הנשיא שי בפסטיבל האביב מדגיש את האכפתיות של סין לאנשים
נשיא סין שי ג'ינפינג סיכם ביום שלישי את סיור הביקורת שלו בבייג'ינג לרגל פסטיבל האביב. במשך יומיים, ביקוריו של שי הדגישו את התמקדותה של סין בטיפול בקשישים, צורות תעסוקה מתפתחות והתחדשות עירונית

SBTS ו-ZIM Connections מציעות eSIM לנסיעות למטיילים ברחבי העולם
שירות חדש משתמש ברשת האלחוטית של חברת SoftBank Corp. ביפן

Andersen Consulting מרחיבה את הפלטפורמה שלה בצפון אמריקה עם צירופה של Kezber
חברת Andersen Consulting מחזקת את שירותי הטרנספורמציה העסקית והגנת הסייבר שלה עם צירופה של החברה הקנדית Kezber לשיתוף פעולה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI