דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
חיים נוי 03/07/24 |  צפיות: 738

אדריאן רידג' מונה למנכ"ל קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים

טמקולה, קליפורניה, 2 ביולי 2024, (GLOBE NEWSWIRE):

החל מ-1 ביולי 2024, אדריאן רידג' (Adrian Ridge) הוא מנכ"ל Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group, חלק מהחטיבה התעשייתית של Nikkiso Co. Ltd.רידג' מחליף את פיטר וגנר (Peter Wagner), שנשאר בתפקיד דירקטוריון כיו"ר פעיל של Nikkiso CE&IG Group.

כמנכ"ל, רידג' יניע את התוצאות התפעוליות והפיננסיות ויכין את הקבוצה לצמיחה עתידית. בתפקידו כיו"ר פעיל, וגנר יתמקד בהנעת החזון והאסטרטגיה ארוכת הטווח של הקבוצה בתפקיד יועץ.

"בשם מועצת המנהלים, אני מברך ומברך את אדריאן על קידומו לתפקיד המנכ"ל", אמר וגנר. "הוא מנהיג מוכח שמתגייס בזמן הנכון לתמוך בצמיחה של Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases לגבהים חדשים".

"מעולם לא התלהבתי מהפוטנציאל של חברה כמו שאני מתרגש מ-Nikkiso ", אמר רידג'. "יש לנו את כל המרכיבים הנכונים כדי להיות מובילים בכל שוק שאנחנו משרתים בכל אזור בעולם. לכבוד הוא לי ואני אסיר תודה על ההזדמנות החד פעמית הזו".

אודות אדריאן רידג'

רידג' הצטרף לניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים (Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases) בשנת 2022 כסמנכ"ל ייצור ותפעול לאחר שעבד כ-30 שנה בענקית הייצור השבדית Atlas Copco בתפקידי ניהול גלובליים שונים. הוא בעל תואר בהנדסת מכונות ותואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת דורהאם בבריטניה.

אשת קשר לתקשורת
Lisa Adams
[email protected]

Mobile: +1 (405) 492-1689

אודות Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group

קבוצת Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים) היא ספקית מובילה של ציוד, טכנולוגיות ויישומים קריוגניים לפלחי שוק של אנרגיה נקייה וגז תעשייתי. הקבוצה מעסיקה יותר מ-1,600 עובדים ב-22 מדינות ובראשה עומדת Cryogenic Industries, Inc בדרום קליפורניה, ארה"ב, שהיא חברת בת בבעלות מלאה של Nikkiso Co., Ltd (TSE: 6376)

תמונת יח"צ הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/b3496ba9-85d1-4c91-b199-181d30747a25

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית globenewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ריסקיפייד חושפת חבילת בינה מלאכותית מהדור הבא בכנס Ascend 2026, המעניקה לסוחרים נראות ושליטה חסרות תקדים על סיכוני מסחר אלקטרוני
יכולות חדשות כוללות את Riskified ARIA - אנליסט סיכונים מבוסס בינה מלאכותית, את Identity Explore 2.0 ואת Decision Studio המשודרג, המעניקים לסוחרים את היכולת לראות, להבין ולפעול על בסיס מודיעין סיכונים מהרשת באופן שלא היה קיים בעבר

Workvivo משיקה את Seer לקידום בינה של אנשים ולסגירת פער ההקשבה של העובדים
סקר עולמי חדש חושף פער בין משוב עובדים לפעולה, כאשר Workvivo מציגה את Seer כפתרון עצמאי, עם ותיק התעשייה ג'סטין בלאק בראש.

אנדרסן גלובל מוסיפה את NetExpat כחברה משתפת פעולה
Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה שלה ברחבי אסיה-פסיפיק, אירופה וארה"ב באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם NetExpat, חברה המתמחה בסיוע לעובדים, הכשרה בין-תרבותית ופיתוח מנהיגות עבור עובדים המתניידים ברחבי העולם.

Bullish תרכוש את Equiniti מ-Siris בעסקה של 4.2 מיליארד דולר, וכך תיצור סוכנות העברות גלובליות של אסימוני ניירות ערך
חברת Bullish (NYSE: BLSH) חתמה על הסכם סופי לרכישת Equiniti, סוכנות העברות גלובלית מובילה המשרתת כמעט 3,000 לקוחות מנפיקים, כמות כוללת של 15,000 לקוחות תאגידיים, 20 מיליון בעלי מניות, ומעבדת תשלומים שנתיים בשווי 500 מיליארד דולר.

המקום בו אסתטיקה פוגשת טכנולוגיה - LEPAS Milan Public Days הגדירה מהי ניידות אלגנטית
LEPAS, בין ה-20 ל-26 באפריל, הגיעה להופעה מרשימה במילאנו תחת הכותרת "הנה האלגנטיות", וסימנה את הופעת הבכורה של המותג באזור האירופאי

Transoft Solutions רוכשת את CADaptor Solutions
Transoft Solutions מרחיבה את פורטפוליו ניהול הסדרי התנועה הזמניים שלה עם הרכישה האחרונה

מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025
מותג הספורט הגלובלי U.S. Polo Assn השיג שיא של 2.7 מיליארד דולר במכירות קמעונאיות לשנת 2025, עם יעד של 4 מיליארד דולר ו-1,500 חנויות של U.S. Polo Assn

LEPAS חושפת את פורטפוליו ה-NEV שלה, ופותחת את "שנת האספקה" שלה
תערוכת Auto China 2026 נפתחה באופן רשמי-24 באפריל. הדוכן של Chery Group, שממוקמת בחזית הניידות העולמית, קיבל בברכה יותר מ-4,000 אורחים שהגיעו מיותר מ-100 מדינות, וקבע שיאים חדשים בקנה מידה ובהשתתפות.

EarthDaily נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לחוזה מסחרי לתצפית אופטית על כדור הארץ
EarthDaily Analytics (EarthDaily) הודיעה היום כי נבחרה על ידי משרד הסיור הלאומי של ארה"ב (NRO) לתמוך בשימוש בתמונות תצפית כדור הארץ רב-ספקטרליות מסחריות במסגרת פתיחת פתרונות מסחריים (CSO) לשיפורים מסחריים אסטרטגיים (SCE).

Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית
Digi Power X חתמה על הסכם קולוקציה לבינה מלאכותית עם חברת מחשוב בינה מלאכותית מובילה עבור מרכז נתונים בנפח 40 מגה-וואט בקולומביאנה, אלבמה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI