דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Apparel Group משיקה את קמפיין 'זמן-קיץ' 2024 בהשתתפות יותר מ-36 מהמותגים שלה
Apparel Group משיקה את קמפיין 'זמן-קיץ' 2024 בהשתתפות יותר מ-36 מהמותגים שלה
חיים נוי |  03/07/24 |  צפיות: 899

Apparel Group משיקה את קמפיין 'זמן-קיץ' 2024 בהשתתפות יותר מ-36 מהמותגים שלה

 

Apparel Group משיקה את קמפיין 'זמן-קיץ' 2024 בהשתתפות יותר מ-36 מהמותגים שלה

 

Apparel Group משיקה את קמפיין 'זמן-קיץ' 2024 בהשתתפות יותר מ-36 מהמותגים שלה

* Apparel Group אירחה צילומי לייף סטייל בשיתוף עם Anantara The Palm Resort, והציגה את קולקציות הקיץ שלהם הזמינות בחנויות וב- 6thstreet.com.

*חוגגים את הקיץ עם מותגי Apparel Group – אלדו, אלדו אקססוריז, ארדן, אסיקס, Athlete’s Co., Beverly Hills Polo Club, בירקנשטוק, קלווין קליין, Charles & Keith, Cold Stone Creamery, קרוקס, Dune London, F5 Global, Forest Essentials, Forever New, Havaianas, Herschel, Inglot, Jamie’s Italian, La Vie En Rose, LC Waikiki, LCW Home, ניו יורקר, ניין ווסט, Not Ordinary, Nysaa, R&B Kids, Rituals, Skechers, סטיב מאדן, The Children's Place, טים הורטונס וטומי הילפיגר

דובאי, איחוד האמירויות הערביות, 3 ביולי 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Apparel Group, קונגלומרט קמעונאות ולייף סטייל מוביל, נרגשת להכריז על השקת קמפיין הקיץ החדש שלה המציג קולקציות קיץ של יותר מ-36 מותגי Apparel Group. בשיתוף פעולה עם Anantara The Palm Resort, צילומי סגנון חיים אלה משלבים את המומחיות האופנתית של Apparel Group עם האווירה היוקרתית והאווירה הבתולית, ומבטיחים קולקציית קיץ המגדירה מחדש סגנון ואלגנטיות.

סימה גנוואני ווד, מייסדת ויו"ר Apparel Group, הביעה את התלהבותה מההשקה ואמרה: "אנחנו כל כך נרגשים לשתף את קמפיין הקיץ (summer look-book ) שלApparel Group לשנת 2024, עם למעלה מ-36 מותגים בינלאומיים ותוצרת מקומית של Apparel Group, שכל אחד מהם מביא את הסגנון הייחודי שלו לעונה מרגשת זו. קמפיין הקיץ הזה הוא לא רק להציג את קולקציית הקיץ שלנו, אלא ליצור חוויית לייף סטייל שמהדהדת אצל הלקוחות שלנו".

קמפיין הקיץ מציג שורה מהממת של המותגים הבינלאומיים והמקומיים המפורסמים של Apparel Group, כולל אלדו, Aldo Accessories, Ardene, אסיקס, Athlete’s Co., Beverly Hills Polo Club, בירקנשטוק, קלווין קליין, Charles & Keith, Cold Stone Creamery, קרוקס, Dune London, F5 Global, Forest Essentials, Forever New, Havaianas, Herschel, Inglot, Jamie’s Italian, La Vie En Rose, LC Waikiki, LCW Home, New Yorker, ניין ווסט, Not Ordinary, Nysaa, R&B Kids, Rituals, Skechers, סטיב מאדן, The Children’s Place, Tim Hortons וטומי הילפיגר. כל מותג יביא את הסגנון והכשרון הייחודיים שלו, ויציע הכל, החל משיק קז'ואל ועד זוהר קיצי. הקולקציה מבטיחה לספק מגוון רחב של העדפות סגנון, ולהבטיח שיש משהו מיוחד לכולם.

לקוחות הלהוטים לאמץ את אווירת הקיץ יכולים לצפות לקנות את הקולקציה בחנויות החנויות של קבוצת ההלבשה ובפלטפורמת המסחר האלקטרוני, 6thStreet.com, שם מגוון המוצרים המלא יהיה זמין. קמפיין זה, המשלב חדשנות קמעונאית עם אירוח יוקרתי, מדגיש את הסינרגיה בין Apparel Group לבין Anantara The Palm Resort הפונה לתושבים ולתיירים, וממצב את האזור כיעד הקיץ האולטימטיבי.

הישארו מעודכנים לקיץ של סטייל, תחכום ויופי ציורי, שהובאו באופן בלעדי אליכם על ידי Apparel Group ו-Anantara The Palm Resort.

אודות APPAREL GROUP LLC

קבוצת Apparelהיא קונגלומרט קמעונאי עולמי של אופנה ולייף סטייל השוכן בצומת הדרכים של הכלכלה המודרנית - דובאי, איחוד האמירויות הערביות. כיום, קבוצת Apparelמשרתת אלפי קונים להוטים באמצעות יותר מ- 2,200 חנויות קמעונאיות ובלמעלה מ-85 מותגים בכל הפלטפורמות תוך העסקת מעל 22,000 צוותים רב-תרבותיים.

קבוצת Apparelחצבה את נוכחותה החזקה ב- GCC והרחיבה שערים משגשגים לשוק בהודו, דרום אפריקה, סינגפור, אינדונזיה, תאילנד, מלזיה, פקיסטן ומצרים. בנוסף, קיימות אסטרטגיות ברורות לכניסה לשווקים מתעוררים כמו הונגריה והפיליפינים.

קבוצתApparelיצרה חוויה רב-ערוצית, ומפעילה מותגים שמקורם בארה"ב, קנדה, אירופה, אוסטרליה ואסיה. המותגים כוללים שמות מובילים בתחום האופנה, ההנעלה וסגנון החיים כמו טומי הילפיגר, צ'ארלס וקית', סקצ'רס, אלדו, ניין ווסט, Aeropostale, Jamie’s Italian, טים הורטונס, Cold Stone Creamery, Inglot ו- Rituals.

קבוצת Apparelחייבת את הצמיחה המדהימה שלה לחזון ולהכוונה של המייסדת והיו"ר הדינמית שלה, סימה גנוואני ווד, שלקחה את החברה מחיל אל חיל מאז הקמתה בשני העשורים האחרונים.

https://apparelglobal.com/en/
[email protected]

אודות Anantara The Palm Resort

Anantara הוא מותג אירוח יוקרתי למטיילים מודרניים, המחבר אותם למקומות, אנשים וסיפורים אמיתיים באמצעות חוויות אישיות, ומספק אירוח מכל הלב ביעדים המרגשים ביותר בעולם. ריכוז מלונות היוקרה ואתרי הנופש הייחודיים והמעוצבים בקפידה מספק חלון דרכו ניתן לצאת למסע לטריטוריה חדשה ומרעננת, תוך יצירת חוויות נסיעה אישיות.

מערים קוסמופוליטיות, דרך חולות מדבריים ועד איים שופעים, Anantara מחברת מטיילים למקומיים, מכתרת אותם ביוקרה אותנטית ומארחת אותם במומחיות נלהבת. הפורטפוליו מתגאה כיום ביותר מ-40 מלונות ואתרי נופש מדהימים הממוקמים בתאילנד, האיים המלדיביים, אינדונזיה, וייטנאם, סין, קמבודיה, מלזיה, סרי לנקה, מאוריציוס, סיישל, מוזמביק, זמביה, איחוד האמירויות, קטאר, עומאן, תוניסיה, פורטוגל, ספרד, הונגריה, הולנד, איטליה, אירלנד וצרפת, עם צנרת של נכסים עתידיים ברחבי אסיה, המזרח התיכון, אירופה ודרום אמריקה.

למידע נוסף על Anantara Hotels, Resorts & Spas, אנא בקרו באתר www.anantara.com

עקבו אחרינו בפייסבוק: www.facebook.com/anantara; טוויטר ואינסטגרם: @anantara_hotels

תמונות יח"צ הנלוות להודעה זו זמינות בכתובות

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/3c050648-49b9-4720-bd36-03eee8be5739

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/30b0f74f-7194-40d2-9530-8abe169e79c0

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות

EgyptAir מעבירה את חוויית הנוסע לעידן הבינה המלאכותית בשיתוף Sitecore
באמצעות SitecoreAI, חברת התעופה הלאומית של מצרים נועדה לתמוך במתן שירות מותאם אישית, בתקשורת יזומה ובשירות תמיכה המבוסס על בינה מלאכותית, וזאת במגוון נקודות ממשק דיגיטליות

הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI