דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Kolmar Korea משתפת פעולה עם Amazon כדי לתמוך בהתרחבות הגלובלית של חברות K-beauty
Kolmar Korea משתפת פעולה עם Amazon כדי לתמוך בהתרחבות הגלובלית של חברות K-beauty
חיים נוי |  10/07/24 |  צפיות: 941

Kolmar Korea משתפת פעולה עם Amazon כדי לתמוך בהתרחבות הגלובלית של חברות K-beauty

מארחת את "יום המוכר של K-Beauty" עם חברת המסחר האלקטרוני הגדולה בעולם ומקדמת גלובלית את החדשנות של K-Beauty

סיאול, דרום קוריאה, 8 ביולי 2024, (BUSINESS WIRE):

Kolmar Korea (KRX: 161890) משלבת כוחות עם אמזון ((Amazon, חברת המסחר האלקטרוני הגדולה בעולם, על מנת לתמוך בכניסה המוצלחת לשוק הגלובלי של מותגי K-beauty.

Kolmar Korea מוסרת כי אירחה במשותף את כנס "יום המוכר של K-beauty ו-Amazon" ב-27 ביוני במלון InterContinental בסיאול.

באירוע השתתפו כ-1,500 אנשים, כולל נציגים ממותגי יופי קוריאנים כמו גם נציגים ממגזרי ההפצה והייצור, הן באופן מקוון והן באופן לא מקוון. בין המשתתפים העיקריים נכחו סאנג-היון יון, סגן נשיא של קבוצת Kolmar; היון-גיו צ'וי, מנכ"ל Kolmar Korea; ג'ים יאנג, סגן נשיא בכיר ב-Amazon Global Selling Asia Pacific (APAC); ויוקי סואיטה, ראש המחלקה העסקית של מוצרי יופי לצרכן ב-Amazon Japan.

בנאום קבלת הפנים שלו, סאנג-היון יון הסביר מהי מטרת האירוע. הוא אמר: "אירוע זה, שנוצר ביוזמת Kolmar ו-Amazon, הוא יותר מעוד שותפות עסקית. הוא נועד להפיץ ברחבי העולם את החדשנות והערכים של K-beauty. אנחנו מקווים שהאירוע הזה יהיה אבן פינה לגילוי הזדמנויות גלובליות עבור K-beauty ולשיתוף אסטרטגיות מפורטות להטמעה."

האירוע התקיים תוך כדי ש-K-beauty נהנית מפופולריות רחבה ב- Amazonושתי החברות מעוניינות לתמוך באופן פעיל בכניסת חברות היופי הקוריאניות לשוק העולמי.

K-beauty כל כך פופולרית עד שמכירות מוצריה בחנות הגלובלית של Amazon גדלו ביותר מ-75% אשתקד. Kolmar Korea מובילה את המגמה הזאת באמצעות השגת חוזים חדשים עם 253 לקוחות, בעיקר מותגים עצמאיים, ומסמנת עלייה של 48.7% מהשנה שעברה. שתי החברות מתכננות להמשיך לזהות מותגים בולטים המובילים מגמות עולמיות בשוק עם קונספטים מושכים וטכנולוגיות חדשניות.

באירוע זה, Kolmar Korea הקימה דוכן גדול לקהל והציגה מוצרים לטיפוח העור, איפור, הגנה מהשמש וחבילות קוסמטיות. הם גם סיפקו ייעוץ בהתאמה אישית לעסקי קוסמטיקה עולמיים. זאת ועוד, סאנג-קיון האן, סגן נשיא מתחם מחקר ופיתוח ב-Kolmar Korea, העביר הרצאה לקהל בשם "ביטחון עמוק: התחרותיות בשוק הקוסמטיקה הקוריאני."

נציג Kolmar Korea אמר: "האירוע הזה חשוב ביותר משום שהוא מסמן ההתחלה הרשמית של שיתוף הפעולה בין Kolmar Korea, חברת ODM גלובלית למוצרי קוסמטיקה שהניעה את הצמיחה של K-beauty, ו-Amazon, חברת המסחר האלקטרוני הגדולה בעולם. Kolmar ו- Amazonיגיעו לצמיחה משותפת על ידי הצעת הנתיב המיטבי שיתמוך בהצלחת כניסת הלקוחות שלנו לשווקים הגלובליים."

סרטון של רגעי השיא מהאירוע:https://www.youtube.com/watch?v=sbqXL8fBgpM

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54091414/en

למידע נוסף:

Kolmar Holdings
ג'אנג וו לי
[email protected]

מקור: Kolmar Holdings

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI