דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ה-A2RL נוסקת לגבהים חדשים: משיקה אליפות מרוצי השקת מרוץ רחפנים אוטונומית עם פרסים המגיעים בסך הכול למיליון דולר
ה-A2RL נוסקת לגבהים חדשים: משיקה אליפות מרוצי השקת מרוץ רחפנים אוטונומית עם פרסים המגיעים בסך הכול למיליון דולר
חיים נוי 26/07/24 |  צפיות: 615

ה-A2RL נוסקת לגבהים חדשים: משיקה אליפות מרוצי השקת מרוץ רחפנים אוטונומית עם פרסים המגיעים בסך הכול למיליון דולר

אבו דאבי, איחוד האמירויות הערביות, 25 ביולי 2024, (BUSINESS WIRE):

ליגת המרוצים האוטונומית של אבו דאבי (A2RL), שהופעת הבכורה שלה התקיימה באפריל במגרש המרוצים Yas Marina Circuit, הכריזה על האתגר הבא שלה, שייערך עם ליגת האלופים למזל"טים (DCL), ארגון מרוצי המזל"טים המקצועיים המוביל בעולם. מרוץ המזל"טים של A2RL, שבונה על הצלחת אירוע ההשקה שלו, ממשיך לפרוץ את גבולות הטכנולוגיות האוטונומיות, תוך מיזוג של כישורי אנוש עם התפתחויות חדשניות בתחום הטיסה האוטונומית.

אל מרוץ המזל"טים האוטונומיים יגיעו קבוצות מכל רחבי העולם ויתקבלו אליו בברכה צוותי מרוצים, מכוני מחקר ו'טירונים' נלהבים מתחום המזל"טים. כל המתחרים יתמודדו על ארנק פרסים בשווי מרגש של מיליון דולר בניסיונם להציג זריזות ומהירות מרביות תוך כדי ביצוע תמרונים מאתגרים בין האובייקטים במסלול שלהם. ההרשמה כבר נפתחה בכתובת a2rl.io, והצוותים המתעניינים מוזמנים להירשם למרוץ. כל המשתתפים יעברו תחילה סבב בחירה קשוח כדי לזהות את צוותים שיהיו חלק מהתחרות. אלה שיצליחו לעבור את שלב המיון יוזמנו להשתתף בסדרת משימות שתאפשר לפנל השופטים להעריך את יכולות הצוותים בשימוש בסימולטור מבוסס-קוד פתוח להטסת המזל"ט שלהם באופן אוטונומי. אירוע הגמר יתקיים באפריל 2025, ואז גם יוכרזו המנצחים במרוץ.

אירוע A2RL, המנוהל על ידי ASPIRE, משלב בין בינה מלאכותית (AI), אוטונומיה וספורט אקסטרים כדי לדחוף את הגבולות של הניידות העתידית, ונחשב לליגת המרוצים האוטונומיים הגדולה בעולם. במרוץ המזל"טים האוטונומיים של A2RL ישתתפו חוקרים שיתכנתו מזל"טים לנווט בין סדרה של שערים תוך הימנעות ממכשולים ושימוש בחיישנים מובנים ובעוצמה חישובית רבה. מטרתו העיקרית של המרוץ היא קביעת אמת מידה לחדשנות מרבית בתחום האלגוריתמים תוך שימוש במינימום טכנולוגיית חיישנים בסביבות מורכבות.

כמו בכל האתגרים הגדולים, אתגר המזל"טים של A2RL ישים גם הוא דגש על STEM (‏מדעים, טכנולוגיה, הנדסה, מתמטיקה) ותלמידי תיכון יוזמנו לקחת חלק בתחרות.

במהלך ההכרזה של המרוץ החדש אמר פייסל אל בנאי, המזכיר הראשי של ATRC מועצת המחקר הטכנולוגי המתקדם: "רק כאשר מתחרים בתנאי קיצון, ניתן באמת לגלות את הגבולות שניתן לפרוץ בתחום המדעים. ההשראה שלנו מבוססת על שיתוף פעולה גלובלי, דחיפת הקדמה הטכנולוגיות ויצירת עתיד שבו פתרונות אוטונומיים יביאו למהפכה בתחום התעשייה וישפרו את חיי בני האדם."

סטפן טימפנו, מנכ"ל ASPIRE, אמר: "זוהי התפתחות אבולוציונית מרתקת של סדרת מרוצי האקסטרים של A2RL. ה-DCL (ליגת האלופים למזל"טים) היא שותפה בראש אחד איתנו, עם ניסיון רב-ערך של שנים בעבודה עם מזל"טים. יחדיו, לא רק שאנחנו מוסיפים ממד אוטונומי חדש למרוצי מזל"טים, אלא גם מדגימים במרוץ הזה את האפשרויות הבלתי-מוגבלות של כלי רכב אוויריים ללא טייס".

מרקוס סטמפר, יו"ר ההנהלה של Drone Champions AG, המארגנת של ליגת האלופים למזל"טים, אמר: "המשימה שלנו ב-DCL הייתה תמיד לפרוץ את הגבולות של מרוצי מזל"טים. לאחר שמיזגנו בהצלחה את עולמות מרוצי המזל"טים הווירטואליים והפיזיים – שיתוף הפעולה שלנו עם ASPIRE לקידום הטיסה של מזל"טים אוטונומיים הוא בהחלט השלב ההגיוני הבא. אנחנו נרגשים להביא את הניסיון והמומחיות הנרחבים שלנו למרוץ החלוצי הזה, ולתמוך ב-ASPIRE בעזרת הידע שצברנו במשך שנים של פיתוח מרוצי מזל"טים ועבודה עם טייסי המזל"טים הטובים בעולם."

הודות לפיתוח טכנולוגיית מזל"טים, המרוץ הזה מנגיש את השימוש במזל"טים לתושבי כל המדינות, דבר שיפחית בסופו של יום את העלויות וידחוף חדשנות בענפים כגון בריאות ולוגיסטיקה.

לשאילתות מהתקשורת אנא צרו קשר עם: [email protected] או עם [email protected]

טוויטר

טוויטר

אינסטגרם

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54099128/en

ליצירת קשר

ג'ניפר דוואן, מנהלת תקשורת בכירה
[email protected]

מקור: Abu Dhabi Autonomous Racing League

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
WAFUU.COM, פלטפורמת המסחר האלקטרוני היפנית למכירות חוצות גבולות, חושפת את דמות הקמע הרשמית מוצ'י
מעט אושר מיפן — WAFUU.COM מציגה את הדמות הרשמית החדשה שלה, מוצ'י, שנועדה להוסיף שמחה לחובבי התרבות היפנית ברחבי העולם המגלים מוצרים מיפן

Mavenir דורגה כחזקה ביותר בדו"ח 2026 IMS and Voice Core Competitive Landscape Assessment של GlobalData
פלטפורמת MAVcore הפועלת בענן זכתה להכרה כספקית IMS וליבה קולית מובילה

OPPEIN, יצרנית הארונות הגדולה בעולם, מעמיקה את נוכחותה במזרח התיכון באמצעות היצע פתרונות בהתאמה אישית
במהלך השנים האחרונות, OPPEIN בנתה לעצמה מוניטין חזק בקרב לקוחות מזרח תיכוניים. מודל אולם התצוגה שלה, המציע פתרונות לכל הבית, המציא מחדש את חוויית הקנייה המקומית על ידי הצעת ריהוט ביתי מלא במקום אחד, כולל ארונות, רהיטים ודלתות, הכל בסגנונות אחידים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן משרד עורכי דין המתמחים בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי Lucid Group, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן משרד עורכי דין המתמחים בייצוג משקיעים, קורא למשקיעי Lucid Group, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-28 ביולי במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – LCID

Accertify ו-Liminal מפרסמות מחקר אמפירי ראשון המוכיח כי השילוב בין מניעת הונאות לבין אבטחת סייבר אכן עובד – ומגדיר את הדרך הנכונה ליישם אותה
מחקר חדש בקרב 250 מנהלים בכירים מזהה ארבעה דפוסי התנהגות ארגוניים הקשורים ליתרון ביצועים של פי 3.4 לעומת ארגונים הפועלים במבנים מבודדים

EXEED VPD כובשת את החום: טכנולוגיית חניה חכמה מתחילה בניסויים במזרח התיכון
ב-23 ביולי, שמונה רכבי ניסוי המצוידים בטכנולוגיית EXEED VPD (Valet Parking Driver) כבר היו בדרכם לערב הסעודית. רכבים אלו צפויים לעבור תהליך אימות מקומי בחודש אוגוסט, הן בערב הסעודית והן באיחוד האמירויות, בתנאי טמפרטורה גבוהה ותנאי דרך מורכבים.

U.S. Polo Assn נתנה חסות לאליפות הפולו הבריטית הפתוחה בסנט רג'יס לשנת 2026,
U.S. Polo Assn נתנה חסות לאליפות הפולו הבריטית הפתוחה בסנט רג'יס לשנת 2026, לזכייה בגביע הזהב קאודריי, כשותפת הביגוד הרשמית קבוצת Gaston Polo זכתה בגביע הזהב לאחר ניצחון על קבוצת Dubai Polo במועדון הפולו קאודריי פארק

Bitget מתגלה כזירת מסחר ב-TradFi מובילה עם כמעט 70 מיליארד דולר בנפח של חוזים עתידיים רציפים ברבעון השני, כך עולה מדו"ח TokenInsight
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, מתגלה כאחת מזירות המסחר המובילות למוצרי מסחר TradFi, כשהיא מייצרת כמעט 70 מיליארד דולר בנפח מסחר של חוזים עתידיים רציפים ב-TradFi ברבעון השני של 2026, לפי דו"ח הבורסות הקריפטוגרפיות של TokenInsight לרבעון השני לשנת 2026 - TokenInsight Q2 2026 Crypto Exchange Report.

Bitget משיקה את חוזי Quanto Perpetual הראשונים בתעשייה לנכסי TradFi
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את חוזי ה-Quanto Perpetual Futures (חוזים עתידיים מתמשכים מסוג Quanto) הראשונים בתעשייה המשלבים עולם פיננסי מסורתי (TradFi);

Zoom Revenue Accelerator חושפת טכנולוגיית בינה מלאכותית המניעה פעולות להגדלת הכנסות – ולא רק מספקת תובנות.
יכולות בינה מלאכותית חדשות ותוכניות גמישות מעניקות לצוותי ההכנסות את ההכוונה וההדרכה הדרושות להם כדי לשפר את הביצועים ולסגור עסקאות מהר יותר
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI