דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BeiGene קיבלה את אישור משרד הבריאות עבור ®TEVIMBRA לטיפול בסרטן הוושט של תאי קשקש (OSCC) לאחר טיפול בכימותרפיה
BeiGene קיבלה את אישור משרד הבריאות עבור ®TEVIMBRA לטיפול בסרטן הוושט של תאי קשקש (OSCC) לאחר טיפול בכימותרפיה
חיים נוי 18/09/24 |  צפיות: 491

BeiGene קיבלה את אישור משרד הבריאות עבור ®TEVIMBRA לטיפול בסרטן הוושט של תאי קשקש (OSCC) לאחר טיפול בכימותרפיה

הרצליה, ישראל, 17 בספטמבר 2024, (BUSINESS WIRE)-

.BeiGene, Ltd (נאסד"ק: BGNE, HKEX: 06160, SSE: 688235), חברת טכנולוגיה גלובלית, הכריזה היום כי משרד הבריאות בישראל אישר את ®TEVIMBRA (טוסיליזומאב) כתרופה יחידה לטיפול בחולים בוגרים הסובלים מקרצינומה גרורתית של תאי קשקש בוושט (OESCC) לאחר טיפול כימותרפי שיטתי קודם.

"שכיחות הסרטן בישראל ממשיכה לעלות, כאשר גידולים מוצקים מהווים נטל בריאותי משמעותי והגישה של החולים לתרופות מעכבות אלה ממשיכה להיות מוגבלת. האישור שניתן לאחרונה ל-Tevimbra על ידי משרד הבריאות פותח פתח לטיפול חדש וחדשני לחולים הסובלים מקרצינומה של תאי קשקש בוושט (ESCC), המעניק תקווה מחודשת ופוטנציאל לשיפור התוצאות עבור אנשים הסובלים מגידולים ממאירים אלה", אמר איציק מזרחי, המנהל הארצי של BeiGene בישראל. "אנו שמחים על כך שקיבלנו אישור בישראל, המהווה שלב משמעותי במסגרת המשימה שלנו להביא טיפולים חדשניים לחולי סרטן ברחבי העולם".

BeiGene מתמקדת בהרחבת הזמינות של Tevimbra בישראל. לאחרונה הגישה החברה בקשות לאישור טיפולים ראשוניים ושניוניים עבור סרטן ריאה מסוג תאים שאינם קטנים (NSCLC) ומתכננת להגיש בקשות עתידיות עבור טיפול ראשון בקרצינומה של תאי קשקש בוושט (OESCC) ובסרטן הקיבה (GC).

BeiGene החלה ביותר מ-17 ניסויים בעלי פוטנציאל המאפשר רישום עם TEVIMBRA, במסגרתם נצפו נתונים חיוביים ב-11 ניסויים אקראיים בשלב 3 ובארבעה ניסויים בשלב 2. במהלך ניסויים אלה הציגה TEVIMBRA את הפוטנציאל שלה להציג שיפורים בעלי משמעות קלינית בכל הקשור לשרידות ולאיכות החיים של מאות אלפי חולי סרטן עם מגוון רחב של סוגי גידולים - במקרים רבים, ללא קשר לסטטוס ה-1(L)-PD - הן התרופה יחידה והן בשילוב עם רכיבים טיפוליים נוספים. עד היום קיבלו למעלה מ-900,000 חולים בכל העולם מרשם ל-TEVIMBRA.

טוסיליזומאב קיבלה את אישורה של הנציבות האירופית עבור ESCC מתקדם או גרורתי לאחר טיפול כימותרפי קודם ב-2023 וחוות דעת חיובית מן הוועדה למוצרים רפואיים עבור שימוש בבני אדם של סוכנות התרופות האירופית (EMA) בפברואר 2024 כטיפול בסרטן ריאות של תאים שאינם קטנים עם שלוש התוויות.

אודות ®TEVIMBRA (טוסיליזומאב)

טוסיליזומאב הוא נוגדן חד-שבטי של חלבון נוגד מוות תאי מתוכנן 1 (PD-1) מסוג אימונוגלובין G4 (IgG4) מואנש עם זיקה גבוהה וספציפיות היקשרותית נגד PD-1. הוא מיועד לצמצם למינימום את ההיקשרות לקולטני Fc-gamma (Fcy) על מקרופאגים ומסייע לתאים החיסוניים של הגוף לזהות גידולים ולהילחם בהם.

אודות BeiGene

BeiGene היא חברה גלובלית בתחום האונקולוגיה המגלה ומפתחת טיפולים חדשניים בני-השגה ונגישים יותר לחולי סרטן ברחבי העולם. עם תיק המוצרים הנרחב שלנו, אנו מאיצים את הפיתוח של קו הייצור המגוון של טיפולים חדשניים באמצעות היכולות העצמאיות שלנו ושיתופי פעולה. אנו מחויבים לשיפור מהיר של הגישה לתרופות עבור הרבה יותר חולים הזקוקים להן. הצוות הגלובלי ההולך וגדל שלנו כולל יותר מ-10,000 עובדים בחמש יבשות. למידע נוסף אודות BeiGene, היכנסו ל-www.beigene.com ועקבו אחרינו ב-LinkedIn, X (Twitter לשעבר), Facebook ו-Instagram.

אנשי קשר

למידע נוסף:
לו קרטר
[email protected]

רוזה סוטו
[email protected]

מקור: .BeiGene, Ltd

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
רשימת נותני החסות של IPS 2026 משקפת את מלוא הספקטרום של חדשנות ומומחיות גלובלית בתחום הנדל"ן
IPS 2026 מרחיבה את רשימת נותני החסות שלה למהדורה ה-22 שלה, ומאגדת קבוצה מגוונת של יזמי נדל"ן, מומחי PropTech ועסקי נדל"ן משולבים, המשקפים את רוחב המומחיות המעצב את תעשיית הנדל"ן העולמית של ימינו.

Axi מרעננת את זהות המותג שלה עם השקת אתר אינטרנט חדש
Axi, ברוקרית גלובלית למסחר מקוון, הודיעה היום על השקת זהות מותג רעננה, הכוללת אתר אינטרנט חדש עם שפה חזותית מעודכנת במלואה, שנועדה לשקף את מעמדה של הברוקרית כשותפה מסורה לסוחרים בכל השווקים.

נותר שבוע אחד לפתיחה: תערוכת Saudi WoodShow מביאה לריאד חברות מובילות בתחומי העץ והנגרות
מציגים בינלאומיים מציגים עץ, רכיבי ריהוט ופתרונות מיכון מתקדמים, ובכך יוצרים הזדמנויות חדשות לאיתור ספקים ולשיתופי פעולה בתעשייה בשוק הסעודי

Danube Properties מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ותציג את פורטפוליו הנדל"ן המתרחב שלה
חברת Danube Properties, גורם מוביל במגזר הנדל"ן הפרטי באיחוד האמירויות, מצטרפת למהדורה הקרובה של תערוכת IPS כנותנת חסות בדרגת יהלום; בכך היא מחזקת את תפקידה של הפלטפורמה בקידום הזדמנויות השקעה גלובליות, בטיפוח חדשנות בתעשייה ובאפשור שותפויות אסטרטגיות חוצות-גבולות.

Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר
Fasset מגיעה לשווי של מיליארד דולר, לאחר שקבוצת SBI הובילה גיוס של 68 מיליון דולר בסבב C להרחבת שירותי הנאו-בנקאות בתחום המטבעות היציבים מבוססי הבינה המלאכותית

Jetex מודיעה על פתיחת פעילות בסופיה
Jetex Sofia צפויה לקבל את פני אורחיה הראשונים ברבעון הרביעי של 2026.

מחלקת הקרקעות של דובאי ו-IPS מחזקות את נוכחותה של דובאי על מפת ההשקעות העולמית בנדל"ן
המהדורה ה-22 תתקיים במרכז הסחר העולמי של דובאי בין ה-7 ל-9 בספטמבר 2026

מוטורולה סולושנס משלימה את רכישתD-Fend Solutions
מאיצה את ההגנה על המרחב האווירי עבור גופי ביטחון הציבור ותשתיות קריטיות באמצעות טכנולוגיית השתלטות סייבר ייחודית, לא-קינטית, מבוססת RF

רכב שטח אחד להיבטים שונים של חיי המשפחה: KAIYI X7 Hybrid מפנה מקום ליותר
רכב שטח משפחתי צריך לתמוך ביותר מאשר נסיעות יומיות: הוא צריך גם לארח מספר נוסעים, לצאת לנסיעות ארוכות וגם לפעילויות חוץ. ה-KAIYI X7 Hybrid משלב מידות חיצוניות נדיבות, תא נוסעים רב-תכליתי וקיבולת מטען פרקטית כדי להפוך נסיעות משפחיות לקלות ומהנות יותר.

ריאד מארחת את התערוכה הבינלאומית לאביזרי ריהוט, רכיבים ומוצרים חצי-מוגמרים (IFAC) – הזירה הייעודית לרכיבי ריהוט ופתרונות רכש
מוקד מפגש גלובלי המקשר בין מקבלי החלטות לבין הזדמנויות לרכש אסטרטגי, שותפויות בעלות ערך רב ואפיקי צמיחה חדשים בתעשיית רכיבי הריהוט
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI