דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Cambridge International Education תשיק בחינות דיגיטליות ביוני 2026
Cambridge International Education תשיק בחינות דיגיטליות ביוני 2026
חיים נוי 01/10/24 |  צפיות: 761

Cambridge International Education תשיק בחינות דיגיטליות ביוני 2026

קיימברידג', אנגליה, 1 באוקטובר 2024, (BUSINESS WIRE):

קבוצת החינוך הבינלאומי של Cambridge University Press & Assessment (קיימברידג') הודיעה היום על השקתן של בחינות דיגיטליות בשנת 2026. לתלמידים בבתי הספר באירופה, במזרח התיכון, באפריקה ובארה"ב תהיה אפשרות לבצע את בחינת Cambridge International AS English General Paper ומבחנים רב-ברירתיים בחשבונאות, כלכלה, ביולוגיה, כימיה ופיזיקה ב-Cambridge IGCSE באמצעות מחשבים ניידים. מבחנים אלה יקיימו את אותם הסטנדרטים של תקפות, אמינות ואפשרות ההשוואה של המבחנים של קיימברידג' המתבצעים בכתב ויהוו את השלב הראשון בשימוש הגלובלי במבחנים דיגיטליים על ידי קיימברידג' במסגרת תוכניות הלימוד Cambridge IGCSE, AS ו-A.

בתי ספר באזורים מסוימים מוזמנים בשלב זה להירשם לשלב הראשון של ההשקה הדיגיטלית. הם ישתתפו בתוכנית Early Adopter, אשר תאפשר להם גישה בלעדית לפלטפורמת הבחינות הדיגיטליות החדשנית של קיימברידג'. במסגרת התוכנית, בתי ספר ותלמידים ייטלו חלק במבחני דמה, במפגשי היכרות ובבחינה של תכונות חדשות של הפלטפורמה וחומרי עזר במטרה לשפר את חוויית המשתמש. קיימברידג' תאסוף משוב מבתי הספר המשתתפים על מנת לעזור בליטוש ובשיפור הפלטפורמה הדיגיטלית.

עידן חדש של בחינות דיגיטליות

הגישה הדיגיטלית של קיימברידג' היא מוכוונת חינוך, כך שהבחינות מוכיחות ומשפרות את הלמידה. לכן, אנו נעשה שימוש בטכנולוגיה כדי לשפר את הנגישות, הרלוונטיות - ובסופו של דבר - את הלמידה. המעבר שלנו לבחינות דיגיטליות יתבצע בשני אופנים:

*מעבר. הבחינות הדיגיטליות המתוכננות לחודש יוני 2026 יכללו מעבר מן הבחינות הקיימות, המבוצעות בכתב, לפורמטים דיגיטליים תוך שינוי מינימלי בתוכניות הלימודים, בסוג ההערכה או בשיטות ההוראה.

*שינוי. אנו מפתחים תוכניות לימוד וצורות בחינה חדשות אשר יאפשרו הערכה באופן שלא היה אפשרי בכתב. ההערכות יעוצבו מחדש כדי לתמוך בהוראה ובלמידה המותאמות לרכישת מיומנויות משופרות בהשכלה ובמקומות העבודה, על יסוד תוכנית לימודים המבוססת על כישורים ועושה שימוש, לדוגמה, בשיתוף פעולה, בנתונים ובמיומנויות תקשורת.

אנו מתבססים על משוב מקהילת בתי הספר שלנו, על המחקר שלנו ועל המומחיות שלנו בעריכת בחינות על מנת לקבוע באיזו גישה להשתמש עבור כל אחת מן הבחינות שלנו. עד 2033, 85% מן הבחינות החשובות שלנו תכלולנה אופציה דיגיטלית.

רוד סמית', מנכ"ל הקבוצה לחינוך בינלאומי בקיימברידג', אמר: "העולם שלנו הופך לדיגיטלי, ותחום החינוך אינו יוצא מכלל זה. Cambridge International Education מעניקה הסמכות לכמעט מיליון תלמידים בכל העולם מדי שנה. ההתבססות על תובנות מקהילה זו מעניקה לנו עומק מחקרי שאין דומה לו, אשר תאפשר לנו ליצור את הצורה האופטימלית של בחינות דיגיטליות כדי לתמוך בלמידה ולהעריך אותה".

שירות Digital Mocks

פרט לתוכנית Early Adopter, לבתי הספר של קיימברידג' יש אפשרות להשתתף בשירות Digital Mocks שלנו, הפתוח כעת להבעות עניין בין החודשים ינואר - מרץ 2025. לא זו בלבד ששירות זה עוזר לבתי ספר להתכונן לבחינות הדיגיטליות של העתיד מבחינה תפעולית, אלא הוא מחזיר גם תוצאות של בחינות דמה המקבלות ציונים באופן אוטומטי ועל ידי בוחנים של קיימברידג', על מנת לאפשר למורים ולתלמידים לקבל תוצאות מפורטות המציגות את הציונים של כל תלמיד ולמקד אותם בתחומים בהם עליהם להשתפר. מאז ההשקה של שירות Digital Mocks שלנו ב-2023, תלמידים ב-31 מדינות עברו את בחינות הדמה הדיגיטליות שלנו ב-16 מקצועות במסגרת Cambridge IGCSE ו-AS & A Level.

אנשי קשר

[email protected]

מקור: Cambridge International Education

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mavenir משיקה את NetAIShield: הגנה מפני הונאות מבוססת בינה מלאכותית בכל סוגי התקשורת
פלטפורמת הגנה רב-שכבתית מבוססת בינה מלאכותית המתאמת איומים לאורך כל דומיין ברשת תוך הגנה על מנויים בזמן אמת

בנק ABB משלים את רכישת השליטה בבנק Davr
קבוצת ABB Financial השלימה בהצלחה את רכישת השליטה ב-Davr Bank, בנק מסחרי הפועל באוזבקיסטן

BRKZ מגייסת 31 מיליון דולר להרחבת פעילות הרכש של חומרי בניין מבוססי בינה מלאכותית ברחבי ערב הסעודית ומדינות המפרץ (GCC)
חברת BRKZ הגדילה את הכנסותיה ב-250% בשנה שעברה ועובדת עם אלפי עסקים בענף הבנייה. היא מכרה חומרי בניין – מקומיים ומיובאים – בשווי של למעלה מ-133 מיליון דולר, ועיבדה בקשות להצעות מחיר בהיקף של למעלה מ-1.37 מיליארד דולר באמצעות הפלטפורמה שלה

זום עשתה את העבודה: קמפיין הפרסום החדש של החברה, בכיכובה של קייט מקינון, מציג כיצד Zoom הופכת שיחות לעבודה שהושלמה
תשדיר פרסומת חדש, בהפקת חברת No Notes Productions של קולין ג'וסט, משודר במהלך תוכנית ה-NFL Monday Night Football – כחלק מקמפיין Zoom Ahead של החברה

ZEISS VersaXRM 5 Insight מאיץ הדמיית רנטגן תלת-ממדית היברידית
חברת ZEISS הציגה היום את ZEISS VersaXRM 5 Insight, מיקרוסקופ רנטגן תלת-ממדי היברידי שנועד לסייע לחוקרים ומהנדסים להבין דגימות מהר יותר.

רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג
רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי DICK’S Sporting Goods, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב במסגרת בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DKS

תראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT
התראת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד EQPT: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעים ב- EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 21 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד CAPRICOR: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי חברת Capricor Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – CAPR

דו"ח על אירוע סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993, פורסם על ידי Pardu Productions
חברת Pardu Productions הודיעה היום כי פרסמה דו"ח על אירוע ה-Survivor Series, סדרת הישרדות של ה-WWE משנת 1993. מארק מיסטריו סיפר כי אביו של ברט הארט אמר לסבו, לאחר אירוע ה-Survivor Series של 1993, ש"הבן של וולטר מגיע" ושהוא מעוניין בקרב מסוג המנצח לוקח הכל נגד "שון מייקלס הבא".

מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO
מועד אחרון חשוב לתביעה ייצוגית נגד GPGI, CMPO: רוזן, משרד עורכי דין מוביל בליטיגציה, קורא למשקיעי GPGI, Inc (לשעבר CompoSecure, Inc) שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב- 14 בספטמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – GPGI, CMPO
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI