דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים לנובו הוכרזה כשותפה הטכנולוגית הרשמית של פיפ"א
לנובו הוכרזה כשותפה הטכנולוגית הרשמית של פיפ"א
חיים נוי |  17/10/24 |  צפיות: 621

לנובו הוכרזה כשותפה הטכנולוגית הרשמית של פיפ"א

*ההסכם מכסה את FIFA World Cup 2026™ ואת FIFA Women’s World Cup 2027™ ונחשף בפומבי באירוע החדשנות השנתי Tech World של Lenovo

*לנובו תספק לפיפ"א טכנולוגיה - החל בחדשנות בתחום ה-AI (בינה מלאכותית) ועד להתקנים ולתשתית מרכז נתונים - במטרה לשפר את החוויה ואת השידורים הגלובליים

*לנובו ופיפ"א ימנפו את הטכנולוגיה ואת היצירתיות כדי לשפר את המשחקים ברחבי העולם

סיאטל, 16 באוקטובר 2024, (BUSINESS WIRE):

Lenovo ופיפ"א חשפו באירוע החדשנות Tech World של Lenovo כי החברה הרב לאומית תהיה השותפה הטכנולוגית הרשמית של פיפ"א - בקטגוריית הספונסרים העליונה של פיפ"א - בעסקה הכוללת את FIFA World Cup 2026™ בקנדה, במקסיקו ובארצות הברית וכן FIFA Women’s World Cup 2027™ בברזיל.

שני הטורנירים יהוו את הפלטפורמה המושלמת עבור Lenovo להמשך הצמחת המותג שלה בקרב אוהדי אירועי הספורט הפופולריים ביותר, וחשוב מכך - לאספקת טכנולוגיות משולבות וחדשניות אשר יהפכו את הכדורגל לנגיש ויעודדו את המעורבות הכוללת בו תוך הרחבת גבולות המשחק ברחבי העולם.

המוצרים, השירותים והפתרונות של Lenovo, כולל החבילה המתפתחת של חידושים אשר ממנפים ומניעים את ה-AI (בינה מלאכותית), מחשבים נישאים אייקוניים מסדרת ThinkPad, טאבלטים, טלפונים ניידים של Motorola וכן שרתים, ישולבו בטורנירים של שנת 2026 ו-2027. הטכנולוגיה תשפר את חוויית האוהדים באיצטדיונים ובשידורים הגלובליים, תניע יכולות ניתוח משופרות ותשפר את עיבוד הנתונים בכל הארצות בהן משחקים כדורגל ברחבי העולם.

יו"ר ומנכ"ל Lenovo יונקינג יאנג העיר: "אנו, בתור אחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם, שמחים לחבור לספורט הגלובלי והפופולרי ביותר בעולם. Lenovo תניע את אירועי הספורט והבידור הגדולים ביותר בהיסטוריה האנושית - אירועים הכוללים יותר צופים, יותר ארצות משתתפות ודרישה גלובלית חסרת תקדים לעיבוד נתונים ולטכנולוגיה.

"Lenovo גאה תמוך בחזון של פיפ"א למינוף הטכנולוגי ולהעלאת רף המשחק, כמו גם שיפור חוויית האוהדים ברחבי העולם וטיפוח חדשנות שתזניק קדימה את מגרש המשחק. אנו נרגשים מכך שהטכנולוגיה המתקדמת וחידושי ה-AI שלנו יקבלו מקום מרכזי בטורנירים הקרובים וימחישו לעולם את הכוח מחולל השינוי שטמון בטכנולוגיה חכמה יותר".

נשיא פיפ"א ג'יאני אינפנטינו הוסיף: "אנו בפיפ"א מחוייבים לצמיחה הגלובלית של המשחקים ולהנגשת הכדורגל לכולם - ואנו מברכים על הצטרפותה של Lenovo למסע שלנו ועל העבודה עמה להטמעת טכנולוגיות, חדשנות ותוכניות שיפיצו את ענף הספורט שלנו. השילוב של הנתונים עם הטכנולוגיה יעזרו לנו להכיר טוב יותר את האוהדים, ואנו נשתמש בכך ליצירת חוויית אוהדים בלתי נשכחת שלא הייתה בעבר ב-FIFA World Cup 2026 וב-FIFA Women’s World Cup 2027.

"Lenovo היא שותפה שתתמוך בנו תוך כדי ההתפתחות והטמעת החדשנות, עם השקעה בטכנולוגיה דיגיטלית ובבינה מלאכותית עבור הדורות הבאים".

השותפות החשובה היא העסקה הראשונה שנחתמת בין Lenovo לפיפ"א, והיא מסתמכת על המורשת של Lenovo בהעצמת הטכנולוגיה שהיתה ועדיין בבסיסם של אירועי ספורט גלובליים מובילים.

אודות FIFA World Cup 2026™ ו-FIFA Women’s World Cup 2027™

טורניר FIFA World Cup™ יארח 48 קבוצות ויתקיים בשלוש ארצות זו הפעם הראשונה בהיסטוריה, בשנת 2026. הטורניר יחזור לארה"ב בדומה לאירוע שהתקיים ב-1994 עם 24 קבוצות, ואילו ב-2026 מקסיקו תארח את המצג הגלובלי זו הפעם השלישית. לקנדה היסטוריה מלאת גאווה של אירוח טורנירי הנשים והצעירים המובילים של פיפ"א, כולל FIFA Women’s World Cup 2015™. ב-2026 טורניר הגברים של פיפ"א יתקיים בקנדה זו הפעם הראשונה.

טורניר FIFA Women’s World Cup 2027 יתקיים זו הפעם העשירית, ובדומה לטורנירים שהתקיימו באוסטרליה ובאטרואה ניו זילנד ב-2023, הוא יארח 32 קבוצות. ברזיל, אשר לקחה חלק בכל טורניר FIFA Women’s World Cup™ מאז ומעולם, תתכבד לארח את FIFA Women’s World Cup הראשון בדרום אמריקה.

אודות Lenovo

Lenovo היא חברה גלובלית לטכנולוגיה עם סך הכנסות של 57 מיליארד דולר ארה"ב, היא מדורגת במקום ה-248 ברשימת Fortune Global 500, והיא מעניקה שירות למיליוני לקוחות מדי יום וב-180 שווקים. החברה מתמקדת בחזון נועז לספק טכנולוגיה חכמה יותר לכולם, והיא מסתמכת על הצלחתה כחברת המחשבים הגדולה בעולם עם סדרה מלאה של התקנים מאופשרי AI, תואמי AI וממוטבים עבור AI (מחשבים, תחנות עבודה, סמארטפונים, טאבלטים), תשתית (שרתים, אחסון, קצה, מחשוב עם ביצועים חזקים ותשתית מוגדרת תוכנה), תוכנה, פתרונות ושירותים. ההשקעה המתמשכת של Lenovo בחדשנות בעולם שמשתנה ללא הרף מניבה עתיד שוויוני, מהימן וחכם יותר לכולם, בכל מקום. Lenovo רשומה בבורסת הונג קונג בשם Lenovo Group Limited (HKSE: 992) (ADR: LNVGY). לפרטים נוספים, בקרו בכתובת https://lenovo.com וקראו את החדשות האחרונות באמצעות StoryHub.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54136679/en

אנשי קשר ולמידע נוסף:

שרלוט ווסט – [email protected], ‏‌‎+44 7825 605720
סטוארט גיל – [email protected], ‏+44 7917 437 532
Zeno Group - [email protected]

מקור: Lenovo

.

.

.

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI