דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mavenir מברכת על פרסום הדו"ח O-RAN ALLIANCE עבור יצירת צבר ערוצי ספקטרום בפריסות מרובות ספקיות
Mavenir מברכת על פרסום הדו"ח O-RAN ALLIANCE עבור יצירת צבר ערוצי ספקטרום בפריסות מרובות ספקיות
חיים נוי 30/10/24 |  צפיות: 350

Mavenir מברכת על פרסום הדו"ח O-RAN ALLIANCE עבור יצירת צבר ערוצי ספקטרום בפריסות מרובות ספקיות

הדו"ח הטכני החדש - אותו יזמה והובילה Mavenir - מספק הערכה עבור תמיכה במפרט ממשק פתוח בין DU עבור יצירת צבר ערוצים בפריסות מרובות ספקיות

ריצ'רדסון, טקסס, 29 באוקטובר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Mavenir, ספקית תשתיות הרשת בענן הבונה את עתיד הרשתות, מברכת על פרסום דו"ח טכני חדש של O-RAN ALLIANCE, 'Spectrum Aggregation for Multi-Vendor Deployments', המספר הערכה לגבי טכניקות צבירת ערוצי ספקטרום ומציע תמיכה במפרט ממשק פתוח בין DU עבור יצירת צבר ערוצים בפריסות מרובות ספקיות.

הדו"ח של O-RAN ALLIANCE - אותה יזמה והובילה Mavenir - מגדיר את התרחישים הפרקטיים ליצירת צבר ערוצי ספקטרום עם ציוד שמגיע ממספר ספקיות ציוד רשת, תוך השוואה בין גישות שונות, וכולל גם המלצה לפיתוח מפרט עבור צבר ספקיות שירותי רשת בפריסת RAN מרובת ספקיות. פתרון צבירת ערוצים זה, המבוסס על ממשק פתוח בין DU, זכה לתמיכה משמעותית ממפעילות וספקיות כדי להמשיך בפיתוח המפרט בתוך O-RAN ALLIANCE.

בהתייחסו לדו"ח, אמר ד"ר סרידהאר רג'אגופאל (Dr. Sridhar Rajagopal), סגן נשיא בכיר, טכנולוגיות גישה ב-Mavenir: "דו"ח זה של O-RAN ALLIANCE, עם מערך ההמלצות המבורך לגבי יצירת צבר ערוצים עם ריבוי ספקיות, לא יכול היה להגיע בזמן מכריע יותר עבור Open RAN שכן דיוני הספקטרום נמשכים בהיבט של הרחבת פריסות 5G, כ-G6 באופק. תקנון הממשק בין DU עבור צבר ערוצים בסביבה של ריבוי ספקיות יסיר את ההיצמדות לספק יחיד וזה יהיה גורם משנה משחק עבור Open RAN".

יצירת צבר ערוצים על פני ספקטרום זמין הוא אחד השיקולים המרכזיים של מפעילות לצורך ניצול מרבי של רוחב הפס, הגברת התפוקה ושיפור ביצועי הרשת. מפעילה משיגה ספקטרום חדש במהלך מכירת ספקטרום רגולטורית לאורך זמן. במצב כזה, קיים רצון עז של המפעילה לשלב את הספקטרום החדש עם הספקטרום הקיים שלה באמצעות יצירת צבר ערוצי ספקטרום.

עם זאת, אין כיום בנמצא ממשק סטנדרטי פתוח לצבירה של ערוצים שמוצעים בידי שתי ספקיות, מה שיוצר היצמדות של מפעילות לספקיות עבור כל הרחבות הספקטרום העתידיות. לפיכך, מפעילות נאלצים להסתמך על הרשת הקיימת שלהם לצורך הרחבת הספקטרום, והן מאבדות את כוח המשא ומתן והשליטה על התפתחות הרשת תוך שהם הופכים תלויים בתכונות, ביצועים וקווי זמן כפי שהוכתבו על ידי הספקיות הנוכחיות. ממשקים קנייניים ליצירת צבר קיימים מאז ימי ה-LTE עבור צבירה של ספקיות בפריסות ומובן היטב השימוש בהם לצורך היישום. הממשק הפתוח ליצירת צבר ערוצים ממספר ספקיות הוצע מספר פעמים בגופים תקינה כמו 3GPP בידי מפעילות רבות, אבל זה לא הצליח בגלל התנגדות מצד ספקיות מסורתיות. מפרט פתוח לתמיכה ביצירת צבר ערוצים מספקיות רבות יפתח עוד יותר את האקו סיסטם של G5, וגם יספק מסלול לתכונות ושירותים חדשים עם זמן אחזור נמוך עבור G6 באמצעות אפשור תקשורת זמן אמת בין DU שאינה קיימת כיום.

הערות לעורכים:

הדוח הטכני של O-RAN ALLIANCE, 'צבירת ספקטרום עבור פריסות מרובות ספקים' (‘Spectrum Aggregation for Multi-Vendor Deployments’), זמין כעת להורדה: https://specifications.o-ran.org/download?id=715

אודות Mavenir

Mavenir מבניר בונה את עתיד הרשתות כיום פתרונות מבוססי ענן, מבוססי בינה מלאכותית, ירוקים מעצם עיצובם, המאפשרים למפעילים לממש את היתרונות של 5G ולהשיג רשתות חכמות, אוטומטיות וניתנות לתכנות. כחלוצת Open RAN וכמחדשת מוכחת בתעשייה, Mavenir מתגאה בפתרונות עטורי פרסים שמספקים מיכון ומוניטיזציה ברחבי רשתות סלולריות ברחבי העולם, והיא מאיצה את ההמרה לשימוש ברשתות מבוססות תוכנה עבור יותר מ-300 שירותי תקשורת ביותר מ-120 מדינות, המשרתים יותר מ-50% מכלל המשתמשים בעולם. למידע נוסף, אנא בקרו באתר www.mavenir.com.

פניות מהמדיה:

משרד יחסי ציבור של Mavenir
Emmanuela Spiteri
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
טלפוניקה ומאבניר יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת חדשנות בתחום הבינה המלאכותית בתקשורת
הצגת חדשנות בבינה מלאכותית בקונגרס העולמי למובייל ((#MWC26 עם הדגמות חיות של מקרי שימוש מהדור הבא

ExaGrid משיגה אבן דרך משמעותית בתחום הלקוחות
מעל 5,000 ארגונים ברחבי העולם משתמשים באופן פעיל באחסון גיבוי מדורג ב-ExaGrid

Project B ממנה את ויליאם קים, ותיק בתעשיית האופנה, לתפקיד מנהל הלייף-סטייל הראשי
פלטפורמת הכדורסל הגלובלית משלבת ספורט עילית עם אופנה, עיצוב ותרבות

Andersen Consulting מרחיבה את תחום הייעוץ לנכסים פיזיים באמצעות שיתוף פעולה עם Grinity
Andersen Consulting חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם Grinity, חברת ייעוץ לנכסים פיזיים המספקת שירותים טכניים, סביבתיים ופיתוח בר-קיימא לשוקי הבנייה והנדל"ן.

שילובים לוגיסטיקה ממנה את יובל סביץ' למנכ"ל החברה
שילובים לוגיסטיקה, ספקית שירותי הפצת ציוד רפואי ומעבדתי, מודיעה על מינויו של יובל סביץ' למנכ"ל החברה.

מכבדים את מורשתו של נלסון מנדלה להעצמה והכלה פיננסית
Datavault AI וחברי משפחת נלסון מנדלה, Re Mandela Dlamini ו-Manaway L.L.C, מודיעים על הקמת Mandela Digital Ventures לפיתוח מוצרי נכסים דיגיטליים התואמים את מורשתו של נלסון מנדלה

קובנטרי מכריזה על הרחבת קשרים עם NAIFA
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על הסכם חסות לאומי חדש בלעדי לקטגוריה עם האגודה הלאומית ליועצי ביטוח ופיננסים (NAIFA). על פי ההסכם, קובנטרי תשמש כנותנת החסות הבלעדית של NAIFA בקטגוריית הסדרי חיים, ותתמוך בייעוץ, חינוך ומעורבות בשוק המשני של ביטוח חיים.

קובנטרי מאותתת על השלב הבא של פיתוח ABS מקושר לאריכות ימים ב-SFVegas
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, תשתתף ב-SFVegas® 2026 כדי לשתף פעולה עם מובילי מימון מובנה, בתקופה בה שוק ניירות הערך המוסדי מגובי נכסים בעלי אריכות ימים ממשיך להתבגר.

Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית
Mavenir משתפת פעולה עם Red Hat כדי לספק יכולות הבטחת שירות עבור בינה מלאכותית שיחתית ובינה מלאכותית סוכנית בהתקנה מקומית ברמת ספקיות שירות עבור שוק הטלקום

Andersen Consulting מרחיבה את יכולות הנתונים והאנליטיקה שלה באמצעות Insight Consulting
Andersen Consulting מעמיקה את הפלטפורמה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Insight Consulting, חברת ייעוץ מובילה בתחום הנתונים והאסטרטגיה הדיגיטלית עם נוכחות בדרום אפריקה, מוזמביק והממלכה המאוחדת.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI