דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים חברת Matia מגייסת 10.5 מיליון דולר בסבב גיוס Seed ומשיקה פלטפורמה מאוחדת ל- DataOps
חברת Matia מגייסת 10.5 מיליון דולר בסבב גיוס Seed ומשיקה פלטפורמה מאוחדת ל- DataOps
חיים נוי 30/10/24 |  צפיות: 526

חברת Matia מגייסת 10.5 מיליון דולר בסבב גיוס Seed ומשיקה פלטפורמה מאוחדת ל- DataOps

מיאמי, 29 באוקטובר 2024, (BUSINESS WIRE):

חברת MATIA הודיעה היום, יום שלישי 29.10.2024, על גיוס 10.5 מיליון דולר בסבב גיוס Seed וחושפת את פלטפורמת DataOps שפיתחה החברה המשלבת יכולות איסוף וייבוא נתונים, ניטור וקטלוג. את הסבב הובילו Leaders Fund ו-Secret Chord Ventures בהשתתפות Cerca Partners ו-Caffeinated Capital .ההשקעה תשמש להרחבת צוותי ההנדסה והמוצר של Matia ולשיפור יכולות הפלטפורמה ולמימוש אסטרטגיות חדירה לשוק.

‏Matia נוסדה בשנת 2023 במטרה להגדיר מחדש את הדרך בה חברות מנהלות את הנתונים שלהן. לנוכח הצמיחה המואצת בתחום הבינה המלאכותית, חברות נאלצות להתמודד עם אתגרים משמעותיים בניוד, ניהול ומינוף נכסי הנתונים שלהן, תוך שימוש בכלים שונים שלעיתים אינם מתואמים זה עם זה. חברות רבות דיווחו שהן משתמשות ביותר מ-26 כלים שונים כדי ליישם את אסטרטגיית ה-DataOps שלהם.

על האתגר הזה עונה הפלטפורמה של Matia המספקת פתרון משולב, המקיף את כל מחזור החיים של הדאטה – משלב הקליטה, דרך הניתוח ועד לקטלוגו – כך שהמשתמשים יוכלו לגלות חריגות ולהגביר את המהימנות של הנתונים.

“המטרה שלנו ב- Matia היא לא רק לצמצם את החיכוכים שארגונים נתקלים בהם בעבודה עם כלי דאטה שונים, אלא גם לייצר חוויית DataOps יעילה וטובה יותר", אמר בנימין סגל, מנכ"ל Matia ואחד ממייסדיה.

סגל הוסיף כי "לאחר שפיתחנו צוותי דאטה ושוחחנו עם מנהלים בכירים רבים בתעשייה, הבחנו בפערים משמעותיים בData Stack ולכן החלטנו לפתח פלטפורמה שתפתור אותם. המשוב שקיבלנו מהלקוחות שלנו עד כה מוכיח כי קיבלנו את ההחלטה הנכונה".

לקוחות ראשונים של הפלטפורמה כוללים את צוותי הדאטה והבינה המלאכותית במספר חברות ובניהן החברות Ramp, Honeybook, Obligo ועוד.

״המערכת של Matia היא הצלחה גדולה אצלנו", אמר ראיין דלגדו, מנהל ההנדסה בחברת Ramp, ״אנחנו רואים שיפורים משמעותיים בהשוואה לחלופות, הפחתנו את זמן הסנכרון שלנו ביותר מ-80%״.

אנשי דאטה בכירים רבים שדיברנו איתם הביעו תסכול מהצורך להתמודד עם כל כך הרבה כלים כדי לבנות את ה-Data Stack שלהם. הם רוצים פלטפורמה אחת אמינה שתנהל את כל התהליך״, אמר גדעון היידן- שותף מנהל ב- Leaders Fund ואחד ממייסדי הקרן שהוסיף ״לאחר שבחנו מספר חברות בתחום הבנו ש- Matia היא המובילה הברורה עבורנו, היא לא רק כלי חשוב בארגז הכלים הטכנולוגי של כל צוות, אלא המוצר המוביל בקטגוריה שלו״.

עומרי קריגל מנהל ומייסד Secret Chord Ventures אמר כי ״הצוות של Matia מוכיח עצמו פעם אחר פעם, מהירות הפיתוח והקשב לצרכי הלקוחות מאפשרים לחברה לבנות פלטפורמה מדויקת אשר פותרת את מגוון בעיות הדאטה הצומחות בחברות״.

למידע נוסף על הפלטפורמה, בקרו באתר: matia.io/blog/seed-funding.

מקור:MATIA

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Mitiga Labs הכריזה על השקת Skillgate, כלי לזיהוי סיכונים במיומנויות ובהגדרות של סוכני בינה מלאכותית
הסורק החינמי מזהה, מתריע ומדרג טכניקות תקיפה המוטמעות במיומנויות של סוכני בינה מלאכותית, בווים ובקבצי תצורה, עוד לפני שהסוכן מבצע פעולה על פיהן

פורטגרה מחזקת את ההובלה האקטוארית שלה עם מינויו של אנתוני כץ לסגן נשיא בכיר, הזמנות
Fortegra Group, Inc.‎, חברת ביטוח ייעודית גלובלית, הודיעה היום על מינויו של אנתוני כץ לתפקיד לסגן נשיא בכיר, הזמנות. כץ יוביל את צוות האקטוארים המקצועיים של Fortegra, ויהיה אחראי על הזמנות, ביטוח אשראי, דיווחים סטטיסטיים, ויוזמות מרכזיות, כולל תקן IFRS 17.

חדשות למשקיעים ב-TruBridge
חדשות למשקיעים ב-TruBridge: אם סבלתם הפסדים ב-TruBridge, Inc (נאסד"ק: TBRG), אתם מוזמנים ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS
מועד אחרון לתביעה הייצוגית נגד ZOETIS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב-Zoetis Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – ZTS

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד LCID: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד את משקיעי Lucid Group, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית לניירות ערך – LCID

Mavenir מעצימה את ההשקה של My ENet App, ומאחדת סלולר, פס רחב ו-IPTV עבור מנויי ENet בגויאנה
My ENet App מאחדת את כל השירותים למנויים, הקצאת eSIM והתשלומים בפלטפורמה אחת, עם ארנק דיגיטלי מובנה שפותח מקורות הכנסה חדשים עבור Enet

SpaceX הופכת לציבורית: SPCX זמינה כעת למסחר לאחר הופעת הבכורה ההיסטורית בנאסד"ק
EBC Financial Group מעניקה לסוחרים ברחבי העולם גישה דו-כיוונית להנפקה הגדולה ביותר שתועדה, החל מפעמון הפתיחה, עם ויתור על עמלות עסקה לזמן מוגבל

54% מאנשי המקצוע השואפים לעבור בתחום ה-Web3 לא מצליחים למצוא את עבודתם הראשונה - דיווח של Bitget
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, פרסמה את דו"ח Web3 Next-Gen Talent Intelligence שלה שמצא כי חסמי גיוס, ולא מחסור בכישרונות, הם אחד האתגרים הגדולים ביותר של כוח העבודה בתעשייה.

פרופ' מוחמד שמג'י נכנס לנשיאות EAACI עם סיום קונגרס 2026 באיסטנבול
מנהיגות חדשה מתחילה כאשר קהילת האלרגיה העולמית מקדמת את שאיפת חזון האפס של עתיד נקי מנטל אלרגיה ואסתמה

i2c זכתה להוקרה על מערכת גילוי הונאות מבוססת בינה מלאכותית במסגרת פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור MEA לשנת 2026
i2c Inc.‎, חברת טכנולוגיה פיננסית גלובלית וחדשנית, הודיעה היום כי זכתה בפרס 'הפתרון הטוב ביותר לגילוי הונאות מבוסס בינה מלאכותית מצד ספק' בטקס פרסי החדשנות של The Digital Banker לאזור המזרח התיכון ואפריקה לשנת 2026.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI