דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים בכל שנייה בשנה האחרונה 3 בנות ו-2 בנים חוו אלימות מינית בילדים
בכל שנייה בשנה האחרונה 3 בנות ו-2 בנים חוו אלימות מינית בילדים
חיים נוי 31/10/24 |  צפיות: 220

בכל שנייה בשנה האחרונה 3 בנות ו-2 בנים חוו אלימות מינית בילדים

"ביחד למען בנות" (Together for Girls ) משיקים את "לשבור את השיא" (‘Break the Record’ ) בניסיון שובר שיאים לשים קץ לאלימות מינית בילדות

בכל שנייה בשנה האחרונה 3 נערות חוו אלימות מינית בילדות

" Together for Girls " משיקים את " Break the Record" בניסיון שובר שיאים לשים קץ לאלימות מינית בילדות

בכל שנייה בשנה האחרונה 2 נערים חוו אלימות מינית בילדים

" Together for Girls " משיקים את " Break the Record" בניסיון שובר שיאים לשים קץ לאלימות מינית בילדות

Break the Record

" Together for Girls " משיקים את" Break the Record" בניסיון שובר שיאים לשים קץ לאלימות מינית בילדות

לונדון, 31 באוקטובר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Together for Girls, שותפות גלובלית הפועלת למיגור אלימות נגד ילדים ובני נוער, חושפת השנה את ממצאיו של מאמץ מחקרי נרחב החושף את השכיחות העולמית של אלימות מינית בילדות (CSV) השנה, הכולל נתונים המייצגים 193 מדינות ורלוונטיים לחוויותיהם של 2.4 מיליארד צעירים. ב-12 החודשים האחרונים, 82 מיליון בנות ו-69 מיליון בנים חוו צורה כלשהי של אלימות מינית, כ-3 בנות ו-2 בנים בשנייה. הנתונים נאספו על ידי Together for Girls בשיתוף עם ארגון הבריאות העולמי (WHO), אוניברסיטת מדינת ג'ורג'יה, האוניברסיטה החקלאית של סין, המרכז האמריקני לבקרת מחלות ומניעתן (CDC) ואוניברסיטת אדינבורו.

בגישה ראשונה מסוגה, Together for Girlsיצרו ספר בשם ‘Break the Record’- "לשבור את השיא" כדי למדוד ולהבין אלימות מינית בילדות ולהציע מסגרת מעשית לסיומה. מאמץ זה הוא חלק מקמפיין רחב יותר של Break the Record הנתמך על ידי משפיענים ותומכים ברחבי העולם, כולל Brave Movement, תנועת הסברה עולמית בהובלת ניצולים לסיום אלימות מינית בילדות ויוזמה מיוחדת של Together for Girls. הקמפיין ינסה גם לזכות בתואר שיא גינס עבור רוב המדינות המיוצגות בפסגת אלימות ילדים בוועידת השרים העולמית לסיום אלימות נגד ילדים שתתקיים בבוגוטה, קולומביה בתאריכים 7-8 בנובמבר 2024.

הספר ‘Break the Record’ כולל נתונים ראשונים נוספים בעולם: האומדנים העולמיים והאזוריים הראשונים של יוניצ"ף, שארגון Together for Girls ושותפי המחקר הזינו כדי לחשוף כי 1 מכל 5 בנות ו-1 מכל 7 בנים יחוו צורה כלשהי של אלימות מינית לפני יום הולדתם ה-18.

מנכ"לית Together for Girls ומייסדת Brave Movement, ד"ר דניאלה ליג'ירו (Dr Daniela Ligiero ) אומרת: "אלימות מינית נגד ילדים (SVAC) היא מתמשכת, נפוצה והרסנית, אך אנו יודעים שיש פתרונות מוכחים למניעתה. אנחנו גם יודעים ש-SVAC קורה בחושך. אחת הסיבות העיקריות להתפשטותו היא היעדר מדידה גלובלית. בעוד שממשלות וארגונים מסוימים מודדים ברמה הלאומית או האזורית, טרם ראינו צעדים קפדניים בקנה מידה עולמי. המשמעות של היעדר מדידה גלובלית היא שאין פתרונות גלובליים יעילים. באמצעות מאמץ ראשון מסוגו בעולם, מדידת חוויותיהם של 1.5 מיליארד צעירים, אנו מקווים לשנות את ההבנה של אנשים לגבי SVAC ולדרבן ממשלות לנקוט פעולה".

"אז היום, לקראת כנס השרים הראשון בעולם בנושא אלימות נגד ילדים, אנחנו קוראים לממשלות וליחידים לפעול, לראות שיש תקווה אם כולנו שותפים לחזון לעתיד – עולם שבו לניצולים יש מקום ליד השולחן, והמאמצים המשותפים של ממשלות, החברה האזרחית והמגזר הפרטי משתלבים כדי להבטיח שכל ילד יגדל בטוח וללא פחד ואלימות. עולם שבו לכולם יש גישה למניעה, ריפוי וצדק".

הספר כולל גם את מדד Out of the Shadows Index (OOSI), כמו גם נתונים מ-Childlight: Global Child Safety Institute באוניברסיטת אדינבורו, שמצא כי יותר מ-300 מיליון ילדים מתחת לגיל 18 הושפעו מניצול והתעללות מינית של ילדים באינטרנט ב-12 החודשים האחרונים. על פי מדד Into the Light, אחד מכל שמונה ילדים ברחבי העולם היה נתון לשידול מקוון ואחד מכל שמונה ילדים התנסה בצילום, שיתוף ו/או חשיפה לתמונות וסרטונים מיניים ב -12 החודשים האחרונים. מדד Into the Light מאחד נתונים מסקרים, מחקרים ופרקטיקה לאומיים כדי להעריך את השכיחות של התעללות וניצול מיני של ילדים באינטרנט.

לצורות אלה של אלימות מינית בילדות, הן במגע והן באי-מגע, יש השפעות רגשיות, בריאותיות ופסיכו-סוציאליות חמורות על ילדים ובני נוער, לרבות בבגרותם.

לקריאת גרסה דיגיטלית של הספר בקרו באתר

www.BreakTheRecord.org

תמונות יח"צ הנלוות להודעה זו זמינות בכתובות

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/59e87526-9bed-47ea-9a9a-32a12e75aaf8
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0e083d89-366f-4113-adfa-b276e5d669a5
http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c0b42061-7b34-4ffb-a637-b88af62c6bf2

למידע נוסף - מדיה

Rebecca Ladbury

[email protected]

+44 (0) 7941 224 975

Danya Agababian

[email protected]

+44 (0) 7779 635 147

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Xsolla מרחיבה את אפשרויות התשלום המקומיות בניגריה באמצעות אינטגרציה מלאה עם האקוסיסטם של Paga
Xsolla מרחיבה את אפשרויות התשלום המקומיות בניגריה באמצעות אינטגרציה מלאה עם האקוסיסטם של Paga, ומשרתת יותר מ-20 מיליון משתמשים מעניקים לשחקנים בניגריה אפשרויות תשלום מהירות, מוכרות ובטוחות

Bitget משחררת שדרוגים משמעותיים ל-GetAgent עם תגובות חכמות יותר וגישה בחינם לכל המשתמשים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הכריזה היום על שדרוג משמעותי ל-GetAgent, סייען המסחר מועצם הבינה המלאכותית שלה. העדכון מציג מנוע תשובות גמיש יותר, ממשק משתמש יעיל יותר והרחבה משמעותית של מכסות החברות, מה שהופך את כלי המסחר המתקדמים מבוססי הבינה המלאכותית לנגישים יותר מאי פעם למשתמשים בכל השכבות.

Acuity Knowledge Partners ממותגת מחדש ל-Acuity Analytics ומשיקה אתר אינטרנט חדש
Acuity Knowledge Partners הודיעה היום על שינוי המיתוג שלה ל-Acuity Analytics, שם המסחר החדש של החברה. שינוי זה משקף את מסע החברה למובילה עולמית בתובנות, אנליטיקה, נתונים ופתרונות מבוססי בינה מלאכותית.

התראת מועד חשוב לתביעה נגד MLTX: רוזן, עורכי דין מקצועיים למשפטים, מעודדים את משקיעי MoonLake Immunotherapeutics להשיג ייעוץ
התראת מועד חשוב לתביעה נגד MLTX: רוזן, עורכי דין מקצועיים למשפטים, מעודדים את משקיעי MoonLake Immunotherapeutics להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב של 15 בדצמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MLTX

דדליין לתביעה נגד MRX: רוזן, יועץ משפטי גלובלי מדורג ראשון, מעודד את משקיעי Marex Group plc עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר, להשיג יעוץ
דדליין לתביעה נגד MRX: רוזן, יועץ משפטי גלובלי מדורג ראשון, מעודד את משקיעי Marex Group plc עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר, להשיג יעוץ לפני המועד החשוב של 8 בדצמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MRX

Fitch Learning השלימה את רכישת Moody’s Analytics Learning Solutions ו-Canadian Securities Institute
הישות המאוחדת תזרז את פיתוח הכישורים בענף השירותים הפיננסיים ותניע תוצאות עסקיות מדידות ב־148 ארצות.

Andersen Consulting משתפת פעולה עם Codezilla
חברת Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה בתחום הטרנספורמציה הדיגיטלית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Codezilla, חברת פיתוח תוכנה מותאמת אישית שממוקמת ברומניה.

Moonup Technology משתפת פעולה עם Shelly, מובילת הבית החכם האירופית, כדי להציג אקוסיסטם מלא של מבנים חכמים בתערוכת הבנייה בטאיפיי 2025
חברת Moonup Technology Co., Ltd, שותפה תפעולית בטייוואן של מובילת הבתים החכמים האירופית Shelly(Shelly Group), הודיעה על השתתפותה המרכזית בתערוכת הבנייה בטאיפיי לשנת 2025, שתתקיים בין 11 ל-14 בדצמבר במרכז התערוכות נאנגאנג.

CGTN: הקשרים בין סין לאירופה: מעצבים את 50 השנים הבאות
שנת ה-50 לכינון יחסים דיפלומטיים בין סין לאיחוד האירופי, יצוינו השנה – רגע מכריע לא רק להרהור על העבר, אלא גם להתוויית הדרך לחצי המאה הבאה. לקראת סיום השנה, מנהיגים והוגים אירופיים בולטים ביקרו בסין, ומנהלים דיאלוג פתוח על הכיוון שאליו יפנו סין ואירופה .

מועד אחרון לתביעה נגד WPP: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את המשקיעים ב-WPP plc עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר להשיג ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד WPP: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את המשקיעים ב-WPP plc עם הפסדים של מעל מאה אלף דולר להשיג ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-8 בדצמבר בתביעה ייצוגית בניירות ערך - WPP
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI