דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים יום הערים העולמי 2024 נפתח במצרים
יום הערים העולמי 2024 נפתח במצרים
חיים נוי 03/11/24 |  צפיות: 499

יום הערים העולמי 2024 נפתח במצרים

מרכז התיאום בשנגחאי של יום ערי העולם

אלכסנדריה, מצרים, 2 בנובמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

יום הערים העולמי 2024 (Global Observance of World Cities Day 2024 ) נפתח ביום חמישי 31/10 באלכסנדריה שבמצרים, ובמסגרתו נחשפה הגרסה האנגלית של מדריך שנגחאי · הדו"ח השנתי לשנת 2024 והפרס העולמי לפיתוח בר קיימא בערים (פרס שנחאי - Shanghai Award).

קטע מדיה הנלווה להודעה זו זמין על ידי לחיצה על קישור זה

הזוכים בפרס שנגחאי הם אגאדיר, מרוקו; טירווננתאפורם, הודו; דוחא, קטאר; איסטאפאלפה, מקסיקו ומלבורן, אוסטרליה.

פרס שנחאי השנה, שכותרתו "בניית עתיד עירוני בר-קיימא לכולם", מדגיש את הפיתוח והבנייה של ערים בתחומים כמו דיור איכותי ובטוח לצרכים מגוונים, צעירים המובילים קהילות תוססות, פיתוח חדשני לשגשוג עירוני ופיתוח עירוני דל פחמן וחוסן אקלימי, על פי מרכז התיאום של שנחאי (Shanghai Coordination Center) של יום הערים העולמי.

פרס שנגחאי השנה משך משתתפים מ-28 מדינות ו-55 ערים. לאחר הערכה משותפת של חבר השופטים הבינלאומי, חמש הערים הנ"ל יצאו כמנצחות. העיר פוג'ואו, זוכת פרס שנגחאי הראשון, העלתה הצעה להקמת ברית גלובלית לפיתוח עירוני בר קיימא בטקס הענקת הפרס.

פרס שנחאי, פרס בינלאומי ביוזמת UN-Habitat וממשלת העם העירונית של שנחאי, משמש פלטפורמה חשובה עבור שנחאי להשתתף בממשל העולמי ולקדם את סדר היום של האו"ם לפיתוח בר קיימא לשנת 2030 ואת סדר היום העירוני החדש.

מטרת הפרס היא להכיר בערים ממדינות שונות שסיפקו פתרונות מקיפים והתקדמו משמעותית בפיתוח בר קיימא, ובכך לתרום ליישום סדר היום של האו"ם לפיתוח בר קיימא לשנת 2030.

הפורום העירוני העולמי ה-12 צפוי להתקיים בקהיר שבמצרים בין ה-4 ל-8 בנובמבר. אחר הצהריים של 5 בנובמבר, אירוע צד נושא על "חוויות ופרקטיקות של פיתוח בר קיימא עירוני גלובלי" יתקיים כדי להתמקד בקידום פרס שנחאי ומוצרים ציבוריים אחרים של יום הערים העולמי.

מקור: מרכז התיאום בשנגחאי של יום ערי העולם / Shanghai Coordination Center of World Cities Day

למידע נוסף:

Ms. Liu, Tel: 86-10-63074558

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Andersen Consulting מצרפת את Smartbridge כחברה משתפת פעולה
Andersen Consulting הכריזה על הסכם שיתוף פעולה עם Smartbridge, חברת טכנולוגיות דיגיטליות ובינה מלאכותית מטקסס, במטרה להרחיב את יכולותיה בתחומי הדאטה והאנליטיקה והשירותים לטרנספורמציה דיגיטלית.

יוניבר סולושנס נכללה ברשימת החברות הירוקות ביותר בעולם לשנת 2026 של ניוזוויק
חברת Univar Solutions זוכה להכרה זו השנה השנייה ברציפות, הודות למחויבותה המתמשכת לאחריות סביבתית, מצוינות עסקית, אחריות חברתית ונהלי ממשל תאגידי איתנים.

WeRide מציגה את WITT, מודל בסיס קוגניטיבי מבוסס בינה מלאכותית פיזית שנבנה על סמך עובדות פיזיקליות אטומיות
המודל החדש הופך נתונים תפעוליים מהעולם האמיתי לעובדות מהימנות, ועובדות מהימנות לאותות למידה עבור מערכות בינה מלאכותית פיזית

ExaGrid הוכרה ברשימת MES Midmarket 100 היוקרתית לשנת 2026
®ExaGrid, ספקית אחסון הגיבוי העצמאית הגדולה בעולם, המספקת אחסון גיבוי רב-שכבתי עם האבטחה המקיפה ביותר ואחסון עם נעילת זמן מבוססת בינה מלאכותית לשחזור ממתקפות כופרה, הודיעה היום כי MES Computing, מותג של The Channel Company, כללה את ExaGrid ברשימת MES Midmarket 100 לשנת 2026.

Andersen Consulting מעמיקה את פתרונות הייעוץ שלה בטורקיה עם ODS Consulting Group
Andersen Consulting מתחילה בשיתוף פעולה עם הפירמה ODS Consulting Group, ובכך מרחיבה את הפלטפורמה שלה בתחומי הטרנספורמציה הדיגיטלית, אסטרטגיית טאלנטים ושירותי ייעוץ תפעולי.

ביקורת: שונאים , סיפור אהבה - חיים בין הצללים: עפ"י בשביס זינגר - יצירה מרטיטת לב – תיאטרון בית ליסין
16/07/26 | תיאטרון
ישנם מחזות שנדמה כי נכתבו בדם הלב, ו"שונאים, סיפור אהבה", העיבוד הבימתי המופתי העולה בתיאטרון בית ליסין, הוא בדיוק כזה. על בסיס ספרו המטלטל של חתן פרס נובל, יצחק בשביס זינגר, יצרה נועה לזר קינן מחזה מהודק ומרגש, שזכה לבימוי רגיש ומדויק להפליא של שיר גולדברג.

Presidio Investors מכריזה על מכירת ElevATE Semiconductor ל-Diodes Incorporated
המכירה לרוכשת האסטרטגית, אשר נסחרת בנאסד"ק, מהווה מימוש מוצלח של המימון ההמשכי של Presidio

דו"ח הונאות הטיסות הגלובלי לרבעון השני של Accertify מצא כי הלחץ מצד הונאות הולך ומתגבר ברחבי המזרח התיכון ואפריקה
ניתוח של כמעט 133 מיליון עסקאות הזמנת טיסות של חברות תעופה מצא כי הזמנות היוצאות מקהיר הציגו ברבעון זה את שיעור ההונאות הגבוה ביותר בעולם, בעוד שערי יציאה ברחבי ארצות הברית ואוסטרליה הציגו בין שיעורי ההונאה הנמוכים ביותר

Denodo Platform 9.5 מספקת לבינה מלאכותית הסוכנית הקשרים פעילים, כדי לפעול ביעילות ובאחריות
הגרסה האחרונה מחזקת את ההקשר הארגוני המהימן עבור בינה מלאכותית, אנליטיקה ושיתוף נתונים

ג'טקס משדרגת את אסטרטגיית האחריות התאגידית שלה ויוצאת לשותפות עם תוכנית המזון העולמית
Jetex משתפת פעולה עם תוכנית המזון העולמית (WFP) כדי לסייע בהעלאת המודעות לרעב העולמי ולהרחיב את ההזדמנויות לתרומות ופעילות צדקה ברחבי הרשת הבינלאומית שלה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI