דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הכנס הבינלאומי לביקורת קולנוע הושק בריאד
הכנס הבינלאומי לביקורת קולנוע הושק בריאד
חיים נוי 11/11/24 |  צפיות: 321

הכנס הבינלאומי לביקורת קולנוע הושק בריאד

ריאד, ערב הסעודית, 8 בנובמבר 2024, --(BUSINESS WIRE)

ועדת הקולנוע הסעודית הודיעה על תחילתו של הכנס השני של ועידת ביקורת הקולנוע הבינלאומית בריאד, שהתקיים בין 6 ל-10 בנובמבר 2024. הכנס התאפיין בנוכחות מרשימה של יוצרי קולנוע, מבקרים ואוהבי קולנוע מרחבי העולם.

המהדורה השנייה של ועידת ביקורת הקולנוע הוקדשה לנושא "צלילים בסרטים", וחקרה את ההשפעות השונות של צלילים על החוויה הקולנועית והשפעתם על תעשיית הקולנוע. הדיונים כיסו אלמנטים שונים כגון פס קול בסרטים, אפקטים קוליים וקולות טבע. בנוסף, כלל הכנס סדנאות, הקרנות סרטים ותצוגות אינטראקטיביות.

טקס הפתיחה התחיל עם סרטון הסבר על הכנס, מטרותיו והישגי העבר. אחריו נאם מנכ"ל ועדת הקולנוע הסעודית, עבדאללה בן נאסר אל-קחטאני, שהציג את הרעיון שעומד מאחורי נושא הכנס השנה: "ועדת הקולנוע הסעודית מוקדשת לביסוס, פיתוח ושמירה על תעשיית קולנוע חזקה ותוססת, בהתאם לחזון הסעודי 2030." אל-קחטאני ציין גם כי "ועדת הקולנוע מתמקדת בהעצמת הביקורת ככלי אינטלקטואלי ואמנותי, המאיר את הדרך עבור עולם הקולנוע ופותח בפניו אפשרויות חדשות." הוא הוסיף, "מנקודת המבט הזאת, הכנס נוצר כפלטפורמה המאחדת מבקרים ופורצי דרך קולנועיים, מספקת להם את ההזדמנות לשתף רעיונות וחוויות, ובסופו של דבר מובילה לביסוס מודעות עמוקה יותר לקולנוע הערבי המרוממת את מגזר הסרטים לרמות בינלאומיות, בעודה שומרת על זהות ותרבות אותנטית."

הטקס כלל גם נאום מפי הבמאי הסעודי המצליח, עבדולה אל-מוהייזן, שציין: "ביקורת קולנועית מסתמכת על ביקורת רגישה, כנה ותכליתית. היא הדבר הדינמי שמניע את ההתפתחות והיצירתיות של הבמאי. לפני הכול, קולנוע הוא, ותמיד יהיה, מסר." לאחר נאומו של אל-מוהייזן נערכה הקרנה של הסרט "התנקשות בעיר", סרט תיעודי סעודי חלוצי שזכה במספר פרסים בינלאומיים. לאחר מכן נערך דיון בין הבמאי בהנחיית מבקרי הקולנוע אחמד שאוקי ואחמד אלאיאד.

הכנס הבינלאומי לביקורת קולנוע נערך בידי ועדת הקולנוע הסעודית. לפני כנס זה, התקיימו שני אירועים אחרים בנושא ביקורת קולנוע, Hail ב-27 בספטמבר ו- Al-Ahsaב-25 באוקטובר.

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת –

https://www.businesswire.com/news/home/54149706/en

אנשי קשר

נאזרי אבו זאקי
[email protected]

מקור: הכנס של ועידת ביקורת הקולנוע הבינלאומית - The International Film Criticism Conference

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Girlstart הוא הזוכה של פרס US F1® Allwyn Global Community הראשון אי פעם בארצות הברית
· US F1® Allwyn Global Community Award בארצות הברית הוענק ליוזמת ה-STEM לבנות באוסטין · Girlstart מקבל תרומה של 100,000 אירו מ-Allwyn לתמיכה במשימתו להעצים בנות לחקור תחומי STEM ולממש אחר חלומותיהן

GITEX 2025: הצלחה של אבטחת בסייבר בת אומדן על ידי Genians ו-RASInfotech באמצעות NAC, ‏EDR, ו-Universal ZTNA
Genians, הגוף המוביל בקוריאה בתחום בקרת גישה לרשת (NAC) וכן זיהוי ומענה בנקודת הקצה (EDR), מניעה את תהליך ההתפתחות כלפי גישת רשת אוניברסלית עם אפס אמון (ZTNA). Genians בשיתוף עם RASInfotech, המפיצה שלה באזור MEA, הציגה ב-GITEX 2025, תוך המשך השותפות שעיצבה את האבטחה הארגונית באזור.

Squawka מנתחת את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג באנגליה לפי ההישגים שלהם לאחר פגרות בינלאומיות
Squawka פרסמה ניתוח מבוסס נתונים שבודק באופן עמוק את ביצועי מועדוני הפרמייר ליג במשחק הליגה הראשון שלהם מיד לאחר פגרות בינלאומיות (מאוקטובר 2020 ועד היום), ומגלה כי מנצ'סטר סיטי וליברפול הם המועדונים הבולטים בחמש השנים האחרונות, בעוד אברטון נמצאת בתחתית הטבלה.

Hammerspace בוחרת ב-Xsight Labs E1 800G DPU לפיתוח ארכיטקטורת רשת שטוחה ופתוחה עבור אחסון חם של AI
הארכיטקטורה החדשה מונעת את הצורך בשרתים מהסוג הישן, מוזילה משמעותית את עלות הבעלות הכוללת של אחסון נתונים ומאפשרת ביצועי אחסון מלאים במהירות 800Gbps במסלול GPU-to-flash עבור מתקני ה-AI התובעניים ביותר עם צריכת הספק בקנה מידה של ג’יגה וואטים

CyberArk מקבלת הכרה מטעם Gartner® Magic Quadrant™ לשנת 2025 על ניהול גישה באמצעות הרשאות
CyberArk מקבלת הכרה כחברה המובילה זו הפעם השביעית ברציפות. · CyberArk סבורה כי ההכרה נותנת דגש על חזון החברה ועל חדשנות בשוק ה-PAM. · CyberArk Identity Security Platform שומרת על אבטחת כל הזהויות באמצעות בקרת הרשאות מודרנית.

Xsight Labs ו-Cyber Forza חוברות לאספקה של פתרונות סייבר מהפכניים עבור AI ותשתית ענן
שיתוף הפעולה משלב את פלטפורמת התוכנה לפעילות בינה מלאכותית בסייבר, Forza, עם מתג X2 Ethernet 12.8T SDN של Xsight Labs ושבבי E1 800G DPU Edge Server לביצועי רשת חסרי מתחרים, לייעול המערכת ולמדרוג השירות עבור הדור הבא של תשתית קצה ו-AI.

ExaGrid מכריזה על תכונות חדשות עבור MSPs בגרסה 7.4.0
"מעקב אחר נתונים לפי חלוקה" ו-"התאוששות מכופרות לפי חלוקה" הן חלק התכונות החדשות שזמינות

Lyten משלימה את רכישת מתקן הייצור של Northvolt BESS בפולין
Lyten הכריזה כי השלימה את רכישת Northvolt Dwa בגדנסק, פולין. מדובר במתקן הגדול באירופה ביותר לייצור מערכות אחסון אנרגיה בסוללות (BESS). · Lyten תחדש את הייצור באופן מידי וכן את פיתוח המוצרים מ-Northvolt Dwa ותתמקד במכירות לפני תום השנה.

עדכון: SINTX מחזקת את תיק הפיתוחים למניעת זיהומים עם פטנט אמריקני חדש המכסה שוק אנטי-פתוגני בשווי 30 מיליארד דולר
פטנט אמריקאי חדש מחזק את היתרון התחרותי ומאפשר הזדמנויות רישוי ומוצרים רחבים יותר בשווקי מפתח

קבוצת Multiply מודיעה על תוכניות לרכישת 2PointZero ו-Ghitha Holding באמצעות עסקת החלפת מניות
הרכישה המוצעת היא חלק מהאסטרטגיה הרחבה יותר של קבוצת Multiply לבניית קנה מידה, ושיפור סינרגיות של תיק ההשקעות והגדלת ערך לטווח ארוך.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI