דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions זכתה בפרס אדיסון לפטנטים לשנת 2024
BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions זכתה בפרס אדיסון לפטנטים לשנת 2024
חיים נוי |  24/11/24 |  צפיות: 510

BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions זכתה בפרס אדיסון לפטנטים לשנת 2024

איזלין, ניו ג'רזי, 23 בנובמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

צוות המורכב ממדענים של BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions (ECMS) ו- Heesung Catalysts Corporation (HCC) זכה לאחרונה בפרס אדיסון לפטנטים לשנת 2024 מטעם מועצת המחקר והפיתוח של ניו ג'רזי עבור טכנולוגיית לכידת המרה תלת-כיוונית חדשנית של תחמוצת החנקן (NOx) עבור בקרת NOx שמשמשת להקטנת כמות השימוש בדלק ברכבי בנזין. הטכנולוגיה מטפלת היטב ב-NOx בתנאי הפעלה של המנועים המודרניים, ומספקת פליטה נמוכת יותר מצינור הפליטה בהשוואה לזרזי המרה תלת-כיווניים קונבנציונליים.

הצוות כלל את המדענים שאוליי ז'אנג (Xiaolai Zheng) ופט בורק (Pat Burk) (בדימוס) מ-ECMS, יחד עם המדענים ג'נוו סונג (Jinwoo Song) וג'ון לי (Jun Lee ) מ-HCC.

"על ידי שילוב פונקציונליות של מלכודת NOx בזרז TWC, הטכנולוגיה החדשה של TWC-NT מפחיתה באופן משמעותי את פליטת ה-NOx ומינים רעילים אחרים מצינור הפליטה", אמר שאוליי ז'אנג, מדען ראשי לטכנולוגיות זרז רכב חדש ב-ECMS.

"כיתרון, יצרניות הרכב יכולות לכייל רכבי נוסעים המונעים בבנזין עם הפסקות דלק תכופות יותר לחיסכון טוב יותר בדלק, מה שאומר גם פליטת CO2 נמוכה יותר במהלך פעולת הרכב", אמר ג'ינוו סונג (Jinwoo Song), סגן נשיא וראש RD&A, HCC.

"הטכנולוגיה הזו התקבלה היטב על ידי הלקוחות שלנו מכיוון שהיא מילאה צורך קריטי בשוק", אמר סעיד אלרסול (Saeed Alerasool), סגן נשיא בכיר, מחקר, פיתוח ויישום ב-ECMS. "אנו ברי מזל שיש לנו את המוחות הטכניים הטובים ביותר בתעשייה שעובדים על סיוע ללקוחותינו לעמוד בתקנות פליטה מחמירות יותר ויותר ולהשיג יעילות דלק גבוהה. הפרס הזה הוא עדות לעבודה הקשה שלהם ולמסירות שלהם לחדשנות בכל יום ולא יכולנו להיות גאים יותר בצוות".

מועצת המחקר והפיתוח של ניו ג'רזי ייסדה את פרס אדיסון לפטנטים כדי לכבד את מורשתו של תומאס אדיסון ולהשתמש בשמו כדי לכבד את ממציאי ניו ג'רזי ואת ארגוני המחקר המניעים חדשנות וממשיכים למצב את ניו ג'רזי כמרכז חדשנות עולמי. תוכנית הכרה זו היא חלק ממשימת המועצה לשתף פעולה בין התעשייה, האקדמיה והממשלה כדי להצמיח ולחזק את STEM בחינוך, חדשנות וכלכלה.

אודות BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions

תוך מינוף המומחיות העמוקה שלה כמובילה עולמית בקטליזה ומתכות יקרות, BASF Environmental Catalyst and Metal Solutions (ECMS) משרתת לקוחות בתעשיות רבות כולל רכב, תעופה וחלל, איכות אוויר פנימית, מוליכים למחצה וכלכלת מימן, ומספקת שירותי לולאה מלאים עם היצע המסחר והמחזור המתכות היקרות שלה. עם דגש על פתרונות מעגליים וקיימות, ECMS מחויבת לסייע ללקוחותינו ליצור עולם נקי ובר קיימא יותר. הגנה על מרכיבי החיים היא המטרה שלנו וזה מעורר אותנו לפתרונות חדשים תמיד. ECMS פועלת ברחבי העולם ב-16 מדינות עם למעלה מ-4,500 עובדים ו-21 אתרי ייצור.

אודותBASF

ב-BASF אנו יוצרים כימיה לעתיד בר-קיימא. אנו משלבים הצלחה כלכלית עם שמירה על איכות הסביבה ואחריות חברתית. כ-112,000 עובדים בקבוצת BASF תורמים להצלחת לקוחותינו כמעט בכל המגזרים וכמעט בכל מדינה בעולם. הפורטפוליו שלנו כולל שישה מגזרים: כימיקלים, חומרים, פתרונות תעשייתיים, טכנולוגיות פני שטח, תזונה וטיפול ופתרונות חקלאיים. BASF הניבה מכירות של 68.9 מיליארד אירו בשנת 2023. מניות BASF נסחרות בבורסה בפרנקפורט (BAS) וכ-American Depositary Receipts (BASFY) בארצות הברית. מידע נוסף באתר www.basf.com.

אודות Heesung Catalysts Corporation

Heesung Catalysts Corporation (HCC), מובילה מכובדת בטכנולוגיית זרזים וחומרים, מתקדמת עם פתרונות מתקדמים המשפרים את איכות האוויר ומפחיתים את פליטת גזי החממה. עם מחויבות ממוקדת לתמיכה במעבר העולמי לכלכלה ניטרלית פחמן, HCC מבססת את תפקידה בקידום קיימות סביבתית. תוך מינוף מומחיות וניסיון רב, HCC מספקת פתרונות מותאמים אישית בתעשיות מפתח, כולל רכב, ימי, מוליכים למחצה, פטרוכימיה ושרשרת הערך של המימן. מטה החברה ברפובליקה של קוריאה הוא ביתם של למעלה מ -550 אנשי מקצוע המסורים לדחיפת גבולות המחקר, הפיתוח וחדשנות הייצור. מונחת על ידי החזון הברור להפוך למובילה בולטת בטכנולוגיה ידידותית לסביבה, HCC מחויבת לספק פתרונות ברי קיימא ובעלי ביצועים גבוהים העונים על הדרישות של תעשיות שונות, ומאשרת מחדש את מנהיגותה במגזר הטכנולוגיה הירוקה.

למידע נוסף – מדיה
Joy Zhang
Phone: +86 19121028317
Email: [email protected]

יצירת קשר נוסף
Joe Plahutnik
Phone: +1 7324289602
Email: [email protected]

סרטון הנלווה להודעה זו זמין בקישור הבא:
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/4ee2f02e-4195-4300-8d48-1ba42091ac45

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI